cFos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretném ha valaki megmondaná honnan tölthetem le a CfossSpeed-t és a kulcsot. köszi
A probléma megoldódott.
Az történt, hogy az internetkapcsolatnak más nevet adtam a cFos konfigurálásakor, mint korábban a levelezõ fiókomban.
Üdvözlettel: gy?jt?
A napokban feltelepítettem a gépemre a cFos 7.50 programot. Windows XP SP3 op. rendszert használok.
Azóta olyan gondom van, hogy az alapértelmezett levelezõmbe belépve (Outlook Express) megszakad a már élõ internet kapcsolat. Újraindítás után ismét helyre áll. Amikor elõször jelentkezett a probléma, egy kis ablak ugrott fel a képernyõn és valami olyasmit jelzett, hogy már egy program használja az internet kapcsolatot. Sajnos nem ellenõriztem gondosan, de valamilyen opcióval bezártam.
Van valami ötletetek, mi lehet a probléma?
Üdvözlettel: gy?jt?
Nincs valami magyar support ahonnan ismét el lehet kérni?
tobbgepes kornyezetben router mogott is kepes forgalomoptimalizalasra
whatsnew
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
inkabb vedd ugy hogy a cfosspeed a traffic shaping motor , a cfos pedig egy cfosspeed kiegeszitve egy dsl dialerrel , ami raadasul tok folosleges.
no de, nem kivanok vitatkozni, a megoldast leirtam. tegyel fel cfosspeedet, a cfost meg felejtsd el, vagy szenvedj.
joccakat
"cFos:
A cFos-ra azoknak van szükségük, akik ADSL-en, vagy ISDN-en keresztül közvetlenül, tehát internet megosztás, router NÉLKÜL kapcsolódnak az internetre. (akinek USB-s DSL modem van, annak is a cFosSpeed-et kell használnia!!!)
cFosSpeed:
A cFosSpeed-re van szüksége gyakorlatilag mindenki másnak, tehát:
- minden ADSL-es, aki routeren, vagy net megosztáson keresztül csatlakozik
- minden kábelnetesnek (routerrel, vagy direkt kapcsolódásnál is!)
- minden mikrós (W-LAN) neten kapcsolódó usernek.
(mikrós net esetében akkor mûködik igazán jól, hogyha stabil a kapcsolat, tehát nem ingadozik nagyon a le és feltöltési ág)"
tehát a szöveg alapján, nekem cFos kell az ADSL, nem megosztott netemhez.
( tipp, te valamit felreertettel , cfosspeed jo barmihez , cfos = cfosspeed+adsl dialer . ertelme kb nulla, csak szivsz vele )
A legújabb verzióját is kipróbáltam a cFos-nak
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
lenne egy kérdésem. (cfos-om van)
Pár napja próbálltam ki,az elején minden tökéletesen mûködött(max feltöltéssel tudtam max letöltést elérni) viszont most nem az igazi.
Ha van márvalamennyi feltöltési sebességem belassul a net is,a letöltés is,szóval teljesen olyan mintha nem cfoson keresztül kapcsolódnék.
Miért lehet ez?
olvasgass
Pedig engedélyeztem a tûzfalon, de mégse jó. És a kis ablak is eltûnik kb 5 mp múlva, miután csatlakozik a net-re.
Nekem is eddig t-nyomlájn kábelem volt és most váltottam egy DSL PPPOE kapcsolatra ami közvetlen a háló kártyámba kapcsolódik.
A kérdés a kövi, hogy az eddig használt Cfos helyett akkor a speed-et kéne használnom? A másik kérdés meg az volna, hogy Cfoshoz vett kulcsot lehet-e a speedhez használnom?<#fejvakaras>#fejvakaras>
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
A cFos/cFosSpeed segítségével több eddig megoldatlan problémát orvosolhatunk:
1. Elõször is a cFos/cFosSpeed a leggyorsabb DSL/ISDN/Cable tárcsázó.
2. Másodszor szabályozhatjuk a gépünkön futó internethez hozzáférõ programok prioritását. (részletesen lásd a 7-es pontban).
3. Alacsonyabb ping értékeket érhetünk el vele. (on-line játéknél fontos)
4. De a legfontosabb: File-cserélõ hálózatok használatakor a letöltési sebességet nem fogja lassítani a párhuzamos feltöltés, és nem kell korlátozni a kliensben sem.
3. Mire nem jó?
Sok badarságot és dezinformációt lehet olvasni az interneten a programmal kapcsolatban, most igyekszem ezeket megcáfolni.
Elõször is a program nem fog szinkron vonalat csinálni senkinek a kapcsolatából. Tehát olyan soha sem lesz, hogy maximális letöltés mellett maximális feltöltést érjen el valaki. Minden ezzel foglalkozó fórumon lehet találkozni 1-2 emberrel, aki ilyet állít. Nos õk csúnyán benéztek valamit, mert csodák nincsenek.
Másodszor: A program nem fogja összeadni a le és feltöltési sebességedet ezáltal növelve a lefelé ágat. Tehát 512/128 nem egyenlõ 512+128!
http://cfos.tx.hu/
*Posse*T.W.D*
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
cfost használtam eddig, mûködött is rendeltetésének megfelelõen.
1 hete tesztüzemre bekötötték nálam a t-online-os ip tv-t, ami annyiban változtatta meg a netes elérésemet, hogy beraktak nekem ide egy routert, és felhasználói név, és jelszó nélkül, egybõl neten van a gépem amikor bekapcsolom.
természetesen cfost leszedtem a géprõl, registry bõl is kipucoltam, majd felraktam a cfosspeed-et. sajnos akárhogy kalibrálom az eddigi 270kbs helyett, csak 80-90el tudok letölteni. uninstall után azonnal visszaáll a le ill. feltöltési sebességem a normálisra.
tudnátok segíteni mi lehet a probléma? esetleg ajánlhatnátok másik csomag optimalizáló programot is, ha nem tudunk dülõre jutni a cfosspeedel.
*Posse*T.W.D*
www.cfos.de
ha jatek kozben gond lag van , probald a kovetkezoket:
1. varj , amig eltzeleik ar nap, hogy bekalibralja magat ( ha a pingek nem mennek ki, akkor cserelj pingcélt , cfos tx hu irja hol talalod )
2. allitsd at a prioritast sebessegrol pingre a programban ( le/fel hajtogathato nyeles kapcsolo gomb )