19494
-
#16164 De én használni szeretném, mert gyorsabban tölti az oldalakat. Eddig jó volt a font, de most hogy ujralöktem a gépet, már nem. :/ -
#16163 Ok-Ok. Sorry. Nemrég értem haza és olvasgatom a topic-okat. Azt hittem a nyitó lapot írta át vmi. Még mindig azt gondolom, hogy ez vmi féreg miatt van.
Addon-t még nem néztem. De felesleges is lenne szerintem. 1 biztos. Magától csak úgy nem íródik át. :D
1ébként most néztem, van ilyen oldal valóban.
Ereszd még rá ezt is: link... -
#16162 Sehogy mert nincs is ilyen. -
#16161 Éppen ez volt az első kérdésem hogy ÚJ ABLAK NYITÁSÁNÁL hol tudom beírni mi nyíljon meg?
Kezdőlapot megtaláltam az egyértelmű de szénné néztem beállításokat új ablakra nincs semmi ilyen! -
#16160 Még próbáld ki ezt: link
Miért?! Kézileg nem engedi módosítani?! -
Ironman2 #16159 Firefox,melyik fájlba menti a megjegyzett jelszavakat? -
#16158 Hitman Pro,Avast ,malwarebytes , windefender semmit nem talált!
Akkor kézileg nem is lehet beállítani? -
#16157 Nem is voltam jó belőle.
Grebber Több mint vszínű, hogy vmi kártevő lesz ahogy azt Fatal is írta. Tipikus jelenség. -
#16156 "http://search.babylon.com/ oldal jön be az üres lap helyett."
Akkor talán azt írd, nem helyette jön be, hanem mellette. Keress kártevőt. -
#16155 Edzésen voltam én nem nyomtam semmit sem.
Ez nem kezdőlap hanem új ablak köze nincs a kezdőlaphoz! -
#16154 Talán a kezdőlapnál?
Elállítódni meg vagy felraktál valami toolbart vagy vmi kókány oldal átlőtte. -
#16153 Új ablak nyitásakor eddig üres lap jött be nekem!
Elmentem edzésre jöttem haza most valami http://search.babylon.com/ oldal jön be az üres lap helyett.
Kérdésem mitől változhatott meg és hol lehet ezt átállítani? -
#16152 GPU gyorsítás kikapcs. -
#16151 Persze mert ha egy ruhának az ára előbb 80%-al kevesebb aztán meg 70-nel, akkor már neked fizetnek érte?
Százalékszámítás középiskolában megvolt?:D -
#16150 Újralöktem a gépem, de megint gány a betűtípusok, pedig minden egyes frissítést feltettem. Tipp? :/ -
#16149 Igen, az Nekem is megfordult a fejemben, hogy el sem indul és hasonló "logikák". :)
A lényeg, ha ezt okosan csinálnák akkor lehetne némi nyomást gyakorolni az addon fejlesztőkre. -
#16148 Jól van nu :D
Én nekem fent van az említett két addon, és hasít :D
Lehet nem szar 386-os gépekkel kellene tesztelniük :D Mert hogy 15 vagy 30 msec, az már kit érdekel :D -
#16147 Nekem se frissített. Menj fel a kieg oldalra aztán frissítsd le kézzel. -
#16146 Most tapasztaltam notin, hogy AdBlock 1.3.5 van telepítve és frissíteném az addon-okat de azt írja ki, hogy nem találhatóak frissítések. Pedig van 1.3.6-os.
Kiegészítők oldal működik. Vki találkozott már ilyennel?! Ha igen, akkor van-é vmi megoldás ilyen problémára?! -
#16145 Ha csak indulás lenne lassú az Engem különösebben nem érdekel. Kibírom. :) Mozilla oldalán azt írják, hogy a "Firefox ettől lassabbá válhat". Legalább annyit olvass el, amit beollóztam. ;)
1ébként ebben mi a forradalmi?! Mindig is gyenge láncszemek voltak az addon-ok.
Ennek a listának Én 1etlen értelmét vélem felfedezni. Talán ad egy kicsi kezdő lökést arra, hogy az adott addon fejlesztői rávegyék Magukat, hogy foltozzanak az addon-jukon(jaikon) és lejjebb szoruljanak a listán. Ami Nekünk csak jó. :D
Amennyiben ezek valós adatok, akkor Én még addig is elmennék Mozilla helyében, hogy levenném ezeket az addon-okat a Kiegészítő oldalról. Ez most nagyon sarkítás mert így Én is kukázhatnám jó pár kiegem, de vmi ilyesmi felé kellene elmenniük. Szinte minden addon-ból van másik, egy csomó redundancia az addon-ok között. A legtöbbet használt addon-okat 1értelmű, hogy kordában kell tartani. Ha úgy nézzük ez egyfajta citrom díj féleség a kiegészítők "világában". Ha elterjed ez a lista a felhasználók között; valóban hetente frissítik akkor ez egy jó dolog lehet. Én ezt látom fontosnak ebben a listában. -
#16144 Firebugnál az on for all webpages-t semmiképpen se érdemes belőni, mert sokat lassít. -
Cat 02 #16143 Akkor kétszer lassabb lesz -
#16142 Arról olvastál, hogy mi lassabb a firefoxban ilyenkor? Elindulás, vagy weblap betöltés?
Viccesen amúgy ha a firebug meg a flashgot fel van rakva, akkor el sem indul olyan lassú lesz ? :D Az már több mint 100% :D -
#16141 Ezeket a Firefox-plugineket nem szabad használni
A cikk címe elég rémisztőre lett kitalálva. :)
"A Firefox fejlesztői legújabb kezdeményezésük keretében minden héten letesztelik majd a böngészőhöz elérhető száz legnépszerűbb plugin működésének sebességét, és publikálják ennek eredményét honlapjukon."
Lassú működésű kiegészítő
"A kiegészítők számos hasznos funkciót biztosítanak, de ugyanakkor a Firefox ettől lassabbá válhat. Néhány kiegészítő teljesen lelassíthatja a Firefox alkalmazást és megnehezítik használatot. Amennyiben úgy gondolja, hogy a kiegészítő lehet az oka a Firefox lassulásának, akkor nézze át a listában leggyakoribb okokat. Ne felejtse el, hogy a legjobb teljesítmény eléréséhez a nem használt kiegészítőket érdemes letiltani." -
#16140 4.0 változat már nem csinálja helyette:
eszközök>beállítások>általános a firefox indításakor -
KaBuTo666 #16139 Ma csütörtök van, tudtad? -
#16138 Ismert bug volt, rakd fel a véglegest. -
#16137 Nem tudom, de miért bétát tettél fel, amikor van végleges verzió is?!
Mozilla Firefox 4.0 magyar (12MB) -
#16136 Ma feltettem a firefox 4 bétát, és annyi gondom lenne hogy mikor elindítom mindig a legutóbb látogatott lap ugrik fel és nem a kezdőlap ahogy kéne.
Ezt hogy lehet átállítani? Mert a beállításokban az általános fülnél a kezdőlap megjelenítése van bejelölve az indításnál... Akkor miért nem azt jeleníti meg, miért a legutóbb látogatott lapot tölti be? -
#16135 -
#16134 Időközben megoldódott! -
#16133 Hali!
Mi lehet a gond? Reggel óta ezt írja...
-
#16132 Fox-hoz létezik olyan addon, amelyik hasonló lenne, mint a Chrome Access kieg?!
Egy menügomb, mellyel legördülő listában lehet hozzáférni a következőkhöz: Extension (addon) Manager; Settings (beállítások); Downloads; History.
1db addon, mely legalább a fenti 4 elemet fogalja Magában. A Chrome-os többet is tud, de ez is elegendő lenne.
Hm?! -
#16131 Before: Még mindig nem tudom milyen égbekiáltó hibák vannak a Fox4-esben?! Az eredeti szálnál maradva.
Ha valóban olvasod a topic-ot olvashattad a későbbi hsz-eim is, pár napos tesztelés után. Flash GPU gyorsítás + hardveres gyorsítás. A kettő együttes alkalmazása (UVD szint vs. full 3D GPU gyorsítás ezek kombinálása). És később kitérvén arra, hogy egyáltalán van-é realitása ezeknek. Ez teljesen más "oldala az érmének".
Röviden: Fox4-esben a hardveres gyorsítást nem tudod 100%-ban kihasználni, ha pl. inaktív tabfülön YT videó szól, megy. Ez nem Fox hiba. Radeon esetében AMD UVD szinten kapuzza az órajeleket. Így tesztelték ki már jóval a Fox4 és hardveres gyorsította böngészők megjelenése előtt! Ez az órajel kapuzás nem engedi meg a teljes mértékű hardveres gyorsítást. Ugyanakkor UVD szint lehet, hogy elegendő is erre?! (átlagos böngészés) Erre a választ nem Nekem kell megadnom. Nyilván AMD-nél maradva megint csak hosszas fejlesztői és tesztelési munkát kell ebbe beleölni, hogy vajon mi lenne a leginkább megfelelő megoldás erre az anomáliára.
Több napon keresztül használtam GPU gyorsítás ill. nélküle a Fox4-est, hogy milyen pluszt ad ez Nekem, milyen hiányosságokat vélek majd benne felfedezni... Ha érdekel olvass vissza itt és esetleg a Radeon HD topic-ban.
Azonban az ember véleménye úgy érzem nem azért van, hogy ragaszkodjon hozzá hanem változtasson rajta, ha kell.
Jelenleg megint nem használok hardveres gyorsítást se Flash GPU gyorsítást!
Oka 1xerű: Elég sokat hallgatok háttérzene gyanánt YT kedvenc zenéket (melyek ezt a kérdést vizsgálván videónak számítanak) így ha a géppel semmit nem teszek, csak YT zenét hallgatok UVD szinten járatja a VGA-t teljességgel feleslegesen.
Ami talán Fox4 bug, de még ebben sem vagyok bizonyos, bár másnál is előjött már ez a hiba, hogy 3D-s üzemmódból kilépvén Fox-ból 3D-s órajeleken marad a VGA. És csak újraindítással állt vissza alap, idle órajelekre. -
#16130 Wait nem te voltal aki kb egy heten keresztul azon voltal kiakadva milyen szar a 3d gyorsitasa ? :D
3 oldalt teleirtal, hogy milyen fos. En inkabb nem rinyalok, hanem nem teszem fel addig, amig a hbak a multe nem lesznek. :D -
#16129 Áve! Dear Fijjugok!
Tud vki ilyen (bármit) ami működik is és nem csak az alapértelmezett témával, hanem pl. Persona-val is.
Firefox4 Active Tab - Remove Bottom Border
A kép mondjuk elég hülye, de Én úgy gondolnám, hogy az alsó képen nincs alsó szegély. :D
Eddig Aero stílus fájlokat (stílus fájlokat) használtam, de ráuntam és most persona + colourful tabs (amit szeretek :).
Azonban, sajnos a tab fülek alatti szegély is színes. Pl. egy rózsaszín tabfül rózsaszín alsó szegéllyel egy kékes színű persona-val elég illúzióromboló. :)
Ha felül vannak a tabfülek (így több hely marad), akkor a címsor fölött, ellenkező esetben oldalak tetején van ez a szegély. :(
Nem akkora probléma, de ha vki tud vmi okosságot ne titkolódzón. :)
Notice:
Jakuza ezek akkor sem égbe kiáltó hibák és nem is belebuzulás kérdése. Fel kell pakolni pluszba pár addon-t. Nagy cucc. Nem férnek el. :)
Ettől függetlenül minden további nélkül használható a 3.6.16-os Fox is. -
#16128 "plugint ami pl lementi bezarasnal az oldalakat"
Ezt kifejtenéd? Mert ha 3.x-re gondolok vissza alapfunkció nem volt semmi ilyesmi.
Vagy ha arra gondolsz, hogy a sessiont lementse, hogy megjegyezze milyen tabok voltak megnyitva, akkor a funkció benne van, szerintem egy béta sem volt, amibe ne lett volna, max nem arra van állítva alapjáraton.
Ha neked mégsem működik, akkor egy plussz kérdés, bugot jelentetted mozillánál? -
#16127 az mitől lehet hogy nem tudom bezárni a megnyitott lapokat?
FF4 -
#16126 Hasznalok kiegeket, de nem mindegy hogy azert hasznalj kiegeket, mert kell valami plusz funkcio, vagy +30 kieget kell feltelepiteni, hogy azok a funkciok mukodjenek, amik az FF 3,x-ben, es csak azert nem mukodnek a FF 4 alatt, mert meg nem teljes a funkcionalitasa.
Ep esz ervek es a belebuzulas az FF-be nem ugyanaz.
A jo dolgok mellett a hibakat is ugyaiugy eszre kell venni es nem elfogultnak lenni valamivel szemben, amit hasznalunk, ket kulonbozo dolog. -
#16125 Ha nem telepítesz egyetlen kieget sem, akkor minek használsz FFet? Nem kötekedés, csak kiváncsi vagyok, mert az alap FF buta, mint a tök.