670
Avagy KÉS/ALATT
-
#470 mi az a fű szerű valami, ami a rendelőjük konyhájában van, és christian azt zabálja? -
Tweener #469 Sohasem néztem egy rohadt sorozatot sem, nah jó Masters of horror-t igen, de az más tészta.
De ez a sorozat, ZSENÁLIS! Mikor megláttam egy részét a viasaton azthiszem a 2. évad egy része volt, mondom nah ezt máskor is megnézem! 2-3 résszel később: -Hát ezt meg kéne szerezni, haverom aki otthon van az ilyesmikoben megmutatta a torrent lényegét meg ilyenek, nah mindegy onnan végül meglett az összes rész. Most végeztem az 5-ös szériával és nemtudok várni 2009ig!!!
írtam is róla pár sort a blogomra (nem akarok reklámozni, de valahol el kell kezeni ;))
http://kritiza.blog.hu/2008/02/27/sorozatajanlo_kes_alatt_nip_tuck
-
#468 francba, lusta vagyok letölteni, adják már le magyarul, vagy magyar letöltés (ez kicsit ellentmondás) na jó, én magyarul szeretném megnézni :$ -
#467 -
#466 Azért azt kétlem, hogy ha valaki látta az utolsó jelenetet, az el tudná azt felejteni... :-)) -
Meauw #465 Odáig nem bírom ki a kíváncsiságtól! Remélem ősznél tovább nem kell várni. -
#464 Hát az jóóó sokáára lesz! :( -
#463 Egy évig fekszik a padlón? :|
Ez most ugye csak vicc.. Addigra el is felejtem mi történt az utolsó részben.. :c -
#462 Nemrég olvastam, hogy valszeg csak 2009 tavaszán lesznek új részek Amerikában :-((( -
Meauw #461 Sziasztok!Örülök, hogy másoknak is ennyire bejött ez az évad. Nagyon kiakadtam rajta, órákig csak ingattam a fejem, hogy ezt nem hiszem eeeeel.
Sztem is túl éli a doki, de ennél cifrább történet keverést nem tudom hogy lehetett kitalálni. Mindenesetre nagyon várom a folytatást. Szeretettel üdvözlök mindenkit! -
Agassi Fan #460 Mikor lesznek új részek a Viasaton? -
mainevent #459 Szerintem túléli,de a story valóban durva -
Stroci #458 Nah gyerekek!
Hát ez nagyon kemény rész volt.
Már mint most néztem meg az uccsó részt 5x14. Aki még nem látta az most ne olvasson tovább. Szóval mi a véleményetek? Szerintetek meg fog halni Mcnemara. Azért ha valakit ennyiszer hátba szúrnak és ömlik ki a pofáján a vörös vér, az nem szokta nagyon túl élni. Meg milyen durva már, hogy éppen a lányát múti az asztalon, arról nem is beszélve, hogy Júlia a higanymérgezéses fejen lőtt kómás testével fekszik a kórházban, Troy pedig lábatlan csajt dug meg újra, akinek a lánya az ő lánya is és Matt lefekszik a testvérével, meg ilyesmi. Szóval nagyon beleúztak a forgatókönyvírók a szarkeveréssel. Nah szerintetek mi lesz?
Sztem Sean túl fogja élni, mert különben nem lenne sorozat. -
greger #457 mindkettőtöknek :
http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=nip%2Ftuck -
#456 4. évad van szinkronosan is, (bithumen) -
#455 A SAiNTS-féle (PAL dvdrip -> 25fps) 4. évadhoz van-e magyar felirat? -
#454 Sziasztok!
Sehol se találok feliratot a:
Nip.Tuck.S05E01.DSR.XviD-NoTV -hez...
Tudna nekem valaki segíteni?
előre is thx. -
greger #453 Én most néztem meg az 5. évad utolsó 3 részét. Most nem bírok aludni. Én azt hittem a Dexter 2. évad végénél már semmi nem üt jobban, de ez nagyon beteg :O Hülye sztrájk, most amiatt nincs 22es évad :S -
#452 A Demonoid-on is fenn van torrentben a 4. évad (DVDRip.XviD-SAiNTS). -
knightbali #451 Igaz csak magánvélemény, de nekem az egyik legnagyobb kedvencem. -
#450 Hali.
Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek a sorozatról.Most szeretném majd elkezdeni nézni de nem tudom hogy milyen ezért kérdezlek titeket hogy elkezdjem-e nézni vagy ne.Köszi a válaszokat elöre is. -
mainevent #449 Lesz az még sokkal durvább -
#448 nem tudom, én már annyira megszoktam magyarul hogy nincs kedvem belekezdeni angolul, pedig angolul mindig jobb minden, de ezt már úgy megszoktam, jhaaaaj, annyira kíváncsi vagyok, szemét mit csigázol? :D -
#447 Én még csak most járok az 5x03-nál.
Hát amit Oli lánya leművelt az durva. -
#446 köszönöm. -
#445 istenem, ááááá, ez az! :D
ezt hogy tudom letölteni mp3-ba??!!!! -
bias #444 http://niptuckfans.com/music/
Broafka: esetleg erre gondolsz?
Gotan Project: Santa Maria
b.
-
#443 ez nekem is jól jönne, pl a 3. évad utsó részében az a "para" zene, az nagyon jó! :) -
#442 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik-e valahol egy lista arról, hogy melyik részben melyik zene játszódik?
Többször is volt olyan érzésem a sorozat közben, hogy "húúú ez nagyon jó szám, de még soha nem hallottam".
előre is köszi a segítséget -
#441 4 évad ment le a viasat 3-on.gondolom pár hónap,és jön az 5-ik.türelem! :) -
#440 de nem magyarul igaz? :(
magyarul meddig jöttek ki? -
#439 tvtorrents.com-on fent van az összes az 5. évadból azt hiszem. -
#438 hühühűűűű, honnan van meg az nektek? :D
5. évadot honnan lehet megszerezni?
egyébként 4. évad 11. részétől (jövős) eléggé elment a kedvem a sorozattól, túlságosan sokat mutattak, és oylan szomorkás volt az egész. -
mainevent #437 5.évad 14. rész :) -
#436 gondolom 5-ik évadzáróra gondolt.én megálltam az 5-ik résznél,itt az idő pótolni :) -
#435 milyen legújabb rész? évad? rész?
ha a tegnapi 3. évad utsó részére gondolsz, akkor az már régi :) -
mainevent #434 A legújabb rész nagyon durvára sikerült -
#433 olvass vissza, és ott lesz egy link egy oldalról, fizetős (kb 1000 Ft/5 nap) de valami irdatlan sok mindent megtalálsz rajta (köztük a 4. évadot is) -
#432 Engem a 4. évad érdekelne, akár angol nyelven is. -
gaben4 #431 és esetleg olyat ami nem torrent mert azokat nem nagyon vágom sajna:(