Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
hm nekem sem
davidka003
Nektek látszanak a port.hu-n a filmeknél a hozzászólások? Nekem nem és nem tudom miért. IE-vel jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Attila8805
Köszi ezt nem ismertem!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Malakai
@Silius: Van profil rendszer, viszont profil váltás csak firefox újraindítással lehetséges.
FIREFOX PROFILES | MANAGING PROFILES

@kalapos: Nem vagyok biztos benne, hogy van rá beállítás, de az nem is az állandó tárolásra való hely.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok.

A könyvjelzõk - Nemrég könyvjelzõzött részben csak 10 könyvjelzõt hagy meg és ha másikat teszek be a legutólsót törli.

Milyen lehetõség van arra hogy több legyen mint 10?
Próbáltam megkeresni az config-ban de erre a beállítást nem találom

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Silius
Sziasztok
Firefoxban van olyan funkció mint például az xp-ben, hogy lehet felhasználót váltani.
Tehát van több email címem, oldal bejelentkezésem, stb. és én ezeket külön szeretném kezelni, ez megoldható, hogy egy kattintással az én profilomat töltse be, és ott már az én adataimmal jelszóimmal lépjen be, de ha váltok fiókot, akarom már ugyanarra az oldalra az új felhasználó nevével lépjen be.
Van ilyen funkció?

Airbus A380
használj lastpass kieg-et,

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Attila8805
Valaki?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sziasztok!

Ha esetleg valakit érdekelne egy egyedi Firefox ikon, akkor katt az alábbi linkre... nem én készítettem csak találtam, én is használom... 😊

Custom FF Icon
Malakai
Meglepetés nincs, szerintem furcsa is volt a február. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

<#eljen> lájk. -.-
JoeFromHun

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

[HUN]FaTaL
Mi okozhat leaket? Az új flash? 1-2 óra után 1,5 gigát is megzabál a böngészõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

slime001
Szia. Ezt már énis megcsináltam egy párszor, de nálam minden egyes újraindításnál visszaállt!😞

AVIRA - \"More than security.\"

JoeFromHun
Szia! Én PL csináltam klasszikus gyorsindítót mint az XP-ben is ami volt.. így nem bénázik ott elõttem.A másik dolog pedig,hogy sokkal helytakarékosabb.. nekem pl minden le van húzva a gyorsindítóra... asztalon nem tartok semmit. Amúgy is idegesített a Win7-nek a SuperTálcája vagy hogy is hívják.
Így kell megcsinálni a klasszikus gyorsindítót!
Sok sikert!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

slime001
4.0.11b Firefox-al az a gondom, hogy Windows 7-nél lerögzítettem a tálcára, de ha megnyitok egy új oldalt akkor létrehoz a tálcán még 1 firefox ikont. Nem lehet úgy, hogy ugyanabba nyissa meg? Illetve most vettem észre, hogy a helyesírás ellenörzõ angol. Átlehet állítani magyarra?

AVIRA - \"More than security.\"

Attila8805
Hali!
Van egy olyan problémám hogy firss windows friss mozilla (természetesen a legújabb)és nem jegyzi a jelszavakat.A belállításoknál ot a pipa webhelyjelszavak megjegyzésénél de meg se kérdezi hogy megjegyezze-e.
Valakinek van vmi ötlete?

Bokafix2
Üdv

Azt szeretném tudni hogy a böngészõn belül van-e olyan beállítás hogy csak egy konkrét oldal felugró reklámjait blokkolja?
A felugró pop-up-ok tiltása opció sajna az összest blokkolja mindenütt.
Próbálkoztam az oldal adatainál az engedélyeknél is hogy "ablakok engedélyezése ezen az oldalon" kivettem a pipát, de sajna ugyanúgy megjelenik.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

gergely1991
csak xml-ek vannak hozzá ,azok is
documents and settings>profilnév>application data>mozilla>filefox>profiles>santnlyw.default>searchplugins helyén találod😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Rage47
Ti használjátok a Syncet?
Hogyan tudom újrarakni?
Malakai
Font cseszõdött el, ahogy 5c0rp330n írta, valószinüleg az arial, azt rakd újra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sõt! Nem csak Firefoxban, hanem a többi böngészõben is ezt csinálja.
Beszarok. Most meg átváltott Italic-ba.
Hm, érdekes. Magától visszaváltott rendes betûkre. <#idiota>
5c0rp330n
anno volt nekem is ilyesmi problemam, a fonts mappaban kavarodott meg az alap betutipus amit hasznal (nemtom most a nevet), oda visszateve az eredetit helyreallt a dolog. nemtom amugy hogy tortenhetett..

Framsen
Sziasztok !
2 kérdésem lenne felétek.

1.: Az imesh progi rakott mozillára egy olyan kiegészítõt hogy a mozillában ha nyitok egy új fület akkor ez jön be és odaugrik a kurzol. hol lehet ezt kivenni?

2.: Mozilla nem enged bejelentkezni SG fórumba, most is errõl az internet expoler vagy mirõl írok

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Egy elég furcsa dolog történt. Látszólag minden ok nélkül átváltottak vastag betûre (bold-ra) a betûk a Firefoxomban. Szerintetek mi lehet az oka és hogyan tudnám visszaállítani?
Bocsi ezt írja ki pontosan

Hiba: a szerver nem tudta teljesíteni a kérést. Próbálkozzon késõbb.
na most nálam nem mûködik vagy a googlenál nem mûködik.
Azt írja ki hogy hiba a szervernél próbálkozzon késõbb
[HUN]FaTaL
Vagy Quick Translate kieg.

ProGabe
egyrészt http://translate.google.com

vagy tedd fel EZT az extet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hali mozzilába van olyan lehetõség hogy egy adott külföldi oldal fordítása????
Mert állítólag az IE be van de azt én nem akarom használni egyáltalán.
Ha van akkor hol találom meg
Elõre is köszönöm.
[HUN]FaTaL
Updatelj windowst vagy kapcsold ki a hardveres gyorsítást a beállításokban.

Máté94
4.0-ba hogy a fenébe lehet állítani, hogy nem mossa el a betûket?
Jakuza001
Kiprobaltam a 64bites b12-t.
Tenyleg jo gyorsnak tunt, de mivel meg jelenleg rengeteg plugin, amit hasznalok nem mukodott vele, igy kenytelen voltam visszaterni a 3.6.x-hez.
Amugy nem tunt rossznak valoban.

JoeFromHun
<#eljen><#eljen>
Én még nem próbáltam az új Betat .. de most,h ezt írtad lehet ránézek.. még a nagyon elsõ betákat néztem de aztán már nem követtem...
Bár krómot meg nem értem ezekkel a verziószámokkal... ha így haladnak két év múlva 3 jegyû lesz a fõverzió 😊

Stefling
Még igen xD de számomra se sokáig 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

5c0rp330n
letezik meg iwiw? 😮

Stefling
Az miért lehetséges, hogy nekem nem tölt be egy alkalmazást se iwiwen a firefox? IE-ben mûködik, de FF-ban nem. 😞
Találkozott már valaki ezzel? FF 4.0 b11

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Értem, köszi. 😊

artschi
Megoldódott: új nVidia drivert kellett felrakni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lck
Nem hiszem hogy ettõl gyorsabb:

"Megjelent a Firefox 4 új beta verziója. Szám szerint a 11-es, amelyben helyet kapott az úgynevezett “Do Not Track” funkció. Ahogy a web fejlõdik, úgy az adatgyûjtési mechanizmusok is fejlõdnek. A Firefox felhasználóknak mostantól lehetõségük van ezek kontrollálásában. A Firefox Beállítások menüpont haladó lapján megjelent egy “Tell web sites I do not want to be tracked ” (jelenleg még nem lefordított) beállítási lehetõség. Ennek bekapcsolásakor a böngészõ tudatja a meglátogatott weboldallal, hogy a felhasználó nem kívánja, hogy online tevékenységeit naplózzák. Ez a beállítás nem jelent változást a felhasználó számára, amennyiben a weboldalak nem szólítják fel a felhasználót ennek kikapcsolására."

Egyébként, meg jöhetnek nekem mindenféle kromék, meg írhatnak róla mindenféle csodákat.
Ez az FF4 számomra a legkorrektebbül használható böngészõ. Mindenféle szempontból ( sebesség, kiegészítõk, használhatóság ).
/Ez most csak úgy kijött belõlem./
Stefling
Na, felfrissült az enyém is. Méggyorsabb lett mint volt, pedig eddig se volt lassú! 😊
A beállításoknál, ahol be lehet kapcsolni a hardveres gyorsítást, ott lett egy új funkció: "Tell websites stb.." ez mi célt szolgál? Bepipáltam, lehet ettõl lenne gyorsabb?

artschi
újrapakolás és a beta11 felrakása sem segített... DivX codec-et is eltakarítottam, semmi változás...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
flash nálam is legújabb, viszont csak 3.6.13... na mindegy, asszem újrapakolom az FF-et...

lck
( igaz 4.es béta és a legújabb flash )
lck
Nálam ff-al is jó.
artschi
igen, meg IE-vel is, csak az FF szharakodik... 😞

Airbus A380
Chrome-al tökéletes.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein