68
Penészes fal ellen:...
-
#28 kitróbáltam a domestosos módszert
belekevertem a mészbe domesztoszt és lekentem, máshol meg befújtam domesztosz+vízzel
majd jelentek, hogy hol mi történt
-
Zozo76 #27 Nalunk is ilyen problema van. A sarkoknal, de mashol is elojon. Viszont nalunk nincs atazva a fal de mivel 3 emelet van es a konyha legalul ezert a goz miatt lehet. Az ablakok is tiszta parasak olyankor amikor egy kiados fozes megy lent. Mar csak fel kene szerelni a paraelszivot, remelem az megoldja. Esetleg meg lezarni a konyhat ablakkal meg ajtoval, mert most egyben van az etkezovel meg a teljes lenti resszel. -
#26 kinél? -
#25 szigetelés rendben van? -
#24 és kicsi svábbogarak -
#23 nyáron hangya -
#22 nalunk ecetlégy és molylepke van :/ -
#21 És muslincák nem szoktak nálatok lenni a fürdőben néha ? c
Nemtom honnan jönnek, szerintem a lefolyóból,
most akarom kipucolni őket a lefolyóból valami erős szerrel,
vagy már asszem a hideg elintézi őket. D -
#20 amikor nálunk penészedett hypóval, meg egyéb erős szerrel le lett mosva a csempe,
akkor eltűnt a penész.
Hozzáteszem előtte már egyszer átázott a fal. c
DE most megint megjelent..
Alapos fertőtlenítés,vagy tegyél hősugárzót oda, és szárítsd ki a falat....egyebet nemtudok -
#19 ez is lehet... egy próbát megér. -
#18 eccerűen levegőztetni kell. nálunk is ez a problem, tiszta penész a fal felső része, és anyám nem nagyon hajlandó kinyitni az ablakot, mert szerinte "kimegy akkor a meleg" -
#17 rossz a szigetelés, előbb a tetőt kell leszigetelni aztán 1-2 év múlva eltűnik a sarokból a penész és ki lehet festeni, vagy leveritek a vakolatot tégláig -
#16 Költözz el -
#15 kitudja :| -
#14 domestost a mészre??
-
#13 Nem a reklámban látható fertötlenítőt kell használni ez ellen? -
#12 hát, szerintem a vizipisztoly talán még "jobbik" - fel kellene menni a tetőre, és megnézni nem javítható-e könnyedén. aztán tavasszal szakértővel újraszigeteltetni -
#11 ez remek ötlet, csak ez nem csempe, hanem mész -
#10 lehet, de egyelőre nézzük a jobbik esetet oké? -
Shadow_THH #9 de ha követed Árpád tanácsát akkor piramis alakban földet kell rá hordani, be kell kenni sterimóval, és utánna jöhet az usztatott beton a koszorura! -
Shadow_THH #8 vagy szellőztetni kéne, esetleg páraelszivó -
#7 nálunk is.
Újra kell fugázni a csempét. -
#6 lehet, hogy a szigetelés nemstimmel, és leáztok... akkor viszont tetőhelyreállítás. -
#5 téglafal és színes mész van rajta
mi a 2on vagyunk és ennél tovább már nincs is
csak a lapostető, az meg tiszta moha és páfrány
-
#4 kicsit részletezd ki szerintem, mert nem mindegy milyen fal, ház vagy lakás - panel, téglaépület, emeletek, stb... mi megy ott a falban... annyi oka lehet... -
#3 hát milyen pisztollyal kell?
magnummal? -
#2 Nem kell vizipisztollyal lőni a falat. :-D -
#1 Penészesedik a fal.
Főleg fent, a sarkoknál. Főleg a fürdőben.
Mit lehet ez ellen tenni?