cFos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magát a filet megtalálta, csak a parancsot nem! 😊 tehát szépen kiírta a parancssor beírása után, hogy miket lehet választani, nem az utasítást hajtotta végre, ebbõl gondoltam, hogy az a fileocska az nem vágja..
De majd megpróbálom ezzel. Tegnap telepítettem újra winfost, úgyhogy tiszta lappal indulok 😊
a pingstat ot meg addig nem ismeri fel, amig be nem valtasz a cfosspeed mappajaba.
(cd konyvtarnev )
ezen az oldalon leírt tesztelés, pingelés cucc mûködik a
cFosSpeed v.2.13 (build 1067) verzióval??
Mert én tudom, hogy nekem egy elvileg jó verziószám (fejbõl nemtom, de lehet ez a mostani, v. hasonló 😛), aminek elvileg tudnia kellett volna, hogy beadhatom a legközelebbi pingszervert, de amikor ezt az inibe beadtam, nem is tudott pingelni, ill. a nettest-et meg nem ismerte, mint parancsot 😞
Van egy olyan problémám, hogy nem tudom feltelpíteni a CFos-t (v6.00)!
A gond a következõ: telepítés közben amikor a com portokat kellene kiválasztani nem aktívak a jelölõnégyzetek, nem tudok bepipálni egyet sem!
Így nem is engedi feltelpíteni a programot!
Segítségeteket elõre is köszi!!!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(#182-ben belinkelte Josi, de sajna mar nem mukodik az a torrent link.)
A legjobb verzió érdekelne!! 😊
És akkor beújítom az otthoni, bár asszem az is 2.1 körüli... de már vagy 2-3 hónapja töltöttem le.
Melyik cfosspeedet javasoljátok?
Pontos verzió, buildet kérek szépen! 😊
Fenn van egy valamilyen és nincs bajom vele, de szeretnék up to date lenni! 😊
Köszi!
josi: koszi a tippet. Uninstallaltam a regebbi cFOS-omat, es felraktam a legfrissebb 2.13-mast es ezzel minden jol mukodik es az ijesztegeto szirenazas is abbamaradt.
Lehet, hogy xp telepítés lesz belõle.
Amúgy, köszi!
Esetleg nem futott törlés vagy telepítés közben?Ha igen akkor a feladatkezelõben lõdd ki.
Ha ugysem jó, akkor csökentett módban próbálkozz törléssel vagy újrainstall.
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémával kapcsolatban:
2.12 eltávolítása sikertelen volt, illesztõprogram eltávolítás nem sikerült (megadott fájl nem található). Azóta nem megy az internet sem. Próbáltam kitakarítani a registry-t, újratelepíteni (2.13) a cfosspeed-et mindhiába.
Aki tud segítsen! Köszönöm!
automatikusan felülír mindent.
Legfrissebb 2.12-es verziot hasznalom. Jol mukodik, de ez az egy idegesit. Foleg, hogy semmi koze a programnak ehhez. Raadasul alaptalan az ijesztgetese.
"ALARM!
Your system is in danger!
The cFos consistency check has detected, that one or more components have been modified.
Thereby Viruses, Trojan Horses, Backdoor Programs, Spy-Ware, etc. could have sneaked into your System. Also costly dialer programs may have been installed.
Your system is exposed to the following risks:
* Viruses and Worms spread either confidential documents on the internet, delete your hard disk or damage your PC.
* Trojan Horses and Backdoor Programs allow others access into your PC and transmit confidential data, e.g. passwords, banking/financial information, etc.
* Dialer Programs cause great costs for internet access.
The danger of Viruses, Trojan Horses and Backdoor and Spy Programs especially leads from the software piracy scene and is often found in Cracks of commercial programs. Nothing prevents a cracker from modifying the software to his advantage.
Therefore please check your system and install at least an unmodified driver from www.cfos.de. You can test it for 45 days free of charge."
Na ami a legidegesitobb ebben, hogy olyan hangosan szirenazik, hogy mindig a fraszt hozza ram. Sehol se lattam, hogy hol lehetne ezt a szart kikapcsolni 😞
Valakinek van otlete?
Ezt a verziót használom... ezzel egyenlõre nincs ilyen gondom, csak az elõzõt töröld le rendesen.
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
kérlek titeket adjatok be linkeket, mer én sehol se találok semmit...
elöre is kösz
Nem szenvedek elmebetegségben. Minden percét élvezem. Csak az normális, akit nem ismersz eléggé.
nálam minden oké, nem esik le;
~200 alá nem esik, úgy hogy nem korlátozom a feltöltést.
Ahogy írtad, visszavettem a prioritását alacsonyra, erre egybõl leesett 50k -ra a DownloadSpeed.
Szóval miért?
Az a gondom, hogy nem tudom, hogy ez megtörtént e. Szépen dolgozik a progi, változást nem látok.Mivel lehetne tesztelni, hogy történt e valami?..remélem nem kérdeztem hüleségeket!
A mellékelt linken már a dls connection-ös kép már nem jön be, hanem hibaüzenet, hogy nem találta a modemet a com porton.
Elsõ körben BUÉK! <#buck>#buck>
Másodsorban amennyiben használ valaki cfos-t, kiváncsi lennék, hogy másnak egyszerûen megtalálja a beállítások alkalmával a modemet(ezt a com porton keresi, ami persze a hálókártyába csatlakozik csak). Ujrainditás után próbálkozik vmilyen modem feltelepítésével, de drivert sem találja hozzá. Lehet a probléma csak 64biten jelentkezik.