19494
  • KranaZoli #16124
    Miért, ezek meg fognak változni majd a következő Fox-okban?! Ezek nem eget rengető hibák. Ilyen a Fox4. Vannak akiknek nem jó Seven-ben jobb oldalt a tálca nézet ikon, kutatnak 3rd party alkalmazások után, stb... ahelyett, hogy elfogadnák ilyen a Seven. :)

Te hibákat írsz. Ez másképp, máshogy működés. Na és, ha kell addon?! A legtöbb jó addon általában több pluszt is ad, ha jól van megválasztva. Pl.: TabMixPlus.

Meg az sem mind1, hogy ez a másképp működés (ami nem hiba, nem, hogy eget rengető hiba lenne) kinek hiányzik. Én pl. soha nem jegyeztetem meg a lapokat, mert soha nem használtam.

Elég rég olvasom és hsz-elek a topic-ban. 1db eget rengető hibát nem olvastam. Vagy nem egy topic-ot olvasunk.
  • Jakuza001
    Akkor olvasgass vissza a forumon, hogy adjatok ilyen meg olyan plugint ami pl lementi bezarasnal az oldalakat es hasonlokat.

Nem vagyok en arra hajlando, hogy pluginokat telepitgessek, hogy olyan funkciok mukodjenek, amik eddig mentek a regi alatt.
  • KranaZoli #16122
    Nem állítom, hogy cserélni kellene 4-es Fox-ra, de az érdekelne, hogy mi az a rengeteg hiba?!

Én semmi olyan hibával nem találkoztam ami miatt a 4-es Fox-ot ne lehetne használni, vagy helyette érdemesebb a 3.6.x-es verziót.
  • Jakuza001
    En meg mindig a 3.6.xxx-t hasznalom, felesleges cserelni ugy latom, mert meg a vegleges verzio is rengeteg hibat tartalmaz, amiket kiegekkel kell korrigalni, varok meg par kiadast, mig ezeket nem javitjak, addig nem teszem ujra fel.
  • Stefling
    Végre kijavították a végleges 4.0-ban azt, hogy ha van egy alkalmazáslapom és véletlenül a kezdőlapra nyomok, nem az adott lapon nyílik meg a kezdőlap, hanem új lapon. (ezt még csak most vettem észre)
    Azt hogy tudom megoldani, hogy ha új lapot nyitok meg, akkor is megnyíljon a kezdőlap és ne kelljen a kezdőlapra kattolnom mindig? Merthogy gyorsindító kezdőlapot használok, ezért szeretném így megoldani.
    Köszi. :)
  • Stefling
    http://itcafe.hu/hir/mozilla_firefox_5_elozetes.html
  • pett3rson
    megnézem holnap, köszi. az ilyet nem tudom miért kell eldugni, ez egy tök jó funkció.
  • Malakai
    Show All Bookmarks (minden könyvjelző?) hozza be ugyanazt az ablakot és ugyanott van a menüpont, mint a régi volt és azon belül is ott van az import/export.
  • pett3rson
    valamit félreértettél, nem könyvjelzőket szeretnék berakni, hanem az összest amim van egy fájlba exportálni. ez előző verzióban még működött könyvjelzők kezelése és ott export/import almenüben, most ezt egyenlőre nem találom a 4-esben.
  • pointer4
    Köszi, ezt meglesem!
  • Malakai
    Automatic Save Folder nálam működik, az explorer dialogba nem pakolja be sajnos a dolgait (win7x64-en), de a saját beállításaiból hozzáadhatod a filterek.
  • ffxi
    Köszi!
  • spm
    Jobb klikk fent az eszköztáron (customize / testreszabás), aztán oda rakod őket, ahova akarod. A stop/reload egyben van, de egérrel szét lehet szedni őket. Ugyanígy a többit gombot is át lehet rendezni.
  • pointer4
    #16089 Valaki ?
  • TomBond
    Oda pakolhatod őket ahová csak akarod!
  • ffxi
    Sziasztok!

Letöltöttem a 4-es FF-ot. Szemet szúr 1 kellemetlen dolog. Lehet rajta változtatni? Ha nem, akkor visszateszem a 3-at.

Arról lenne szó, hogy a "nyerő hármas ikon", amiket sűrűn használom. Mind mind külön vannak. A "stop" X, a "visszaválthatós" nyílak, és a "házikó". Lehet őket visszatenni egymást mellé vagy sem?
  • Vardar
    Oh köszönöm, én meg már azon gondolkoztam, hogy milyen programmal kell hackelni:D
  • [HUN]FaTaL
    Beállításokban meg tudod nézni a tárolt jelszavaknál.
  • Vardar
    Üdv!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy jelszavam, amit elfelejtettem, ellenben a FF tárolja, azonban most szükségem lenne magára a jelszóra. Hogy tudom "visszafejteni" az FFből?
  • KranaZoli #16105
    950 px × 634 px
    Sajnos ekkora.

• [HUN]FaTaL
    ű bazz ez nagyon kicsi :D

Általában absztrakt háttereim vannak, de ez most megtetszett, de ilyen kicsiben nem kell. :D Azért thx.
  • KranaZoli #16103
    Vmi nagyon béna felbontás, de itt a teljes, üres. :D

Ekkora csak az egész. Én is nagyítva használom, de nem vészes. :)

WallBase Vhol ezen az oldalon találtam meg. Jelenleg csendélet wallpaper-eket keresgélek, ha van rá időm és eszembe jut. :)
  • [HUN]FaTaL
    "Milyen okosságot lehetne használni az új ablakban felbukkanó oldalak blokkolására."

Az alap FF blokkoló nekem tiltja a popupokat. Adblockhoz van vmi popup blocker, de nem használom.
  • [HUN]FaTaL
    WP plz, thanx:D

Isten ments, hogy alapértelmezett legyen, Chromeban és Operában se az, a legtöbb usert (köztük engem is) idegesíti. Operában alapértelmezett volt, sok nyígás miatt kikapcsolták (természetesen bekapcsolható).
  • KranaZoli #16100
    Ez mondjuk lehetne alapértelmezett a Fox4-esben:

PS:

Gondolom 2x tabfülnél már nem annyira szerencsés. :) Biztos azért nem tették alapértelmezetté. Bár lehetne és aki 2x tabfüllel net-ezik az kapcsolja ki. :D
  • KranaZoli #16099
    Sziasztok!

Milyen okosságot lehetne használni az új ablakban felbukkanó oldalak blokkolására. Most töltöttem egy fájlt Hotfile-ról. Nem, hogy ezen semmilyen letöltő oldalon nincs előfizetésem. Mindig a hétköznapi letöltést választom és hiába van fenn AdBlock de mégis feljönnek külön ablakba nemkívánatos ablakok. Ezek ellen lehetne vmivel védekezni?! Régebben próbáltam egy olyat, hogy AdBlock PopUp de ha jól néztem annak szűrő kellene, de úgysem volt vmi hűde hatékony. :(
  • KranaZoli #16098
    Régi hír. Csak legyen mögötte tartalom is és ne csak a ver.szám növekedjen. :)

- desktop apps: ez a funkció gyakorlatilag ugyanaz, mint az Internet Explorerben kedvezően fogadott „Pinning Sites”. Vagyis egy olyan szolgáltatás, amellyel a gyakran használt weboldalakat – közösségi oldalak, levelezők stb. – ikonszerűen ki lehet emelni, és alkalmazásként lehet elhelyezni az asztalon

Baromi fontos újítás. :(

- a kezdőlap ikonja eltűnik, füllé alakítják át

Dettó.

- első használatkor a böngésző felajánlja a szinkronizálást (Sync)

Miért?!

- a keresőmotorokat különféle színekkel különítik el

Talán értelmes elgondolás.

- átalakítják az Account Managert, könnyebb lesz kezelni a böngésző által tárolt jelszavakat és azonosítókat. A jelszókezelő az egér jobb gombjával elhívható lesz

Nem annyira érdekel, de meglátjuk mi is lesz majd ez.

- könnyebb lesz a megosztás, a címsorban elhelyezett ikon segítségével egy kattintással megoszthatunk tartalmakat

Újabb közösségi, tök fölösleges gruppen szolgáltatás. "újítás"

btw:

A Nigtly oldalon van x64-es verzió. Ezt van-é értelme letölteni; használni?! Tudom, hogy pl. a Flash 64bit-es még felejtős téma, de ha a böngésző lenne x64-es és arra rá a x86-os Flash-ek gondolom működnek, csak van-é értelme az x64-es Firefox-nak. Én szeretném ha lenne. :)
  • Ironman2
    Atyaúristen! Negyedévente új Firefox?

http://index.hu/tech/2011/04/04/letoltheto_a_firefox_5_elozetese/
  • KranaZoli #16096
    Áhámm! :)
  • N o N a m e
    Firefox 4, csak Ubuntu operációs rendszeren. Sima alap FF téma, ami függ az Ubuntu témától.. De közben már megjavult, újraindítottam a rendszert, és most jó.
  • KranaZoli #16094
    Ez melyik fox?! Fenn van vmi téma változtató stílusfájl, vagy vmi?! Ha igen, szerintem az lesz a hiba forrása.

pett3rson

Címsor végén ott a csillag. Azzal tudsz könyvjelzőkbe tenni oldalakat. A könyvjelzők eszköztár gombbal meg lenyitni, stb...
  • pett3rson
    sziasztok.

a 4-es verzióban nincs benne alapból a könyvjelzők kezelése vagy csak Én nem találom?
    eddig tök egyszerű volt lementeni és visszaállítani azzal, most ehhez is kiegészítő kell már?
  • Rage47
    ez elég durva:D
  • N o N a m e
    nem.. itt a videó: LINK
  • N o N a m e
    Mi a fene történt a Firefoxommal?! Ha 2 tab van nyitva, akkor a tab sor tűnik el. Nem látszik. Ha viszont megnyitok még egyet, vagyis 3 fül lesz megnyitva, akkor megjelenik. Eddig úgy volt, hogy csak 1 fülre tűnt el az egész... Miért lett ilyen?!

itt egy rövid videó róla, remélem menni fog:
  • pointer4
    Tudtok olyan plugint, amivel bizonyos kiterjesztésű letöltéseket, meghatározott könyvtárba tesz a fox ?
    Kipróbáltam az Automatic Save folder meg a Download Sort plugint, de nem csinálják a dolgukat.
    3.6 alatt még ment.
  • sunlight
    Köszi sikerült
  • KranaZoli #16087
    1.) Windows frissítések (WU update-ek)
    2.) Hardveres gyorsítás kikapcsolása (beállítások -> Haladó -> Hardveres gyorsítás)
    3.) Anti-Aliasing Tuner 11.03.25.01

• Máté94
    Kapcsold ki a GPU gyorsítást.
  • sunlight
    Firefox4-re frissült ma a régi Firefoxom de a betűk élessége nem ez igazi kicsit olyan mosódott a régihez képest, van erre valami megoldás?