19494
-
suba53 #16084 Feltettem a végleges Firefox4-et. XP-re is, meg win7-re is.
Mindkettőn sikerült elérnem az összeomlását. Jellemzően az "Ugrás az előző oldalra" nyíl megnyomására fordult elő, különböző oldalakon.
Dícséretére legyen mondva, hogy az összeomlás után ott tudja folytatni, ahol abbahagyta.
Érdekes. -
#16083 koszonom, szamomra nem volt egyertelmu, hogy a jobb szelere kell betenni, mindenesetre mukodik! koszi -
#16082 Ha a tabok sorában egész jobb oldalt sincs, akkor a tabsorban pl kattints jobb gombal, customize és ott keresd a "New Tab" gombot amit húzz ki az tab sor végére, ok és odakerül. -
#16081 -
#16080 sziasztok
feltettem ket gepre az ff4-et es az egyik gepen van a lapok cime (honlap neve) utan egy + jel amivel tudok uj lapot megnyitni. Kepet linkelek, ahol a piros kornel kellene lennie egy + jelnek, ami az uj lap megnyitasa funkcio, de az egyik gepen nincs (alapertelmezett tema)
hol lehet a baj? -
#16079 Okés, akkor ez már így rendben lesz szerintem.
Köszi az addon-t! -
#16078 Így már igen, látszik is, amikor váltana de nem hagyja, azonban a tabokban megmarad a fehér favicon. Most a kieg van bent, betallózva kicseréltem újra a favicont azóta jó a bookmarks baron és a taboknál is. :) -
#16077 Így már működik, nem?!
Nekem 1x sem hozta már vissza a sárga-kék-fehér SG logós favicon-t.
Olvasgatom hsz-eket szerintem Neked sem.
Malakai: Köszi a stílusfájlt, azt meg elmentem mint bookmark elem, ha később kellene. :) -
#16076 Nem, ez arra való, hogy megszűntesse a bugos favicont. -
#16075 Ez arra való, hogy jelezzen ha új üzenet jött ha alkalmazáslapként van elmentve? -
#16074 Lehet, de már nem volt fent, mivel a korábbi nem működött, így leszedtem. :) -
#16073 Jaja, uninstall neki és újra install, sajnos userstyleok nem updatelik magukat, vagyis van egy Find Updates mellettük Addons managerből nézve, de kétlem, hogy működik, ha mégis, akkor hurrá. :P
Szerk: De mostmár működik az update, nohát.. :) -
#16072 Össze, de ott a másik amit mutattam. :) Egyébként az is működik már úgyvettem észre, de egyelőre úgytűnik így hírtelen hogy ez a css jó lesz. :) -
#16071 A favicon cserebere addon persze jobb valószinüleg, ha működik, ez nem biztos, hogy minden theme-el egyéb stylist mahinálásokkal összefér.
Kár, hogy a jól megszokott Favicon Changer olyan szinten nem kompatibilis FF4-el, hogy összeomlasztja az egész XUL fát... -
#16070 Sidebart nem próbáltam, most akkor újra rakom a stylet és majd kiderül. :) -
#16069 Frissítettem, most?
Sidebaron nem cseréli, az tuti, menüben, toolbaron viszont elméletileg igen. -
#16068 Na ez nekem nem működik, ugyanúgy bejön néha a fehér logo a bookmarks baron. Marad a cserélt favicon, pedig ez egyszerűbb lett volna. -
#16067 Egyelőre jónak tűnik de azért felrakom a stylish cuccost, köszi :) -
#16066 Ha továbbra sem működik azzal az addonnal esetleg ezt próbáljátok ki kimondottan sg-s faviconhoz, írjátok, ha van vele vmi gubanc! -
#16065 "De az ikon fájlt ott hagytad ahonnan betallóztad Neki?!"
Persze. Ja hogy újra be kell tallózni, ezt nem csináltam meg az új verziónál. Segít valamit, ha rendesen be van állítva, persze enélkül sem volt bajom a betűkkel, de mostmár végképp 0 probléma. :) -
#16064 Ja, meg még vmi, de ezzel már csak holnap fogok foglalkozni.
A font tuning addon, amiről itt is volt szó. Valóban segélt Neked vmit?! Különösebb gondom nincs vele. Persze nem olyan, mint GPU gyorsítás nélkül, de szerintem teljesen korrekt. Legalábbis Nálam. Régebben próbáltam ezt az addon-t, akkor próbálkoztam vele, de csak rosszabb lett nem jobb.
(amiről PH-n volt szó és úgy olvastam talán teszel egy próbát vele) -
#16063 Neeeee. Kezdtem már örülni, hogy végre rendben lesz.
Azóta nem nagyon nézegettem, de biztos így van akkor...
:(
Ui.:
De az ikon fájlt ott hagytad ahonnan betallóztad Neki?!
"Solve the problem of some websites turn their favicon back by using firefox annotation service to store some extra data of favicon URI and change it to the correct one.
Custom favicon that had been set by previous version is not protected by this method, setting it again by this version will solve the problem.
The disadvantage still be that the favicon files must alway be avaliable for the extension to reload data."
Persze nem biztos, hogy ezt jelenti de Én így értelmezem. -
#16062 Sajnos nem okés, most megint előjött az sg-s bug...
Viszont mostmár egyre ritkább, érdekes ez. -
#16061 THX! -
#16060 "Na, ez már úgy néz okés. Már csak kellene az eredeti favicon. "
Jobb click -> oldal forrása -> megnézed a linket.
Amúgy Link -
#16059 Na, ez már úgy néz okés. Már csak kellene az eredeti favicon. Én csak amolyan szerencsétlen módon tudtam paint-al kinyerni és BMP-be lementeni. :)
A BMP fájlt mindig visszatölti már úgy nézem az új verzió, de Nekem az elég tré. :D
Te értesz ehhez, hogyan lehetne az eredeti ikont transzparens és méret azonos ICO fájlban, vagy nem tudom Én milyen formátumban vannak a favicon-ok lementeni, létrehozni, megkreálni, stb... ?!
Vagy talán Radeon topic-ól Pixxel?! Ő biztos tud ilyet. (gondolom :) -
#16058 Na mindegy ráfrissítettem, remélem most már jó lesz. -
#16057 Lehet de nekem azt írja nincsenek frissítések, pedig 1.11 van. -
#16056 Aza a LOL lehet most frissítette épp?!
:)
Version 1.12 April 1, 2011 48.1 KB
Prevent conflict with indentfavicon Add-on.
Solve the problem of some websites turn their favicon back by using firefox annotation service to store some extra data of favicon URI and change it to the correct one.
Custom favicon that had been set by previous version is not protected by this method, setting it again by this version will solve the problem.
The disadvantage still be that the favicon files must alway be avaliable for the extension to reload data. -
#16055 Mind1. Majd figyelgetni kell ezt az addon-t, mert az idézetben is azt írja a készítője, hogy tud a hibáról és próbálja orvosolni. Remélem tényleg mielőbb sikerül majd Neki megtalálnia a megoldást. :) -
#16054 Nincs és továbbra is bugos... Hiába tallóztam be a kék ikont, akkor is váltogatja. lol.. Mindegy, legalább index fórumhoz végre sikerült betallózni a főoldal ikonját, az jól működik. Nem értem a fórumnak miért nincs beállítva a favicon ott. -
#16053 Csináltam egy BMP-t. De az a probléma, hogy SG visszacseréli. :(
"Note. Some websites can escape my extension blocking and reset their favicon back. I had try to solve this problem by use the technique of Favicon picker to block but it cause a serious bug in Firefox 4 (this can be demonstrated in version 1.00). I am still trying to solve this problem. Hope I can find the way soon or someone can help me out." -
#16052 Fatal!
Most olvastam PH-n Fox topic-ban a Favicon Changer addon ajánlásod. Köszi! Ha mdj jársz erre is, nincs vmi jó kis ikonod az SG-hez?!
Többieknek, erről van szó:
Bookmark Favicon Changer 1.11
Gondolom Fatal azért is kereste, ill. még biztos egyéb okok miatt is, mert az SG favicon-ja random cserélődik a könyvjelzők között. -
#16051 Ezt próbáld még meg, ill. itt néz körül:
If you want to change maximum height of toolbar,
please edit the number of max-height.
[known issue]
Drop indicator does not be displayed.
Unexpected Scroll bar displayed.
De ez még bug-os. Lehet már van jobb is. Nem tudom. Már nem használom. Jó volt, de át lehet szokni másra. Most az All In One addon-t tettem fel legutóbb. [URL=https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/all-in-one-sidebar/]All-in-One Sidebar 0.7.13 -
#16050 köszi szépen. akkor szórtírozok egyet és csinálok pár mappát. pedig ez olyan jó volt :( -
#16049 Erről beszéltem. Ez már nincs. Nekem is volt 3 sor. :D
De már megtértem és csak sor van. Többi mappákban, ill. most már All In One addon is. :)
1 módja van a több sorosnak:
1.) Stylsh addon
2.) ahhoz megkeresni a legfrissebb multirows bookmarks-t. -
#16048 amit bekarikáztam. abből kéne még egy sor mer nem fér ki a többi ikon
kép -
#16047 Én nem értem.
Könyvjelző eszköztár, vagy mi?!
(az nincs. Stylsh és ahhoz van multirow bookmarks de amikor próbáltam akkor még bug-os volt)
Dobjál fel képet mire gondolsz. -
Triantafillo #16046 Üdvözletem!
Olyan kérdésem lenne, hogy az FF4-ben másnál is van, hogy nem frissíti a kiegészítőket? Konkrétan : rányomtam a kézi frissítéssel, kiírja, hogy " nem található frissítés" - holott volt 2 kiegészítő is, amihez fent volt már az újabb verziója.
-
#16045 sziasztok!
letöltöttem én is a ff4et. és az a problémám hogy az ilyen kis ikonok amiket behúztam a menűsor alá nem látszódnak. mind. csak egy sor van és az kéne h 2 vagy 3 legyen. a 3.6hoz volt egy ilyen bővítmény de az nem kompatibilis ezzel. van-e új?
remélem érthető h mit szeretnék :D