Nip/Tuck - Kés/alatt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
letölteni nem lehet, de hogy mevan aszám cim, csak letltöm dcrõl, és jee😊
megpróbálom megkeresni ezt az oldalt.
igaz, nem én fölözöm a hasznot. 😄
nekem megvan az eredeti cd. feltehetem letöltõ site-ra 256 kbit-ben.
(rapidshare-re például)
ákombákom: én is akartam ilyet összeállítani, hol lelhetõek ilyen unofficial soundtrack-ek föl? gondolom torrent track-ereken...ha igen, tudsz mondani trackert, keresési kulcsot, stb.? (rajta vagyok egynéhány trackeren)
tudom, hogy OFF, de létezik esetleg CSI-bõl (az elsõ, Las Vegas-os) is ilyen unofficial soundtrack? (tudom, hivatalos van...)
üdv,
bias.
amúgy mi kéne? vannak ún. unoffical soundtrackek is, ebbe egy epizódonként van leírva, hogy milyen számok csendülnek fel, letöltnei illetve megvenni nem lehet, csak a nevüket írja ki, de az is faca😊
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
de attól még jó😊
ez nemtom jó lesz e
elõre is köszi Peet
Milliókat vonzott a befejezõ rész
Amerikában véget ért a Kés/alatt címû orvoskról és betegeikrõl szóló sorozat harmadik évadja, melynek befejezõ epizódját két, eddig passzívabb korosztály milliói is figyelemmel kísérték.
A thefutoncritic.com arról számolt be, hogy a kedden lezárult szériát többen nézték a 18 és 49 közti korosztályból, mint a mûsor ez évben vetített bármely részét. A kétórás szezonzáró hiába kezdõdött egy késõi órán, mégis 5.7 millió nézõt ültetett a székekbe. A programnak helyet biztosító FX csatorna közleménye szerint a Kés/alatt keddi számai a fent említett korosztály valaha volt legnézettebb adását produkálták a kábel tv-k történelmében. Ezzel ez az érdekes show a negyedik legnézettebb kábelen sugárzott adás volt 2005-ben, melyet olyan mûsorok elõztek meg, mint a The Closer, az itthon is látható Monk, a flúgos nyomozó, és a The 4400.
Forrás: Mozinet (Iván István)
😄
meg a fantasztiksu négyest si megnéztem christian troyal😄
de az dúr va volt, az agyukat is ott mutatta<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead><#csodalk>#csodalk>
monjduk én az elsõ éved utsó részét se láttam, kiderült h nemis az az utsó része😄
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
amugy ha nyár óta kibírtam eddig részek nélkül, akkor a tavasz nincsis messze😄
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
3 évad nem lesz Mo-n tvbe, vagy valami magyar nyelvû csoda?:S
jah meg a drogbárót megszivatják amikor plasztikai mûtét kér az arcára 😛
A halál csupán a kezdet...
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=3967&VID=066-862730377-15085398232634932
bias.
Most nem tudom mi lett a Christiannal és egy darabig még várhatok is rá!
én lemaradtam róla, gyerek nem tudott aludni. 😞
bias.
http://www.soundtrack.net/composers/database/?id=930
én is örültem volna neki, mert pénteken fejhallgatóval tudtam csak nézni.
(gyerköc nemrég aludt el 😊 )
nem tudtok valamit a sorozat házi zeneirójáról, James S. Levine-rõl?
nekem megvan a soudtrack cd, de érdekelnének JSL alkotásai is.
egyébként részletes dallista itt:
http://www.cafepress.com/niptuck_fans/ a music gombra kattintva.
üdv,
bias.