19494
  • KranaZoli #15844
    klikk... :)

Jakuza:

THX! Majd meglesem. Én a Default Full Zoom level-t használom. Nekem tökéletes. Windows-ban meg 125%-os DPI.
  • Noodlee
    Illetve az oldalak töltésével kapcsolatos infókat is a kiegészítő sáv fölé írja ki. Ezt kéne beokoskodni a kiegészítő sávba.
  • Noodlee
    Ha letöltök valamit, akkor alul, a kiegészítő sáv felett listázza, hogy miket töltöttem le.
    Ez kikapcsolható valahogy?
  • Jakuza001
    Talaltam a Default Full Zoom Level-nel egy jobb kiegeszitot.

A neve Nosquint.

Nem csak az oldalt lehet vele zoomolni, hanem a betuket is kulon, igy jobb beallitast lehet elerni vele.
  • garferi
    A széthúzható hely sose úgy működött, hogy te állíthattad a méretét. Az automatikusan igazodik a rendelkezésre álló helyhez.
  • Jakuza001
    Mukodik valakinek a Flexible space (szethuzhato hely) a testreszabasban ???

Egyszeruen nem tudom meretezni, nem tudom mi tortent, mert ez regen mukodott, most pedig fix meretu es semmit nem tudok kezdeni vele csak kihuzni valahova vagy vissza az eszkoztarak koze . :D
  • Papa01 #15838
    Köszi a segítséged! :)
  • Stefling
    Na sikerült megoldsni, a poén az, hogy mindkét probléma, szinte teljesen magától rendeződött,a flash jó, az adblockban meg visszapipáltam az adott oldalhoz tartozó cucclit és így már betölti.
  • TomBond
    Nem lehetséges, hogy felcserélték a jobb gombos menüben a "Megnyitás új lapon" és a "Megnyitás új ablakban"-t? Nem hinném, hogy ennyire béna vagyok. Vissza lehet cserélni valahogy?
  • Stefling
    Ez sem segít sajnos, már próbáltam, adblock miatt van minden, bár a flash dolog nem amiatt :D
  • Malakai
    Ha frissítés előtt is látogattad az oldalt esetleg ctrl+f5?
  • Stefling
    Nekem most egy olyan problémám adódott, hogy már rég fel van téve a flash player, de mégis azt írja 1-2 oldal, hogy telepítsem, most szedtem le a legfrissebbet, de akkor sem jó valami, pedig direkt külön ff-hoz szedtem le.
  • KranaZoli #15832
    Ilyen könyvjelző kieg-et keresnék:

- ha kattintok egy elemre, akkor maradjon aktív a legördülő listája;
    - zárja be a nem aktuális könyvjelző mappákat (history);
    - és jegyezze meg az utolsó pozíciót használat után.

Itt van egy Chrome-os példa. (Neat könyvjelzők)

• [HUN]FaTaL
    Nem ilyen lett.
  • DJ RX7
    ez a kérdés engem is nagyon érdekelne.
  • lck
    Nálam pedig nagyon is jól működik.
    Ezzel a beállítással teljesen kontúrosak a betűk:
  • [HUN]FaTaL
    Változó, 2 tökegyforma kártyánál is előfordulhat hogy egyiknek szar másiknak nem, ezért is furcsa. Nem tudják megoldani mert MSnek kellene valamit, már jött egy update de mondom nem mindenkinél tette rendbe.
  • KranaZoli #15827
    Jelenleg használt kiegjeim:

Még vmi jó kis Bookmarks addon kellene, olyasmi mint Chrome-nál a Neat könyvjelzők. :)

1. Adblock Plus (v1.3.3) — A reklám a múlté!
    2. App Button Clear (v1.0) — Make the orange Firefox button clear.
    3. Back to Top (v6.0) — Go to the top (or bottom) of a page
    4. Default Full Zoom Level (v4.5) — Default FullZoom Level
    5. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
    6. Download Statusbar (v0.9.8) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
    7. Easy DragToGo+ (v1.1.3.1) — Allows you to open a new tab using drag and drop gestures easier.
    8. FEBE (v7.0beta1) — Backup your Firefox data
    9. FireGestures (v1.6.1) — Különféle parancsokat hajt végre egérmozdulatok hatására.
    10. Flagfox (v4.1.1) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
    11. Forecastfox Weather (v2.0.2) — Display international weather forecasts from AccuWeather.com in an easily readable format.
    12. Memory Meter (v0.2) — Displays a small graph of available memory in the Add-On Bar.
    13. Movable Firefox Button (v1.3) — Move Firefox Button to anywhere you want
    14. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
    15. Restart Firefox (v0.4) — Restart Firefox with ease
    16. SearchPreview (v5.0.1) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
    17. Status-4-Evar (v2011.03.21.22) — Status widgets and progress indicators for Firefox 4+
    18. Tab Mix Plus (v0.3.8.5) — Jelentősen továbbfejlesztett böngészőlap-kezelés.
    19. Tab Scope (v1.1) — Previews and navigates tab contents through popup.
    20. WebMail Notifier (v2.7.6) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
    21. about:addons Button (v2.0) — Toolbar button to launch the Add-ons Manager
  • KranaZoli #15826
    Passz Fijjugok, tényleg passz! Szívesen segítenék, de Nekem nem volt ilyen problémám. Szerencsére(!)

Elhiszem, mert különben nem írnátok. :)

Az addon gondoltam, hogy halottnak a csók lesz. Én nem is néztem, csak 1db ilyen addon van, szvsz ez kb. rámutat mennyire foglalkoztak ezzel a problémával az addon fejlesztők. Gyanítom azért, mert amelyik vason rossz, ott addon-al sem lesz jó.

Marad a GPU gyorsítás kikapcsolása. Meg fogják ezt oldani, mert ha valóban sok júzert érint a bug, akkor vmit kezdeniük kell vele. Legalábbis illene.

Akinek rossz, milyen VGA-tok van?! Mennyire friss generációs?!
  • [HUN]FaTaL
    VGA és minden egyéb szar függő, nem érti senki. Van akinek tök jó (pl. nekem) van akinél meg mosott szar. Hardveres gyorsítás kikapcsolása mindenkinek segített, csak ugye az így teljesen elveszik...

Chromeban pl. opengl-el oldják (oldották) meg, ott nincs gond a betűkkel. Ez valami DirectWrite bug, már javítottak rajta (SP1ben benne is van a frissítés, de a winupdate is felrakta korábban is), de van akinél ugyanolyan szar maradt.
  • Máté94
    Nem ér semmit...
  • KranaZoli #15823
    Anti-Aliasing Tuner 11.01.11.01

Talán segél. Nem próbáltam, Nálam ez korrekt!
  • KranaZoli #15822
    Qrvára nem értem ezeket a mosott xar betű hsz-eket. :O

1.) friss VGA driver;
    2.) minden windows os frissítés;
    3.) kikapcsolni a GPU gyorsítást;
    4.) régebben láttam egy addon-t az antialasing tuning-ra; tweak-re. Le sem töltöttem; mostanában nem néztem. Nézzetek körül a kiegek között. Talán segít vmit, ha megtaláljátok. :)

• davidka003
    Undorító mosott szarok a betűk. Mi a megoldás?
    Bírom, hogy mindig van valami gebasz.
  • berczely
    Ezt a képet akartam:
  • berczely
    Srácok!

Azt mondták még anno full aeros lesz a FF4!

Nekem nagyon nem így néz ki! A lapfüleknél áttetsző, de máshol nem!
  • SirAlo
    kösz
  • DJ RX7
    köszi
  • TomBond
    Jobb gomb Testreszabás és odahúzod ahová akarod.
  • SirAlo
    A Frissítés gombot nem lehet valahogy átpakolni bal oldalra? Kicsit zavar engem hogy FF-be jobb oldalt van Chrome után:)
  • Máté94
    Minden frissítés fenn van, SP1...
  • Stefling
    Nekem nem elmosott, ez bug, a windowshoz jött már ki elvileg bug fix, nekem megoldotta a dolgot, nézzetek utánna, nincs-e valami frissítés, amit nem telepítettetek.
  • gergely1991
    eszközök>beállítások>tartalom fül>haladó gomb>
    Az oldalak a saját maguk által kiválasztott betűket használhatják...... opció eltüntet?
  • tommygear
    na ez az igazi, köszi
  • Máté94
    Mindenhol elmosottnak kellene lennie a betűknek, nem csak Facebook-on.
    Legalább is nekem mindenütt olyan, olvass vissza. Én kérdeztem.
  • DJ RX7
    Sziasztok!

Facebook-on miért olyanok a betűk mintha nem lenne kalibrálva normálisan a monitor vagy a maximális HZ-re beállítva?
    FF 4 verzió esetében jött elő most.
  • Stefling
    Szerintem az más miatt lesz, mert nekem tökéletes, ráadásul elég régóta használom már.
  • Noodlee
    Van egy másik hasfájásom, nem biztos, hogy az új FF miatt van, de hátha:

Firefox nem jelentkezik be az oldalakra automatikusan, holott elvan mentve a jelszó. Régebben gond nélkül bejelentkezett mindenhova, hogy sehova nem kellett beírnom semmit.
  • Stefling
    Jó sokan töltik te jóisten, még részletes statisztika is van x)
  • Noodlee
    Remek, köszönöm.