670
Avagy KÉS/ALATT
-
#550 bocs, tegnap elhívtak sörözni, amire nem tudtam nemet mondani, úgyhogy ma lesz kész, majd dobom ide a linket... -
#549 merre felé található? -
#548 A 720p-s részekhez mikor lesz felirat? Mert még az 5x16-hoz se találok. :( -
#547 18as rész magyar felirat: 45%, szombat estére meglesz valszeg... -
#546 fú de jó rész a 18-as
a régi évadokat idézi. semmi baromság, csak a jól megszokott igényesség, szemétség, meghökkentés -
#545 Még régebben csináltam egy bannert a hosszupuskasub-nak, de nem nagyon használják...ha gondoljátok, Ti használhatjátok:
-
#544 Köszi, bár itt sincs 720p -s. :( -
artii #543 Sziasztok! A 16-17-es részhez magyar feliratot a FELIRATOK.ORG oldalon találtam. Gondolom a "hp"-n azért nincs kirakva, mert nem Alias fordította... A fórumban többen is próbáltak utalni rá, de mindig kimoderálták az oldal nevét, így nem volt könnyű rátalálni... -
#542 Hello!
Most néztem meg az eddigi szinkronos részeket (5.14-ig).
Azt lehet tudni, hogy mikor folytatják a szinkronizálást?
Köszi előre is! -
#541 16-17-hez nem jönnek feliratok? -
#540 5-16: nagyon összeszedték magukat a készítők. csak így tovább! :) -
#539 hát gyakorlatilag évadzáró volt : ) mármint akkor volt az írói sztrájk asszem, és lecsapták a végét..
és azóta eltelt kb 1 év : ) -
#538 Ja, hogy ott nem ért véget? A V3 úgy adta hogy évadzáró, csodálkoztam is hogy így lett vége. -
#537 nem. azóta már jött egy, és holnap jön a második... -
#536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most akkor nem az az utolsó rész, hogy "Sónt" leszúrja az elmebeteg macis nő? -
#535 A 15. rész az az 5. szezon második fele. A Címe Ronnie Chase. -
PunkZoli #534 és hanyas réssztől folytatódik most? (felírom a sorozatokat ált amelyiket kivégeztem és most aszittem az 5nek vége) -
#533 Ami most megy az még mindig az 5. évad 2. fele.
Ezután jön megint kétszer 12 rész 6. évadként. -
#532 ezt kérdeztem, hogy za lesz majd az utcsó évad? -
#531 lesz még egy hatodik évad is. ugyan így 2 részletben tálalják majd -
#530 wohooo, most fejeztem be az 5. évadot, ütős lett, fene, a végén még nem fogom tudni kivárni a magyar szinkront.
ez most az utcsó évad lesz majd?
bakker, most ezzel a jövőképpel nem tudok mit kezdeni! :-/
basszus, de várom már! :D -
#529 Ez a késes a 2,3. -ban volt? Hú, de akkor még csoda is, hogy emlékszek rá. :D
Ő 2 évadon keresztül ment? Valakinek a testvére vagy mi volt, de nekem az rémlik, hogy a végén egy napfényes helyen napoztak és azzal lett vége. -
#528 a Carver a 2-3-ik évadban volt
tényleg, Eden. Ariel. lol :D -
#527 1. Valaki nem volt benne, aki folyamatosan terrozirálta az embereket. Lehet akkor az még a 3. évadban volt? Aki megdugta még Christian-t is?
Ki? Eden Lord-ra gondoltam igen. -
#526 sorozatgyilkos? erőszakoló? nem Escobar Gallardora gondolsz? mert ő kubai, vagy milyen maffiózó volt. ugyebár megégett a börtönben
aztán ott volt a faszikám, aki széklet mintákat vet érdekes módon. vele nem volt semmi
"Az a kis kurva Aidan ezt is megúszta basszus."
ki? Aidan a kis majom színész. Ariel aki mérgezte Juliat, kavart Seannal, ststb -
#525 Az első mondatban az 5. -ről. Előző évad meg értelemszerűen a 4. -
#524 ? most te melyik évadról írtál? :S -
#523 Na én is elértem a végére. Hát jó volt. Durva! De érdekes, hogy így lett vége. Eddig mindig megoldódott az ügy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Előző évadban mi is volt a központi elem? Milyen sorozat gyilkos, vagy erőszakoló, vagy mi is volt benne? Aki a végén kiderült, hogy mégis él és virul nem? De messze volt már. :D
Ebben meg hogy ez lett a vége fura. Az a kis kurva Aidan ezt is megúszta basszus.
-
#522 AZért az 5. évad 14-es részének a vége kicseszettül ütős...
Ja és továbbra is ki kell hangsúlyozni. Ez nem vígjáték.. a humora inkább fekete... -
#521 lesz még jobb is!
Annak az évadnak az utolsó része nagyon jó szerintem, baromi jó kis zene megy alatta a végénél :) -
#520 Én most járok a 3. évad 11. részénél és nagyon tetszik.
Kiderült, hogy Kimbert a késes gyilkos rabolta el. Nagyon izgalmas.
Ja meg Christian megdugott egy csajt úgy, hogy a csaj fejére zacskót húzott. lol :D -
#519 hmm, nekem ez az 5. évad egyenlőre nem igazán jön be (5. résznél tartok)
ez a mostani évad egy kicsit idétlen, és túlságosan a szexre hajaz. alig van egy két műtét, meg jó, izgalmasabb story.
hát majd meglátjuk a többit, hátha beindul -
#518 egyébként:
"Alias 2009. jan. 05. 11:24 | Válasz | #12400
Nip/tuck-ot viszem tovább. " -
knightbali #517 Kerestem, csak nem találtam.
Egyébként thx. -
#516 ennyire nehéz megnézni magadtól? -
knightbali #515 Hi
Az új részekhez van már felirat? -
#514 hehe, azóta én is leszedtem már az új részeket, nem tudom hogy ti angolul nézitek e vagy magyarul, nekem tetszenek a magyar szinkron hangok ennél a sorozatnál, de még csak az 5. évad első két részét néztem meg, és magyarul csak a 14-ig van meg.
Jó sorozat, csak ez a jövőképes dolog nem tetszett, de amint hallom hogyha tényleg jól oldották meg, akkor szeretettel várom a folytatást -
#513 melyik volt az a rész?
amúgy télleg jó volt, alig várom a jövőhetit :) -
#512 jó lett az új rész
érezték, hogy sok baromságot halmoztak fel, "kitakarítottak" kicsit + a jövőben játszódó, sokak által utált rész megoldása is kitűnő :) -
#511 hát jó, mondjuk én pont a sebességre gondoltam, mert mondjuk leszedem a sorozatot, és akkor lehet hogy akkor még gyorsan leszedek még pár dolgot ami megtetszik még mellette