cFos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titan
Nekem kábeles pacsolatom van és feltettem a progit (Cfosspeed). Egyenlõre a 30 napos próba verzió zakatól, de az észrevételeim a következõk:
-ha fájlcserélõs dolgot használok, akkor nagyon frankón lehet mellette netezni, ez nagy pozitívum!!
-a multi játék közben (Enemy Territory) tapasztalatom szerint, mintha szinkron zavarban lennék. pl. Szemmel látható találatnál nincs valós találat! Kikapcsolva a "Traffik Sharpinget" vagy mi a rákot, minden normálisan mûködik!
Szal vegyesek az érzelmeim a progival kapcsolatban.
A cfos.tx.hu oldalt oda-vissza elolvastam már többszõr is, de lehet, h csak a végleges verzó nyújtja azt az érzést, amit igér a progi... vagy az is lehet, h én csinálok valamit rosszúl!

kirol
Nekem az tûnik érdekesnek, hogy az a letöltésre sokkal nagyobbat mutat a valósnál, a feltöltésrõl nem is beszélve, megy fel mondjuk 8kb/s -al, erre azt írja 16.

sokan hasznaljak megelegedettseggel.
igazabol nincs mit beszelni rola.

cfos.tx.hu

Titan
Jól kihalt a topik... Használja még valaki ezt a progit vagy van másik fóruma ami jobban pörög? Vagy ennél sokkal jobb ami a multijátékoknál megakadájozza a packetlossokat, jobbá teszi a kapcsolatot?

Töröld le és rakd fel megint!
Gyocsika
Nekem cfos 2 12 van meg de az a kis ábra a jobb alsó sarokba nem mutat semmit és nem vette mészre javulást pdig jó lenne mert most éppen töltök le és a feltöltés sokkal gyorsabb mint a letöltés ???
Mi lehet a baj légyszi ha tudtok valami javaslatot írjatok és ha tudnátok hogy hogy lehetne begyorsítani a letöltést??!!

Feltettem a próbaverziót, elõtte leszedtem a régit.
Sokrétû beállításokat tartalamz, csak egy baj van. Hogy nem indult el, vagyis nem jelent meg az a kis ablak alul, és nem vágom miért. 16 nap próbaidõt írt ki, szóval mûködnie kellene, tûzfalon is átengedtem, és meg is kérdezte, hogy engedélyezzem-e a traffic shappinget. És semmi.<#szomoru1>
Így visszaraktam a régit.
Én megvettem,ezért nem nagyon néztem,de gondolom van.

Marcell
Tenyleg! Mar van 3.0-as cfosspeed is...
És õõõõ, izé... javitó patch van mar hozza? 😉

Ez a crackelt hibája.Amúgy van 3.00-ás verzió.

Marcell
Pontosabban a cFOSspeed!!!

Marcell
Nagyon fasza a cFOS. Mind a 2.12 es a 2.13-mas verzio is jol mukodik, DE CSAK kb. 1 hetig. Utana betoltodik, de valamiert teljesen leall. Nem mutat adatforgalmat es nem is gyorsit. Ilyenkor uninstall, majd install ujra (reboot) es megint jo egy hetig. (Hiaba a full verzio..)

horpeti
.12õt fogok majd felrakni, de ez a pingelési dolog miért probléma ha van ki-be menõ engedély, meg a forgalom is látszik?

lehet 2.13as hiba, este megnézem... letöltöm a triálos 2.12õt.

Hogy lehet legjobban leszedni a CFOST? uninstall + registry törlés?

utána meg felrak 2.12?

horpeti
Sziasztok!

2.13as CFOSspeedet raktam fel tegnap OUTPOST tûzfal mellé.

Adtam neki jogot, és látom is, hogy mutatja az adatforgalmat meg minden.

De amikor kitörlöm a calibration datat, utána azt írja, a pingelés nem sikerült neki, így nem fog mûködni...

Pedig teljes engedély van a cfosspeednek, meg az adatforgalmat is mutatja.. mi lehet a baj?

ill. melyik CFOSt ajánljátok?

ADSLem van, ADSL routeren jön a net (helyi hálóként)

AdaKiller
nyomass egy bemérési adat törlésé-t, aztán elvileg újra bekalibrálja, ha így sem jó, akkor nyomass egy reboot-ot, nekem ezután mindig megjavul, mert kb 5-6 nap után vmiért elbaxódik. de ha nincs lekapcsolva a gép, akkor megy rendesen. de ha sokat rebútolgatok, akkor már nekem is xaraxik.

Steam Nick: adakiller

Hi. Lenne egy problémám. Feltettem a cFosSpeed-et, ami nagyon jól is mûködik, ha pl feltöltök valahová max sebességgel, akkor közben max sebességgel is tölt le. A hiba akkor keletkezik amikor beindítom a StrongDC-t. Ilyenkor netezni sem tudok annyira belassul a letöltés. Tudja valaki miért van ez? Ezt nem kéne kezelnie a cFos-nak?
nekem kékhalállal(!) elszállt a gépem tõle

HAli!

olyan problémám lenne hogy amióta feltettem az azureust azóta a cfos nemmûxik rendesen!

windows indításkor betölt de semmit nem csinál!

REAL MADRID

aston shell
na, ha mar volt, akkor elore is bocs, de ha nem, akkor tess.

szal: talatam egy oldalt, ahol le lehet szedni a cfost serial numberrel egyutt. igaz, csak 1.6-os, de remekul muxik!!!

cFos 1.06

serial: CETD-GTCX-O352-SAE2

\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!

Ez a cFos, elég zsír. Tök jól mennek egyszerre fel és le a cumók. Nem lassítja egyik sem a másikat!

Evin
THX
(nem tagadhatom, lusta vagyok olvasni, de legközelebb olvasok...)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

cfosspeed.ini fileban a param reszben

ping_dest=212.40.96.163

ha nincs param, csinalj.
amugy ebben a tpikban mar leirtam 1x

Evin
Hallottam, hogy valahol be lehet állítani a címet, amihez felméri a sebességet a program. Hol tudom ezt beállítani?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Mi van?

na valakiiiiiii
te msot tényleg ennyire iqlight vagy vagy csak teteted???

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nethajtó = cFos :-D

Rámférne egy feltöltéssebbeség-gyórsító!
Nem tudtok olyasmit? 128-as a feltöltésem... Olyan király lenne, ha az 512-vel helyetcserélne egy idpõre. 128/512. Vagyis, hogy olyan 60-70 kb/s-mal tudjak feltölteni. Nem tudtok valami olyasmit, ami helyetcseréltet? Rámférne torrenten egy arányjavítás!

Jaffa 2843
Üdv! Én is feltettem ezt a cfosspeed-et, de nekem belassult töle mint állat, a pingem meg az égbe szökött. ADSL+router-hez elvileg ez kell, de nekem nem jött be, vajon mér?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Szal nekem a DSL közvetlen megy. Nincs router-em!

Vmi tûzfal hibát ír ki. Tûzfalam nincs, a windows-osat meg kikapcsoltam! Nem mûxik :-(

cfosspeed ajanlott.

Én most találkoztam elõször ezzel a "fossal". Szal. a cFos-sal. Nekem ADSL-em van. Most mi kell nekem?
ez a: cFos - Version 6.10
vagy ez a cFosSpeed - Version 2.12
Inkább torrentezek.

Hi Traffic Shaping > Minden inditáskor be kell kapcsolni?? Mert nekem nem menti ell 😊 !!
ez igy jo.
traffic shaping be van kapcsolva.

FCH kari
bocsi itt esetleg kell valamit állitani?

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

FCH kari
okké köszi az infot

igen a cfosspeed jo nem routeres adsl re es kabelre .

FCH kari
na ez az nekem nincs ruterem az lenne a kérdés hogy akkor a cfosspeed nekem jo-e??

sime cfos nem kepes router mogott mukodni.

FCH kari
hi all nekem cfossped v2.02 van de most véletlenül találtam egy oldalt ahol a nem ruteres nethez sima cfos-t ajánlanak?!?vagy nekem továbra is jo a speed??

AdaKiller
na jól sejtettem, már április 30. az akció ideje😊

AdaKiller
nekem annyi gondom van, hogy 2-3 naponta visszavesz a feltöltésbõl. 128 kbit/s az uppom. a visszavétel után olyan 1kbyte/s-re leesik az up. nyomom egy clear calibration data-t, és megy rendesen megint 2-3 napig. nem lehet vhogy automatizálni, hogy pl rebootonként automatice törölje az adatokat? pl cfossspeed.ini -be vmit beírni, vagy vmi ilyesmi

AdaKiller
ez az 1900 mindig tolódik, karácsonykor is volt ilyen, és mindig kitolják...

én ingyen kaptam amúgy licencet😊

artschiatwork
Most 1.900 pénzért meg lehet venni 10 e helyett a progit március 31-ig!, szerintem ennyit megér!

http://www.cfos.de/index2_hu.htm

Pharaoh
Létezik jó törés a cfosspeed-hez?
Feltettem egy olyat, ami telepítés után azonnal meg is crackeli, de egy idõ után rossz lett. Ha feltesem megint újra jó lesz, de csak egy hétig.

GregSB
Prioritásokat eddig is használtam. És mondom edig is ámultam. Mondjuk tegnap volt reinstall, aztán lehet csak azóta volt kikapcsolva, már nem emlékszem 😊

Hát az a lényege, a lelke a cFos-nak, gyorsan kapcsold be és ámúlj! 😊
A prioritások menüt meg használd sûrûn, mert úgy az igazi!
GregSB
Hi!

A Cfosspeed menüjében van egy ilyen opció: Traffic Shaping engedélyezése/letiltása. Ez elapból le van tiltva, és most vettem csak észre hogy eddig én így használtam. Hozzáteszem eddig is kiválóan mûködött, felgyorsította a böngészésemet letöltés mellett.

Mit csinál a TS, ha bekapcsolom?

Nem tudjátok, hogy használható e a program 64bites xp alatt is?