19494
  • KranaZoli #15604

Fatal: Meglesem. Biztos ezt is mondtad, csak akkor annyira azavart, hogy full-ba tiltottam a francba. Kiegészítő sávban lenne a legjobb. Kipróbálom.
  • [HUN]FaTaL
    "A status-4-evar addon-t most nem használom, mert először nagyon tetszett, hogy rögtön eltüntette ez a dolgot. De pár után meg zavart, hogy nem látom, hogy egy URL hova is mutat."

Mondtam, hogy ne eltűntesd, hanem állítsd be, hogy a címsor jobb oldalán mutassa a linkeket, vagy tedd a statusbarra és pakold ki a szöveget a kiegészítősávra, alulra.
  • Rage47
    s hány megát zabál a FF-ed?:)
  • KranaZoli #15601
    Körbenéztem újra addon-ok terén, most ezeket használom:

1. Adblock Plus (v1.3.3) — A reklám a múlté!
    2. App Button Clear (v1.0) — Make the orange Firefox button clear.
    3. Back to Top (v6.0) — Go to the top (or bottom) of a page
    4. Bookmarks menu (v1.32) — View your bookmarks in a toolbar button menu
    5. Default Full Zoom Level (v4.5) — Default FullZoom Level
    6. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
    7. Download Statusbar (v0.9.8) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
    8. Easy DragToGo+ (v1.1.3) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
    9. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.1.1) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bővítmény).
    10. FEBE (v7.0beta1) — Backup your Firefox data
    11. Fasterfox (v3.9.5) — Fasterfox provides performance and network tweaks for Firefox. Fasterfox makes your browsing much faster! Watch Youtube Faster with Fasterfox!
    12. Flagfox (v4.1.1) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
    13. Forecastfox Weather (v2.0.2) — Display international weather forecasts from AccuWeather.com in an easily readable format.
    14. Movable Firefox Button (v1.2) — Move Firefox Button to anywhere you want
    15. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
    16. Slim Add-on Manager (v0.6) — Der Add-on Manager speckt ab!
    17. Tab Mix Plus (v0.3.8.5) — Jelentősen továbbfejlesztett böngészőlap-kezelés.
    18. Tab Scope (v1.1) — Previews and navigates tab contents through popup.
    19. WebMail Notifier (v2.7.5) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
    20. about:addons Button (v2.0) — Toolbar button to launch the Add-ons Manager

Kiemeltem azokat, melyek Számomra újak és hasznosnak is vélem Őket.

Ami még nem jött össze, vagy balf*sz vagyok. Néha zavar; néha nem ez a Chrome-os (asszem ezt írta Fatal) villogó status bar féleség. Sötét hátterű weblapoknál valóban tud nagyon zavaró lenni főleg ha az oldalon sok URL van, mert minden URL hivatkozás is abban jelenik meg.

A status-4-evar addon-t most nem használom, mert először nagyon tetszett, hogy rögtön eltüntette ez a dolgot. De pár után meg zavart, hogy nem látom, hogy egy URL hova is mutat. Az oldal betöltési infók zavaróak, azonban az URL-eket meg szeretném látni, hogy hova is mutatnak.

Van a kiegészítő sáv a lap alján. Ott pl. jó lenne bal oldalt. Vagy 1éb megoldás. Ennek még nem néztem utána.

Ha vki tud ilyet, akkor ne tartsa Magában. :)

Olyat mintha láttam volna, ami a címsorban jeleníti meg, szo-szo határeset.
  • KranaZoli #15600
    Ráadásul beégtem a "nagy" felfedezésemmel.
  • [HUN]FaTaL
    Tab Mix plusban is benne van egyébként.
  • [HUN]FaTaL
    Hehe, ezt ezeréve beállítottam firegesturesban, Chromehoz meg a Chrome Toolboxban van benne :D
  • KranaZoli #15597
    Basszus. Miket nem tartalmaz ez az addon. :) Valóban!
    :D
  • Malakai
    Tab Mix Plus tartalmazza a fícsört, az meg már fent van, nem?
  • KranaZoli #15595
    Most nézem, van még ilyen addon több is. :)
  • KranaZoli #15594
    Hát, ez az addon ez nagyon tetszik:

Tab Wheel Scroll 20100626

Switch tabs by scrolling with the mouse wheel in the tab bar.

Egér görgővel lehet vele balra-jobbra lépkedni a tab-ok között.
  • N o N a m e
    Március 22.-én jön a teljes Firefox 4!
  • [HUN]FaTaL
    Diveket lehet vele nagyrészt elrejteni (ez nem blokkol csak rejt, így előtte a divben lévő cuccokat kell tiltani :)). Gyakorlatilag az Operás noads megfelelője (pontosabban a noads ennek, de ez mellékes).
  • Malakai
    Element hiding helperrel bármilyen html elemet letilthatsz és nem csak object/script/img/(i)frame.
  • KranaZoli #15590
    Nem is írtam ilyet. Én hittem azt, hogy tud ilyet. Reméltem, hogy tudja majd. Nem automatikust írtam, hanem Én pakolom össze. A lapcsoportos összeállítást nem ismertem. Köszi!

Érdekes. Itthon semmi bejelentkezési problémám nem volt. Pedig ugyanúgy Easylist + hufilter.

Fatal:

#15585 -> Ez, ez mijezz?! Miért jó ez Nekem?! Ilyen van AdBlock-hoz is, de nem olvastam utána. Bár ott úgy nézem, hogy talán DIV-eket lehet tiltani vele, vagy passz. Foggalmam sincs.
  • Rage47
    ha nem vagy bejelentkezve sg-n, akkor csinálja
  • Malakai
    Autómatikusan nem pakolja egybe az azonos oldalról nyitott tabokat, ilyenről szerintem soha nem volt szó.

Tab groups nézetre váltasz ott magad huzigálhatod őket a csoportok közt.
    Újat úgy hozol létre, ha húzol csak egy négyzetet az üres részen a tabok köré, vagy egy újat és abba huzigálod be a meglévőket.
  • KranaZoli #15587
    Köszi Fatal! Lassan indulok haza, most csak átfutni volt időm...

De közben lenne egy kérdésem:

Nem lehet csoportosítani a tab-okat?! Megnyitottam egy rakás tab-ot, kattintgatok balra-jobbra a title-ban, amikor eszembe jut, hogy 1másra húzom az azonos oldalról megnyitott tab-okat. De semmi. Átváltottam lapcsoportok nézetre is, akkor sem. Vagy ezt az FF4 nem tudja?! Vagy esetleg TabMixPlus kavar be?! Passz. Most jutott csak eszembe. :)
  • [HUN]FaTaL
    Lol elkúrtam a linket, mind1, így is jó :D

Hm, ebben van a complett banner classt kitakarító szűrés.
  • [HUN]FaTaL
    Ez kimaradt:

[URL=http://ajnasz.hu/adblock_element/recent] (Element Hiding Helper lista)
  • [HUN]FaTaL
    ajnasz.hu :D

EasyList, Fanboyslist is bent van nekem, hufilter. Ajnaszból meg ki van véve a banner class szűrés, ezenkívül van 1-2 egyéni szűrőm különböző oldalakra és kész is. Érdekes, nekem most Chrome alatt nincs problémám az SG bejelentkezésével pedig be van kapcsolva a hufilter is és az easylist is, és itt nem lehet 1-1 szűrőt kikapcsolni, ajnászt is úgy oldottam meg hogy ctrl+c, ctrl+v az egyéni szűrőkhöz és kitöröltem azt az 1 sort ami nem kell. Sajnos így meg nem frissül magától. :(

#15581: Ez tuti, hogy addon.
  • Malakai
    URL Fixer?
  • KranaZoli #15582
    Szerintem pedig addon csinálja. Vmelyik addon megkérdi telepítésekor, hogy feltegyen-e vmi smartlink addon-t. De lehet mégse. :)
  • pointer4

Ezt vahjon melyik plugin csinálja? :D
    Kezd az őrületbe kergetni, mindig azt hiszem, hogy linkeltek valamit :D
    Keresgéltem, de nem önálló plugin, valamelyik al szolgáltatása lehet.
    Vagy SG fícsör?
  • KranaZoli #15580
    Köszi!

#15579: Így könnyű. :D
  • Malakai
    Nem használok kimondottan magyar filtereket, nem is volt gondom bejelentkezéssel. :)
  • slime001
    http://ajnasz.hu/adblock/recent
  • KranaZoli #15577
    Profi vagy! Rákerestem sg.hu-ra és levettem a tiltásokat. Most már OK.

Ti használjátok ezt a hufilter-t?! Én most ezt a 2őt használom: Easy list; hufilter. Az ajnasz linket mindig elhagyom valahol. :)
  • KranaZoli #15576
    Csak az Easy list és a hufilter van felvéve.

A hufilter miatt volt. :(

Köszi, most nézhetem át a listát. :(((

• [HUN]FaTaL
    Adblock szűr valamit, amit nem kéne, sokan banaszkodnak a mi kellene az sgnek topicban is. Nézd át a listát, pl. ajnasz listájában is vannak furcsaságok, amiket törölni kellett, pl. a komplett banner classt tiltó szabályt ajánlott kivenni, sokmindent kiszűr miatta, amit nem kéne.
  • KranaZoli #15574
    Csak az Én mh-i notim xarakodik?! WTF?!

IE9 okés, FF4 reggel jó volt. Most meg nem tudok belépni.
  • DRFlame
    Szerintem frissül magától. Legalábbis ha be van kapcsolva az automatikus frissítés. (alapból be van)
  • [HUN]FaTaL
    Egyik sem, kézzel kell majd frissítened asszem.
  • RETROB0Y
    Hi

Mivel ma kijött az IE 9 gondoltam felrakom a FF 4 RC-t kiváncsi voltam mi a difi és a FF eléggé mgtetszett

A kérdésem az lenne hogy majd amikor kijön a teljes a FF 4-böl akkor le kell törölnöm az RC kiadást vagy nahd frissül a FF magától a teljesre?
  • KranaZoli #15570
    Jó ez. És tud olyan okos megoldást ami Nekem nagyon tetszik, ha a link az adott oldalhoz kapcsolódik akkor mellette nyitja meg. Ha nem, pl. egy könyvjelző, akkor az a végére. Pörfekt!

De ezek gondolom Te tudod. :D

Ha vkinek esetleg jó lenne ilyen megoldás. Itt egy kép:

Köszi Fatal újra ezért a Tab Mix Plus addon-ért. Baba!
  • [HUN]FaTaL
    Ott van az, de látom már megtaláltad. Én pl. pont ezt szeretem, chromeban is kieget telepítettem erre. Nekem ne kutyulja össze a füleket, a végére nyissa :D
  • KranaZoli #15568
    Tudtam, hogy vak vagyok és kiszúrja a szeme. Tab Mix okosan tudja kezelni Én voltam a balf*sz! :)
  • KranaZoli #15567
    Használom a Tab Mix Plus addon-t. Nem tudom ettől van-é; vagy alapból is ilyen lenne?! (passz) de ha az egér középső gombjával kattintok, akkor az új tab a legutolsó tab után kerül. Sok tab-nál ez Engem zavar. Hogyan lehetne azt, hogy közvetlen az aktuális tab mellett nyissa meg és ne pl. a 10. tab után?!

Nézegettem a Tab Mix Plus beállításait, de eddig nem leltem rá, ha lehetne pl. abban is?!
  • me and a monkey
    Én ezt használom ha jól értem a kérdésed.
    Egy kis kávéscsésze ikont tesz ki, erre kattintva elindul minden előre beállított oldal. Reggeli kávé mellé kényelmes, gondolom innen a neve.
  • KranaZoli #15565
    Ezt Én nem teljesen értem. Azokat kell akkor beállítani kezdőlapnak.

Eszközök -> Beállítások -> Aktuális oldalak használata és beteszi a kezdőlap textbox-ba. De előtte nyisd meg Őket külön tab-ba.

Vagy: Nem értem mit is szeretnél. :D