670
Avagy KÉS/ALATT
-
#430 www.tvtorrents.com
Én innen szedem a friss részeket mindig. -
gaben4 #429 sziasztok nem tud valaki egy olyan oldalt ahonnan le lehetne tölteni az 5. évadot nagyon fontos köszi szépen......... -
#428 Kontaktlencse már eléggé sokféle van, nem csak távollátóknak.
Másrészt nekem van olvasószemüvegem. Nem kell használnom tökéletesen látok mivel csak 0,25D hiba van az egyik szememen. Mégis ha dög fáradt vagyok segít egy szemüveg. -
#427 jaj istenem, csak kétszer, vagy háromszor írtam ebbe a topicba, de mindneki lefikázott, először mert nekem nem működött a link, most meg hogy találtam egy szerintem furcsaságot, nem lehetne kevésbé támadóan reagálni?
egyébként meg nem tudom, neked tökéletes a szemed? mert ha igen akkor kötve hiszem hogy felveszel egy szemüveget, csak hogy pihentesd a szemedet, ennyire te se lehetsz sznob!
bocs, nézem, és hallgatom a filmet, nem láttam még leírva a nevét...
Nem valószínű hogy kontaktlencsét hordana, már láttuk felkelni reggel SEAN-t és eléggé bántja az ember szemét ha akkor is bent van a kontakt lencse amikor alszol, tudom mert én nekem is van, lehet hordani alvás közben is, de a szemnek sem tesz jót, meg a kontakt lencse is hamarabb kiszárad!
jah és még valami, a kontakt lencse az távollátóknak van, nem közellátóknak -
#426 hallottál már olvasószemüvegről?? Arról, hogy elfárad az ember szeme és a szemüveg pihenteti?
Egyébként meg Sean.
És honnan tudod, hogy napközben nem-e kontaktlencsét hord?? (nővérem is kiveszi estére, mert elfárasztja a szemet) -
#425 most nézem a részeket az elejétől:
S01E04: Soan szemüvegben olvasott az ágyban, milyen hülye hiba már ez? egy plasztikai sebész, aki sose hord szemüveget, legalábbis műtét közben nem, rossz a szeme, mikor épp neki kell állandóan közelre néznie? :)
nah mind1, csak megakadt rajta a szemem -
#424 köszi, kár hogy regisztrációs, de asszem megéri, majd még gondolkozom rajta, még valamit szeretnék kérdezni, mi az a zene ami a 3. évad 15-ös részében van amikor kiderül ki a késes?
köszi -
#423 azon a linken ott van egy toplista,rákattintottam az egyikre,és láss csodát,ott van...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://skyline.dtsh.hu/index2.php -
#422 honnan tudom letölteni magyarul a sorozat részeit? a lenti link nem jó már! -
Slash89 #421 Szerintem ez a kép így jó ahogy van, tökéletes banner lenne -
Scooby87 #420 aki naprakész a sorozattal szemben...
sztem az 5.ik évad most kezd erősődni első részek gyengék voltak,de a 5x9 és 5x10-es rész ismét hozza a 3.ik évad hangulatát..
-
#419 Ebből kéne hegeszteni egy bannert, ez a kép brutálisan jó :)
ui: bakker, #373 már lelőtte a poént, de mindegy mert ez egy másik kép :) -
#418 köszi a linket! szedem is
egyébként találtam egy most indult Kés/Alatt oldalt! szerintem kis időn belül naon jó weblap lesz! nézzétek meg ti is! www.niptuckportal.extra.hu -
#417 A link lehet nem lesz jó.
Talán így
http://mex.dtsh.hu/index.php -
#416 Még annyit,hogy az oldalon a "Teljes tartalom"-"Sorozatok" alatt meg tudod nézni ami kell.
FTP javaslom.
Csáó -
#415 KÉS/ALATT 1-4 évad szinkronosan -
#414 hallod [PTD_HU]tojas[HUN] mert nekem is naon kéne!! előre is köszi -
#413 Találtam egy oldalt,úgyhogy már töltöm!!!!!!!!!!
-
#412 SZiasztok!!!
Azt szeretném megkérdezni,hogy honnan tudom letölteni 1,2,3,4 évadot szinkronosan???
Nem kell hogy ingyenletöltő hely legyen.
SMS-is küldök érte az oldalra.
Köszönöm -
#411 most -
#410 05x09 mikor várható? -
#409 uhhhh, ez az 5x07-es rész.... ÜT!!! még semmitől nem lettem ennyire libabőrös, mint amikor megjelent a kövér wendy :) de nem csak az... ez volt eddig a legjobb sztem -
#408 Jaja, azóta is néha beugrik az a főcím :-DD -
Slash89 #407 Hát nekem ez a valóságshow rész nagyon bejött, hihetetlen jó volt. Plastic Fantastic powa:D -
#406 Szobatársammal hónapokig hallgattuk a Cars-t meg a Machine Gun-t, miután megnéztük azt a részt :-))
Amúgy nekem ez a 5x06-os rész nagyon bejött, nektek hogy tetszett a valóságshow-s rész?
Most a hét elejére ígérik a 7. részhez a magyar feliratot. -
bozsi09 #405 B.U.É.K. -
#404 ez az -
bozsi09 #403 Akkor csak ez lehet: Machine Gun - The Commodores
TUTI EZ AZ -
#402 Gary Numan Cars, ez jó :) kösz!
de a másik a mi a végén van az nem ez a szám lesz :( -
bozsi09 #401 Gary Numan Cars
Thomas Dolby : She Blinded Me With Science
Asszem ezek ,de nem biztos -
#400 hello! az elsö évad utolsó részében van két 80-as évek beli szám, az egyik akkor szol mikor Són meglepi Escobart gyurás közben, a másik meg a végén megy mikor az FBI elkapja Escobart.
Ha valaki tudja lécci mondja meg a két számnak a címét, kösz! -
#399 hello 5- részhez van már felirat? vagy még nics? -
Cat 02 #398 oks :D
báttyámnak kell, de már talált :) Késalatt ot írt be Kés/alatt helyett asszem -
#397 én sehonnan
áj szpík end ándersztúd ingliss gúd ináf for disz kájnd of sztáff -
Cat 02 #396 ti honnan szedtek felirat? -
#395 thx (ncoren meg torrentz-en nem találtam torrentspy kihozta) -
#394 de van,de van,de van! :) -
#393 szünet van itt is? vagy miért nincs 05x06? -
#392 megnéztem én is.ez is nagyon jó rész volt!most nincs a sorozatban felesleges szál,mint az előző évadban!
nagyon kíváncsi vagyok mindegyik végkimenetelére.igaz,most csak tulajdonképpen 2 fő téma él:Matt és Kimber,ill. elmondják-e Christian-ék megelőzve Eden-t,aki remélem még visszatér!a félmesztelen jelenet,uhh :O :) -
mainevent #391 Ebben a részben érdekesen alakul a kiscsaj sorsa de nem akarok spoilerezni...