Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Nightlyt nem próbáltam b6pre-kbõl, hogy esetleg ott már érezhetõ-e ez...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Hmm hmm, ha minden igaz, akkor beta6 már nem lesz olyan lassú d2d nélkül, mint a beta5.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Stefling
Antivir, szerintem azt nem lehet kikapcsolni, hisz a ff4 már alapból ilyen lesz, vagy kapcsold ki az egész aero-t win-ben, akkor szerintem classic lesz 😄 vagy tegyél rá personát, akkor se lesz aero már.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

ProGabe
jó pár napja szarul mûködik nálam yt-n a nagyító (talán ez a jó szó rá) gomb. a bal oldali:

kiteszi teljes ablakba a lejátszót. chrome-ban tökéletes. a lényeg az, hogy ez nektek is így van-e FF-ben, vagy csak nálam?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

slime001
Hol lehet kikapcsolni az aero-t Firefox 4.0.5 bétában? Elég szar lett...

AVIRA - \"More than security.\"

Sziasztok!
3.6.9-es Firefoxra váltottam Chrome-ról.
A letöltésnél lehet olyant csinálni, hogy ne kérdezzen vissza semmire, hanem szó nélkül letöltse azt amit akarok? A Chrome-nál ezt eléggé megszoktam. Letöltöttem hozzá a download manager plugint, de pár extrán kívül az sem változtatott semmin.

Narxis
Valamelyik bekavarhat, tiltsd le a reklámszûrést ezen az oldalon és frissítsd az oldalt, ha az se akkor nézd meg NoScript miket blokkol.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

AdBlock, NoScript van.
Narxis
AdBlock, NoScript, Element Hiding Helper addonod van?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

5c0rp330n
ok, azzal nincs baj, nem ez lesz akkor a gond, hanem az amit irnak.

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; hu; rv:1.9.2.9) Gecko/20100824 Firefox/3.6.9

ezt írja.
OK, megpróbálom. Ha ilyen lesz, akkor konkrétan használhatatlan, áttekinthetetlen vacak lesz.
Malakai
Nem mobil, ez a kísérleti stádiumban lévõ új kinézete az imdb-nek, kiszúrtak téged, mint random felhasználó tesztelésre, ürítsd a sütiket és gyõzõdj meg, hogy nem a labs.imdb.com-ra lépsz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

5c0rp330n
nincs ott hasznalatban ff-ben valami user agent megvaltoztatasara alkalmas addon? kicsit ugy tunik mintha valami mobilra optimalizalt oldal lenne.
nezd meg itt, mit ir ki a user agentnel?

ie:

firefox:

kurvára nem értem...
RelakS
?
nekem IE-vel és FF 3.6.9-el pont ugyanolyan.
Ez-e

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Mondjátok már meg, hogy miért más(desing-ban) a imdb aloldalai a firefox 3.6.9 böngészõvel mint bármelyik mással??? sehol nem találok rá magyarázatot.
XP-n nincs ilyen. Nem találtam.
5c0rp330n
jah, valamit lehagytam. szoval jobb gomb, properties es ott kene lennie a security tabnek. xp-rol fogalmam nincs mar, egy eve nem hasznaltam, egy probat meger..

security tab??? ilyet nem találok. Az xp tudja ezt?
5c0rp330n
exe-re jobb gomb, security tabon?

gergely1991
pl.: törlõd a parancsikonokat a profiljukból

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnám megoldani, hogy a firefox böngészõt, csak én tudjam használni. A család többi tagjának ott van az opera, explorer, stb. A firefoxot ne tudják elindítani csak én. köszi.
Klon
kössz szépen!!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Malakai
- Firefox becsuk.
- Profilt másol oda ahova szeretnéd.
- "firefox -p" indít.
- Új profil létrehoz, az új helyet, ahova másoltad kiválaszt.
- Ha megfelelõen indul, régi profilt töröl (firefox -p).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

lck
A C-n lévõ teljes profilmappát átmásold a D-re, aztán oda létrehozol egy új profilt. Gond nélkül megy. Nekem már olyan is volt hogy a gépen lévõ Linuxból és Windowsból használtam ugyanazt a profilmappát cserélgetve.
Klon
üdv! ismét segítség kéne...
létrehoztam két profilt a foxhoz, de nem figyeltem, és a C: meghajtóra hoztam létre.
kérdésem az lenne, hogy hogy tudom módosítani a profilok helyét, hogy egy esetleges rendszeromlás ne vigye el az egészet?
köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Evin
Beta 5
Be van kapcsolva, hogy "Figyelmeztetés több lap bezárása esetén", erre ha kikapcsolóm, szó nélkül leáll.
Van még valahol olyan beállítás ami miatt nincs üzenet bezáráskor?
Mert érdekes módon ezt Xp SP3 alatt csinálja, szinte rögtön azután hogy felraktam, de Win7 alatt meg jó.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Stefling
De van, mert ha kikapcsolom, akkor elég hülyén görget és szaggatva/darabosan tölti be az oldalakat, míg b4-nél nincs ez. 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

5c0rp330n
ki lehet kapcsolni magat a hw yorsitast is, szoval semmi ertelme nem frissiteni.

Stefling
Az alapból be van kapcsolva, de én visszatetem a b4-et, mert valami iszonyat gáz a D2D, legalábbis a font miatt.
Nekem is frissült b4-rõl b5-re, de kikapcsoltam a frissítést, hogy nehogy megint felfrissüljön újabb verzióra.

RETROB0Y
Hello

Az normalis hogy Firefox 4 Beta 4 frissult beta 5re de a mappája mg az ikon beta 4 maradt?

A hardveres DX gyorsitos cucc alapbol be van kapcsolva? Vagy hol lehet?

Airbus A380
dea többi említett böngi simán megnyitjaa, mindegy köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Malakai
Amit példának írtál, hogy itt a chat, az popup, nem sima link, azért nem nyitja meg úgy, arra az említett addont használd.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Airbus A380
arra rájöttem a középsõ gombra de van amitúgyse nyit meg viszont opera, chrome meg a maxthon simán megnyitja új fülön.

köszi.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Malakai
Hogyha meg hagyományos linkekrõl van szó, ami nem popup, akkor középsõ gombal kattintás, vagy ctrl+kattintás a linkre és új tabba nyitja, ehez nem kell addon.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Tab Mix Plus sok tabos fícsörrel, többek közt az is, hogy a popupokat tabba nyissa.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Airbus A380

Airbus A380
Azt hogy kell megoldani hogy bizonyos dolgoknál (pl itt a csetet ) ne új ablakba nyissa ki hanem új fülön ? az összes többi böngészõ új fület nyit rendesen is nem kell a középsõ egérgombot meg nyomni.

Stefling
Tud valaki olyan plugint, aminek a segítségével, a lapfülek felülre helyezhetõek 3.6.9-es ff-ban?

Stefling
Szerintem én visszaváltok, 3.6.9-re... ha kikapcsolom a hardveres gyorsítást, olyan lassan gördülnek a lapok, hogy nyugdíjba megyek mire végig megy 😄 pedig az egér beállításainál legalább 6x-osra van állítva a görgetés gyorsasága.
Meg furcsa dolgokat csinál... pl úgy tölti be a lapokat, mintha szét lennének vagdosva és a kép darabkákat annyira lassan tölti be, hogy látszik, hol vannak feldarabolva 😄 elég gáz, mert végülis a b4-ben meg elõtte normálisan mutatta, de most valahogy nem.
Volt olyan is, hogy itt sg-n megfagyott az egész böngészõ, és csak kb 1 perc múlva reagált akármire is. :S Érdekes ez, mégha az elsõ-második béla csinálja ezt, akkor megértem, nade az uccsó bélák... ezeknek már jobbnak kellene lenniük, nem rosszabbnak.

Airbus A380

Airbus A380
köcce.

5c0rp330n
jelenleg nem, mert ez pontosan a hardveres gyorsitashoz kotodik..
akit bovebben erdekel a tema: link
a kommenteket erdemes nezni, tobben irtak h nem tetszik az uj font, ezt irta ra a fejleszto:
"It's a shame the DirectWrite font rendering doesn't match your preference (g-mail should be rendering fine I believe, I don't know of any bugs there, or is this only on light text on dark backgrounds). There's options on DirectWrite to use old style GDI rendering though, we might make it possible to use those through some pref at some point."

DjDano
Nem, összesen 7 beta verziót terveznek, egyet még szeptember közepén aztán október elején! Bõvebben itt:

https://wiki.mozilla.org/Firefox/4/Beta

tommygear
de ezt a betû élsimtást nem lehet kikapcsolni a hardveres gyorsítás megtartása mellett? mondjuk az about:config-ba?
5c0rp330n
azt sosem art frissiteni, de attol ez nem lesz jobb. ez nem egy hiba, amit egy vga driver orvosolni tudna.

Stefling
Kikapcsoltam, hát lényegesen lassabb, vissza is kapcsolom, de úgy meg kiveri a szemem a betû, megpróbálom frissíteni a meghajtóját a vga-nak, hátha az javít valamit rajta, pedig DX10-es.
Bár, egy pár hónapja nem frissítettem már a szoftverét.

5c0rp330n
semmit sem vagy muszaj hasznalni. alapbol betat sem kell hasznalni ha ennyire felsz a valtozasoktol 😊
az oldalak renderelesi sebessege gyakorlatilag vissza fog csokkeni a "regi" szintre, elegge drasztikus a kulonbseg (szam szerint nagysagrendileg 5-szoros-10-szeres ha jol emlekszek-hetkoznapi hasznalatban ez ennyire durvan nem mindig jon ki, de sokszor kijon). de semmibol nem all kiprobalnod, probald ki mindket modon es ahogy tetszik, hagyd ugy..

Stefling
Hm, most automatikusan települt az 5-ös béla, így muszáj vagyok ezt használni.
5c0, elnézést kérek Tõled, hogy majd kib*ssza a szemem a helyérõl ez a betûstílus! 😊
Láthatod, nem csak engem zavar.

Most hogy települt, észrevettem, hogy jóval gyorsabb lett a böngészõ, namost, ha kikapcsolom, akkor ez a "gyorsabb" böngészés megszûnik, vagy nem zavarok be neki, ha kikapcsolom a D2D-t?