Joey(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lesli16: torrent oldalak, DC++, ezer lehetõség van rá
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Fákjúal!
Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal, és ha lehetséges igynen és nem torrenttel. Egy címet már kaptam de sajnos az nem mûködik, úgyhogy örülnék ha segítenétek újból.
Elõre is köszi.
Mondjuk nemtudom hogy mi értelme volt, de ok.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem tudja valaki mi a címe a fõcímdalnak?
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

csak idõ kell😊 felirat szerencsére nem😊
Biztos jok azok a sorozatok melyeket felsoroltal de a Scrubs mar eleve felejtos mert a 4. evadnal jar.
épp hogy az nem felejtõs. minden 4. évados részhez van felirat és röhögõs sorozat, vagyis tök mindegy, hogy melyik részt látod, hisz különállóak. a scrubs-ba én pl a 3. évadba kapcsolódtam bele és ragadtam ott. a 2.-at máig nem láttam.
24 rol is odakat hallottam hogy igy meg ugy jo, de azt sem tudom melyik
ne törõdj vele hol jár. kezdj neki az egyesnek. utána úgyis szép fokozatosan meg fogod nézn a többit, mert nagyon alap. (januérban lesz az 5., de ezt sorrendbe kell nézni)
a joey-ban az a jó, hogy tényleg nagyon király karaktert sikerült összehozni.
Biztos jok azok a sorozatok melyeket felsoroltal de a Scrubs mar eleve felejtos mert a 4. evadnal jar.
24 rol is odakat hallottam hogy igy meg ugy jo, de azt sem tudom melyik evadnal jar mar es mire beszereznem az osszeset mar elmegy a kedvem. Egyik az hogy lehetetlenseg meg egy elet is keves ra. Ugyhogy az is kimarad az eletembol.
Peldaul King of Queens, Home Improvement a nagy kedvenceim...nem tudom, ismeri-e valaki itt öket?
Amugy a nagy kedvencem a Malcolm in the Middle.
El kezdtem leforditani az elsö epizodjat, de nem igerem, hogy kesz is leszek vele :-)
Viszont ugy latom nem ismeri senki, ezert nem is kell sietnem vele gondolom :-)
szerintem csekkolj egy scrubs-ot, arrested development-et vagy my name is earl-t és _lehet_, hogy rájössz, hogy nem a joey a legjobb. (vagy ráhössz, hogy mágiscsak az - ízlés kérdése, persze)
(szerintem azért is jobbak a felsoroltak, mert azokat nem röhögtetik alá és nem színpadon, közönség elõtt veszik fel, mint pl. a joey-t)
a joey-t persze szeretjük és minden rajongó szurkoljon majd év végén, hogy legyen folytatás is, mert sajnos a nézettsége elég alacsony, így fenyegeti az idõ elõtt elhullás veszélye.
Nekem nagyon tetszik es mar van masodik evad.
Az elsö sitcom amin valoban röhögni tudok.
Matt LeBlanc-nak ez az elete szerepe. Mashol sajna nem nagyon fog tudni ervenyesülni, pedig szerintem nem rossz szinesz. Legalabbis egy ilyen karaktert eljatszani, ahhoz tudas kell.
Eleinte nekem is kicsit furcsan hatott, de mostmar imadom a sorozatot.
[merlinw.org]
Talán ez a Zek gyerek feldobja a sorozatot😊 Azért persze én is kíváncsian várom Jóbarátos vendégszereplõket😊
[merlinw.org]
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
eredeti szinkronnal SOKKAl élvezhetõbb, aki teheti az inkább szedje le netrõl szvsz
nemtud valaki egy netes boltot ahol meglehet rendelni a Jóbarátok DVD-ket?
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ez nem egyet értés kérdése. tény vagy nem tény😊
1. amerika 25 legnézettebb sorozatából 19 nálunk is van/volt/lesz 2-3 hónapon belül a tévében - ez tény (ld. csi, csi: miami, without a trace, lost, joey, law and order: ci, crossing jordan, desperate housewives, etc.)
2. a kritkailag elismert sorozatok (melyek nézettsége nyilván nem olyan nagy) és a kábeles is szinte mind itt vannak (ld. sírhant mûvek, nip/tuck, dead zone, monk, maffiózók, carnivale)
konklúzió: nagyon kevás amerikai sorozat nincs jelenleg a magyar képernyõkön.
személy szerint sajnos azt kell mondanom, hogy túl sok itthon a jó sorozat.
" Producers have tapped Miguel Nunez Jr. (of "Juwanna Man" fame) to play an actor who quickly becomes Joey Tribbiani's best bud. "We missed that camaraderie he had with Chandler and Ross," says producer Kevin Bright. "We needed a best friend for him."
EGYÉB VÁLTOZÁSOK:
—Jennifer Coolidge "will appear in every episode.""
(az alsõ kettõ kissé SPOILERES)
—Joey also finds success, landing a leading role in a summer movie;
—As a result, he moves out of the apartment and buys a house;
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gracie Barra
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF