670
Avagy KÉS/ALATT
-
#390 még csak most tudtam megnézni a 4-es részt.Eden már nem is lehetne izgatóbb (már a maga "kisk.rvás" módján).én nem bírnám úgy megállni,mint Sean :D -
mainevent #389 De ki is jött és egész jó rész..... -
BlackWolf #388 nem ma kellett volna kijönnie az 5. resznek ? eztv-n sincs fent .. itt is szünet lenne a sztrájk miatt ? -
BlackWolf #387 05-03/04 -hez mikorra varhato kb felirat ? -
#386 ez a 3-as rész fenomenális volt!ahogy Bucser írta:olyan mint a 3-as,és még így is jó,hogy kiszámítható!Matt-es dolog is (eleve ahogy viselkedett a srác amikor a csekket kapta.jó színész lett a gyerekből...).és hát AnnaLynne McCord meg... she's just too hot :P
-
#385 nekem a lovaglás tetszett nagyon:D -
mainevent #384 Jacuzziba bekaksi..... -
#383 bazze 5x03 dúrva volt:D
Kb minden részletében beteg, de valahogy sejtettem ami történni fog:D
Kurva jó ezaz 5. szezon olyan beteg mint a 3-.as volt:) -
#382 akkor nézd a fórumot, az ugyis sg-s... omg. -
#381 Felirat van már a 05x02höz? a feliratok.hu egyik linkje se müxik :S -
#380 Kedd este. -
#379 a hét melyik napján adják a részeket amerikában? -
#378 Van felirat:D!!! -
#377 tavasz -
#376 Az 5x01-hez van valahol felirat? -
bozsi09 #375 A viasaton nem tudjátok mikor fog kezdődni? -
mainevent #374 Nekem is nagyon tetszett, voltak benne hatalmas poénok. -
#373 most fejeztem be.eszméletlen jó lett!
már egy rész után,és most így,hogy még csak építik a dolgokat,bonyodalmakat (ugyebár a nulláról) jobban tetszik mint a 4-ik évad! D:
és 22 részt kapunk belőle,te jó ég mi lesz itt!
ez meg csak azért,hogy itt is legyen:
-
#372 én nem fogom, megvárom a viasatot:S -
#371 mivan még senki sem nézte meg az új részt?:P
-
bias #370 nyet, év végén-év elején szokták itthon elkezdeni vetíteni, évadfüggő, hogy mikor. tippeim szerint - mivel hosszú évadnak nézünk elébe - március lesz talán a kezdés ezúttal. -
bozsi09 #369 biztos, hogy februárra nem lesz, sztem jövő szeptemberbe kezdik vagy pedig nyár elején, mert akkor lesz vége amerikába -
#368 februárra tippelem -
#367 vagy rosszul fogalmaztam vagy te nem értelezted jól
itthon vagyis a tv-ben
magyarul -
#366 csak 3-at kéne visszaolvasnod -
#365 Most fejeztem be a 4.évadot és azt lehet tudni ithon mikor lessz az 5.évad?
-
#364 Istenkirály ez a sorozat, nemtom miért csak most kerestem rá a topikrája. Mindenesetre UP ^^ -
#363 Köszi -
#362 Season 5, Episode 1:
Original Air Date: 30 November 2007 -
#361 5. mikor is indul? -
#360 1. évad : 13 rész
2. évad: 16 rész
3. évad: 15 rész
4. évad: 15 rész
5. évad: 22 rész van tervezve
Szóval igen, igazad van :) -
#359 hello bocs a kérdésért gondolom már sokszor volt kérdzezve az lehetséges hogy az első évad 13 részes
a második: 16 részes
és a harmadik 15?
köszi előre a válsazt-
-
#358 Szerintem ez a késes dolog nagyon bugyután lett megoldva... Műbrokival pasikat erőszakolgat aztán a végén megbolondítani azzal, hogy Kit a Húga.... Hülyeség volt...
Egyébként én az elején Kimber-re gondoltam hogy ő is lehet a késes amikor majdnem átvágta a Christian nyakát:D (amikor elcserélte Christian a Lambora:D) -
knightbali #357 Huhh, tegnap ez a szezonzáró rész nagyon ott volt.
Volt ám benne feszültség rendesen. Mondjuk azon nem nagyon lepődtem meg hogy Costa a késes, mivel az már szinte a felbukkanásakor levehető volt. -
#356 ma lesz az utolsó rész,holnap kezdődik a 4-ik
port.hu a barátod ;) -
knightbali #355 Most a 3. évad megy a viasaton? -
#354 Nem semmi sorozat, csak par reszt lattam a viasaton, de tegnapiban hogy elbant az a Carver Kimberrel -
bias #353 Nip Tuck Funeral Theme (Season 3)
kérésre... -
#352 Adott a törpének rendesen :D -
#351 NA 4. évad is befejezve:) Jó volt ez is, bár teljesen más jellegű mint a 2-3.
Nagyon tetszett a kontraszt, Cristian és Sean magánya között. Az Escobaros móka a végén kiszámítható volt, viszont az utolsó jelenet Los Angelesben nagyon mókás volt.
Bár a szezon legjobb jelenete Sean Télapóként:)