PS2 bios
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
2. Ha összekarcolódik a lemez,márpedig összekarcolódik akkor kuka (nem viszi a ps),átmásolni nemlehet.
3. Monnyuk amit én teszteltem az 2.x-es de azzal az EA SPORTS játékok és még pár cucc nem futott.
4. 100% hogy nem futnak olyan játékok amik a játékindítás után a STARTmegnyomás után "ujraindulnak" (pl: Splinter cell) és a játékok mellé felrakott más játék demói sem.
5. Alkalmazás: SM lemez berak (dvd/cd indító) bebootol bejön egy kép hogy rakd be a játékod. Ekkora a lemez mellé kapott kiskártyával a ps-be húzott lemeztálca alá benyúlsz és egy pöcköt odébbhúzol így kitod nyitni a tálcát anélkül hogy a ps érzékelné. Tálcakihúz jtáéklemez rárak tálca vissza pöcök vissza Joystickon gomb megynom,játék fut. Slimnél is müxik vhogy de az passz.
6. Javaslom a chippet sokkal megbízhatóbb,és nem kell kidobni ha összekarcolódik😊
Lehet törölni, fogják a kérdésemet de, ismeri valaki a Swap magic progit? Állítólag csak be kell rakni a gépbe mármint a PS2-be és van olyan írt játék, amivel lehet játszani, mintha chippelve lenne. Ha igaz ez, nem károsodik a gép ettõl a módszertõl? Pontosan hogyan kell alkalmazni? Esetleg tudja valaki a választ a kérdéseimre, leírná nekem? Nagyon kösszönöm a segítségeteket.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
plse help!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
az összes bios meg akarom szerezni!!!
edig ezzek vannak meg:Europa 1.60+2.00 Japán 1.00 usa 1.6
láttam egy forumon egy 2006 japán és egy europa 1.90 biost tud valaki egy linket adni megköszöném
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
kérlek segítsetek
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...
van egy 3 éves Ps2-õm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi.
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
Könyörgöm, adjon valaki egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy PS2-es BIOS-t.
plsplsplsplsplsplspls
elõre is thx
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
amilyen gozerovel jott a duma a ghzekrol olyan csend van most...
<#idiota>#idiota>
http://consolechip.atw.hu/
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34794
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
ps3ban nvidias kartya lesz.
erdet kartya lehet majd cserelgetni <#nyes>#nyes>
/ összeesik
(...)
/ felül
SZVSZ ez a srác szivat itt mindenkit. Elõadja, hogy milyen oltári szakfélreértõ és közben azon röhög, hogy mások hogyan reagálják le a szövegét.
www.youtube.com/aabyssx
Remélem a ps2-ben nem az van.
Mert akkor Geforce fx-es technologiát használ ami a chart fx2-es
Amilyen bejegyzést találtam is, de ez csak rövidités volt nem biztos hogy pont az FFX-re vonatkozik.
Ha így van akkor atis kártyával azt én soha nem fogom renderelni.
Funny átlátszó szinváltos karakterek.
Ott van NTSC és Pal lehetöség is
igaz hogy a monitor és a TV közti képarány inkompatibilitás miatt összenyomott vagy széthuzott lesz a kép monitoron?