963
vagy lány ,mire????
-
akos #481 Sry! Mi volt a kérdés, amire nem feleltem? -
akos #480 Nem általánosítottak mindent. Te általánosítasz mindent, amikor azt írod: "mindent". :-P -
#479 Szvsz nem lehet mindent általánosítani! -
#478 :PPPPPP Na ja! -
akos #477 Mi köze az okosságnak és az érett gondolkodásnak ahhoz, ki mennyit vállal a fizikai paramétereiből? -
#476 is-is!
Miért van az hogy egy támadásra tudsz válaszolni egy kérdésre meg nem? -
akos #475 Mint minden általánosítás. Ha meg ezt nem tennénk, akkor nem beszélgetés lenne itt, hanem weblog jellegű monológok sora. -
#474 Picit csal.
-
#473 Na pontosan erről is beszélek. Aki legalább ennyit nem mer vállani önmagából, az miért ilyen okos?????.DDDDD Mert az észt azt osztják keményen eme jeles leányzók!:PPPPPPPPP -
akos #472 Ha nem csal az emlékezetem, a kedves tanárnénik yorészt saját magukról, a saját magánéletükről írtak. És ebből kiindulva... -
#471 LOL
:] az igazság ami igen igen szubjektív nagyon fájdalmas tud lenni!
Kár hogy nem mindenki írta adatlapjára a korát sac/kb ;) -
#470 Látod, itt is a nők a legokosabbak. Ne írj, csak olvass! Jól fogsz szórakozni! Különösen a két tanárnénin!:PPPPPPPP Ők nagyon kenik az élet okosságait! Sokat megélt, mindent látott nők. Csak azt felejtik el, hogy ahány ember annyi féle!:))))) Ezérta hozzászólásomért majd én is ki leszek oktatva, de nem baj!:)))))[IMG]http://smilies.uw.hu/smilies/_series/nagyarc/fuck-you.gif [/IMG]
Ezért jó egy fórum, mert annyi féle ember megfordul benne, rajta, hogy csak kapkodom a fejem. -
#469 NaigenÉS? -
akos #468 Namostakkó, akkónamost hadd kérdezzem meg, végigolvastad, átolvastad, beleolvastál az eddigi hozzászólásokba...? Mert az elmúlt, közel 500 post alatt bizony sok témát érintettünk, ami ide vág. -
#467 Ahhoz képest elég rendesen lehúztatok, és egyet értettetek mindenben, hogy érdemben ezek szerint értékelhetetlen a hozzászólásom.
A topik cím kérdése sokkal összetettebb, mint azt akár 3 négy mondattal [akár jóval többel] ki lehessen beszélni.
Talán a legjobb az lett volna, ha azt írom: szvsz minden nőnek egyedi mire vágyik. -
akos #466 Ez így akkor is túl általános.
6 milliárdan élünk ezen a bolygón. Bármire lehet azt mondani, hogy "sokszor van".
Fejtsd ki a jelenséget, amire gondoltál. Akkor akár még meg is tudjuk érteni -pontosabban-, hogy mire gondoltál. -
#465 :)) tényleg csipkelődősek vagytok!
Azért mert valaki nem ért velem egyet az nem azt jelenti hogy ha megmondja a véleményét attól én már "helyre" vagyok téve. -
#464 Szvsz pedig nem erről van szó. -
#463 Egyébk sziasztok!
Tudom hogy nem mindig igaz: "sokszor van" ezt írtam, nem azt, hogy mindig! A különbséget pedig tudom a két szó között. A durcit pedig nem értem miért írtad... -
#462 Van benne valami... -
#461 Kösz,hogy helyre tetted a fiatalúrat-véleményünk azonos. -
akos #460 Szerintem csak szeretett volna valami okosat mondani a témához. De nem jött össze neki :o))
Majd legközelebb! ;o) -
#459 Ez így nem mindig igaz!
A durci,meg a vágy/vágyakozás nem azonos fogalmak! -
#458 Tudom!
Már megszoktam a csipkelődést,s jó poénnak is tartom,látod én is csak viccelődtem rá! -
#457 Az hogy mire vágyik egy nő:
Nagyban függ a pillanattól, de az biztos sokszor van olyan, hogy amit kap nem arra vágyott. majd megkapja azt amire vágyott, de már nem kell neki. :/
:] -
#456 Hidd el elhiszem...nem is gondoltam komolyan. -
#455 Ettől még immádom! -
#454 Apám gorilla volt,anyu meg makákó....
nnna ezért vagyok szőrős...,-)
Na jó félre téve a viccet,csak poénkodtam bldvel! -
#453 Jól idomítasz...(esetleg állatkertben nőtél fel?)-ez nagyon szimpi. -
#452 kén kata nénit kérdeztem..! :) -
#451 Kicsim,szted én mire vágyok?
(Gondold meg mit mondasz,mert dádá lesz este,ha csúnnnnyát szólsz... ) -
#450 Te melyiket szeretnéd?;-) -
#449 Egy nő szerinted mire vágyna...?-tipi-tapi,nyali-fali romantikával talán. -
#448 szerinted? -
#447 és te ebből melyikre vágysz a legjobban ??? :PPP -
#446 hja az az utáni paaaaréé.. -
#445 LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL :DDD -
Dave77 #444 kubalibre -
#443 Törődésre, türelemre, szeretgetésre, meg hogy jól megkef... szeretgetésre. -
akos #442 Jaaa, a szalagavató...?