Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
1 ideig a hatos vagy a 7-es volt az utolsónak kikiáltott 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Malakai
Jah, én is február-márciusra tippelek.
Hivatalosan beta9 az utolsó aminek pontos dátumja van.

@Narxis: Azt nem is olvastam, a javítások meg jöhetnek, ahogy írtam... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Úgy tudom már eltolták december 7-re viszont ezért több és komolyabb javítások lesznek benne. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Stefling
Írtak róla egy cikket, hogy a végleges csak a jövõ év elsõ negyedévében jön.
http://itcafe.hu/hir/csak_jovore_keszul_el_firefox_4_final.html

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Malakai
Elméletileg kedden, de beta7 is két hónapot csúszott. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Airbus A380
A 3.5 elég régi elavult cucc, a 4-es is a 3.6-ot fogja váltani.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Az mikor lesz?

alratar
Én nem vacakolok beta verziókkal.
Használom a 3.5-ot, és ha kijön a végleges 4, akkor váltok.
Narxis
Nemsokára itt a beta8.. 😛

Malakai
Ez a 4b7 szerintem az eddigi legbugosabb 4b release (nightlykat nem nézve). 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Nekem is mostanság ilyen problémám van, Windows 7 64biten.. :S

Airbus A380
Ja ok nekem mindegy csak sokszor frissítésnél egy két ember kiakad hogy még mindig ekkora batárok az ikonok és a mozilla mért nem képes megoldani mikor csak két kattintás lekicsinyíteni. mindegy bocsi.

Rage47
szüleim jobban látják
Airbus A380
Direkt ilyen nagyok az ikonok felül? Le lehet õket kicsinyíteni.

Airbus A380
Hali milyen kieg-el oldható az meg hogy a füleken csak a weblapok ikonjai lehessenek láthatóak? (mint ahogy azt az operába is meg lehet tenni) köszi.

SP1 RC. Lehet, hogy ez a gond. Megpróbálok felrakni egy nem RC verziót.

Eredeti az OS?Mert ha igen,az szívás...
valószínû nem Õ az alapértelmezett böngészõ

[IRAM] leader

Firefoxot újratelepítettem rendszergazdaként. A helyzet nem változott.
Beállítottam XP kompatibilis módba az indítást, kicsit javult a helyzet, de nem szûnt meg, de azóta minden indításnál jóváhagyást kér.

Igen...és azt is meg kell csinálnod 😊

[IRAM] leader

Megpróbálom. De az IE8 a rendszer részeként került fel, azt nem kellett külön rendszergazdaként telepíteni, és ott is akad.

Rage47
Rage47
A flash-tartalmak ilyet csinálnak a firefox tetejébe, ha továbbgörgetem az oldalt.
A képen is youtube videó teteje fehér csíkot húz.

Mitõl van?
Telepítsd ujra "rendszergazda" módban...jobb gomb>rendszergazda mód

[IRAM] leader

Sziasztok!

Nemrég tértem át WIN7-re. A Firefox 3.6.12-t használom itt is.
A WIN7 alatt ha egy oldalra mennék, rendszeresen "a kiszolgáló nem található" hibaüzenettel indul. Majd ha a "próbálja újra" opciót választom simán bejön az oldal.
IE8 alatt is gond van, csak ott nincs "próbálja újra" opció.
XP alatt nincs ilyen probléma. Másik gépemen még XP van, ott tökéletes,
és ezen a gépen sem volt így, amikor még XP volt rajta.

Valami ötlet?

me and a monkey
Igen, igazad van, idõközben kipróbáltam a legfrissebb bétat és nightly-t is.
Sajnos még túl nagy kompromisszum lenne a kiterjesztések hiánya miatt, így ment vissza a 3.6.
Köszi a választ.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Malakai
2-3 hete? Azóta nem valószínû, hogy nagy jelentõs változás történt, persze ez addon függõ. Van olyan, akinek majdnem minden addonja elérhetõ, mûködik...

Sok fejlesztõ nem hajlandó bétával jelentõsen foglalkozni, úgyhogy lesznek is addonok, amik nem mûködnek / halál bugosak amíg a final ki nem jön, ami meg még 3-4 hónap is lehet simán.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

me and a monkey
4-es béta és a kiegészítõk most mennyire kompatibilisek?
2-3 hete próbáltam de még csak a kiegészítõk felét tudtam erõnek erejével mûködésre bírni ezzel a megoldással.
Van valakinek azóta valamilyen plusz tapasztalata?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

LoSA
Köszönöm, megoldódott... 😉

Ryleh
Elozmenyek,minden elozmeny mutatasa,importalas-mentes opcio...betallozod,kesz

Sziasztok,

Újratelepítés után vagyok, és van egy mentett (exportált) bookmarks .json fájlom.
Kérdésem: pontosan hova kell ezt visszamásolnom a firefox telepítése után?

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Malakai
MozBackup, vagy ilyen-olyan szinkronizáló addonok, azok netre mentenek, FF4-tõl beépítve a Mozilla Sync.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ryleh
van megoldas arra ,hogy a jelszavaimat is tudjam menteni?

a konyvjelzoket tudom import/exportalni

(neha kiprobalok mas OS-t is,es jo volnaha nem kellene mindig ujra beirkalni a kulonbozo jelszavakat.

koszonom

Malakai
1. Vmilyen kiegészítõt már használsz, ami ezt teszi (URLFixer, Fasterfox, stb).
2. Beszedtél valamilyen malwaret.

Egyik esetben sem újabb kiegészítõ telepítése a megoldás.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LoSA
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy nincsen valamilyen bõvítmény vagy hasonló, amivel ki lehetne kapcsolni ezt a Wikipedias cuccot? Gondolok itt arra, hogy a fórumra valaki beír olyan szót, akkor a Wikipedia-ra akar hivatkozni rögtön, stb... Mindig azt hiszem, hogy valami értelmes hivatkozás és közben mindig ez a Wikipedias cucc jön be. Nem lehet valahogy ezt kikapcsolni?

Nasim
Hi! Egy ideje a flash tartalmú oldalak miatt teljesen lefagy a Firefox, régebben nem volt ilyen probléma vele. Pedig úgy ahogy frissítve van a legújabb kiegészítõkkel (legújabb adobe flash, shockwave, nem értem mi lehet a baj? Így már szinte használhatatlanul lassú.

Igen,köszi...de most raktam újra.Ezért nem értem...annyi változás történt a gépemen,hogy kétmagosról háromra változott a procim,ami nem hiszem,hogy a érdekelné a firefox-ot.<#nemtudom>
Elõtte is win7(32bit) volt,meg most is..érthetetlen számomra,mi történt vele.

Próbáltam már csak a "csupasz" ff feltenni,semmi kieg stb.
Eltelik kis idõ,egy két óra és kezdi.

[IRAM] leader

Malakai
Jobb gomb a beállításra és ott, reset vagy magyar megfelelõje esetleg. 😊

De ha nincs vastagon szedve akkor nem ott a gond.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Így már oké! Köszönöm de nekem nincs ott reset!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

gergely1991
Megpróbálkozhatnál azzal hogy: mentsd le a könyvjelzõket(könyvjelzõk>könyvjelzõk kezelése> importálás és mentés>mentés)
Majd teljes beállításokkal együtt mind eltávolítod(eltávolításnál be kell jelölnöd a teljes eltávolítást...)
és újra feltelepíted.(esetlegesen mentett jelszavak törlõdnek azt is érdemes ilyenkor feljegyezni õket)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Már olyan is volt,hogy mérgemben az összeset leszedtem,nem,nem hordozom,mindig új és a 3.6.12 verzió.

[IRAM] leader

gergely1991
indítsd el csökkentet módba
start>Legfelül lévõ firefox-ra (ha alapértelmezettként van beállítva) jobb egér gombbal kattintva majd csökkentet mód.
Megnézed hogy melyik kiegészítõ/kiterjesztés szólhat be..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Malakai
Címsorba: about:config
Megmondod neki, hogy elõvigyázatos leszel, ha kéri, utána ott felülre beírod, hogy general.useragent.
Leszûkíti a felsorolt beállításokat és ott, ha van ami vastagon van szedve arra jobb klikk és reset.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
Milyen kiegészítõket használsz? Melyik verzió a Tûzróka? Hordozod a profilod már régóta?

gergely1991
címsorba

Nekem állandóan összeomlik ez a tûzróka,nincs erre valami okosság?
Már gondolkodtam a lecserélésén,de már 5 éve használom,úgy megszoktam,nem szívesen mondanék le róla.

[IRAM] leader

Ezt hova kell beírni?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Malakai
about:config > general.useragent kezdetûekkel van ami vastagon van? Ha igen, azokra jobb klikk, reset.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rájöttem mi lehet a baj! Nálam a névjegyben ezt írja ki:
"Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; hu; rv:1.9.2.12) Gecko/20101026 Firefox/2.0.0.9 ( .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C)"
és ott ott van hogy 2.0.0.9. Nem lehet hogy ezért ismeri elavultnak? Hogyan mivel tudnék olyan mentést csinálni amiben ez nem lesz benne? MozBackUp-al csináltam de mindig az lett a vége hogy az odakerült pedig volt hogy csak a könyvjelzõket az általános beállításokat meg a jelszavakat mentettem le.

kössssz

Malakai
Igen, de abból is találhatsz régit ugyanúgy b8pre néven, mivel az nightly. 😊
A nightlyt naponta frissítik, itt van mindig a legutolsó verzió.
Mivel viszont nightly így nagyobb az esélye, hogy egy-egy napi melót úgy zárnak, hogy vmit elcsesztek és bent marad a csúnya bug.
Ellenben persze a legújabb verziók mindig.

A "nyilvános" béta csatornán a legújabb a 4.0b7, amiket itt találhatsz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )