19494
-
#15804 Böngésző címsorába: about:config
Megkeresed ezt a sort: "keyword.enabled" és átállítod "True" -ra
Megkeresed ezt a sort: keyword.URL és kétszer kattintva rajta beilleszted ezt: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q= -
#15803 A Mozilla honlapjáról töltsd le a legújabbat és telepítsd fel.
Ha még mindig összeomlik akkor indítsd start menüből csökkentet módban és tiltsd le az összes kiegészítőt. Ha a kiegészítők nélkül nem csinálja akkor sorra engedélyezd vissza azokat amik feltétlenül szükségesek neked és próbáld meg kizárni azt ami a hibát okozza.
Hibanaplók megnézése: Mozilla Crash Reporter -
Noodlee #15802 Kicsit bővebben? -
#15801 Szia mind. Olyan kieget mutassatok kérlek, amivel a flash-t leválaszthatom a weboldalról, pl flash játékokat . köszi. -
#15800 Az a baj, hogy a telepítés befejezése előtt csinálja. -
#15799 about:config
keyword.enabled;true
keyword.URL;http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q= -
Noodlee #15798 Régebbi firefoxban nem kellett az egész oldal címét beírni, elég volt csak annyi, hogy freemail, origo, stb.
Az újban is biztos be lehet valahogy állítani ezt. -
#15797 http://www.raymond.cc/blog/archives/2011/03/23/enable-save-tabs-on-exit-for-firefox-4/ -
#15796 Ctrl+Tab, Ctrl+Shift+Tab -
#15795 Sziasztok.
A kiegészítők ellenőrzésekor lefagy a telepítő.
Mi lehet a baja?
Az eseménynaplót hol tudom megnézni? -
#15794 tabmix plus -
#15793 6,9 millió letöltés történt 24 óra alatt! :) -
#15792 Sziasztok. Nekem állandóan összeomlik a ff4. van erre valami megoldás? Vissza raktam a régit de már az is csinálja. általában akkor amikor visszamegyek az előző lapra. -
#15791 Sziasztok!
A megnyitott lapok között lehet valahogyan billentyűvel váltani?
Köszi a válaszokat! :) -
#15790 -
Ironman2 #15789 Itt az SG-n is némelyik topiknál nem jelennek meg a háttérképek. -
#15788 ha több lapot nyitok meg és kilépek az egész böngészőből akkor miért nincs olyan ff4-be hogy mentés és kilépés?? be lehet ezt kapcsolni valahol? -
#15787 Hehh. Highlight Textboxes Like Google Chrome (Orange) 1.0 -
#15786 No, ez az ami számomra 1xerűen érthetetlen. Ha a vezeték nélküli MS egerem használom sehol nem lopja el egyetlen flash sem. Ha mást akkor igen.
Engem is zavar, hogy Flash-en nem tudok görgetni. -
#15785 Passz, nekem ellopja azt is. -
Noodlee #15784 Nálam van olyan oldal is, ahol ha a képeken van a kurzor, akkor nem görget az egér. -
#15783 De miért nem lopja el a MS-os egeremet?!
-
#15782 Bizonyára a beágyazott youtube video alatt ellopja a scrollt. Ennyi, attól, hogy nincs funkciója még megteheti. -
#15781 Fatal:
No még1x. Most itt vagyok melóban egy HH 6730b noti + vmi Fujitsu mini USB-s egér. Megáll a Flash tartalom fölött az egér. Nem, nem játék, hanem egy YT Game trailer. (ha megnézted volna a linket) Egérnek max. annyi funkciója van, hogy elindítom vele a lejátszást.
Elmegyek a YT oldalára, ahol ugyanilyen Flash-et találok és görget a Flash tartalom fölött. Nem, egyik sem játék.
Megnézem Tirexi weboldalát. Simán görget Flash tartalom fölött az egér. Ugyanúgy YT videók. Nem, nem játékok.
Otthon dettó ugyanez. DE! MS-os BlueTrack egerem simán görget az összes Flash tartalom fölött. Nem, egyik sem játék.
Megáll a görgetés a Flash tartlom fölött: link...
Nem áll meg a görgetés Flash tartalom fölött: link...; link...
WHY?! -
#15780 ff4 niért eszik kvázi 2x annyi memóriát mint az előző verziók? nekem az rc volt hogy 500megát is felzabált -
#15779 nemigen -
#15778 Lehet, hogy bug de én spec örülök neki. Ezért rühellem a flasht mert elkapja az összes eseményt, billentyűparancsot, mindent. -
#15777 szerintem az pont hogy normalis ha flash-en van az eger es nem gorget (mivel a gorgetes esemenyt a flash kapja el es az dolgozza fel), sztem pont az a bugos ha gorget flash-en. -
#15776 ff4 ugyanazokat a fajlokat hazsnalja mint a 3? ugyertme key3db meg mindig meg ilyenek? nem cserelodott 4-esre? -
#15775 Már elmondtam, hogy miért van ez. Azon flash tartalom fölött, amelyben valami funkciója van a görgőnek (pl. játék) ott nem görget tovább mivel a flashnek küldöd a görgetés eseményt. A Chrome és Opera leszarja ezt így ott meg a flash tartalomban nem működik a görgetés (pl. fb-n cityvilleben nemtudsz zoomolni). -
#15774 Ott a pont.:) -
#15773 Egy számomra megfejthetetlen bug-ra kérdeznék rá, hogy Nálatok mi a szitu vele és hogyan lehetne orvosolni ezt a bug-ot.
Adott ez az oldal: Crysis 2 - Launch Trailer
Az oldal tartalmaz egy beágyazott Flash videót.
Elkezdek görgetni lefelé az oldalon úgy, hogy a görgetés függőlegesen érinti a vidi tartalmát:
1.) Ha a MS-os egerem használom simán görgetem fel/le az oldalt minden hiba nélkül.
2.) Ha ugyanezt csinálom pl. notin egy apró kis noname egérrel, vagy egy régi logitech-es egérrel (ez utóbbi rádiós), akkor a flash tartalom fölött megáll a görgetés.
Mindegyik egér a Seven-el települt driver-t használja. MS-os egérhez nem, de a billentyűzetemhez feltettem a MS-os driver-t.
Viszont meló notikon meg nincs kedvem driver-t vadászni minden egyes rágcsáló után.
Nálatok okés?! Vagy van vki akinek szintén van ilyen bug-ja.
Nem minden oldalon jön elő ez a hiba, nem minden flash tartalom fölött. De ez az oldal és ez a cikk egy jó példa rá.
Szóval sima egér cserével tudom ignorálni a hibát. Egér függő, hogy úgy mondjam. :) Lehet ezen orvosolni vmit?! Régebben volt olyan addon, hogy Scroll on flash, de már nem érhető el - amúgy sem működött jól.
Nem tudom mi ez a bug.
Már kaptam rá más topic-ban egy tippet. Chrome-ban okés. Fox-ban nem. De Fox-ban is csak akkor nem, ha nem vmi új egeret használok, driverrel.
-
#15772 Kapcsold ki a menüsávot és használd a firefox gombot és akkor nem lóg ott semmi. :) -
#15771 Picit fura ez a 4, de szokható. Win7-en a fönti szürke csík hiányzik nekem, mert csak úgy lóg ott a Fájl-Szerkesztés-stb címsor. -
#15770 köszi! -
KaBuTo666 #15769 és az nem frissítés?
na meg kicsit ellentétbe beszél a mondatod. -
#15768 ctrl+0 -
#15767 A nagyságot hogy tudom az eredeti méretre visszaállítani? -
#15766 nem lesz frissítés majd kb 6 hetente fogják kidobni az újabb verziókat majd benne lesznek a javítások... -
#15765 köszi!