143
Play Station 2-es biosz kellene
-
mpio #143 sziasztok hol tudom kicsipeltetni a ps2-őmet kecskeméten???? vagy azt magunknak kell meg csinálni??? -
#142 CD-t 8x-en DVD-t 4x-en kell írni..... -
#141 Bios-t légyszíves küldjetek........
[email protected] -
#140 Nagyon köszönöm a gyors és kimeritő választ. Egyébként most vettem e tescoba slim two. Ha esetleg tönkre megy, akkor nem fog beolvasni semmit? Már csak azért kérdem, mert nincs eredeti játékom csak DVD filmem. -
#139 1. Az ismerősömnek elméletileg ettől meghalt a gépe (nem biztos hogy ettől de más ok nem igazán lehet rá.
2. Ha összekarcolódik a lemez,márpedig összekarcolódik akkor kuka (nem viszi a ps),átmásolni nemlehet.
3. Monnyuk amit én teszteltem az 2.x-es de azzal az EA SPORTS játékok és még pár cucc nem futott.
4. 100% hogy nem futnak olyan játékok amik a játékindítás után a STARTmegnyomás után "ujraindulnak" (pl: Splinter cell) és a játékok mellé felrakott más játék demói sem.
5. Alkalmazás: SM lemez berak (dvd/cd indító) bebootol bejön egy kép hogy rakd be a játékod. Ekkora a lemez mellé kapott kiskártyával a ps-be húzott lemeztálca alá benyúlsz és egy pöcköt odébbhúzol így kitod nyitni a tálcát anélkül hogy a ps érzékelné. Tálcakihúz jtáéklemez rárak tálca vissza pöcök vissza Joystickon gomb megynom,játék fut. Slimnél is müxik vhogy de az passz.
6. Javaslom a chippet sokkal megbízhatóbb,és nem kell kidobni ha összekarcolódik:) -
#138 Sziasztok!
Lehet törölni, fogják a kérdésemet de, ismeri valaki a Swap magic progit? Állítólag csak be kell rakni a gépbe mármint a PS2-be és van olyan írt játék, amivel lehet játszani, mintha chippelve lenne. Ha igaz ez, nem károsodik a gép ettől a módszertől? Pontosan hogyan kell alkalmazni? Esetleg tudja valaki a választ a kérdéseimre, leírná nekem? Nagyon kösszönöm a segítségeteket.
-
Aurelianus #137 bios kellene, link kellene...
plse help! -
#136 ja tudok egy pár helyet ahonnan lelehet tölteni a ps2 biost -
PlayStation2 #135 -
#134 Sziasztok valak itudna belinkelni egy Biost?PS2 emulatorhoz? -
#133 hi all
az összes bios meg akarom szerezni!!!
edig ezzek vannak meg:Europa 1.60+2.00 Japán 1.00 usa 1.6
láttam egy forumon egy 2006 japán és egy europa 1.90 biost tud valaki egy linket adni megköszöném -
#132 van 1 ps2 slim-em hogyan lehet kilopni a bios-t? -
pylu #131 Én itt találtam SCPH-10000-es fölöttit: http://sfynx.uw.hu/Dl/BIOS/sony_ps2_USA_(SCPH39001).rar -
PlayStation2 #130 Minek az neked? -
Cheetos001 #129 sziasztok honnan tudok szerezni vagy letülteni ps2 bios-t???
kérlek segítsetek -
#128 Szevasztok nem kell valakinek egy alig használt GT4 (eredeti)
eladás céljából.
akit érdekel irjon privre!
köszi elöre is
-
#127 http://www.eurasia.nu/ -
#126 Helpet szeretnék kérni!!
van egy 3 éves Ps2-őm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi. -
WTSherman #125 Sziasztok!
Könyörgöm, adjon valaki egy linket, ahonnan le tudok tölteni egy PS2-es BIOS-t.
plsplsplsplsplsplspls
előre is thx -
#124 jah saját magábó -
#123 próbákozz valami konzol üzletné vagy kérdezd meg a sonytó ott tuti van emuláció -
#122 Kiderült, hogy a témaindító szándékosan csinálta az oltári nagy hü**ét... vagy nem? :)) -
#121 Fúú.. honnan lehet letölteni ezt az emut??? -
#120 jaja mindíg is műkszöt bekapcsolom a ps2-m +a tv-m berakok valami lemezt és má megy is az emuláció -
#119 na mukodik mar a vackotok?
amilyen gozerovel jott a duma a ghzekrol olyan csend van most...
-
consolechip #118 Psx,Ps-one,Ps2 chipek eladók V1- V12 verzióig. Csak 3 vezeték csatlakozik a laser vezérlőre (hosszabb fej élettartam). Action Replay, Media Player, RGB javítás, könnyű beépítés, kicsi méret. Laser fej védelem!
http://consolechip.atw.hu/
-
#117 na megy az emu? -
kingke #116 Anno ugy volt amikor én néztem, hogy nvidiás kártya lessz benne
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34794
-
#115 me mé píszíállj expressót nem is támogatja? -
rrroka #114 csak 8xos AGPseket. -
#113 és akkor rakhatok bele ati-s +nvidiás kirtyát-is? -
#112 ez így vaon jól a hülye emberek könnyebben +értik egymást nem?:))
-
#111 hat amiket ir azt nem lehet komolyan venni :)
ps3ban nvidias kartya lesz.
erdet kartya lehet majd cserelgetni -
rrroka #110 ő azon röhög hogy mi milyen hülyék vagyunk, mert azon röhögünk hogy ő milyen hülye...? ;) -
#109 hát azé ez már ultra+a ROTFL de hogy magamhoztérek nem értek vmit az hogy lehet hogy nins budokai3topic hm... azé ez fura nagyon fura -
#108 már rég kibékültek és arra az elhatározásra jutottak itt(+cáfolom az állitásodat KINGKE hogy ps3 nvidiá-s)mert az ATI+NVIDIA összefogtak és közösen fejlesztették a grafkártyát a ps3-ba -
#107 mesgém ygoh tehel ygav iknednim indut nálat tze -
#106 hát asszem ismerem ezt a plugint de hát ehez kell 1 100hz-s pippes 82-s átmérőjű tv és nem mindenkinek telik ám rá mer ezt a plugint USÁBA csinálták és ott má mindenkinek ilyen van ránk viszont csotó magyarokra nem gondoltak -
#105 / bejön
/ összeesik
(...)
/ felül
SZVSZ ez a srác szivat itt mindenkit. Előadja, hogy milyen oltári szakfélreértő és közben azon röhög, hogy mások hogyan reagálják le a szövegét. -
rrroka #104 hát igen az Ati nagyon össze van veszve a sonyval mióta kiderült hogy nem velük csinálják a ps3 grafkártáyját.