Mire vágyik a NŐ ??

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
Kösz,hogy helyre tetted a fiatalúrat-véleményünk azonos.

Szerintem csak szeretett volna valami okosat mondani a témához. De nem jött össze neki :o))
Majd legközelebb! ;o)

Membrah
Ez így nem mindig igaz!
A durci,meg a vágy/vágyakozás nem azonos fogalmak!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Membrah
Tudom!
Már megszoktam a csipkelõdést,s jó poénnak is tartom,látod én is csak viccelõdtem rá!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Grimbusz
Az hogy mire vágyik egy nõ:

Nagyban függ a pillanattól, de az biztos sokszor van olyan, hogy amit kap nem arra vágyott. majd megkapja azt amire vágyott, de már nem kell neki. :/
:]

A túlerő legyen veled!

krisztike
Hidd el elhiszem...nem is gondoltam komolyan.

Membrah
Ettõl még immádom!

Membrah
Apám gorilla volt,anyu meg makákó....
nnna ezért vagyok szõrõs...,-)
Na jó félre téve a viccet,csak poénkodtam bldvel!

krisztike
Jól idomítasz...(esetleg állatkertben nõtél fel?)-ez nagyon szimpi.

petroow
kén kata nénit kérdeztem..! 😊

Membrah
Kicsim,szted én mire vágyok?<#conf> <#puszis> <#puszi>
(Gondold meg mit mondasz,mert dádá lesz este,ha csúnnnnyát szólsz...<#boxer> <#love12> <#love11> <#papakacsint>)

Membrah
Te melyiket szeretnéd?;-)

krisztike
Egy nõ szerinted mire vágyna...?-tipi-tapi,nyali-fali romantikával talán.

bld
szerinted?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

petroow
és te ebbõl melyikre vágysz a legjobban ??? 😛PP

petroow
hja az az utáni paaaaréé..

petroow
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL 😄DD

<#ravasz1> kubalibre

Kata
Törõdésre, türelemre, szeretgetésre, meg hogy jól megkef... szeretgetésre. <#vigyor5><#hehe><#bohoc><#banplz>

[/cserf][/fülünyúl]

Jaaa, a szalagavató...?

petroow
neme 😊

épp képeeket írok ki pajtásoknak a multkori bulirõl !

küldtem át párat neked is 😛

Milyen cd-t cimbi? Valami yo muzak...?
Én most nyomtam ki egy csomót minidiscre... már ideje volt frissítani kicsit az utazások során hallgatott repertoárt :o)

petroow
eh mostmnemmegy CD-t irok 😊

Gyere anyucihoz...!
😄D

petroow
ahogy érzed 😊

Valami yo nõhöz ;o)
Vagy én lennék a yo nõ? :-o 😄DD

petroow
hámozs mér kihez fussak ? 😉

Jaja... aztán meg kétségbeesetten rohansz hozzám, hogy panaszkodhass egy kicsit ;o)

petroow
eeh !

nagyon is tudok komoly lenni 😉

igaz ritkán 😛 de ha kel akkó tudok...

ráadásul énvagyok az aki nem tuggya mire vágyik a nõ innentõl kezdve inkáb csak csenben figyelek és néha írok 1 smilet 😊

krisztike
Teljes mértékben egyetértek veled!<#eljen><#felkialtas>

Sir Quno Jedi
A visszafogottságról beszéltem volt, mind színekben, mind öltözködésben.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Öhm, a nagasszonyos göncöt hagyjuk, a bizniszwomen cuccz az nálam ez esetben nem a vállakozók gyöngyenénire vonatkozott, csak pl. a bankoknál, pénzintézeteknél elfogadott üzleti viseletre. Esetleg még bejöhet a stewardess és a valódi unifromisok is persze !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

petyka2
Vesszen a kosztüm!!!<#eplus2><#violent>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

petyka2
<#puszis>

Rafaelo
az acapulo akcio csoportban sok jó nõ van nem????

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Membrah
Egyébként az a nõ,aki mutogatja magát,még nem biztos,hogy kurvás,viszont számomra,ha férfi lennék,már varázsát vesztette volna..
Egy nõ legyen kicsit titokzatos,visszafogott....

Membrah
?????
Nos hát valóban...
Lehet hogy mind nõnek,mind férfinak vonzó az üzleti világbeli viselet...
De gndold,meg hogy vajon mnnyire nõies egy karrierista nõ...
Na persze nem lehet általánosítani,hogy aki ilyen kis kosztünben jár,az már az...
Sokan vesznek fel,ha az alkalom úgy kívánja...
De vonzó-e lesz otthon egy olyan nõ,aki nekd dirigál,mindig siet valahová,nem figyel eléggé rád,s mondjuk még a házatrtáshoz se konyít semmit sem?
Én az összhangot szeretem..
Nem kell,hogy ki legyen a feneke,vagy a mellem,de nem is fogok se apácaruhában,sem pedig nagyasszonyos göncben mászkálni..
Szeretem a mérsékleteséget,de úgyis a hangulatom hozza,hogy egy adott nap éppen milyen ruhát öltök magamra...

krisztike
Aha---milyen "uniformisra" gondoltál?<#action><#csodalk><#fejvakaras>

JackDaniels
Sõõõt! Nagyon nem arra bukunk! Az értelmesebbje, legalábbis.😊 Aki igen, az is ember, csak ne dicsekedjen vele!😊

\"Never say never!\" W Churchill

Sir Quno Jedi
<#papakacsint>

Ahogy mongya...! <#eljen>

Sir Quno Jedi
Nosõigen !

Rafaelo
nekem is bejön az uniform sex :Y

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Sir Quno Jedi
Az öltözködés is része (lehet). Lényeg, hogy nem (csak) a kurvás g-string bajnokokra bukunk, nem !

Sir Quno Jedi
Vazeg ! Nem GA a lényeg, hanem az öltözködési stílus. Nekem a tipikus ügynök/bürokrata/visszafogott bizniszasszony öltözködés bejön nõknél, erre hoztam példának ! Finom anyagú zakó, nadrág, vagy midiszoknya, esetleg sima kosztüm, avagy nadrágkosztüm, 1xû fehér blúz, félmagas sarkú zárt cipõ, 1xû mintamentes harisnya. Mindez elegáns sötét színekben, lehet fekete, kék, szürke, bézs, avagy barna, lényeg, hogy semleges, "szürke" szín, ami jól kiemeli egy nõ valódi szépségét !

Rafaelo
mét? idegen -e vagy???

petyka2
Szasz!Mondjuk dzsilián enderzonért én legalább 2<#felkialtas><#felkialtas>adnék...<#eplus2>

Rafaelo
mondjuk a sexel 😊

Hö?
Ez nekem egyre zavarosabb... :o)
Asszem megyek matekot tanulni. (Broáf)
Majd este jövök, azt' folytatjuk... valami más témával! :o)

petyka2
Krisztike mondja:Úgy látszik máshogy értelmeztem a pénz-nõk témát és te is-és az öltözködésbõl sikerült eljutnunk eddig.A petyka pedig düh rohamot kapott önmagam sztárolásától-hülye voltam...Most igyekszem majd kiengesztelni valahogy.<#confused><#fejvakaras><#violent><#boxer>