Joey(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi

geri15
nyilvános helyen nemhinném, így neked marad a TV, meg a DVD
lesli16: torrent oldalak, DC++, ezer lehetõség van rá

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

de honnan szeded le a részeket?

ffxi
Honnan? Nekem sajna nincs szélessávúm, de ha mogyjuk mennék egy nyílvános helyre akkor megoldahtó lenne?

Fákjúal!

geri15
én leszedem a részeket inkább

ffxi
Mindenki HBO-n nézi?

Fákjúal!

Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel. Egy címet már kaptam de sajnos az nem mûködik, úgyhogy örülnék ha segítenétek újból.
Elõre is köszi.

geri15
A moderátori karhatalom minden esetben elsõként cselekszik. Impressive (Y)
Mondjuk nemtudom hogy mi értelme volt, de ok.

Punker
ez kicsit hamarabb jött ki DVD-n.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
Hyz 😊 Leszedtem az elsõ évadot, és majdnem olyan jó, mint a Jóbarátok, és az nem kis szó! 😛

Nem tudja valaki mi a címe a fõcímdalnak?

petee
Miért? Nekem tetszett,jók voltak a poénok. Alex egy tényleg egy jó csaj csak ez a joey olyan hülye, hogy nem veszi észre.<#vigyor>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Nah a mostani duplareszt is elkurtak. 😞

holnapután jelenik meg dvd-n

Jah Joey alap. De most nalam a favorit az Alex 😊 Nagyon bejovos a csaj. 😊 Bizom benne nem kurjak el.

Hogy tudsz ennyi sorozattal boldogulni? En 5-t nezek csak de ez is egy

csak idõ kell😊 felirat szerencsére nem😊

Biztos jok azok a sorozatok melyeket felsoroltal de a Scrubs mar eleve felejtos mert a 4. evadnal jar.

épp hogy az nem felejtõs. minden 4. évados részhez van felirat és röhögõs sorozat, vagyis tök mindegy, hogy melyik részt látod, hisz különállóak. a scrubs-ba én pl a 3. évadba kapcsolódtam bele és ragadtam ott. a 2.-at máig nem láttam.

24 rol is odakat hallottam hogy igy meg ugy jo, de azt sem tudom melyik

ne törõdj vele hol jár. kezdj neki az egyesnek. utána úgyis szép fokozatosan meg fogod nézn a többit, mert nagyon alap. (januérban lesz az 5., de ezt sorrendbe kell nézni)
ismerni ismerem - HI-t anno németen láttam😊
az arrested-et próbáld ki, szerintem. nagyon állat😊

a joey-ban az a jó, hogy tényleg nagyon király karaktert sikerült összehozni.
Hogy tudsz ennyi sorozattal boldogulni? En 5-t nezek csak de ez is egy remalom mig mindet fejben tudom tartani hogy mikor jon felirat kereses jah es nem utolso sorban az hogy mikor tudom megnezni.

Biztos jok azok a sorozatok melyeket felsoroltal de a Scrubs mar eleve felejtos mert a 4. evadnal jar.

24 rol is odakat hallottam hogy igy meg ugy jo, de azt sem tudom melyik evadnal jar mar es mire beszereznem az osszeset mar elmegy a kedvem. Egyik az hogy lehetetlenseg meg egy elet is keves ra. Ugyhogy az is kimarad az eletembol.

Hunnenkoenig
Ja, amugy sok sitcomot nezek...

Peldaul King of Queens, Home Improvement a nagy kedvenceim...nem tudom, ismeri-e valaki itt öket?

Hunnenkoenig
Nem akarok crosspostolni, de a scrubsot ismerem es szeretem. A többit nem ismerem, mert nalunk nem adjak.

Amugy a nagy kedvencem a Malcolm in the Middle.

El kezdtem leforditani az elsö epizodjat, de nem igerem, hogy kesz is leszek vele :-)

Viszont ugy latom nem ismeri senki, ezert nem is kell sietnem vele gondolom :-)

akkor nem nézel sok sitcom-ot😊

szerintem csekkolj egy scrubs-ot, arrested development-et vagy my name is earl-t és _lehet_, hogy rájössz, hogy nem a joey a legjobb. (vagy ráhössz, hogy mágiscsak az - ízlés kérdése, persze)

(szerintem azért is jobbak a felsoroltak, mert azokat nem röhögtetik alá és nem színpadon, közönség elõtt veszik fel, mint pl. a joey-t)

a joey-t persze szeretjük és minden rajongó szurkoljon majd év végén, hogy legyen folytatás is, mert sajnos a nézettsége elég alacsony, így fenyegeti az idõ elõtt elhullás veszélye.
Hunnenkoenig
Na ide is jo reg lett irva.

Nekem nagyon tetszik es mar van masodik evad.

Az elsö sitcom amin valoban röhögni tudok.

Matt LeBlanc-nak ez az elete szerepe. Mashol sajna nem nagyon fog tudni ervenyesülni, pedig szerintem nem rossz szinesz. Legalabbis egy ilyen karaktert eljatszani, ahhoz tudas kell.

Eleinte nekem is kicsit furcsan hatott, de mostmar imadom a sorozatot.

MerlinW
Egyszerüen csak egy Chandler tipusu katalizátor kellene Joey mellé, és király lenne ez is. Persze én speciel így is meg vagyok vele elégedve, engem szórakoztat.

[merlinw.org]

MerlinW
El kell vonatkoztatni a jóbarátoktól. Ha abban is csak Joey lett volna, ugyanilyen lett volna😄 De annak a sorozatnak ugye tök más volt a koncepciója.

Talán ez a Zek gyerek feldobja a sorozatot😊 Azért persze én is kíváncsian várom Jóbarátos vendégszereplõket😊

[merlinw.org]

Lord AnonymouS
Jaja, onnan, valamiért nem szedte le, mind1, már megvan, dcrõl 300k-val lehúztam és már láttam is. Szerintem is jó volt. Szokásos színvonal, amitõl nem dobom el magam, fõleg a Jóbarátok után, de poénos és szórakoztató. Joey hatalmas arc, hatalmas idióta <#idiota>

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

petee
Én is! Joey annyira hülye,hogy az már fáj. Fõleg a végén tudod, mikor Alex-szal fönt randizik a tetõn😊)))

MerlinW
Sztem jó lett, kacagtam rajata jókat😊

[merlinw.org]

MerlinW
www.mininova.org ?

[merlinw.org]

Lord AnonymouS
Én most töltöm, valamiért Azureus nem akarja szedni ezért BitTorrenttel szedem, de lehet megnézem DC-n is.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

petee
Megy a második évad.Elsõ két részhez van már felirat is, vélemény? Senki se nézi?😊

mekkora szar magyar szinkronnal 😞((
eredeti szinkronnal SOKKAl élvezhetõbb, aki teheti az inkább szedje le netrõl szvsz

Ramore
igen, köszi!
petee
Asszem ez: "Joey és a beköltözés"

Ramore
Tudja valaki, hogy mi a magyar címe a 24. résznek?
MerlinW
http://www.xpress.hu/
http://dvdbolt.co.hu/

[merlinw.org]

Sickness
OFF
nemtud valaki egy netes boltot ahol meglehet rendelni a Jóbarátok DVD-ket?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

hát ebben nem értek veled egyet, sajnos olyan ritka a jó sorozat, mint a fehér holló, habár kinek mi a jó......

ez nem egyet értés kérdése. tény vagy nem tény😊

1. amerika 25 legnézettebb sorozatából 19 nálunk is van/volt/lesz 2-3 hónapon belül a tévében - ez tény (ld. csi, csi: miami, without a trace, lost, joey, law and order: ci, crossing jordan, desperate housewives, etc.)

2. a kritkailag elismert sorozatok (melyek nézettsége nyilván nem olyan nagy) és a kábeles is szinte mind itt vannak (ld. sírhant mûvek, nip/tuck, dead zone, monk, maffiózók, carnivale)

konklúzió: nagyon kevás amerikai sorozat nincs jelenleg a magyar képernyõkön.

személy szerint sajnos azt kell mondanom, hogy túl sok itthon a jó sorozat.
Ramore
hát ebben nem értek veled egyet, sajnos olyan ritka a jó sorozat, mint a fehér holló, habár kinek mi a jó......
ja, és ha karakter hiányzik, akkor nesze😊

" Producers have tapped Miguel Nunez Jr. (of "Juwanna Man" fame) to play an actor who quickly becomes Joey Tribbiani's best bud. "We missed that camaraderie he had with Chandler and Ross," says producer Kevin Bright. "We needed a best friend for him."

EGYÉB VÁLTOZÁSOK:
—Jennifer Coolidge "will appear in every episode.""

(az alsõ kettõ kissé SPOILERES)

—Joey also finds success, landing a leading role in a summer movie;
—As a result, he moves out of the apartment and buys a house;
nem hiszem, hogy kell várni annyit. szinte minden friss sorozat (a legjobbak, legalább is) vannak nálunk is, igaz a sitcom kissé mostoha mûfaj.

Ramore
nem probléma, símán kivárom azt a 10 évet, amire végre hajlandó lesz megvenni valamelyik kíválló magyar csatorna az arrested development és a scrubs-t. 😊
Ramore
Egyet értek, hiányzik 1-2 erõs karatker Joey mellõl, habár így is a legjobb sorozat a magyar "piacon".
szerintem abból kell kiindulni, hogy a mostani sitcom-ok közül még mindig ez az egyik legjobb. jó, az arrested development és a scrubs magasan kimagasli a mezõnybõl, de utána jön szorosan a joey is.
Bandew
Jaja, egyszerûen nincs meg az a változatosság benne.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Joey-t nem szabad a jóbarátokkal összehasonlítani, mert az messze veri. De önmagában egy jó szórakozás.

Gracie Barra

Nekem semmi bajom a Joey-val, jókat nevetek rajta, a lényeg, hogy eredeti hanggal kell nézni. Egy részt próbáltam meg szinronosan, de szörnyû volt. A karakterekkel sincs semmi gond, Joey ügynöke sztem marha jó, és tetszik, hogy nem próbálják leutánozni a Jóbarátokat. Mondjuk nálam a Rém rendes... mindent üt.

MerlinW
Igen, 24 részbõl áll az elsõ szezon.

[merlinw.org]

fifi
nem is akar párhuzamban lenni a Jóbarátokkal! Éppen elenkezõleg!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bucser
igazából nem adja Joey alá a lovat senki.... Sok hülye közt nehéz kitûnni a középszerûséggel.. (nem igazán láttam még benne túl színes karaktert.. (pl a friendsben Chandler és Ross nagyon jól kiegészítették Joey-t.. itt az ilyenek hiányoznak...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

?? tudtommal 24 vagy mennyi rész van a sorozat elsõ évadában.