Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
FIREFOX PROFILES | MANAGING PROFILES
@kalapos: Nem vagyok biztos benne, hogy van rá beállítás, de az nem is az állandó tárolásra való hely.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A könyvjelzõk - Nemrég könyvjelzõzött részben csak 10 könyvjelzõt hagy meg és ha másikat teszek be a legutólsót törli.
Milyen lehetõség van arra hogy több legyen mint 10?
Próbáltam megkeresni az config-ban de erre a beállítást nem találom
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Firefoxban van olyan funkció mint például az xp-ben, hogy lehet felhasználót váltani.
Tehát van több email címem, oldal bejelentkezésem, stb. és én ezeket külön szeretném kezelni, ez megoldható, hogy egy kattintással az én profilomat töltse be, és ott már az én adataimmal jelszóimmal lépjen be, de ha váltok fiókot, akarom már ugyanarra az oldalra az új felhasználó nevével lépjen be.
Van ilyen funkció?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha esetleg valakit érdekelne egy egyedi Firefox ikon, akkor katt az alábbi linkre... nem én készítettem csak találtam, én is használom... 😊
Custom FF Icon
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
http://goo.gl/gd6Zi5
AVIRA - \"More than security.\"
Így kell megcsinálni a klasszikus gyorsindítót!
Sok sikert!
Üdv:Joe!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
AVIRA - \"More than security.\"
Van egy olyan problémám hogy firss windows friss mozilla (természetesen a legújabb)és nem jegyzi a jelszavakat.A belállításoknál ot a pipa webhelyjelszavak megjegyzésénél de meg se kérdezi hogy megjegyezze-e.
Valakinek van vmi ötlete?
Azt szeretném tudni hogy a böngészõn belül van-e olyan beállítás hogy csak egy konkrét oldal felugró reklámjait blokkolja?
A felugró pop-up-ok tiltása opció sajna az összest blokkolja mindenütt.
Próbálkoztam az oldal adatainál az engedélyeknél is hogy "ablakok engedélyezése ezen az oldalon" kivettem a pipát, de sajna ugyanúgy megjelenik.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
documents and settings>profilnév>application data>mozilla>filefox>profiles>santnlyw.default>searchplugins helyén találod😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
2 kérdésem lenne felétek.
1.: Az imesh progi rakott mozillára egy olyan kiegészítõt hogy a mozillában ha nyitok egy új fület akkor ez jön be és odaugrik a kurzol. hol lehet ezt kivenni?
2.: Mozilla nem enged bejelentkezni SG fórumba, most is errõl az internet expoler vagy mirõl írok
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Hiba: a szerver nem tudta teljesíteni a kérést. Próbálkozzon késõbb.
Azt írja ki hogy hiba a szervernél próbálkozzon késõbb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mert állítólag az IE be van de azt én nem akarom használni egyáltalán.
Ha van akkor hol találom meg
Elõre is köszönöm.
http://goo.gl/gd6Zi5
Tenyleg jo gyorsnak tunt, de mivel meg jelenleg rengeteg plugin, amit hasznalok nem mukodott vele, igy kenytelen voltam visszaterni a 3.6.x-hez.
Amugy nem tunt rossznak valoban.
Én még nem próbáltam az új Betat .. de most,h ezt írtad lehet ránézek.. még a nagyon elsõ betákat néztem de aztán már nem követtem...
Bár krómot meg nem értem ezekkel a verziószámokkal... ha így haladnak két év múlva 3 jegyû lesz a fõverzió 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Találkozott már valaki ezzel? FF 4.0 b11
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Megjelent a Firefox 4 új beta verziója. Szám szerint a 11-es, amelyben helyet kapott az úgynevezett “Do Not Track” funkció. Ahogy a web fejlõdik, úgy az adatgyûjtési mechanizmusok is fejlõdnek. A Firefox felhasználóknak mostantól lehetõségük van ezek kontrollálásában. A Firefox Beállítások menüpont haladó lapján megjelent egy “Tell web sites I do not want to be tracked ” (jelenleg még nem lefordított) beállítási lehetõség. Ennek bekapcsolásakor a böngészõ tudatja a meglátogatott weboldallal, hogy a felhasználó nem kívánja, hogy online tevékenységeit naplózzák. Ez a beállítás nem jelent változást a felhasználó számára, amennyiben a weboldalak nem szólítják fel a felhasználót ennek kikapcsolására."
Egyébként, meg jöhetnek nekem mindenféle kromék, meg írhatnak róla mindenféle csodákat.
Ez az FF4 számomra a legkorrektebbül használható böngészõ. Mindenféle szempontból ( sebesség, kiegészítõk, használhatóság ).
/Ez most csak úgy kijött belõlem./
A beállításoknál, ahol be lehet kapcsolni a hardveres gyorsítást, ott lett egy új funkció: "Tell websites stb.." ez mi célt szolgál? Bepipáltam, lehet ettõl lenne gyorsabb?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!