306
Letöltés és Internet gyorsító
  • oliverspy
    Vmi tűzfal hibát ír ki. Tűzfalam nincs, a windows-osat meg kikapcsoltam! Nem műxik :-(
  • tomo
    cfosspeed ajanlott.
  • oliverspy
    Én most találkoztam először ezzel a "fossal". Szal. a cFos-sal. Nekem ADSL-em van. Most mi kell nekem?
    ez a: cFos - Version 6.10
    vagy ez a cFosSpeed - Version 2.12
    Inkább torrentezek.
  • murfitts5
    Hi Traffic Shaping > Minden inditáskor be kell kapcsolni?? Mert nekem nem menti ell :) !!
  • tomo
    ez igy jo.
    traffic shaping be van kapcsolva.
  • FCH kari
    bocsi itt esetleg kell valamit állitani?
  • FCH kari
    okké köszi az infot
  • tomo
    igen a cfosspeed jo nem routeres adsl re es kabelre .
  • FCH kari
    na ez az nekem nincs ruterem az lenne a kérdés hogy akkor a cfosspeed nekem jo-e??
  • tomo
    sime cfos nem kepes router mogott mukodni.
  • FCH kari
    hi all nekem cfossped v2.02 van de most véletlenül találtam egy oldalt ahol a nem ruteres nethez sima cfos-t ajánlanak?!?vagy nekem továbra is jo a speed??
  • AdaKiller
    na jól sejtettem, már április 30. az akció ideje:)
  • AdaKiller
    nekem annyi gondom van, hogy 2-3 naponta visszavesz a feltöltésből. 128 kbit/s az uppom. a visszavétel után olyan 1kbyte/s-re leesik az up. nyomom egy clear calibration data-t, és megy rendesen megint 2-3 napig. nem lehet vhogy automatizálni, hogy pl rebootonként automatice törölje az adatokat? pl cfossspeed.ini -be vmit beírni, vagy vmi ilyesmi
  • AdaKiller
    ez az 1900 mindig tolódik, karácsonykor is volt ilyen, és mindig kitolják...

én ingyen kaptam amúgy licencet:)
  • artschiatwork
    Most 1.900 pénzért meg lehet venni 10 e helyett a progit március 31-ig!, szerintem ennyit megér!

• Pharaoh
    Létezik jó törés a cfosspeed-hez?
    Feltettem egy olyat, ami telepítés után azonnal meg is crackeli, de egy idő után rossz lett. Ha feltesem megint újra jó lesz, de csak egy hétig.
  • GregSB
    Prioritásokat eddig is használtam. És mondom edig is ámultam. Mondjuk tegnap volt reinstall, aztán lehet csak azóta volt kikapcsolva, már nem emlékszem :)
  • Newfronter
    Hát az a lényege, a lelke a cFos-nak, gyorsan kapcsold be és ámúlj! :)
    A prioritások menüt meg használd sűrűn, mert úgy az igazi!
  • GregSB
    Hi!

A Cfosspeed menüjében van egy ilyen opció: Traffic Shaping engedélyezése/letiltása. Ez elapból le van tiltva, és most vettem csak észre hogy eddig én így használtam. Hozzáteszem eddig is kiválóan működött, felgyorsította a böngészésemet letöltés mellett.

Mit csinál a TS, ha bekapcsolom?
  • Stevenson
    Nem tudjátok, hogy használható e a program 64bites xp alatt is?
  • nutiform
    Közben megoldódott,nem küldték el a csatolt file-t ami kellett volna.Azért köszi.
  • tomo
    hivd fel oket, biztos jar hozza telefonos segitsegnyujtas.
  • nutiform
    Ha valakinek megvette a cfosspeedet,keressen már meg priviben,mert én is megvásároltam,de a regisztrálásban kellene egy kis segítség.Köszi.
  • horpeti
    azzal baj nem volt köszi!

Magát a filet megtalálta, csak a parancsot nem! :) tehát szépen kiírta a parancssor beírása után, hogy miket lehet választani, nem az utasítást hajtotta végre, ebből gondoltam, hogy az a fileocska az nem vágja..

De majd megpróbálom ezzel. Tegnap telepítettem újra winfost, úgyhogy tiszta lappal indulok :)
  • tomo
    nagy valoszinuseggel mukodik.
    a pingstat ot meg addig nem ismeri fel, amig be nem valtasz a cfosspeed mappajaba.
    (cd konyvtarnev )
  • horpeti
    http://cfos.tx.hu/

ezen az oldalon leírt tesztelés, pingelés cucc működik a
    cFosSpeed v.2.13 (build 1067) verzióval??

Mert én tudom, hogy nekem egy elvileg jó verziószám (fejből nemtom, de lehet ez a mostani, v. hasonló :P), aminek elvileg tudnia kellett volna, hogy beadhatom a legközelebbi pingszervert, de amikor ezt az inibe beadtam, nem is tudott pingelni, ill. a nettest-et meg nem ismerte, mint parancsot :(
  • Chico
    Sziasztok!
    Van egy olyan problémám, hogy nem tudom feltelpíteni a CFos-t (v6.00)!
    A gond a következő: telepítés közben amikor a com portokat kellene kiválasztani nem aktívak a jelölőnégyzetek, nem tudok bepipálni egyet sem!
    Így nem is engedi feltelpíteni a programot!
    Segítségeteket előre is köszi!!!
  • tomo
    ha van egy csopp eszed , nem piszkalod azt ami jol mukodik.
  • Laky
    FAQ:
  • Thanatos
    mi a külömbség a cfos (már valami 6os verzio körül jár...) és a cfoSpeed között?
  • horpeti
    oksa, thx, akkor majd megkeresem máshol!
  • Marcell
    En teljesen elegedetten hasznalom a cFosSpeed v.2.13 (build 1067) verziot.

(#182-ben belinkelte Josi, de sajna mar nem mukodik az a torrent link.)
  • horpeti
    + Link az more advantage, bár tán rá tok keresni guglén, DCn.

A legjobb verzió érdekelne!! :)

És akkor beújítom az otthoni, bár asszem az is 2.1 körüli... de már vagy 2-3 hónapja töltöttem le.
  • horpeti
    Helló!

Melyik cfosspeedet javasoljátok?

Pontos verzió, buildet kérek szépen! :)

Fenn van egy valamilyen és nincs bajom vele, de szeretnék up to date lenni! :)

Köszi!
  • Newfronter
    Nekem az utolsó build, amit te használsz, az nekem sem működött, visszaraktam az egyel előttit.
  • GeGab
    Újratelepítettem a windows-t, felraktam a cfosspeed-et (2.13 1067). Nem jelenik meg a kis cfosspeed-es ablak. Ez baj, vagy nem kell vele foglalkozni.
  • Marcell
    GeGab: Ha nem indul el a geped csokkentett modban, akkor az lehet nem a cFOS hibaja, hanem mar hulladek az XP-d... Reinstall.

josi: koszi a tippet. Uninstallaltam a regebbi cFOS-omat, es felraktam a legfrissebb 2.13-mast es ezzel minden jol mukodik es az ijesztegeto szirenazas is abbamaradt.
  • GeGab
    Sajna csökkentett módban el sem akart indulni. Cfosspeed telepítésekor is hibát ír ki az illesztő program telepítésére.
    Lehet, hogy xp telepítés lesz belőle.
    Amúgy, köszi!
  • josi
    Szia!
    Esetleg nem futott törlés vagy telepítés közben?Ha igen akkor a feladatkezelőben lődd ki.
    Ha ugysem jó, akkor csökentett módban próbálkozz törléssel vagy újrainstall.
  • GeGab
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémával kapcsolatban:
    2.12 eltávolítása sikertelen volt, illesztőprogram eltávolítás nem sikerült (megadott fájl nem található). Azóta nem megy az internet sem. Próbáltam kitakarítani a registry-t, újratelepíteni (2.13) a cfosspeed-et mindhiába.
    Aki tud segítsen! Köszönöm!