670
Avagy KÉS/ALATT
-
#510 jaaaaa, vágom. sztem adatmennyiségeset válassz, bár nemtom milyen gyors a neted.. de mondjuk 240 kavicsban sztem bennevan olyan 10giga adatmennyiség, ami bőven elég... -
#509 jó lesz ez, csak írta, hogyha veszek kavicsot akkor előtte el kell dönteni hogy idő igényeset válasszak, vagy adatmennyiségre mennyek, hát mondom köszi! :D
jó hát akkor majd megpróbálom -
#508 ha meg ingyen akarod...
de ez körülményesebb, várni kell minden egyes darab előtt 15 perceket kb, és minden rész vagy 10 darabban van fent... -
#507 huh, szorzótábla?
azt nem látok sehol.
de regisztrálsz...
aztán mondjuk veszel 240 kavicsot 300ft-ért (elég lesz), emelt díjas sms-sel..
ott van, hogy mit hova kell küldeni..
aztán beváltod a kavicsokat D* szerverre..
aztán be tudsz majd lépni az ftp-re, a felh. neveddel és jelszavaddal..
és letod húzni.. -
#506 köszi, én most már csak ezt a szorzó táblát nem vágom
ezt msothogy kell értelmezni? -
#505 tvrip.try.hu -
#504 nem tudjátok honnan tölthetném le magyarul az 5. évadot? asszem az hiányzik -
#503 "Tuesday 10"
-
CUCLI #502 VÁÁÁÁÁÁ
kurvára várom már :D -
#501 6-ik évad promói -
#500 5 évad van szinkronnal -
CUCLI #499 mind1 :) naprakész akarok lenni.. meddig van szinkronosan? 5. évadig?
csakmert én balfasz szinkronnal kezdtem el nézni.. ha a végére értem megnézem az egészet még 1x, csak eredeti nyelven :p -
#498 nem! nagyon nem! persze ízlések és pofonok, de számomra óriási esett a színvonal :(
igaz, valamicskét javítottak az 5-ik évaddal! a 2-ik, 3-kal nagyon magasra tették a mércét. ezekből az évadokból bármelyik részt szívesen nézem újra és újra (már ha belefutok), ellenben a 4-ik évad,pffff. érezhetően nem volt ötletük, és elővették a "pakoljunk bele mindent, ami eszünkbe jut. óóó, tegnap a takarító is mondott egy ötletet..." filozófiát
az 5-ik évadban ilyen már nincsen, ellenben rengeteg a klisé
majdnem lemaradt: ennek ellenére mindenképpen érdemes megnézni, hiszen a színészek, a stílus, a profizmus és az igényesség (na, nem a sztoriban) megmaradt! -
CUCLI #497 nagyon komoly ez a sorozat :) a 3. évadot 2nap alatt daráltam le. a 4. tartja az előző évadok szintjét? -
#496 van már időpont az új évad kezdésére? -
#495 szerintem az a jövőkép csak egy, a millió alternatíva közül. csináltak egy "mi lenne, ha" részt. ennyi. nem kell készpénznek venni! -
#494 ezért szar szerintem egy kicsit így már a sorozat...
Vagy megmagyarázzák, hogy az valami álom rész volt, vayg nem tudom, vagy semmi izgalom nincs benne, mert mondjuk úristen haldoklik Christien, jaj mi lesz most?
mi lenne? semmi, már láttuk hogy a jövőben él...
pff
hüyle készítők, mit szeretnek ebben a jövőképes dologban? (lásd pl: Született feleségek is) -
#493 huh, ha most kinyirták Julia-t, akkor a 4. évad végén hogy szerepelhetett a jövőbe? -
#492 "újabb 19 epizódot rendeltek a sorozatból, mely így 2011-ben fog befejeződni - így az 5. évadból hátramaradt, 2009 elején műsorba kerülő 8 epizóddal együtt a bűvös 100-as határt elérheti a sorozat, melyben mindvégig Ryan Murphy marad a showrunner."
@sorozatjunkie.hu -
#491 na én most fejeztem be az 5-ik évadot. annó csak az 5-ik részig néztem. nem volt rossz, pontosabban jobb volt mint az előző évad (na nem mintha ez nagy erőfeszítést igényelt volna), de sokszor már egy brazil szappanra hasonlított :(
tele volt rengeteg klisével, előre kiszámítható jelenettel. és nem is ez volt a legnagyobb baj: túl sok volt a szál, már nem tudták mindet kezelni a készítők! Eden miatt (pontosabban a színészcsaj miatt) egyenesen kötelező az évad! :) de ennél jóval többet, jobbat tudnak! hol van már a precízen, plasztikai sebészekre jellemző pontossággal felépített első 3 évad... -
#490 basszus:DD
szarost a szorosra xDDDDDDDDD -
#489 a zinternetre! -
#488 nem tudjátok hova tölti fel magyarul TvTime az új részeket?? -
knightbali #487 Jah, volt egy ilyen selytésem, mert 59. résznél hagyták abba a 4. évadot, csak most így nem tudtam hova tenni, hogy most mi van, mert megnéztem a múlt heti újságot, és ott meg nincs benne hogy lett volna. -
#486 fene, akkor nem is nézem! :(
megvárom még lelehet tölteni, majd egybe belenézek -
#485 már múlt héten elkezdték adni, ma 5x2 jön -
knightbali #484 Mától az 5. évadot adják a viasaton? Mert 61. részt írnak az újságban asszem. -
bozsi09 #483 Instrumental-James S. Levine -ezt olvastam -
#482 Most a 3. évad 1. részében hallottam, az elején a temetésen. -
bozsi09 #481 Az még jobb -
#480 06.02 hétfő 22:05 Kés/alatt (Nip/Tuck) 5. évad Visat 3.
nemtudom lent faszér irnak ilyen hülyeséget. -
bozsi09 #479 Pontosan melyik részekben van?
-
#478 Sziasztok!
Keresem a sorozat egyik folyamatosan visszatérő instrumentális zenéjét. Általában beszélgetős részek alatt hallani, nagyon fülbemászó dallam.
A soundtrack-et beszereztem, de azon nincs rajta.
Tud valaki segíteni? -
knightbali #477 Reménykedtem, hogy hamarabb lesz. -
bozsi09 #476 a viasaton szeptemberben kezdik majd adni ha vkit érdekelne -
Meauw #475 Valaki tud arról valamit hogy mikor kezdik forgatni az új részeket? Írtóra várom már. -
sgamez #474 bio tönkölybúza levét facsarják ki, lassítja az öregedést... -
FoRMeR #473 Elvileg búzafű de nem 100 -
#472 jó kérdés, én is nyitott vagyok a válaszra, ez engem is érdekel, én figyeltem, de nem találtam meg arészt ahol mondja hogy mi az.
de egyébként mindig beleteszik valami gépbe... füveznek! :) -
#471 ott van a s05e12-es részben is (32:42-nél), de ott csak bohóckodik vele. emlékszem mondta még vmi korábbi részben hogy mi az....