19494
  • garferi
    Böngésző címsorába: about:config
    Megkeresed ezt a sort: "keyword.enabled" és átállítod "True" -ra
    Megkeresed ezt a sort: keyword.URL és kétszer kattintva rajta beilleszted ezt: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
  • garferi
    A Mozilla honlapjáról töltsd le a legújabbat és telepítsd fel.
    Ha még mindig összeomlik akkor indítsd start menüből csökkentet módban és tiltsd le az összes kiegészítőt. Ha a kiegészítők nélkül nem csinálja akkor sorra engedélyezd vissza azokat amik feltétlenül szükségesek neked és próbáld meg kizárni azt ami a hibát okozza.
    Hibanaplók megnézése: Mozilla Crash Reporter
  • Noodlee
    Kicsit bővebben?
  • Airbus A380
    Szia mind. Olyan kieget mutassatok kérlek, amivel a flash-t leválaszthatom a weboldalról, pl flash játékokat . köszi.
  • Magic Boy
    Az a baj, hogy a telepítés befejezése előtt csinálja.
  • garferi
    about:config
    keyword.enabled;true
    keyword.URL;http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
  • Noodlee
    Régebbi firefoxban nem kellett az egész oldal címét beírni, elég volt csak annyi, hogy freemail, origo, stb.
    Az újban is biztos be lehet valahogy állítani ezt.
  • garferi
    http://www.raymond.cc/blog/archives/2011/03/23/enable-save-tabs-on-exit-for-firefox-4/
  • garferi
    Ctrl+Tab, Ctrl+Shift+Tab
  • Magic Boy
    Sziasztok.

A kiegészítők ellenőrzésekor lefagy a telepítő.

Mi lehet a baja?

Az eseménynaplót hol tudom megnézni?
  • [HUN]FaTaL
    tabmix plus
  • N o N a m e
    6,9 millió letöltés történt 24 óra alatt! :)
  • drater
    Sziasztok. Nekem állandóan összeomlik a ff4. van erre valami megoldás? Vissza raktam a régit de már az is csinálja. általában akkor amikor visszamegyek az előző lapra.
  • Papa01 #15791
    Sziasztok!

A megnyitott lapok között lehet valahogyan billentyűvel váltani?
    Köszi a válaszokat! :)
  • KranaZoli #15790
  • Ironman2
    Itt az SG-n is némelyik topiknál nem jelennek meg a háttérképek.
  • tommygear
    ha több lapot nyitok meg és kilépek az egész böngészőből akkor miért nincs olyan ff4-be hogy mentés és kilépés?? be lehet ezt kapcsolni valahol?
  • KranaZoli #15787
    Hehh. Highlight Textboxes Like Google Chrome (Orange) 1.0
  • KranaZoli #15786
    No, ez az ami számomra 1xerűen érthetetlen. Ha a vezeték nélküli MS egerem használom sehol nem lopja el egyetlen flash sem. Ha mást akkor igen.

Engem is zavar, hogy Flash-en nem tudok görgetni.
  • [HUN]FaTaL
    Passz, nekem ellopja azt is.
  • Noodlee
    Nálam van olyan oldal is, ahol ha a képeken van a kurzor, akkor nem görget az egér.
  • KranaZoli #15783
    De miért nem lopja el a MS-os egeremet?!

• [HUN]FaTaL
    Bizonyára a beágyazott youtube video alatt ellopja a scrollt. Ennyi, attól, hogy nincs funkciója még megteheti.
  • KranaZoli #15781
    Fatal:

No még1x. Most itt vagyok melóban egy HH 6730b noti + vmi Fujitsu mini USB-s egér. Megáll a Flash tartalom fölött az egér. Nem, nem játék, hanem egy YT Game trailer. (ha megnézted volna a linket) Egérnek max. annyi funkciója van, hogy elindítom vele a lejátszást.

Elmegyek a YT oldalára, ahol ugyanilyen Flash-et találok és görget a Flash tartalom fölött. Nem, egyik sem játék.

Megnézem Tirexi weboldalát. Simán görget Flash tartalom fölött az egér. Ugyanúgy YT videók. Nem, nem játékok.

Otthon dettó ugyanez. DE! MS-os BlueTrack egerem simán görget az összes Flash tartalom fölött. Nem, egyik sem játék.

Megáll a görgetés a Flash tartlom fölött: link...

Nem áll meg a görgetés Flash tartalom fölött: link...; link...

WHY?!
  • Jaffa 2843
    ff4 niért eszik kvázi 2x annyi memóriát mint az előző verziók? nekem az rc volt hogy 500megát is felzabált
  • gergely1991
    nemigen
  • [HUN]FaTaL
    Lehet, hogy bug de én spec örülök neki. Ezért rühellem a flasht mert elkapja az összes eseményt, billentyűparancsot, mindent.
  • 5c0rp330n
    szerintem az pont hogy normalis ha flash-en van az eger es nem gorget (mivel a gorgetes esemenyt a flash kapja el es az dolgozza fel), sztem pont az a bugos ha gorget flash-en.
  • Flamer
    ff4 ugyanazokat a fajlokat hazsnalja mint a 3? ugyertme key3db meg mindig meg ilyenek? nem cserelodott 4-esre?
  • [HUN]FaTaL
    Már elmondtam, hogy miért van ez. Azon flash tartalom fölött, amelyben valami funkciója van a görgőnek (pl. játék) ott nem görget tovább mivel a flashnek küldöd a görgetés eseményt. A Chrome és Opera leszarja ezt így ott meg a flash tartalomban nem működik a görgetés (pl. fb-n cityvilleben nemtudsz zoomolni).
  • Wreck86
    Ott a pont.:)
  • KranaZoli #15773
    Egy számomra megfejthetetlen bug-ra kérdeznék rá, hogy Nálatok mi a szitu vele és hogyan lehetne orvosolni ezt a bug-ot.

Adott ez az oldal: Crysis 2 - Launch Trailer

Az oldal tartalmaz egy beágyazott Flash videót.

Elkezdek görgetni lefelé az oldalon úgy, hogy a görgetés függőlegesen érinti a vidi tartalmát:

1.) Ha a MS-os egerem használom simán görgetem fel/le az oldalt minden hiba nélkül.

2.) Ha ugyanezt csinálom pl. notin egy apró kis noname egérrel, vagy egy régi logitech-es egérrel (ez utóbbi rádiós), akkor a flash tartalom fölött megáll a görgetés.

Mindegyik egér a Seven-el települt driver-t használja. MS-os egérhez nem, de a billentyűzetemhez feltettem a MS-os driver-t.

Viszont meló notikon meg nincs kedvem driver-t vadászni minden egyes rágcsáló után.

Nálatok okés?! Vagy van vki akinek szintén van ilyen bug-ja.

Nem minden oldalon jön elő ez a hiba, nem minden flash tartalom fölött. De ez az oldal és ez a cikk egy jó példa rá.

Szóval sima egér cserével tudom ignorálni a hibát. Egér függő, hogy úgy mondjam. :) Lehet ezen orvosolni vmit?! Régebben volt olyan addon, hogy Scroll on flash, de már nem érhető el - amúgy sem működött jól.

Nem tudom mi ez a bug.

Már kaptam rá más topic-ban egy tippet. Chrome-ban okés. Fox-ban nem. De Fox-ban is csak akkor nem, ha nem vmi új egeret használok, driverrel.
  • [HUN]FaTaL
    Kapcsold ki a menüsávot és használd a firefox gombot és akkor nem lóg ott semmi. :)
  • Wreck86
    Picit fura ez a 4, de szokható. Win7-en a fönti szürke csík hiányzik nekem, mert csak úgy lóg ott a Fájl-Szerkesztés-stb címsor.
  • Wreck86
    köszi!
  • KaBuTo666
    és az nem frissítés?
    na meg kicsit ellentétbe beszél a mondatod.
  • gergely1991
    ctrl+0
  • Wreck86
    A nagyságot hogy tudom az eredeti méretre visszaállítani?
  • gergely1991
    nem lesz frissítés majd kb 6 hetente fogják kidobni az újabb verziókat majd benne lesznek a javítások...
  • Wreck86
    köszi!