Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
elég sok lapnál amit megnyitok valami javascript hibát ír ki,pontosan ezzel a hibaüzenettel:
"Error: Permission denied to access property 'href'"
rákattintok az Ok-ra és semmi baj nem történik csak nagyon idegesítõ,most ahogy figyeltem az összes FAcebook képnél például
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Egyik egy html element, a másik egy valamilyen html element tulajdonsága, stílusa.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kérdés második része? 😊)
foxban ha egérrel "húzok" (dragging) egy képet, akkor áttetszõen látom, elhúzhatom ahová akarom (hogy mire jó azt nem tudom... de szép), Chrome-ba ugyanez, de IE-ben nincs ilyen.
Egyrészt miért?, másrészt ugye flash-t nem húzhatok, de flash-es oldalnál hátteret sem, pedig az egy kép. NEM TELJES FLASH alapú oldalra gondolok...
Elmondaná valaki ennek a lényegi hátterét? (röviden)
Kérdés van e valami jól bevált plugin az angol honlapok kiváló lefordításához?
Úgy emlékszem, hogy van de nem tudom mi volt az😞
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
fuck mmo's..i.,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
köszi
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
mindkettõbe az exe mögé (a 'cél' sorba) beírod ezt:
-p /profilnév/ -no-remote
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
lehet olyat csinálni FF-ban, hogy a beágyazott meda playerböl ne kezdjen el automatikusan ordítani a zene egy adott oldalon?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
kérdés:
adott egy FF két profillal. Meg lehet e csinálni valahogy, hogy ha fut mondjuk az "a" profil, és nyitok egy "b"-t is, akkor ne még egy "a" nyíljon, hanem "b"!
mert nekem mióta profilokat használok, így mûködik...
köszi elõre is!
A halál csupán a kezdet...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
3.6.12 van fent, de jó pár verzió óta csinálja. 64 bites Win7 alatt fut.
A halál csupán a kezdet...
köszi a tanácsokat :p
http://loal.atw.hu
(\__/) ( X.x) ( } . { )
#14857: persze is.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
tudjátok ha elkezdek begépelni valami linket a firefoxba pl beírom hogy yu akkor egybõl felhozza azokat a dolgokat amibe bennevan a yu szócska.. az elõzmények törlésénél már töröltem mindent. mindent.. mégis ittvannak amiket eddig nézegettem.. hogy lehet aztis törölni?
most szépen beírja a jelenleg látogatott hivatkozás mellé. ez a refresh gomb a cím után szerintem jó ötlet lett és az új újratöltés animáció is érdekes. szerintem jól alakul
Addon-Bar már teljesen lecserélné a statusbart, de az addonok ugye még a régire pakolnának, szerencsére a Status-4-Evar addon integrálja a statusbart az addonbarba. 😊
Rendszeres, hogy bizonyos oldalak örökkévalóságig töltenek a háttérben, vagy, hogy a faviconok mindig az alap defaultra váltanak, fõleg ezek idegesítõek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
A Compatibility Reporter csak az addon verzió ellenõrzését kapcsolja ki, meg hozzáad egy menüpontot, hogy el tudd küldeni, hogy mi megy meg mi nem.
Ha egy addon így se megy és nincs hozzá béta verzió sem, akkor várnod kell.
Sok fejlesztõ nem is foglalkozik a 4.0-val amíg final nem lesz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A narancssárga Firefox gomb elvileg a végleges verzióban majd egy vonalba kerül az url sorral(?), szóval nem fog "kilógni" feleslegesen. Ez tetszik, de én egyelõre visszaállítottam a klasszikus menüsort mert a Forecastfox addon így látszik csak.
Amúgy tényleg gyors lett, gyorsan tölti be a honlapokat.
Narxis, a 4-es más elég régóta használható. 😊