Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
kiteszi teljes ablakba a lejátszót. chrome-ban tökéletes. a lényeg az, hogy ez nektek is így van-e FF-ben, vagy csak nálam?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AVIRA - \"More than security.\"
3.6.9-es Firefoxra váltottam Chrome-ról.
A letöltésnél lehet olyant csinálni, hogy ne kérdezzen vissza semmire, hanem szó nélkül letöltse azt amit akarok? A Chrome-nál ezt eléggé megszoktam. Letöltöttem hozzá a download manager plugint, de pár extrán kívül az sem változtatott semmin.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezt írja.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
nezd meg itt, mit ir ki a user agentnel?
firefox:
kurvára nem értem...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnám megoldani, hogy a firefox böngészõt, csak én tudjam használni. A család többi tagjának ott van az opera, explorer, stb. A firefoxot ne tudják elindítani csak én. köszi.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
- Profilt másol oda ahova szeretnéd.
- "firefox -p" indít.
- Új profil létrehoz, az új helyet, ahova másoltad kiválaszt.
- Ha megfelelõen indul, régi profilt töröl (firefox -p).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
létrehoztam két profilt a foxhoz, de nem figyeltem, és a C: meghajtóra hoztam létre.
kérdésem az lenne, hogy hogy tudom módosítani a profilok helyét, hogy egy esetleges rendszeromlás ne vigye el az egészet?
köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Be van kapcsolva, hogy "Figyelmeztetés több lap bezárása esetén", erre ha kikapcsolóm, szó nélkül leáll.
Van még valahol olyan beállítás ami miatt nincs üzenet bezáráskor?
Mert érdekes módon ezt Xp SP3 alatt csinálja, szinte rögtön azután hogy felraktam, de Win7 alatt meg jó.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nekem is frissült b4-rõl b5-re, de kikapcsoltam a frissítést, hogy nehogy megint felfrissüljön újabb verzióra.
Az normalis hogy Firefox 4 Beta 4 frissult beta 5re de a mappája mg az ikon beta 4 maradt?
A hardveres DX gyorsitos cucc alapbol be van kapcsolva? Vagy hol lehet?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
(\__/) ( X.x) ( } . { )
köszi.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Meg furcsa dolgokat csinál... pl úgy tölti be a lapokat, mintha szét lennének vagdosva és a kép darabkákat annyira lassan tölti be, hogy látszik, hol vannak feldarabolva 😄 elég gáz, mert végülis a b4-ben meg elõtte normálisan mutatta, de most valahogy nem.
Volt olyan is, hogy itt sg-n megfagyott az egész böngészõ, és csak kb 1 perc múlva reagált akármire is. :S Érdekes ez, mégha az elsõ-második béla csinálja ezt, akkor megértem, nade az uccsó bélák... ezeknek már jobbnak kellene lenniük, nem rosszabbnak.
akit bovebben erdekel a tema: link
a kommenteket erdemes nezni, tobben irtak h nem tetszik az uj font, ezt irta ra a fejleszto:
"It's a shame the DirectWrite font rendering doesn't match your preference (g-mail should be rendering fine I believe, I don't know of any bugs there, or is this only on light text on dark backgrounds). There's options on DirectWrite to use old style GDI rendering though, we might make it possible to use those through some pref at some point."
https://wiki.mozilla.org/Firefox/4/Beta
Bár, egy pár hónapja nem frissítettem már a szoftverét.
az oldalak renderelesi sebessege gyakorlatilag vissza fog csokkeni a "regi" szintre, elegge drasztikus a kulonbseg (szam szerint nagysagrendileg 5-szoros-10-szeres ha jol emlekszek-hetkoznapi hasznalatban ez ennyire durvan nem mindig jon ki, de sokszor kijon). de semmibol nem all kiprobalnod, probald ki mindket modon es ahogy tetszik, hagyd ugy..
5c0, elnézést kérek Tõled, hogy majd kib*ssza a szemem a helyérõl ez a betûstílus! 😊
Láthatod, nem csak engem zavar.
Most hogy települt, észrevettem, hogy jóval gyorsabb lett a böngészõ, namost, ha kikapcsolom, akkor ez a "gyorsabb" böngészés megszûnik, vagy nem zavarok be neki, ha kikapcsolom a D2D-t?