143
Play Station 2-es biosz kellene
  • mpio
    sziasztok hol tudom kicsipeltetni a ps2-őmet kecskeméten???? vagy azt magunknak kell meg csinálni???
  • DarkSector
    CD-t 8x-en DVD-t 4x-en kell írni.....
  • DarkSector
    Bios-t légyszíves küldjetek........
    [email protected]
  • cicai
    Nagyon köszönöm a gyors és kimeritő választ. Egyébként most vettem e tescoba slim two. Ha esetleg tönkre megy, akkor nem fog beolvasni semmit? Már csak azért kérdem, mert nincs eredeti játékom csak DVD filmem.
  • Skynet
    1. Az ismerősömnek elméletileg ettől meghalt a gépe (nem biztos hogy ettől de más ok nem igazán lehet rá.
    2. Ha összekarcolódik a lemez,márpedig összekarcolódik akkor kuka (nem viszi a ps),átmásolni nemlehet.
    3. Monnyuk amit én teszteltem az 2.x-es de azzal az EA SPORTS játékok és még pár cucc nem futott.
    4. 100% hogy nem futnak olyan játékok amik a játékindítás után a STARTmegnyomás után "ujraindulnak" (pl: Splinter cell) és a játékok mellé felrakott más játék demói sem.
    5. Alkalmazás: SM lemez berak (dvd/cd indító) bebootol bejön egy kép hogy rakd be a játékod. Ekkora a lemez mellé kapott kiskártyával a ps-be húzott lemeztálca alá benyúlsz és egy pöcköt odébbhúzol így kitod nyitni a tálcát anélkül hogy a ps érzékelné. Tálcakihúz jtáéklemez rárak tálca vissza pöcök vissza Joystickon gomb megynom,játék fut. Slimnél is müxik vhogy de az passz.
    6. Javaslom a chippet sokkal megbízhatóbb,és nem kell kidobni ha összekarcolódik:)
  • cicai
    Sziasztok!
    Lehet törölni, fogják a kérdésemet de, ismeri valaki a Swap magic progit? Állítólag csak be kell rakni a gépbe mármint a PS2-be és van olyan írt játék, amivel lehet játszani, mintha chippelve lenne. Ha igaz ez, nem károsodik a gép ettől a módszertől? Pontosan hogyan kell alkalmazni? Esetleg tudja valaki a választ a kérdéseimre, leírná nekem? Nagyon kösszönöm a segítségeteket.
  • Aurelianus
    bios kellene, link kellene...

plse help!
  • biomage
    ja tudok egy pár helyet ahonnan lelehet tölteni a ps2 biost
  • PlayStation2
  • Vinsanity15
    Sziasztok valak itudna belinkelni egy Biost?PS2 emulatorhoz?
  • biomage
    hi all
    az összes bios meg akarom szerezni!!!
    edig ezzek vannak meg:Europa 1.60+2.00 Japán 1.00 usa 1.6

láttam egy forumon egy 2006 japán és egy europa 1.90 biost tud valaki egy linket adni megköszöném
  • MaSzKa
    van 1 ps2 slim-em hogyan lehet kilopni a bios-t?
  • pylu
    Én itt találtam SCPH-10000-es fölöttit: http://sfynx.uw.hu/Dl/BIOS/sony_ps2_USA_(SCPH39001).rar
  • PlayStation2
    Minek az neked?
  • Cheetos001
    sziasztok honnan tudok szerezni vagy letülteni ps2 bios-t???
    kérlek segítsetek
  • Bispo
    Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
    eladás céljából.
    akit érdekel irjon privre!
    köszi elöre is

• petyka2
    http://www.eurasia.nu/
  • Bispo
    Helpet szeretnék kérni!!
    van egy 3 éves Ps2-őm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
    Szerintetek menyit ér mer eladnám?
    Elöre is köszi.
  • WTSherman
    Sziasztok!
    Könyörgöm, adjon valaki egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy PS2-es BIOS-t.
    plsplsplsplsplsplspls
    előre is thx
  • mila69en
    jah saját magábó
  • mila69en
    próbákozz valami konzol üzletné vagy kérdezd meg a sonytó ott tuti van emuláció
  • Neme.
    Kiderült, hogy a témaindító szándékosan csinálta az oltári nagy hü**ét... vagy nem? :))
  • PS3
    Fúú.. honnan lehet letölteni ezt az emut???
  • mila69en
    jaja mindíg is műkszöt bekapcsolom a ps2-m +a tv-m berakok valami lemezt és má megy is az emuláció
  • hiba
    na mukodik mar a vackotok?

amilyen gozerovel jott a duma a ghzekrol olyan csend van most...
  • consolechip
    Psx,Ps-one,Ps2 chipek eladók V1- V12 verzióig. Csak 3 vezeték csatlakozik a laser vezérlőre (hosszabb fej élettartam). Action Replay, Media Player, RGB javítás, könnyű beépítés, kicsi méret. Laser fej védelem!

http://consolechip.atw.hu/
  • mila69en
    na megy az emu?
  • kingke
    Anno ugy volt amikor én néztem, hogy nvidiás kártya lessz benne
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34794
  • mila69en
    me mé píszíállj expressót nem is támogatja?
  • rrroka
    csak 8xos AGPseket.
  • mila69en
    és akkor rakhatok bele ati-s +nvidiás kirtyát-is?
  • mila69en
    ez így vaon jól a hülye emberek könnyebben +értik egymást nem?:))
  • hiba
    hat amiket ir azt nem lehet komolyan venni :)
    ps3ban nvidias kartya lesz.
    erdet kartya lehet majd cserelgetni
  • rrroka
    ő azon röhög hogy mi milyen hülyék vagyunk, mert azon röhögünk hogy ő milyen hülye...? ;)
  • mila69en
    hát azé ez már ultra+a ROTFL de hogy magamhoztérek nem értek vmit az hogy lehet hogy nins budokai3topic hm... azé ez fura nagyon fura
  • mila69en
    már rég kibékültek és arra az elhatározásra jutottak itt(+cáfolom az állitásodat KINGKE hogy ps3 nvidiá-s)mert az ATI+NVIDIA összefogtak és közösen fejlesztették a grafkártyát a ps3-ba
  • mila69en
    mesgém ygoh tehel ygav iknednim indut nálat tze
  • mila69en
    hát asszem ismerem ezt a plugint de hát ehez kell 1 100hz-s pippes 82-s átmérőjű tv és nem mindenkinek telik ám rá mer ezt a plugint USÁBA csinálták és ott má mindenkinek ilyen van ránk viszont csotó magyarokra nem gondoltak
  • aabyssx
    / bejön
    / összeesik

(...)

/ felül

SZVSZ ez a srác szivat itt mindenkit. Előadja, hogy milyen oltári szakfélreértő és közben azon röhög, hogy mások hogyan reagálják le a szövegét.
  • rrroka
    hát igen az Ati nagyon össze van veszve a sonyval mióta kiderült hogy nem velük csinálják a ps3 grafkártáyját.