222
Joey Tribbiani visszatér - 2. évad: 2005.09.22
  • winnie
    a többiek is váltani akartak, 10 évet nagyon kevesen bírnak ki egy sorozatba, már így is skatulyák lettek. és ugye valahol fájt nekik, hogy a legsikeresebb sitcomban játszottak és mégis csak fele annyit kapta, mint mondjuk ray romano, aki 2M-ót kaszált részenként.
  • Nyiri
    Aninston miatt hagytak abba. Annak jol fut a szeker, annak ellenere hogy nagyon szar szinesz. Friendsben jo volt, de nem tud kilepni abbol a szerepbol.
  • winnie
    j. aniston sikeres, őt tuti nehéz lenne visszahozni. c. cox-nak is sorozata lesz nyártól az fx-en.

a pletykák meg olyanok, hogy bárki tud szenzációt hajhászni. nyilván nem zörög a haraszt, de én is megpróbálhatom eladni a lapomat egy ilyen hírrel. meg aztán freinds-pletykák a sorozat megszűnése óta vannak (olyan butaságokkal, hogy régi frends-es fog szerepelni a joey-ben, stb.), de szerintem az nbc, ha lesz ilyen, akkor csak reklámozná orrba-szájba, nem?:)
  • Hunnenkoenig
    Az en tapasztalataim szerint a netes pletykaknak mindig van alapjuk.

Egyik szinesz sem mondhato igazan sikeresnek a Friends ota, szoval szerintem ök nagyon is örülnenek egy ilyen mini sorozatnak. Mar csak a penz miatt is.

Annyit kernek erte, amennyit nem szegyellnek, a studio pedig biztos meg akarna csinalni.

Az a nehany filmecske, amiket csinaltak a sorozat ota, nem igazan nevezhetö kitörö szineszi karriernek, akarki akarmit is mond, es az eletstilusuk nem hiszem hogy leirhato a "sporolás" es a "szerény" szavak hasznalataval, szoval...
  • winnie
    minden meglehet, de ilyen alapon minden cáfolat felesleges és pletykákkal lenne tele a világ.
  • Mincsi
    Úgyszintén!!!!
  • geri15
    És mivan akkor ha azért cáfolták hogy mikor mégis lesz akkor még nagyobb port csapjon? Én örülnék neki ha lenne...
  • MerlinW
    áhám.
  • winnie
    ezek sajnos mind a hollywood.com hülyeségéből táplálkoznak. felröppentettek egy pletykát, amit harmadna cáfolt is az nbc. még a hazai portálok is bevették a hírt, de loe is hozták aztán a cáfolatot.
  • MerlinW
    Friends returns to tv

Friends may return with special episodes

Friends Return to TV

fene tudja...
  • winnie
    nem forgatnak. kacsahíreket nem ér elhinni. márjanuérban cáfolták.
  • MerlinW
    Idén forgatnak egy pár (6?) részes ráadás-minisorozatot
  • winnie
    Orulok hogy lesz meg jobaratok

hogy lenne már még jóbarátok?
  • Alblink
    Szerintem sem volt rosz sorozat,kurvasokat rohogtem,persze a jobaratok szintjet nem uti meg,azon szakadtam a rohogestol,ez foleg a jobaratokban levo szineszeknek koszonheto,abbol a joey-n kivul a rossz volt a kedvencem.
    Orulok hogy lesz meg jobaratok,de annak megjobban orulnek ha tobb evadot is csinalnanak belole.
  • ffxi
    De kicseszés!!!!
  • petee
    kár, nekem bejött a joey, volt olyan poénos mint a jóbarátok sztem.:(
  • winnie
    na, rengeteg spinoffnak semmi baja. a joey egyszerűen nem volt kint sikeres.
  • Nyiri
    A maradek reszeket lehet hogy meg leadjak, de az hazai HBO biztos.
  • Hunnenkoenig
    Hat ez szomoru!

Szerintem nagyon nagy sorozat volt. Sajna ez a sorsuk a spinn-off-oknak. Ugyanugy a Lone Gunmen az X-aktakbol is hasonlo sorsra jutott, ha jol tudom...
  • MerlinW
    Nómór Dzsoi...:(

http://index.hu/kultur/media/joey8493/
  • Lesli16
    köszi
  • geri15
    nyilvános helyen nemhinném, így neked marad a TV, meg a DVD
    lesli16: torrent oldalak, DC++, ezer lehetőség van rá
  • Lesli16
    de honnan szeded le a részeket?
  • ffxi
    Honnan? Nekem sajna nincs szélessávúm, de ha mogyjuk mennék egy nyílvános helyre akkor megoldahtó lenne?
  • geri15
    én leszedem a részeket inkább
  • ffxi
    Mindenki HBO-n nézi?
  • Lesli16
    Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel. Egy címet már kaptam de sajnos az nem működik, úgyhogy örülnék ha segítenétek újból.
    Előre is köszi.
  • geri15
    A moderátori karhatalom minden esetben elsőként cselekszik. Impressive (Y)
    Mondjuk nemtudom hogy mi értelme volt, de ok.
  • Punker
    ez kicsit hamarabb jött ki DVD-n.....
  • geri15
    Hyz :) Leszedtem az első évadot, és majdnem olyan jó, mint a Jóbarátok, és az nem kis szó! :P

Nem tudja valaki mi a címe a főcímdalnak?
  • petee
    Miért? Nekem tetszett,jók voltak a poénok. Alex egy tényleg egy jó csaj csak ez a joey olyan hülye, hogy nem veszi észre.
  • Nyiri
    Nah a mostani duplareszt is elkurtak. :(
  • blackgamer
    holnapután jelenik meg dvd-n
  • Nyiri
    Jah Joey alap. De most nalam a favorit az Alex :) Nagyon bejovos a csaj. :) Bizom benne nem kurjak el.
  • winnie
    Hogy tudsz ennyi sorozattal boldogulni? En 5-t nezek csak de ez is egy

csak idő kell:) felirat szerencsére nem:)

Biztos jok azok a sorozatok melyeket felsoroltal de a Scrubs mar eleve felejtos mert a 4. evadnal jar.

épp hogy az nem felejtős. minden 4. évados részhez van felirat és röhögős sorozat, vagyis tök mindegy, hogy melyik részt látod, hisz különállóak. a scrubs-ba én pl a 3. évadba kapcsolódtam bele és ragadtam ott. a 2.-at máig nem láttam.

24 rol is odakat hallottam hogy igy meg ugy jo, de azt sem tudom melyik

ne törődj vele hol jár. kezdj neki az egyesnek. utána úgyis szép fokozatosan meg fogod nézn a többit, mert nagyon alap. (januérban lesz az 5., de ezt sorrendbe kell nézni)
  • winnie
    ismerni ismerem - HI-t anno németen láttam:)
  • winnie
    az arrested-et próbáld ki, szerintem. nagyon állat:)

a joey-ban az a jó, hogy tényleg nagyon király karaktert sikerült összehozni.
  • Nyiri
    Hogy tudsz ennyi sorozattal boldogulni? En 5-t nezek csak de ez is egy remalom mig mindet fejben tudom tartani hogy mikor jon felirat kereses jah es nem utolso sorban az hogy mikor tudom megnezni.

Biztos jok azok a sorozatok melyeket felsoroltal de a Scrubs mar eleve felejtos mert a 4. evadnal jar.

24 rol is odakat hallottam hogy igy meg ugy jo, de azt sem tudom melyik evadnal jar mar es mire beszereznem az osszeset mar elmegy a kedvem. Egyik az hogy lehetetlenseg meg egy elet is keves ra. Ugyhogy az is kimarad az eletembol.
  • Hunnenkoenig
    Ja, amugy sok sitcomot nezek...

Peldaul King of Queens, Home Improvement a nagy kedvenceim...nem tudom, ismeri-e valaki itt öket?
  • Hunnenkoenig
    Nem akarok crosspostolni, de a scrubsot ismerem es szeretem. A többit nem ismerem, mert nalunk nem adjak.

Amugy a nagy kedvencem a Malcolm in the Middle.

El kezdtem leforditani az elsö epizodjat, de nem igerem, hogy kesz is leszek vele :-)

Viszont ugy latom nem ismeri senki, ezert nem is kell sietnem vele gondolom :-)