Mire vágyik a NŐ ??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

De tulajdonképpen hogy is került ez most képbe? <#confused>#confused> Mert egy kicsit nem vagyok képben, hogy jött elõ ez a téma... :o)
A biztos-bizonytalan dolgot kifejtenéd kérlek? Nem tudom, mire céloztál vele.
Rengeteg mindent csinálnak, ha sok lóvém lenne - de az biztos, hogy aligha látszódna rajtam, a mindennapi megjelenésemen. Pont az alábbi helyzet elkerülése végett. Amúgy sem vagyok az a magamutogatós, villantós fajta. A visszafogott eleganciát szeretem. A hivalkodást nem.

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
A pénzes úriemberek alatt pedig én sem egy Andrássy vagy Teleki leszármazottat értettem, aki a pénze mellé kapott némi kultúrát is - azt illetõen, hogy mire és hogyan költse. Sokkal inkább értettem a kopasz, bikanyakú, merdzsós tahókat, meg a nyálasf.szú huszonéveseket, akik apuci autójával és pénzével villantanak a plázalátogató buxáknak. Meglehet, hogy az aktív tudatukban (bah!) nincs benne, hogy a csajuk a "péndzükért" van velük, de azzal nagyon is tisztában vannak, hogy a csaj alighanem rövid úton megpattanna, ha a "péndzük" elfogyna.
Szvsz.
Ezt azért ti sem gondoljátok komolyan ugyi?
Mert ugye induljak ki magamból:Nem lennék hülye eltartani 1 nõt"csak"a segge miatt,amikor ma már megtehetem,hogy eljárjak"éjszakai mulatóhelyekre"-mindennap más nõt kapnék/bérelnék/-ha kitartanék 1-et az összeg töredékéért...Én inkább ugy gondolom,hogy az ilyen"pénzes urak"meg vannak gyözödve a"szépségükröl"és hisznek a friss punci szerelmében,DE A NÕKNEK VAN TÖBB ESZÜK,JÓZANABBAK,CÉLTUDATOSABBAK...
általában elérik amit akarnak.Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
Azok a hapsik nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a csajaik leginkább a pénzük miatt vannak velük. Ez inkább kölcsönös kihasználás, mint bármi más. Ezért mûködik ennyire a dolog. Tömeges mértékben.
Lényegében mindketten megkapják, amit akarnak. A hapsi kap egy yo nõt, aki egyébként szóba sem állna vele, a csaj meg egyfajta egzisztenciális biztonságot.
Hát kezd úgy tünni valóban,hogy "lehull minden lepel"...
Anonim párfelvállalok egyesülete....;-)
Nem baj!Jól van ez így...
Szeretem,ha az emberek õszinték!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Mi még 3hónapja vagyunk együtt,de én sem amiatt szerettem bele,mert gazdag...
Adonisz-e?
Nos nem tudok objektív lenni...
Nekem õ a leghelyesebb,legvonzóbb és legsármosabb férfi az egész földkerekségen!
S õ sem hiszem,hogy amiatt van velem,mert 90-60-90 lennék...
Ami egyébként nem vagyok,de nem is akarok lenni...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Azokat a krapekokat,akik hagyják magukat nem tudom mi miatt sajnáljam jobban...
Amiatt,mert olyan buta,hogy nem veszi észre a turpisságot,vagy amiatt,mert annyira szereti a nõt,hogy nem foglalkozik azzal,hogy a pénzén lóg, s nem rajta...
Az ilyeneket csak sajnálni tudom...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
\"Never say never!\" W Churchill
Van annyi szép, kiegyensúlyozott, nem haszonlesõ lány még az országban, hogy ihaj! Csak meg kéne õket találni... :o))
Bocs, ha programot csinálnék, de hát én már csak ilyen szabadszájú vagyok!

De köszi!
Egyébként örülök,hogy szent a béke,s szimpatikus,hogy ilyen büszke vagy a férjedre!
ez nagyon jó!
Szia!
Egyébként van aki inkább fenék-párti...
De a férfiak zöme azért értékeli az intelligens és magabiztos,nõies nõket!