19494
-
#15564 És semmilyen add-on nincs erre? -
#15563 Abszolút autómatikus szerintem nincs, de középső gomb az adott mappára a kedvencekben, vagy lenyitod és open all in tabs. -
#15562 Nah csak a róka győzött .. megnéztem az új IE-t. Valamiért nem jött be nekem.
Csak jönne már a végleges! -
#15561 Sziasztok.
Azt meg lehet csinálni valahogyan, hogy bizonyos oldalak, minden böngésző indításkor, egy kategóriában ([i]kedvencek[/i)], automatikusan betöltődjenek? -
#15560 Kreáltam egy box.net-es fiókot és oda fel is töltöttem az kieg-eket + könyvjelzőket.
Sajnos a FEBE-ben Nekem egy a fícsör nem működik. Pedig be lehet állítani, hogy backup végén auto töltse fel. Talán mert Beta csak a 4-es FEBE.
Majd feltöltöm a profil mappákat is. -
#15559 átírtad benne install.rdf fájl?:D -
#15558 Ühüm. Akkor törekedtek az 1 soros könyvjelző eszköztárra. Lehet Nekem is erre kellene áttérnem.
-
#15557 Minden kint az eszköztáron, pár kiemelt simán ott, többi könyvtárakban. -
#15556 Nálam 1 perc eltérés van :D -
#15555 De! Csak nézd meg a hsz-ek perceit. Amikor írtam, dettó akkor írtad Te is. :D -
#15554 "Ti hogyan használjátok a könyvjelzőiteket (főképp ha van könyvjelző sáv!)"
A fontosabbak egy sorban az eszköztáron, a többi pedig a könyvjelzők gombbal :)
Bár most Operázom éppen úgyhogy F4 és könyvjelzők :D -
#15553 #15551-ben nem voltam elég pontos?:D -
#15552 Bazd+ Zoli!!! A kereső box mögül kellett levenni az ikon-t és utána már nem teszi ki. Ezért írtam egy eposzt.
Fatal: Legközelebb légy gondolat olvasó!
-
#15551 "A *Könyvjelzők részt; feliratot szeretném eltüntetni úgy, hogy nem használok menüsort. (Fájl; Szerkesztés; stb)"
Szerkeszted az eszköztárat mint amikor a gombokat pakolászod és egyszerűen bedobod a többi közé így eltűnik. -
#15550 -
#15549 -
#15548 Status-4-Evar 2011.01.17.02.4
Fatal adta az 5letet. Működik. :) -
A *Könyvjelzők részt; feliratot szeretném eltüntetni úgy, hogy nem használok menüsort. (Fájl; Szerkesztés; stb)
Ha úgy állítom be, hogy Menüsor elrejtése; Könyvjelző sáv megjelenítése akkor az van ami a képen látszik. Beteszi egy plusz sorba a Könyvjelző sávra; hogy ezek a Könyvjelzők - ha nem tudnám. :)
Csak ez így -1 sor; ill. mivel látszik a menüsor az is -1 sor. És ez pl.: 2; 3 soros Könyvjelző sávnál már annyi, mint Maga a Könyvjelző sáv.
Talán érthető voltam. (?!)
1.) Tudja-e vki, hogyan lehetne ezt orvosolni;
2.) Ti hogyan használjátok a könyvjelzőiteket (főképp ha van könyvjelző sáv!)
Van olyan addon, ami elrejti az összes bookmark nevét és mouse over-nél animálva kibontja. Így 1 sor lesz pl. egy 3 soros könyvjelzősáv.
Hozzászoktam a sok elemhez a könyvjelző sávon, mert klikk bal egér; középső egér; dupla katt a tab-on pikk-pakk meg tudnom nyitni a könyvjelzőim... Ezzel az egy sorba rendezett addon-al annyi a probléma, hogy nagyon kicsi a kedvencek ikon és nehéz eltalálni, hogy az általam megtekinteni kívánt ikon-ra kattintsak ne a mellette lévőre.
Már egész jól kiismertem a 4-es fox-ot, de erre még nem sikerült korrekt megoldást találnom. Átnéztem egy raklapnyi addon-t is utánuk. A régi Multi Row Bookmark addon fejlesztője nem fogja frissíteni az addon-t; mert nem támogatja a 4-es fox felülete. Ezt is egy általa készített stílus fájllal lehet elérni.
Ez az az 1 dolog, amire még nem sikerült rájönnöm; tuti megoldást találnom. -
#15546 -
#15545 bal lent ezt a folyamatosan felvillanó címsort nem lehet valahogy kikapcsolni ff4ben??
sötét weblapoknál nagyon idegesítő... -
#15544 nem -
#15543 Én még nem tapasztaltam. Nem használsz vmi 3rd party rendszerkarbantartó alkalmazást, ami törli a sütiket?! -
#15542 Pár oldal sütijét elfelejti az RC-m program újraindítás után. Miért lehet ez? -
#15541 -
#15540 Megcsináltam az Undo Closed Tabs Button kiegészítő 4.0 kompatibilis változatát:
Innen letölthető.
A kicsomagolt undo_closed_tabs_button-3.7.1-fx_comp_4.xpi -fájlt egyszerűen csak rá kell dobni a a Firefox parancsikonjára és már települ is. -
#15539 -
#15538 A profil mappa: extensions\[email protected] mappában lévő install.rdf fájl utolsó előtti sorát kell átírni így:
em:maxVersion="4.0.*" />
Aztán már kompatibilis is és megy is hibátlanul. Nem tudom a készítő miért nem képes azt az 5 karaktert kicserélni ?! -
#15537 #15521 -
#15536 hogy kell kimenteni a profilt?:D -
#15535 úgy lesz -
#15534 Tab Mix Plus mellé nem kell. Csak érdekelt, hogyan orvosolta meg - Én nem is néztem...
Igen, általában itthoni asztali gépen 0-ról indulok fox-al is, az egyéb backup-restore-t inkább csak melóhely; ha melóhoz kell; stb...
Van egy olyan jó fíling-je, amikor így csinál az ember vmit. :) Szeretem. :) -
#15533 Aham, akkor ez nekem nem kell.
Gondolom az install rdf-ben írta át a verziószámot, de tabmix plus mellé minek ez?:D
#15531: Winreinstall után újraconfigolod az egész FF-et? Minek?:D Ki kell menteni a profilt és kész. -
#15532 Köszi a tippet!
Tök jól el lehet vele legózni. -
#15531 én arra szoktam használni, hogy win reinstall után is tudja, milyen addonokat szoktam használni. itt a legkönnyebb, mert egyből van hozzájuk link is stb.
plusz haveroknak is tudok küldeni linket -
#15530 Ügyes! Bár Én már teljesen áttértem a Fatal által ajánlott Tab Mix Plus-ra.
Figyuka: Mit kell benne matyizni, hogy jó legyen 4-essel is?!
Fatal
Csak csomagokat tudsz csinálni, beállítások nélkül. Ill. be tudsz állítani verzió követést. Ezt még nem tudom, hogy működik. Ha vmelyik addon frissül gondolom értesítést küld mail címre.
Ezt Én arra fogom használni, hogy:
1.) összegyűjtöm az általam használt; kedvenc addon-okat;
2.) készítek egy 3.6.x-es csomagot ami azzal kompatibilis;
3.) egy ugyanilyet 4-esből amiben minden addon 4-es kompatibilis,
4.) és egy most használt kieg. csomagot.
Aztán ha vkinek, pl. ismerősnek szüksége van rá, akkor ezt az URL-t küldöm el Neki és használja attól függően melyik verziót használja. Meg lehet lájkolni is. :D
Most elleszek vele egy ideig mire rendbe vágom. :) -
#15529 Ez mi egyébként? Csinál egy csomagot a használt kiegekből? Beállításokkal együtt? -
#15528 -
#15527 Epic!
link....
Ezzel el lehet matyizgatni. -
#15526 Okés, gondoltam Én is. ;)
Erre írtam, hogy a FEBE addon-ban van olyan, hogy feltölti Box.net-re, csak még nem próbáltam. Az úgy kényelmesebb; ütemezett; stb... lenne. Majd kiprószálom, csak nem vagyok még regelve box.net-en.
De most elkezdtem csinálni 3.6.x-es és 4-es Collection-t, ui. meló miatt Nekem szükséges a 3.6.x-es addon lista is.
Itthon meg csak egy fox-ot használok. -
#15525 Egyébként azt mondtam, hogy feltöltöd valahova, nem azt, hogy pendrivera másolod :D