670
Avagy KÉS/ALATT
  • threeman
    mi az a fű szerű valami, ami a rendelőjük konyhájában van, és christian azt zabálja?
  • Tweener
    Sohasem néztem egy rohadt sorozatot sem, nah jó Masters of horror-t igen, de az más tészta.
    De ez a sorozat, ZSENÁLIS! Mikor megláttam egy részét a viasaton azthiszem a 2. évad egy része volt, mondom nah ezt máskor is megnézem! 2-3 résszel később: -Hát ezt meg kéne szerezni, haverom aki otthon van az ilyesmikoben megmutatta a torrent lényegét meg ilyenek, nah mindegy onnan végül meglett az összes rész. Most végeztem az 5-ös szériával és nemtudok várni 2009ig!!!

írtam is róla pár sort a blogomra (nem akarok reklámozni, de valahol el kell kezeni ;))
    http://kritiza.blog.hu/2008/02/27/sorozatajanlo_kes_alatt_nip_tuck
  • Broafka
    francba, lusta vagyok letölteni, adják már le magyarul, vagy magyar letöltés (ez kicsit ellentmondás) na jó, én magyarul szeretném megnézni :$
  • hen-tes
  • vasmacs
    Azért azt kétlem, hogy ha valaki látta az utolsó jelenetet, az el tudná azt felejteni... :-))
  • Meauw
    Odáig nem bírom ki a kíváncsiságtól! Remélem ősznél tovább nem kell várni.
  • KeKKSZike
    Hát az jóóó sokáára lesz! :(
  • hen-tes
    Egy évig fekszik a padlón? :|
    Ez most ugye csak vicc.. Addigra el is felejtem mi történt az utolsó részben.. :c
  • vasmacs
    Nemrég olvastam, hogy valszeg csak 2009 tavaszán lesznek új részek Amerikában :-(((
  • Meauw
    Sziasztok!Örülök, hogy másoknak is ennyire bejött ez az évad. Nagyon kiakadtam rajta, órákig csak ingattam a fejem, hogy ezt nem hiszem eeeeel.
    Sztem is túl éli a doki, de ennél cifrább történet keverést nem tudom hogy lehetett kitalálni. Mindenesetre nagyon várom a folytatást. Szeretettel üdvözlök mindenkit!
  • Agassi Fan
    Mikor lesznek új részek a Viasaton?
  • mainevent
    Szerintem túléli,de a story valóban durva
  • Stroci
    Nah gyerekek!
    Hát ez nagyon kemény rész volt.
    Már mint most néztem meg az uccsó részt 5x14. Aki még nem látta az most ne olvasson tovább. Szóval mi a véleményetek? Szerintetek meg fog halni Mcnemara. Azért ha valakit ennyiszer hátba szúrnak és ömlik ki a pofáján a vörös vér, az nem szokta nagyon túl élni. Meg milyen durva már, hogy éppen a lányát múti az asztalon, arról nem is beszélve, hogy Júlia a higanymérgezéses fejen lőtt kómás testével fekszik a kórházban, Troy pedig lábatlan csajt dug meg újra, akinek a lánya az ő lánya is és Matt lefekszik a testvérével, meg ilyesmi. Szóval nagyon beleúztak a forgatókönyvírók a szarkeveréssel. Nah szerintetek mi lesz?
    Sztem Sean túl fogja élni, mert különben nem lenne sorozat.
  • greger
    mindkettőtöknek :
    http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=nip%2Ftuck
  • misirulez
    4. évad van szinkronosan is, (bithumen)
  • perempe
    A SAiNTS-féle (PAL dvdrip -> 25fps) 4. évadhoz van-e magyar felirat?
  • misirulez
    Sziasztok!
    Sehol se találok feliratot a:
    Nip.Tuck.S05E01.DSR.XviD-NoTV -hez...

Tudna nekem valaki segíteni?

előre is thx.
  • greger
    Én most néztem meg az 5. évad utolsó 3 részét. Most nem bírok aludni. Én azt hittem a Dexter 2. évad végénél már semmi nem üt jobban, de ez nagyon beteg :O Hülye sztrájk, most amiatt nincs 22es évad :S
  • perempe
    A Demonoid-on is fenn van torrentben a 4. évad (DVDRip.XviD-SAiNTS).
  • knightbali
    Igaz csak magánvélemény, de nekem az egyik legnagyobb kedvencem.
  • roppii
    Hali.
    Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a sorozatról.Most szeretném majd elkezdeni nézni de nem tudom hogy milyen ezért kérdezlek titeket hogy elkezdjem-e nézni vagy ne.Köszi a válaszokat elöre is.
  • mainevent
    Lesz az még sokkal durvább
  • Broafka
    nem tudom, én már annyira megszoktam magyarul hogy nincs kedvem belekezdeni angolul, pedig angolul mindig jobb minden, de ezt már úgy megszoktam, jhaaaaj, annyira kíváncsi vagyok, szemét mit csigázol? :D
  • kirol
    Én még csak most járok az 5x03-nál.
    Hát amit Oli lánya leművelt az durva.
  • misirulez
    köszönöm.
  • Broafka
    istenem, ááááá, ez az! :D
    ezt hogy tudom letölteni mp3-ba??!!!!
  • bias
    http://niptuckfans.com/music/

Broafka: esetleg erre gondolsz?
    Gotan Project: Santa Maria

b.
  • Broafka
    ez nekem is jól jönne, pl a 3. évad utsó részében az a "para" zene, az nagyon jó! :)
  • misirulez
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik-e valahol egy lista arról, hogy melyik részben melyik zene játszódik?

Többször is volt olyan érzésem a sorozat közben, hogy "húúú ez nagyon jó szám, de még soha nem hallottam".

előre is köszi a segítséget
  • ProGabe #441
    4 évad ment le a viasat 3-on.gondolom pár hónap,és jön az 5-ik.türelem! :)
  • Broafka
    de nem magyarul igaz? :(
    magyarul meddig jöttek ki?
  • Bucser
    tvtorrents.com-on fent van az összes az 5. évadból azt hiszem.
  • Broafka
    hühühűűűű, honnan van meg az nektek? :D

5. évadot honnan lehet megszerezni?

egyébként 4. évad 11. részétől (jövős) eléggé elment a kedvem a sorozattól, túlságosan sokat mutattak, és oylan szomorkás volt az egész.
  • mainevent
    5.évad 14. rész :)
  • ProGabe #436
    gondolom 5-ik évadzáróra gondolt.én megálltam az 5-ik résznél,itt az idő pótolni :)
  • Broafka
    milyen legújabb rész? évad? rész?
    ha a tegnapi 3. évad utsó részére gondolsz, akkor az már régi :)
  • mainevent
    A legújabb rész nagyon durvára sikerült
  • Broafka
    olvass vissza, és ott lesz egy link egy oldalról, fizetős (kb 1000 Ft/5 nap) de valami irdatlan sok mindent megtalálsz rajta (köztük a 4. évadot is)
  • perempe
    Engem a 4. évad érdekelne, akár angol nyelven is.
  • gaben4
    és esetleg olyat ami nem torrent mert azokat nem nagyon vágom sajna:(