963
vagy lány ,mire????
-
#521 Győri Nemzeti -
#520 Hol? -
#519 hangosító -
#518 De mi a foglalkozásod ,hogy ezt kell csinálnod? -
#517 A Szent Johanna c. darabhoz lesz zene -
#516 Miért?Mi a foglalkozásod ill. a munkád? -
#515 ebbe nincs szöveg, a Joan of Arc film zenéje (by Eric Serra), és nem szórakozásból hallgatom, hanem munkaügyileg, darabokra kell szabdalnom -
#514 Mit hallgatsz?Minden stílusú zenének biz. hangulata.Ne a szövegre figyelj,hanem a dallamra,,,a zene ívére.Minden zene elkezdődik és befejeződik,így egy kört ír le.Próbáld meg...! -
#513 álom-álom... nem megy, mert a zene mindig kizökkent -
Istenem,álmodozzál egy kicsit!!! -
Istenem,álmodozzál egy kicsit!!! -
#510 ez elmenne szabad napra is, de olyannal nem rendelkezem sajnos -
#509 Ez is valami...De én szabad napra,estére gondoltam... -
#508 csend, nyugalom, nó munka -
#507 Alap téma:1 nő mire is vágyna?És ti mire vágynátok? -
#506 Na jó itt igazat adok valamelyest neked .Üsse kavics... -
akos #505 Szóra sem érdemes -
#504 A mai napom szar volt és kezdtem visszanyerni úm. az "életkedvem" talán ezért húzott fel hirtelen ez az egész.Pedig a Petyka néha idegesítőnek találja a nyugodságomat...köszi,hogy azért kiálltál mellettem.(legalább is úgy értelmeztem) -
#503 Bocsi,nekem a 2lábam között biztosan van vágás.Nem tanítónéninek készültem,hanem dokinéninek.Sajnállak,hogy nem érted a viccet...A véleményét pedig mindenki elmondhatja meghallgatjuk,elolvassuk.Én a saját tapasztalatomat írtam le nem oktatási célzattal.Tanácsot adni könnyű,vagy bejön vagy nem. -
#502 :) Na ja sokat le lehet szűrni az emberekről tetteik alapján, ami lehet történetesen hozzászólás is. Én is egyik topikban éppen most lettem "hülye", de hát kszar lenne ha mindenki okos lenne :))) akkor már nem lenne rájuk szükség. :]
Szvsz szavakkal elég nehéz kifejezni sok dolgot, ami által igazán meg lehetne ismerni a másikat. -
akos #501 Amondó vagyok, hogy az emberek véleményét, hozzászólásait olvasva, a stílusát látva sokkal pontosabb képet lehet alkotni róluk, mint egy párszavas adatlapot elolvasván. De ez nyilvánvaló. -
akos #500 ... nem hagynak ki egy TÉK!et... :))) -
akos #499 Meg vannak olyanok is, akik... -
akos #498 Vannak :o) -
#497 Ezek szerint vannak akik tudnak még csipkelődni ;) -
#496 "Mi a garancia, hogy az én kitöltött adatlapom mögött valóban egy fiú rejtezik?" válaszom erre: Önmagad.
A garancia azért Önmagad, mert ha magadod adataid, van aki megbizonyosodik erről, [hogy hogyan teszi, tökéletesen mindegy] azt látja aki vagy. Az hogy ez számít -e, vagy sem mindegy. -
akos #495 Tényleg nem mondta.
Csak azt, hogy "miért ilyen okos, aki nem vállalja magát?". -
#494 Szerintem nem mondta hogy kevésbé számít.
Egyébként is csak egy sima megjegyzés volt, nem kerítet túl nagy dolgot neki, viszont te harcolsz érte. Ezek szerint neked számít. -
akos #493 Akkor magyarázd le, pls. -
#492 Mi jól elfilozfálnánk :)) szvsz -
akos #491 Na ugye. Akkor miért számít Krisz véleménye kevésbé autentikusabbnak, mint egy olyan emberé, aki kitöltötte azt a pár adatot? -
#490 Semmi baj, nem értettél meg. -
#489 okosságnak, érett gondolkodás:
nézőpont kérdése mit hívunk, hívhatunk annak.
fizikai paramétereiből:
-Az ember kora szerinted fizikai paraméter??? -
#488 A mai társadalmat elnézve(TISZTELET a kivételnek) semmi!!!!! -
akos #487 No problem! :o) -
akos #486 Miért? Semmi olyat nem írtam/tettem, ami minden kétséget kizáróan bizonyíthatná bárkinek is, hogy valóban pasi vagyok. Semmivel nem nyújt nagyobb garanciát az őszinteségre egy kitöltött adatlap, mint egy nem-kitöltött... itt, az interneten, ahol a monitor védelmében sokkal több mindent megenged, "eljátszik" az ember - mint azt a való életben tenné. -
#485 Emberből vagyok, elnézést hibáztam, beismerem. Köszi hogy szóltál! :) -
#484 Önmagad. -
akos #483 Mi a garancia, hogy az én kitöltött adatlapom mögött valóban egy fiú rejtezik? -
#482 Egyébként, ez a krisztike valaki lehet nem is lány:)))))) Nevet adhat magának mindenki amilyet csak akar. Ezért jó az internet. Arctalanul neki a másiknak:)))))):DDDDDDDDD Na én léptem, nekem ennyi is elég:))))))