143
Play Station 2-es biosz kellene
-
kingke #103 A ps3-omban nvidiás kártya lessz.
Remélem a ps2-ben nem az van.
Mert akkor Geforce fx-es technologiát használ ami a chart fx2-es
Amilyen bejegyzést találtam is, de ez csak rövidités volt nem biztos hogy pont az FFX-re vonatkozik.
Ha így van akkor atis kártyával azt én soha nem fogom renderelni.
Funny átlátszó szinváltos karakterek. -
kingke #102 Egy két pluginnál ki lehet választani a kép méretet, és az se gond, hogy összekösd a pc-t a tv-vel és akkor tv-n is lehet nyomni.
Ott van NTSC és Pal lehetöség is
-
#101 directX 8 kell neki meg néztem -
#100 hát igaz de ha a grafkártyába nem PALtinum csipp hanem PALtinum-pro van rakva akkor képes átalakítani a NTSC-s gámát PAL-osra szal 2x-er is emuzza a gámát a monitor kérdés+nem tom én azt olvastam ha nem PALtinum-prot hanem PALtinum-xt.ultrát(igaz hogy ez 1 kicsit drágább) használunk akkor képes tökéletesen+jeleniteni a képet a monitoron is sőt azt is irták valamelik forumon hogy még képarányt is választhatunk(monjuk azé én ezt má nem tom elhinni méghohy képarányt hm.) -
rrroka #99 de akkor még mindíg gáz van avval, hogy csak NTSCs játékok mennek, szóval vagy csippelni kell a ps2emuláló PC grafkártyáját, vagy csak NTSCs játékok mennek.
igaz hogy a monitor és a TV közti képarány inkompatibilitás miatt összenyomott vagy széthuzott lesz a kép monitoron? -
#98 igaz ezt nem vettem figyelembe me nekem is NTSC-s vot a ps2-m USA-bo hoztam ami azóta már emu lett de a multkor láttam a TV-be is reklámozták hogy már lehet kapni olyan lapkát is ami PAL-os biosok futtatására készült ABIT K4856-PS2 BOISPAL ez a pontos neve és igy minjá +is oldódott a probléma nem ke menni az USA-BA de utána olvastam én is és azt irják a szakik hogy a PAL-os +oldáson csak 1gáma nem képes futni aFFXminden más tök jó rajt -
rrroka #97 egy fórumon azt olvastam hogy ez csak NTSC-s gépek biosával müxik, azokat meg nem lehet itthon beszerezni :( -
#96 kinge neked szolok tudom a megoldást hogyan futtasd ps2 gámákat az emuval tökéletesen venned kell 1 ps2-t szedd szét talász benn 1 kondenzátort rá van irva ps2 biosz use fogod eltéveszteni ha +van szedd ki ps2 mehet a kukába dehát use kell ott az emu no akkor utána vegyél 1 új alaplapot neve:ABIT K4856-PS2 BOIS találsz rajt 1 csatolot tedd rá az új ps2 bioszod és igy máris maximális FPS számot érsz el az emuval tökéletesen fut rajt minden én is ezt csináltam a ps2-mel és minjá te is tudsz olyan isten király gámákkal játszani pc-n mint pl:devil may crymonjuk a 2-t ne procáld ki me az kuva xar de at 1 az ott van naon de a FFX is futni fog akadás mentesen -
#95 Nekem bevált amit Aabyssx tanácsolt, bedugtam a mosógép alá és ment. -
#94 -
hzx #93 Ezek a videokártyák visszafelé kompatibilisek szerintem, de azt nem tudom, hogy melyik kompatibilis a PlayStation2 -vel is. Meg kellene nézni a kártyád gyártójának a honlapján, hogy mit írnak erről. Nekem például az alaplapomra és az egeremre is az volt írva, hogy PS2 compatible, nem tudom ez azt jelenti-e, hogy működik a PS2 emulátorban is. -
rrroka #92 hát szerintem elképzelhető hogy be kell szerezni egy régebbi ps2 komatibilis kártyát. -
kingke #91 És, ha a videokártya alapban Directed X 9.b-használ akkor azis baj lehet, vagy csak a szoftveres directedx lehet a hiba? -
hzx #90 Vigyázz, mert az FFX csak akkor fog futni, hogy a gépeden is ugyanaz a DirectX verzió van, mint amit az FFX használ. Ez azért gáz, mert ha frissítettél DX9 -re, akkor nehéz lesz visszatenni a hetest vagy a nyolcast (most nem emlékszem, melyik kell az FFX -hez). -
kingke #89 Kérlek megy, de még nem az igazi.
Renderelési hiba van a megjelenítésnél.
D3d vagy Real time engine a hiba oka.
Az FFX d3d-s
És mivel ps2-es emu nem ismeri fel a ps1-es bioszt és a száma alapján is megfelelö .
Kijelenthetem ps2-es bioszt használok. Legalábbis valami utánzatot.
-
#88 Na, megy már a ps2 emu? Vagy kiderült, hogy ps1-es emuhoz kerestél bios-t? :) -
kingke #87 Idióta -
#86 Hát utánanéztem, és állítólag úgy túl pici lenne a BIOS, és nem kezelné jól, szóval kell egy 4x nagyítás a .tif-re, és utána átnevezni, az megoldja. -
#85 Mi nem működne b*ze'?!?
Fogod az scph10020-es memokártyát, ráírod alkololos filcel, hogy 'ópengéell', belerakod a szkennerbe, és valami brutális felbontáson beszkenneled.
Majd fogod a .tif-et és átnevezed .bin-re. Kész a BIOS.
Ha ez megvan, akkor már egy P3-ason is úgy fut a fájnöl fentezi, hogy a hülye konzolodat a mosógép alá dugnád! Ilyen egyszerű, csak Ti gyogyósok nem bírjátok felfogni! -
#84 Az "élvezhetően" szó lemaradt. -
#83 Mellesleg még akkor se működne az emuláció, API ide vagy oda. -
#82 Elképzelhető multiplatform játékoknál, de gondolom a Renderware mellett nem nagyon rúghat labdába. -
hzx #81 Hm, mindjárt utánanézek, de ha tippelnem kellene, akkor itt egy PS2-re optimalizált, a VU procik és a GS specialitásait kihasználó OpenGL API -ról van szó. Nem tartom lehetetlennek, hogy pár játék ezt használja middleware -ként. -
#80 Persze, Linux alá ráérős homebrew fejlesztőknek. Szép is lenne, ha a commercial játékok valamilyen általános grafikus APIn keresztül próbálnák kihasználni a GS-t. -
hzx #79 Van PS2 -re OpenGL API. -
#78 "Tehát a ps2-es gamék opengl-esek."
(C) 2005 kingke TM
-
M@niac #77 Hellotok!
Lehet, hogy ez a tema nem ide tartozik, de segitseg kene.... Van egy PSX emulatorom, meg egy eredeti Final Fantasy Tacticsom. MInden jol mukodik, csak az a baj, hogy vissza kell adnom a jatekot, viszont meg nem vittem vegig... Szoval megprobaltam szimplan atirni a CD-tartalmat egy CD-R-re de ugy nem megy... Mit kell tennem, hogy masoljam, vagy hogyan tudok belole ISO-t csinalni? Segitsetek legyszi -
#76 khm. eeee öööö -
kingke #75 Az mindenesetre funny, hogy bekapcsolom a recompiler-t és rögtön mégtöb fpst érek el. 135%fps ... -
rrroka #74 hellóka, itt vki nem ért meg vmit...
king, mila, nem lehet hogy ti? -
kingke #73 Köszke az amúgy jó lenne. -
kingke #72 Minden segítséget elfogadok.
Találtam ös kövület emukat és video plugint is ami opengl-es és ott a demok 70-200fps-el mennek.
Mig a legujabbal azzal meg 11-33.
Ez mindenesetre vicces. és föleg az, hogy valahogy nem támogatja az ujjak közül egyik se.
Itt biztos valami fizi játszott közre.
Tehát a ps2-es gamék opengl-esek.
-
#71 Cseréld ki a PS2 bios-t a mosógépedére!
Úgy már jó lesz. -
#70 jah válaszoltam a sajátomra hehe -
#69 pufff milyen emu had örűljek én is a sebességnek hehe 1000000.FPS-t akarok én is hogy szét fojjon a képernyő a gépem meg felszáljon és le keljen kötözni én is akarom hehe -
#68 PIII, 32 mb ram, Voodoo 2 kártya. -
#67 hát gözöm nincs nem tom neked milyen géped hogy igy fut a ps2-s gamma nálam a ps1 emu csinálta ezt ps2 emunál ilyet még nem láttam hm. milyen emut használsz áruld el én is had örüljek a sebességnek én is akarok minimu 60-FPST de a 40-el is beérem hehe -
#66 Egy nagy szar ez a GT3, egy ezeréves ócskaság, de hát mit csináljak, csak ez van meg a PS2 emura, inkább segíts, hol tudom levenni az FPS-t mert beleszédülök a sebességbe és úgy nem lehet vezetni. -
#65 sztem is jobbanm jársz ha lecsréled de legyen inkább p1-es az a tuti úgy má biztos jó lessz -
#64 jah milyen gama gt3 hát nem egy mai darab anná találok jobbat pc-re te azzal szenvedsz de megnézem monjuk budokai3-t fel pörgeted e vagy a mortal deception