Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jakuza: Abszulút nem szúrják el szerintem, inkább sokkal racionálisabb, letisztultabb és mégis funckciókban gazdagabb!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mar a 2.x utan szivtam a fogam egyes funkcio eltunesevel, na de most meg inkabb.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1. A címsor alján egy világoskék folyamatjelzõ csík jelzi az oldal betöltõdését
2. A címsor jobb oldalán megjelenik annak a hivatkozásnak a címe amire éppen ráviszed az egérkurzort
3. Átalakult a névjegy is, kibõvült és ezentúl onnan érhetõ el a frissítés is.

Bár talán már állunk át Win7-re meg Office 2010-re...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ez most épp olyan, mint régen az Nvidia és az Ati, régen az Nvidia volt a nyerõ (jórégen) mostmeg már egy jóideje az Ati és mindig arra mennek az emberek, amelyik gyorsabb, teljesítményben jobbat nyújt.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
ez a reteg pontosan az, amelyik miatt az ie nem halt ki mar nagyon regen, hiaba volt toronymagasan a legszarabb bongeszo.
#14570: nem ver oda semmit, egy fos. epeszu ember ie-t nem csak azert nem hasznal mert egy szar, hanem elvbol sem.
Ismertek olyan addont, ami egy azonnal írható post-it-et illeszt a böngészõbe? Valami jegyzettömböt esetleg, ami mozgatható, ehhez hasonlót?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Azért 1 böngészõ nem valami ûbergiga bonyolult dolog hogy ne lehessen egyikrõl a másikra átszokni.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Alig pár addont használok, amit nélkülözni tudnék.
Ha még a 6. béta se tudja normálisan megjeleníteni a betûstílust D2D-ben, az IE9 meg igen, akkor... sztem nem kell tovább írnom. 😊
Eddig valóban fos volt, ahogy Te nevezted, de már nem az, kellemesen csalódtam az új verzióban.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
FF-hez van olyan kiegészítõ, amivel az .SWF fájlokat egy kattintással el tudom menteni. Most az a bajom, ha találok olyan flash játékot, ami tetszik mindig meg kell nyitni az IE-t, mert az leszedi az ITF mappába onnan meg ki tudom egyszerûen másolni, de jobb lenne ha nem két böngészõ kellene ehhez. Nézegettem a kiegészítõket, de valahogy nem találtam meg a megfelelõt az FF ideiglenes mappája meg igencsak kezelhetetlen ilyen a célra.
Az FF biztonságosabb mint az IE, és az IE-ben van activex vezérlõ, amit sajnos nem tudnak orvosolni a vírusok ellen + az adblock plus is egy hasznos dolog. És persze a legtöbb legjobb kiterjesztések is FF alá vannak. Úgy hogy hiába is vannak elõnyei az IE-nek, az FF-nek is egyaránt vannak, így ismét arra a pontra jutunk, mint évek óta, az ember maga dönti el hogy mi a legjobb neki. Más hiába prédikál neki, ha csak nem tudja eldönteni hogy számára melyik a jobb, de mivel mint sok felhasználó, én is évek óta FF-t használok, így az esély arra, hogy IE-t használjak, egyenlõre a 0 alatti értékkel. Akkor inkább Opera.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
18 kiegészítõt használok, de még sose omlott össze a Firefox.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Firefoxtól?
- ff-ban nem a tabok mellett van a címsoe
- ff-ban alul ott van a statusbar
Elsõsorban a gyorsaság számít szerintem, nem az, hogy kétmilió kieget hazsnálok... egyik haverom is pl idõjárástól kezdve az atyaúristent is betette, és csodálkozik, hogy néha összeomlik neki az egész böngészõ.. 😄 legalább 20 kieget használ, de elvileg már operát használ, az se rossz végülis.
Ja! Ami még nagyon jó, abban is fut a D2D, DE nem rosszak a betûtípusok! Nincs elmosódva meg semmi. Tudom, hogy ebben is ki lehet kapcsolni, de azt inkább hagyuk.. 😄 nevetséges, mert annyira szakadozva tölti be az oldalt, ráadásul, ha kikapcsolom, érdekesebben görget.. kicsit el lett rontva ez a 4-es verzió, oké, megértem hogy béla verzió, nade az IE9 is, de még sincs ilyen hiba benne, ráadásul az még csak az elsõ béla, itt meg már a 6.! Szóval valamit nagyon elrontottak a srácok.
Dehát ez mindig is így ment, mindenki ahhoz megy, amelyik épp a legjobb. 😉
Add-on Compatibility Reporter
(\__/) ( X.x) ( } . { )
@Stefling: Add-on Compatibility Reporter
(\__/) ( X.x) ( } . { )
WinXp SP3 legfrissebb
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Firefox 4.0 beta6
.: mobilize.hu :.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AVIRA - \"More than security.\"
Egy tudós professzor találkozik két indiánnal:
- Elnézést uram, maga milyen indián?
- Inka.
- És a barátja?
- Õ méginkább.
<#taps>#taps>