306
Letöltés és Internet gyorsító
-
oliverspy #226 Vmi tűzfal hibát ír ki. Tűzfalam nincs, a windows-osat meg kikapcsoltam! Nem műxik :-( -
tomo #225 cfosspeed ajanlott. -
oliverspy #224 Én most találkoztam először ezzel a "fossal". Szal. a cFos-sal. Nekem ADSL-em van. Most mi kell nekem?
ez a: cFos - Version 6.10
vagy ez a cFosSpeed - Version 2.12
Inkább torrentezek. -
murfitts5 #223 Hi Traffic Shaping > Minden inditáskor be kell kapcsolni?? Mert nekem nem menti ell :) !! -
tomo #222 ez igy jo.
traffic shaping be van kapcsolva. -
#221 bocsi itt esetleg kell valamit állitani? -
#220 okké köszi az infot -
tomo #219 igen a cfosspeed jo nem routeres adsl re es kabelre . -
#218 na ez az nekem nincs ruterem az lenne a kérdés hogy akkor a cfosspeed nekem jo-e??
-
tomo #217 sime cfos nem kepes router mogott mukodni. -
#216 hi all nekem cfossped v2.02 van de most véletlenül találtam egy oldalt ahol a nem ruteres nethez sima cfos-t ajánlanak?!?vagy nekem továbra is jo a speed??
-
#215 na jól sejtettem, már április 30. az akció ideje:) -
#214 nekem annyi gondom van, hogy 2-3 naponta visszavesz a feltöltésből. 128 kbit/s az uppom. a visszavétel után olyan 1kbyte/s-re leesik az up. nyomom egy clear calibration data-t, és megy rendesen megint 2-3 napig. nem lehet vhogy automatizálni, hogy pl rebootonként automatice törölje az adatokat? pl cfossspeed.ini -be vmit beírni, vagy vmi ilyesmi -
#213 ez az 1900 mindig tolódik, karácsonykor is volt ilyen, és mindig kitolják...
én ingyen kaptam amúgy licencet:) -
#212 Most 1.900 pénzért meg lehet venni 10 e helyett a progit március 31-ig!, szerintem ennyit megér!
-
#211 Létezik jó törés a cfosspeed-hez?
Feltettem egy olyat, ami telepítés után azonnal meg is crackeli, de egy idő után rossz lett. Ha feltesem megint újra jó lesz, de csak egy hétig. -
#210 Prioritásokat eddig is használtam. És mondom edig is ámultam. Mondjuk tegnap volt reinstall, aztán lehet csak azóta volt kikapcsolva, már nem emlékszem :) -
Newfronter #209 Hát az a lényege, a lelke a cFos-nak, gyorsan kapcsold be és ámúlj! :)
A prioritások menüt meg használd sűrűn, mert úgy az igazi! -
#208 Hi!
A Cfosspeed menüjében van egy ilyen opció: Traffic Shaping engedélyezése/letiltása. Ez elapból le van tiltva, és most vettem csak észre hogy eddig én így használtam. Hozzáteszem eddig is kiválóan működött, felgyorsította a böngészésemet letöltés mellett.
Mit csinál a TS, ha bekapcsolom? -
Stevenson #207 Nem tudjátok, hogy használható e a program 64bites xp alatt is? -
nutiform #206 Közben megoldódott,nem küldték el a csatolt file-t ami kellett volna.Azért köszi. -
tomo #205 hivd fel oket, biztos jar hozza telefonos segitsegnyujtas. -
nutiform #204 Ha valakinek megvette a cfosspeedet,keressen már meg priviben,mert én is megvásároltam,de a regisztrálásban kellene egy kis segítség.Köszi. -
#203 azzal baj nem volt köszi!
Magát a filet megtalálta, csak a parancsot nem! :) tehát szépen kiírta a parancssor beírása után, hogy miket lehet választani, nem az utasítást hajtotta végre, ebből gondoltam, hogy az a fileocska az nem vágja..
De majd megpróbálom ezzel. Tegnap telepítettem újra winfost, úgyhogy tiszta lappal indulok :) -
tomo #202 nagy valoszinuseggel mukodik.
a pingstat ot meg addig nem ismeri fel, amig be nem valtasz a cfosspeed mappajaba.
(cd konyvtarnev ) -
#201 http://cfos.tx.hu/
ezen az oldalon leírt tesztelés, pingelés cucc működik a
cFosSpeed v.2.13 (build 1067) verzióval??
Mert én tudom, hogy nekem egy elvileg jó verziószám (fejből nemtom, de lehet ez a mostani, v. hasonló :P), aminek elvileg tudnia kellett volna, hogy beadhatom a legközelebbi pingszervert, de amikor ezt az inibe beadtam, nem is tudott pingelni, ill. a nettest-et meg nem ismerte, mint parancsot :( -
Chico #200 Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy nem tudom feltelpíteni a CFos-t (v6.00)!
A gond a következő: telepítés közben amikor a com portokat kellene kiválasztani nem aktívak a jelölőnégyzetek, nem tudok bepipálni egyet sem!
Így nem is engedi feltelpíteni a programot!
Segítségeteket előre is köszi!!! -
tomo #199 ha van egy csopp eszed , nem piszkalod azt ami jol mukodik. -
#198 FAQ: -
Thanatos #197 mi a külömbség a cfos (már valami 6os verzio körül jár...) és a cfoSpeed között? -
#196 oksa, thx, akkor majd megkeresem máshol! -
#195 En teljesen elegedetten hasznalom a cFosSpeed v.2.13 (build 1067) verziot.
(#182-ben belinkelte Josi, de sajna mar nem mukodik az a torrent link.)
-
#194 + Link az more advantage, bár tán rá tok keresni guglén, DCn.
A legjobb verzió érdekelne!! :)
És akkor beújítom az otthoni, bár asszem az is 2.1 körüli... de már vagy 2-3 hónapja töltöttem le. -
#193 Helló!
Melyik cfosspeedet javasoljátok?
Pontos verzió, buildet kérek szépen! :)
Fenn van egy valamilyen és nincs bajom vele, de szeretnék up to date lenni! :)
Köszi! -
Newfronter #192 Nekem az utolsó build, amit te használsz, az nekem sem működött, visszaraktam az egyel előttit. -
GeGab #191 Újratelepítettem a windows-t, felraktam a cfosspeed-et (2.13 1067). Nem jelenik meg a kis cfosspeed-es ablak. Ez baj, vagy nem kell vele foglalkozni. -
#190 GeGab: Ha nem indul el a geped csokkentett modban, akkor az lehet nem a cFOS hibaja, hanem mar hulladek az XP-d... Reinstall.
josi: koszi a tippet. Uninstallaltam a regebbi cFOS-omat, es felraktam a legfrissebb 2.13-mast es ezzel minden jol mukodik es az ijesztegeto szirenazas is abbamaradt. -
GeGab #189 Sajna csökkentett módban el sem akart indulni. Cfosspeed telepítésekor is hibát ír ki az illesztő program telepítésére.
Lehet, hogy xp telepítés lesz belőle.
Amúgy, köszi! -
josi #188 Szia!
Esetleg nem futott törlés vagy telepítés közben?Ha igen akkor a feladatkezelőben lődd ki.
Ha ugysem jó, akkor csökentett módban próbálkozz törléssel vagy újrainstall. -
GeGab #187 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémával kapcsolatban:
2.12 eltávolítása sikertelen volt, illesztőprogram eltávolítás nem sikerült (megadott fájl nem található). Azóta nem megy az internet sem. Próbáltam kitakarítani a registry-t, újratelepíteni (2.13) a cfosspeed-et mindhiába.
Aki tud segítsen! Köszönöm!