670
Avagy KÉS/ALATT
  • akyyy
    nincs hozzá véletlenül felirat?
  • kirol
    Na tegnap megvolt az évadnyitó.
  • akyyy
    magyar idő szerint mikor lesz amcisban az uj évad?
  • akyyy
    van ez a winterfress rágóreklám abba nem Matt az első csávó?:D
  • kirol
    Köszi
  • akyyy
    igen s4:)denemhizemhahozvanvmimix
  • bias
    a DVD-men rajta van, megpróbálom a jövő hét folyamán kirippelni...
  • kirol
    Én pl. még mindig egy jobb minőségű klipre.
  • bias
    ez az, nem?
    az eredeti pedig a soundtrack cd-n az utolsó szám.

....öööő melyik trailer?
    SEASON4...?

bias.
  • akyyy
    a trailer zenéjének mixére:)
  • bias
    akkor mi jóra vágysz, kisgazdám?
    :)
  • akyyy
    ez nekem már meg volt
  • bias
    frissen a sütödéből:
    Engine Room: A Perfect Lie (Theme Song) (Gabriel & Dresden remix)

üdv,
    bias.

PS: van végefőcímzeném is, de az nem publikus. :)))
  • kirol
    Valami jobb minőségű nincs?
  • a zsírkereskedő
    NIP TUCK- A Perfect Lie (Theme Song) (Gabriel & Dresden Remix).mp3 - a zenéje
    klip
  • kirol
    Bizony:
    4x01 45 Cindy Plumb 2006.09.05
  • akyyy
    viszont 5-én kezdődik a negyedik évad(igaz még csak amcsiba)
  • Magoo
    Tényleg leadta...és nekem bejött :)-
  • kirol
    Igen leadja!

(Már rég lement.)
  • a zsírkereskedő
    nem a 2iknál hagyta abba?:D
  • akyyy
    3ik? az már volt: \
  • a zsírkereskedő
    3ik sorozatot is leadja a viasat majd?
  • akyyy
    muhaha
  • a zsírkereskedő

• akyyy
    jól néz ki a hivatalos oldaluk az fx-nél :)
  • akyyy
    4. évad promo!!!4
  • bias
    már a 3-dikat sem én csináltam, eljöttem novemberben a szinkrongépgyárból.
    de jó velem a sors, mert most a volt főnököm jön hozzánk tapsi hapsit szinkizni augusztusban. :))))
  • akyyy
    bias, ugye majd te fogod szinkronizálni a negyedik évadot:D
  • akyyy
    nemtom, de lehet h ezt már elkezdemfeliratosna nézni:)
  • niptuck
    Joh,
    hát gyerekek a mézes madzagot elhúzták elöttünk.Ez tény:)
    Én úgy számolom, hogy ha marhajó esetben kint szeptemberben kijönne az új évad, akkor nálunk úgy március vagy hogy, de nem emlékszem már hogy mennyivel később szokott kijönni az új évad nálunk.
    Egyébként van valakinek infója a harmadik évad DVD-jéről?Mert igazából már baromira értékelném, hogy tehetek nekik egy szívességet a 8ezer forinttal.Én nem tudom, hogy csak én látom így, vagy tényleg lassabban jön ki mint az eddigi évadok?Szerintem csak én próbálom sürgetni a dolgokat.
  • akyyy
    egy kis cikk és videó a készülö 4. évadból :P
  • akyyy
    tudjuk:)
  • kirol
    Na akkor ami legutóbb volt dupla rész, az a 3. évad zárása volt?

Mert ha igen, akkor a Season 4 Episode 1: Cindy Plumb 2006/9/19 -én lesz.
  • kirol
    Jó volt a zárás. Nem tudom, mivel lehetne folytatni. Szerintem nem kellett volna. Tökéletes zárás volt, minden megoldódott.
  • akyyy
    nembaj, este AXN-en Enterprise :)
  • a zsírkereskedő
    malaga ahol volt a szálloda igencsak spanyolország és ott "nyaraltak" costaék...
    matt meg nem mondta el mit csinált...de az a vicces hogy már azt hittem észhez fog térni, erre kinyírják a palit...
    nem kellene folytatni mert az szappanoperás vég lenne
    annyi kívánnivalót hagy maga után talán, hogy christianék nem mentek rendőrökhöz elmondani mit tudnak de igazából ez sem baj sztem
    akkor is ez volt a legjobb sorozat mert lüktető és izgalmas volt végig...
    a képi világról nem is szólva
  • akyyy
    itt is soka spoiler:

de ott van még julia gyermeke, de közöt vele valamit az orvos, és a végén is mikor mondta seannak hogy közös házuk lesz, ugy adták elő mintha azt akarná közölni hogy halva születik a gyerek (julia álma is ott van azért)

meg én szerintem nem derült még ki hogy Matt mit csinált. egyszer csak beálítot hogy vacsorázni akart, addig nemis volt otthon.

Quentinék meg hogy hogy spanyolba mentek? nekem ugy tünt hogymég ott vannak vmi kis szállodaféleségben... bár, nem bánom ha elmentek vhova és nem folytatják tovább ezt a szálat ( bár lehetne hisz rájöttek hogy a rendőrnő is benne volt végig a buliba és akkor nem is halt meg Quentin.

Valamint Julia anyjáról is szó volt korábbi epizodokban hogy azt hitték meghalt, erre mégis él:D
  • Exxon Valdeez
    SPOILEReket is írok.
    Nem hiszem, hogy a Késes vonalat továbbvinnék. Ők most spanyolhonban fognak "akciózni", de ez is olyan befejezés volt, mint például egy kísértetsztori, mikor azt hiszik, hogy minden rendben, az utolsó képkockák meg arról szólnak, hogy valami azért megmaradt még... De nem folytatják a történetet vele. Ez egy csattanós, továbbgondolható, de nem folytatandó vége ennek a vonalnak.
    Az, hogy kiderül, hogy matt mit csinált, sztem az már kiderült, hiszen Sean ujját is visszavarták. Azaz eltelt egy kis idő, hiszen Quentinék is elutaztak.

Összességében nagyon tetszett a duplabefejező rész, kicsit tömény volt. Ezt el lehetett volna húzni kb. 3-4 epizódra, így a finálét megelőző lagymatagság enyhült volna. De tetszett ez a szezon is.
  • a zsírkereskedő
    nekem régóta ez a kedvenc sorozatom
    de az utóbbi időben kezdett kicsit brazil szappanoperára hasonlítani amit nem szívleltem
    eddig quentinnel úgy voltam, hogy jó arc de most...
    sunyi tömegcsonkítót csináltak belőle...
    szóval romlott a színvonal picit, a történet néha bedurvult, de nem annyira, hogy elriasszon
    azt, hogy lesz-e folytatás azt nem tudom... de nem mindíg jó, ha készül folytatás
    én nem folytatnám mert már nem sok értelme lenne...
    max kiderül, hogy matt mit csinált.. gyerekszülés.. christian meg a régi - minden popit kipróbálok lenne és costaékat továbbvinnék... de ezt már most tudjuk eddig meg nem is lehetett vágni mi fog jönni csak nagyvonalakban...
  • akyyy
    google... rengetek oldalon írják, hogy szembemberbe a nagy "bejövős soroztatok" melet anegyedik évadot is elkezdik vetíteni!

Mellesleg van valami madárinfluenzás film amibe Julia játszik:)