19494
-
#15524 Ezt próbáltad már Lck?! Bár Én már Tab Mix Plus-t használok:
Download: Undo Closed Tabs Button version 3.7.1 (For Firefox 4.0 Beta 1 and later)
Fatal: Te a szó legjobb értelmében "beteg vagy". -
#15523 Nem, notebookal :) -
#15522 Te mindenhova pendrive-al mész?!
Thanatos. Köszi, meglesem. :) -
#15521 Ehhez mi a francnak kieg? AppData\Roaming\Firefox, AppData\Roaming\Mozilla, berarolod feltöltöd valahova és kész :D -
Thanatos #15520 hát ha fájdalom mentes sync kell akkor xmarks, tipikus fire&forget jellegű extension :) ja és szinte minden böngészővel működik nem csak ff-el :) -
#15519 Van egy olyan kieg, hogy FEBE az lement mindent off-line és fel lehet tölteni Box.net-re is kieg-ből, csak ezt még nem próbáltam. :)
Kreáltam egy collection-t, de úgy nézem amik nincsenek benne a Firefox Collection nagy halmazban - hanem csak fejlesztő honlapjáról érhetőek el - azokat nem lehet beletenni. :(
Most van kettő fajtám, egyik sem az igazi.
KranaZoli gyűjteménye (under construction :)
+ Fasterfox 3.9.5;
+ FEBE 7.0beta1
-
#15518 Ez is hasznos, csak gondolom ebbe meg épp bookmarks-ot nem lehet tárolni; felvenni, csak addon-okat. :)
No, kreálok majd egy ilyet is. -
#15517 Ettől a választól féltem. Ezt így is akarják hagyni?! Nincs vmi infó arról, hogy bővítenék a listát? Ez így szinte egyenlő a nullával.
Köszi! -
#15516 1.) Szerintem nem.
2.) Nem.
3.) Ahhoz hogy máshol is használni tudd ezt is be kell írni, ha jól emlékszem, ezért is nem használom, inkább másolom kézzel az AppDatat.
4.) Ezt nem tudom. -
#15515 Hi!
Kérdésem lenne újra.
Aktiváltam a Sync-et.
1.) Meg lehet nézni off-line vhogyan, hogy mi a tartalma?!
2.) Nem találtam a beállításoknál, hogy addon(kiegészítők). Az addon-okat nem szinkronizálja át/le?!
3.) Mi a fenére kell az a rohadt hosszú Sync legenerált jelszó?! Remélem nem azt kell beírni, ha pl. melóban is aktiválni akarom; hanem azt amit Én adtam meg?!
4.) Mennyi időközönként szinkronizálja a kiválasztott elemeket?!
Egyelőre ennyi.
-
#15514 Jahh-jahh. Gondoltam, csak akkor már gyorsabb és kényelmesebb egy addon. De szerintem 30Mb-nél nem sokat számítanak ezek a cuccok.
Azért köszi! -
#15513 Passz, a többit én nem szoktam basztatni, de ezek is elérhetők az about:configból egyébként. :) -
#15512 Ebben Te Isten vagy. :)
Nem csak a 8-ról beszélek. A Fasterfox; Tweak Network még ezekhez is hozzányúl:
Szóval a kapcsolatoknál megemel ez minden lófütyit. :) Aztán az is lehet, hogy semmi értelme. Passzolom.
Mondjuk Én azon filózom, hogy 30Mb-es net-nél 1általán kell-é ilyen?! -
KaBuTo666 #15511 Értem, kösz. -
#15510 Tevedsz o nem erre gondolt szvsz, hanem erre.
Link 1
Link 2
Azt jelenti, hogy az egyik a 3.6-tol, 4* verziokig jo csak, mig a masik az 1.5 verziokhoz is jo a 4* verziokig.
Amugy az elso amugy is lite verzio, a masik a jobb szvsz, igaz a fooldalon csak a 3.9.4 verzio latszik, mikozben van abbol 3.9.5 is, csak az ugy erheto el, ahogy en linkeltem be. -
#15509 Az egyik csak FF 2.0-ig jó ha nem tévedek. link -
KaBuTo666 #15508 A két Fasterfox között mi is a különbség? Csak mert mind a 2 jó a 4.0-ás FF-ig, csak annyit látok hogy az egyik 1.5től, a másik meg a 3.0tól, de akkor ez végül is tök mind1 már...egyéb más esetleg? -
Thanatos #15507 oh ez viszont jó hír, ráfért már :) -
#15506 8. Mihez? Címsor -> about:config -> pipelining truera pakolod meg 8at beírsz és kész, felesleges kieg. :D
12. Ja okés :) Utóbbit passzolom. -
#15505 Többsége megmaradt ugyebár a 3.6.15-ről upgrade-ből.
2.) Jahh. Home és End gomb. Igzeeeektli! :) Kényelmi funkció. Szeretem. :D
8.) Nem azt beszéltünk lentebb, hogy van értelme?! Vagy 4.0-nál max-ra emeltek minden értéket? Nem tudom. Ha felesleges, akkor inkább a 30/60/120Mb-es kábelnet-ek miatt, nem?!
12.) Tudom, hogy alapból benne van a Personas. Ez csak annyit csinál, hogy betesz egy menü elemet az eszközök menüpontba. Én használom a menüsort. Ez is csak kényelmi funkció. Az igaz, hogy tök felesleges. DE! Engem az érdekelne inkább, hogy lehet-é aero az egész eszköztát; menüsor, stb.?! Azt néztem, hogy van egy Default theme és ezt engedélyezem, akkor aero az a része, ahol a gombok vannak. De Nekem van egy 3 soros könyvjelző eszköztáram, az már nem. Viszont ha elmegyek a Persona-k oldalra és fölé állok egy persona-nak, preview nézegetném Őket, akkor néha tök jól aero lesz az egész -> könyvjelző eszköztáram is. (de csak addig, amíg tölti a preview persona-t és gondolom leveszi az aktuálist) Na, ez érdekelne Engem.
14.) No, ezt sem tudtam. Csak Google-t használok. Köszi!
20.) Olvastam a későbbi válaszod. Értem. Egyelőre elfér.
Köszönöm! -
#15504 De igen, de tudtommal beépített funkció, amit a kiegészítő csinál. -
Thanatos #15503 20. miért felesleges? 4.0 már nem sqlite adatbázist használ? -
#15502 2. Ez minek? Home és end gomb:D
8. 4.0-nál felesleges
12. szintén
14. Googlenél ez már alapfunkció, yahoohoz lehet értelme (ha ott még nem, passz, nem használom)
20. ez is felesleges 4.0-nál
-
#15501 itt neked kell kreálnod a saját gyűjteményed bejelentkezés után, ha esetleg vki nem ismerné:
https://addons.mozilla.org/hu/firefox/collections/
-
#15500 Nincsen semmit!
Ti is osszátok meg. :D
Én még nem használom a Sync-et, olyan link is jöhet. Ezt az eredményt a FEBE plugin summary-jével sikerült megkreálnom. :) Nem magamtól írtam oda, hogy melyik mit is csinál.
Ha megosszuk 1mással szerintem ki milyen kieg-eket használ sokat lehet profitálni belőle. :)
IronMan
Nem memória korlátozás és igen benne van. a Tweak Network felnyomja 16-ra. :) Nem ismertem Fatal okosságát, hogy 8 fölött tökmind1. THX! -
#15499 Köszi a listát! Faxa pluginokat leltem benne! :D -
Ironman2 #15498 Nálam 1048576 van irva a browser.cache.disk.capacity sorban.Mennyire állitsam ezt 2 giga memóriánál? -
Ironman2 #15497 Ezt a memóriakorlátozást melyik sorban lehet beállitani? Vagy benne van a Fasterfoxban? -
#15496 8 a max FFben, afölött tökmindegy mit írsz be. -
#15495 gondolom ha 30-ra állítod a pipeline-t akkor banolhatnak -
#15494 Elég trágya oldal lehet ami bannol emiatt, soha nem tapasztaltam ilyet, pl. Opera alatt alapértelmezésben be is van kapcsolva. -
#15493 Jahh. Szerintem Nekem is csak úgy fenn van. Nyilván kisebb sávszélnél nagyobb a jelentősége. De már olyan Mb-es csomagok vannak, hogy szinte semmit nem érzékel az ember a szoftveres gyorsításból. Elfér, gondom nincs vele. Egyelőre hagyom. :D -
Ironman2 #15492 Nekem felkúszott 1.4 gb-ra a memóriahasználat.Elkezdett akadozni a fox,megnéztem a feladatkezelőben,és 1.4 giga volt már a memóriahasználat. -
#15491 Ez a tweak mit csinál? Gyorsítja a weboldalak betölését? Mert nekem alapból iszonyat gyors... xD -
#15490 +1.) Tweak Network -
#15489 "your IP would probably be banned from many websites. There is a reason that this setting is turned off by default." -
#15488 A pipelining gyorsítja legjobban a böngészést, nem tudom alapból miért van kikapcsolva. :) -
#15487 Így igen. -
#15486 Gyorsitja a bongeszet.
D tegyuk hozza gyorsan, abbol sincs az uj FF-hez kiegeszito. -
#15485 Ez a Fasterfox jó valamire?