Joey(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg nem éri el a jobarátok szintjét de szerintem nem is ezt lehetett elvárni töle.
A Jóbarátokat nem tudtam abbahagyni, a Joeyt meg akkor nézem, ha nagyon unatkozom.
Az a baj, hogy a poénok 75%-át az teszi ki, hogy Joey mennyire hülye és ez egy idõ után már nem vicces, fõleg, hogy Joey azért a Friendsben sem volt ennyire buta (na azért lángész sem).
Michael karaktere tetszik, de a többiben szvsz nincs elég fantázia. Persze azért még nézem tovább, hátha változik a helyzet, elvégre is nehéz elkezdeni egy sorozatot, bár 9 rész az már elég soknak számít.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Várjunk csak! Chandler már eleve be van csajozva. (Monica ugyebár.)
Akkor csak Ross tud becsajozni nem? + A fenmaradó lányok befiúzni. 😊
[merlinw.org]
Jóbarátok elõtt után?
mostanában Will és Grace-t nézek és már nem is tudom mit röhögtem annyit a jóbarátokon
bár a W&G-ben is van néha uncsi rész<#pardon1>#pardon1>
[merlinw.org]
Nem tudom, milyen lehet magyar szinkronnal, de így feliratozva nagyon jó 😊)
Mindenkinek csak ajánlani tudom! És ne 1 részbõl ítélje meg vki! <#ejnye1>#ejnye1>
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
én is töltögetem õket torrentrõl amint felteszik õket. A hdtv-s verziók nagyon profik.
[merlinw.org]
Fákjúal!
#22 Joey and the Temptation 28/04/2005
#23 Joey and the Breakup 05/05/2005
#24 Joey and the Cliffhanger 12/05/2005
[merlinw.org]
#21 - Joey and the Temptation 07/04/2005
#22 - Joey and the Breakup 21/04/2005
[merlinw.org]
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amugy lemaradtam, jo volt? fenn van vhol magyarul?
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
download managerrel nem jönnek le?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
felirat meg a feliratok.hu-n
tegnap tötõttem le és király volt
mikor lesz a többi rész?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
ezt hívják spinoff-nak (valahol az alapokat emelik át, valahol a karaktert - és persze elõfordul, hogy ilyenkor az egyik sorozatból átmennek a szereplõk a másikba és vissza😊
ld.
jag -> navy ncis
stargate -> stargate atlantis
vészhelyzet -> harmadik mûszak
x-akták -> the lone gunmen és millennium
buffy -> angel
that 70's show -> that 80's show
csi -> csi miami és csi new york
law and order -> law and order svu, law and order ci
lásd Cheers -> Frasier...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.