cFos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-ha fájlcserélõs dolgot használok, akkor nagyon frankón lehet mellette netezni, ez nagy pozitívum!!
-a multi játék közben (Enemy Territory) tapasztalatom szerint, mintha szinkron zavarban lennék. pl. Szemmel látható találatnál nincs valós találat! Kikapcsolva a "Traffik Sharpinget" vagy mi a rákot, minden normálisan mûködik!
Szal vegyesek az érzelmeim a progival kapcsolatban.
A cfos.tx.hu oldalt oda-vissza elolvastam már többszõr is, de lehet, h csak a végleges verzó nyújtja azt az érzést, amit igér a progi... vagy az is lehet, h én csinálok valamit rosszúl!
igazabol nincs mit beszelni rola.
cfos.tx.hu
Mi lehet a baj légyszi ha tudtok valami javaslatot írjatok és ha tudnátok hogy hogy lehetne begyorsítani a letöltést??!!
Sokrétû beállításokat tartalamz, csak egy baj van. Hogy nem indult el, vagyis nem jelent meg az a kis ablak alul, és nem vágom miért. 16 nap próbaidõt írt ki, szóval mûködnie kellene, tûzfalon is átengedtem, és meg is kérdezte, hogy engedélyezzem-e a traffic shappinget. És semmi.<#szomoru1>#szomoru1>
Így visszaraktam a régit.
lehet 2.13as hiba, este megnézem... letöltöm a triálos 2.12õt.
Hogy lehet legjobban leszedni a CFOST? uninstall + registry törlés?
utána meg felrak 2.12?
2.13as CFOSspeedet raktam fel tegnap OUTPOST tûzfal mellé.
Adtam neki jogot, és látom is, hogy mutatja az adatforgalmat meg minden.
De amikor kitörlöm a calibration datat, utána azt írja, a pingelés nem sikerült neki, így nem fog mûködni...
Pedig teljes engedély van a cfosspeednek, meg az adatforgalmat is mutatja.. mi lehet a baj?
ill. melyik CFOSt ajánljátok?
ADSLem van, ADSL routeren jön a net (helyi hálóként)
Steam Nick: adakiller
olyan problémám lenne hogy amióta feltettem az azureust azóta a cfos nemmûxik rendesen!
windows indításkor betölt de semmit nem csinál!
REAL MADRID
szal: talatam egy oldalt, ahol le lehet szedni a cfost serial numberrel egyutt. igaz, csak 1.6-os, de remekul muxik!!!
cFos 1.06
serial: CETD-GTCX-O352-SAE2
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
(nem tagadhatom, lusta vagyok olvasni, de legközelebb olvasok...)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ping_dest=212.40.96.163
ha nincs param, csinalj.
amugy ebben a tpikban mar leirtam 1x
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem tudtok olyasmit? 128-as a feltöltésem... Olyan király lenne, ha az 512-vel helyetcserélne egy idpõre. 128/512. Vagyis, hogy olyan 60-70 kb/s-mal tudjak feltölteni. Nem tudtok valami olyasmit, ami helyetcseréltet? Rámférne torrenten egy arányjavítás!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ez a: cFos - Version 6.10
vagy ez a cFosSpeed - Version 2.12
Inkább torrentezek.
traffic shaping be van kapcsolva.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
én ingyen kaptam amúgy licencet😊
http://www.cfos.de/index2_hu.htm
Feltettem egy olyat, ami telepítés után azonnal meg is crackeli, de egy idõ után rossz lett. Ha feltesem megint újra jó lesz, de csak egy hétig.
A prioritások menüt meg használd sûrûn, mert úgy az igazi!
A Cfosspeed menüjében van egy ilyen opció: Traffic Shaping engedélyezése/letiltása. Ez elapból le van tiltva, és most vettem csak észre hogy eddig én így használtam. Hozzáteszem eddig is kiválóan mûködött, felgyorsította a böngészésemet letöltés mellett.
Mit csinál a TS, ha bekapcsolom?