306
Letöltés és Internet gyorsító
-
GBence1991 #266 hy all. honnan tudom leszedni ezt a prgit??? -
#265 torrenten minden -
#264 Még nincs! -
#263 sőt, akár a gyerekek is használhatják :P -
#262 vedd meg. 1900 Ft, életfogytig tartó frissítési lehetőséggel. -
#261 cfosspeed 3.10-hez van vkinek crack-je mer kéne. -
tomo #260 jobb klibb beallitas prioritasok tetjen. -
#259 Köszönöm szépen! Majd, ha hazaértem ki is próbálom, bár még nem tudom merre keressem azt a kapcsolót, mert nem emléxem, hogy láttam volna ilyet, de...ez nem jelent semmit.. :) -
tomo #258 a vegleges verzio ugyanaz mint a demo. (maskeppen a demo teljes erteku , de idokorlatos )
ha jatek kozben gond lag van , probald a kovetkezoket:
1. varj , amig eltzeleik ar nap, hogy bekalibralja magat ( ha a pingek nem mennek ki, akkor cserelj pingcélt , cfos tx hu irja hol talalod )
2. allitsd at a prioritast sebessegrol pingre a programban ( le/fel hajtogathato nyeles kapcsolo gomb ) -
#257 ez ismerős.... -
#256 Nekem kábeles pacsolatom van és feltettem a progit (Cfosspeed). Egyenlőre a 30 napos próba verzió zakatól, de az észrevételeim a következők:
-ha fájlcserélős dolgot használok, akkor nagyon frankón lehet mellette netezni, ez nagy pozitívum!!
-a multi játék közben (Enemy Territory) tapasztalatom szerint, mintha szinkron zavarban lennék. pl. Szemmel látható találatnál nincs valós találat! Kikapcsolva a "Traffik Sharpinget" vagy mi a rákot, minden normálisan működik!
Szal vegyesek az érzelmeim a progival kapcsolatban.
A cfos.tx.hu oldalt oda-vissza elolvastam már többszőr is, de lehet, h csak a végleges verzó nyújtja azt az érzést, amit igér a progi... vagy az is lehet, h én csinálok valamit rosszúl! -
#255 Nekem az tűnik érdekesnek, hogy az a letöltésre sokkal nagyobbat mutat a valósnál, a feltöltésről nem is beszélve, megy fel mondjuk 8kb/s -al, erre azt írja 16. -
tomo #254 sokan hasznaljak megelegedettseggel.
igazabol nincs mit beszelni rola.
cfos.tx.hu -
#253 Jól kihalt a topik... Használja még valaki ezt a progit vagy van másik fóruma ami jobban pörög? Vagy ennél sokkal jobb ami a multijátékoknál megakadájozza a packetlossokat, jobbá teszi a kapcsolatot? -
Newfronter #252 Töröld le és rakd fel megint! -
#251 Nekem cfos 2 12 van meg de az a kis ábra a jobb alsó sarokba nem mutat semmit és nem vette mészre javulást pdig jó lenne mert most éppen töltök le és a feltöltés sokkal gyorsabb mint a letöltés ???
Mi lehet a baj légyszi ha tudtok valami javaslatot írjatok és ha tudnátok hogy hogy lehetne begyorsítani a letöltést??!! -
Newfronter #250 Feltettem a próbaverziót, előtte leszedtem a régit.
Sokrétű beállításokat tartalamz, csak egy baj van. Hogy nem indult el, vagyis nem jelent meg az a kis ablak alul, és nem vágom miért. 16 nap próbaidőt írt ki, szóval működnie kellene, tűzfalon is átengedtem, és meg is kérdezte, hogy engedélyezzem-e a traffic shappinget. És semmi.
Így visszaraktam a régit. -
nutiform #249 Én megvettem,ezért nem nagyon néztem,de gondolom van. -
#248 Tenyleg! Mar van 3.0-as cfosspeed is...
És őőőő, izé... javitó patch van mar hozza? ;) -
nutiform #247 Ez a crackelt hibája.Amúgy van 3.00-ás verzió. -
#246 Pontosabban a cFOSspeed!!! -
#245 Nagyon fasza a cFOS. Mind a 2.12 es a 2.13-mas verzio is jol mukodik, DE CSAK kb. 1 hetig. Utana betoltodik, de valamiert teljesen leall. Nem mutat adatforgalmat es nem is gyorsit. Ilyenkor uninstall, majd install ujra (reboot) es megint jo egy hetig. (Hiaba a full verzio..) -
#244 .12őt fogok majd felrakni, de ez a pingelési dolog miért probléma ha van ki-be menő engedély, meg a forgalom is látszik?
lehet 2.13as hiba, este megnézem... letöltöm a triálos 2.12őt.
Hogy lehet legjobban leszedni a CFOST? uninstall + registry törlés?
utána meg felrak 2.12? -
#243 Sziasztok!
2.13as CFOSspeedet raktam fel tegnap OUTPOST tűzfal mellé.
Adtam neki jogot, és látom is, hogy mutatja az adatforgalmat meg minden.
De amikor kitörlöm a calibration datat, utána azt írja, a pingelés nem sikerült neki, így nem fog működni...
Pedig teljes engedély van a cfosspeednek, meg az adatforgalmat is mutatja.. mi lehet a baj?
ill. melyik CFOSt ajánljátok?
ADSLem van, ADSL routeren jön a net (helyi hálóként)
-
#242 nyomass egy bemérési adat törlésé-t, aztán elvileg újra bekalibrálja, ha így sem jó, akkor nyomass egy reboot-ot, nekem ezután mindig megjavul, mert kb 5-6 nap után vmiért elbaxódik. de ha nincs lekapcsolva a gép, akkor megy rendesen. de ha sokat rebútolgatok, akkor már nekem is xaraxik. -
Pdave #241 Hi. Lenne egy problémám. Feltettem a cFosSpeed-et, ami nagyon jól is működik, ha pl feltöltök valahová max sebességgel, akkor közben max sebességgel is tölt le. A hiba akkor keletkezik amikor beindítom a StrongDC-t. Ilyenkor netezni sem tudok annyira belassul a letöltés. Tudja valaki miért van ez? Ezt nem kéne kezelnie a cFos-nak? -
blackgamer #240 nekem kékhalállal(!) elszállt a gépem tőle -
Monoton #239 HAli!
olyan problémám lenne hogy amióta feltettem az azureust azóta a cfos nemműxik rendesen!
windows indításkor betölt de semmit nem csinál! -
#238 na, ha mar volt, akkor elore is bocs, de ha nem, akkor tess.
szal: talatam egy oldalt, ahol le lehet szedni a cfost serial numberrel egyutt. igaz, csak 1.6-os, de remekul muxik!!!
cFos 1.06
serial: CETD-GTCX-O352-SAE2 -
oliverspy #237 Ez a cFos, elég zsír. Tök jól mennek egyszerre fel és le a cumók. Nem lassítja egyik sem a másikat! -
#236 THX
(nem tagadhatom, lusta vagyok olvasni, de legközelebb olvasok...) -
tomo #235 cfosspeed.ini fileban a param reszben
[param]
ping_dest=212.40.96.163
ha nincs param, csinalj.
amugy ebben a tpikban mar leirtam 1x -
#234 Hallottam, hogy valahol be lehet állítani a címet, amihez felméri a sebességet a program. Hol tudom ezt beállítani? -
oliverspy #233 Mi van? -
murfitts5 #232 na valakiiiiiii -
Thanatos #231 te msot tényleg ennyire iqlight vagy vagy csak teteted??? -
oliverspy #230 nethajtó = cFos :-D -
oliverspy #229 Rámférne egy feltöltéssebbeség-gyórsító!
Nem tudtok olyasmit? 128-as a feltöltésem... Olyan király lenne, ha az 512-vel helyetcserélne egy idpőre. 128/512. Vagyis, hogy olyan 60-70 kb/s-mal tudjak feltölteni. Nem tudtok valami olyasmit, ami helyetcseréltet? Rámférne torrenten egy arányjavítás! -
#228 Üdv! Én is feltettem ezt a cfosspeed-et, de nekem belassult töle mint állat, a pingem meg az égbe szökött. ADSL+router-hez elvileg ez kell, de nekem nem jött be, vajon mér? -
oliverspy #227 Szal nekem a DSL közvetlen megy. Nincs router-em!