19494
  • gergely1991
    Nem-e erre gondolsz: nézet>eszköztár>testreszabás>majd a vonalat amint az asztalon a ikont áthelyezed a Eszköztár testreszabás párbeszédpanelbe)
  • gergely1991
    eszközök>beállítások>kezdőlap>általános>kezdőlap részleg a "Firefox indításakor" a legördülő listán "A legutóbbi ablakok lapok megjelenítése" kiválasztod
  • SNP
    sziasztok
    Firefox 4.01-en nem tudjátok hogy kell eltüntetni kezdőoldalról az "előző munkamenet helyreállítása" gombot?
  • Adaaam
    A vonalat el lehet valahogy tüntetni ami a címsor alatt van?
  • biomage
    Találtam mást, mit csináljak hogy megjegyezze a lapokat ha kilépek, nem látom azt az opciót.
    4.01 van fent
  • KranaZoli #16319
    Options -> Tabs on top elől vedd ki a pipát. ;)

Ofkórz magyarul, ha az van fenn. :D

PS:

De így több helyed marad. :)
  • biomage
    Hali

Kérlek mondjátok azt hogy letudom rakni a lapokat a könyvjelző alá plz

hehe :D nvm
  • Malakai
    Drag Tab as Shortcut addont próbáld ki!
  • atila4
    nem nagyon működik,mert csak beteszi a mozziához. Az IE meg kiteszi ikonként.erregondoltam.
  • Jaffa 2843
    simán megfogod az adott tabot és lehuzod tálcára :D
  • atila4
    Mozzilához nincs valami olyan addon mint az IE9-ben, hogy le tudom húzni a weboldalt a ttálcára?
  • [HUN]FaTaL
    tabmix plus
  • davidka003
    Le lehet valahogy tiltani,hogy a középső egér gombbal bezárja a nyitott oldalakat? Rákattintok véletlen egy nyitott fülre akkor bezárja és zavaró.
  • morcosqtya
    Nálam is, de nem 10 percenként csak kb 2 óránként.
    Lefagy, nem lehet rákattintani se a tálcán, teljesen passzív.
    A 4.0.1 telepítése óta ilyen...

Jó lenne ha valaki mondana ötletet, hogy mi okozza..
  • Effe88
    Nem tudok rólla. Stabil a rendszer semmi hiba xp sp3 mindig frissíti magát egyébként avg van rajta de semmi jel¼és nincs hnogy bármi féle vírus lenne rajta:S:S:S chrome jól szuperál nem omlott össze nem úgy mint a mozilla sajnos:( hátha lesz valami javítása vagy valami és úgy majd akkor megpróbálom megint a mozillát
  • kl24h
    Nem vírus szórakozik veled?
  • Effe88
    na végül sajnos váltanom kellett kipróbáltam a chromot és eddig jól szuperál egyszerűen a mozillám(4.1) kb 10percenként omlott össze fogalmam sincs mitől, mozilla hibája vagy valami másé de egyelőre maradok a chromnál pedig szerettem a mozillát mindig az volt a gépemen....S::S:S
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A Firefox 4-el ismerkedek. Van a böngészőnek egy olyan szolgáltatása, ahol weblapokat lehet bélyegképként csoportosítani.
    Összeállítottam egy 10 bélyegképből álló gyűjteményt, de nem jöttem rá arra, hogyan lehet ezt rögzíteni. Azaz, hogyan lehet elmenteni és adott esetben újra előhívni.
  • KranaZoli #16306
  • Orionk
    Megvan a probléma:

Az internet explorer átállt offline módba. Vissza kellett állítani, online módba.

Az érdekes dolog az, hogy nem is használom egáyltalán az internet explorer-t.
  • KranaZoli #16304
    Hát első körben fel kellene cserélni, hogy:

- Nálad WiFi;
    - Nála kábel.

:)

Vagy a gépen van vmi összegányolva. 1iket sem használom. Se MSN; se G-Mail és motyója.
  • Orionk
    Sziasztok !

TAlán ide is beírom ezt, mert talán a Mozillához is köze lehet.

Segítséget kérnék szépen.

Előtörténet:
    A lakásban van egy wifi router, és azt osztja szét 3 számgép felé a bejövő LAN kábeles netet. 2 számgép LAN kábellel kapja a netet, egy pedig wifi-n. Én LAN kábelen kapom.

Probléma:
    Internet van is még most is. Viszont szó szerint egyik pillanatról a másikra nem tudok belépni Windows Live Messenger programba, mert MERT EZ JÖN KI HIBA KÉNT
    Ugyanígy egyik pillanatróla másikra nem működik a GMAIL NOTIFIER kis programom sem, ami a GMAIL es leveleket tudja ellenőrizni.

Minden egyéb esetben jól működik az internet, csak ez a két program nem lép be.

Lakótársam viszont, aki wifi-n használja a netet, neki ez a két program is működik.

Ja, és egy éve van nálunk ez az internetezési rendszer, és eddig nem volt ilyen probléma.

köszi szépen, a segítséget.
  • Jaffa 2843
    jah ez az addon bill kombinációja :D
  • [HUN]FaTaL
    CTRL+B vagy CTRL+SHIFT+V vmi ilyesmi bill kombináció van rá.
  • Jaffa 2843
    az nagyon lassú...
  • KranaZoli #16299
    Jahh, Én úgy értettem amit írtál, hogy kipróbáltad Fox4 alatt is. :)
    Elképzelhető.
  • [HUN]FaTaL
    Az is lehet ám, hogy csak nálad fagy le, nincs most fent FF így nem tudom tesztelni.
  • KranaZoli #16297
    Úgy tudtam teljes képernyőre tenni, hogy bezártam a Fox taszk-ot, de a popup ablak kinn maradt. Bepipáltam. Fox újraindít, utána már jó volt.

Ritkán nézek Silverlight-os videót, de az ilyen kis apróságokat a büdös életben nem fogom megérteni és fel tudják nyomni az agyam.

Azért az már nem semmi, hogy egy retkes videót sem lehet probléma nélkül megnézni. Ilyenkor már nem érdekel, hogy Fox; vagy MS hiba.

Ha vmi alternatív flash lejátszó lenne, vagy vmi stream akkor csak-csak, de egy Silverlight plugin-t sem képesek megoldani, hogy bug mentes legyen. :(

Szerencse, hogy már nem az egész Fox száll ell tőle, mert azok a pillanatok tudták teljes mértékben felcsűrni az agyam.

Notice:

MS részéről ide vezet a zárt forráskód és az ilyen apróságok, stb... miatt lesz(van), hogy IE böngészőé a nagyobb torta szelet a diagramon; mert a MS marketing osztályán csak az számít.

Fox fejlesztőknek meg grat, hogy ennyire tesztelték le a Silverlight plugin működését.
  • [HUN]FaTaL
    of course mozshit, Opera alatt hibátlan és persze a plugin az ugye ugyanaz :)
  • KranaZoli #16295
    A ..... ....-ba ennek a tetves Windows-nak. Van ez az oldal: link...

Szeretném full screen-be tenni a Silverlight modul-t, de nem tudom. Inaktív lesz a felbukkanó popup, hogy engedélyem-e az adatok tárolását, aztán összeomlik a Silverlight modul. Well done!

IE9 alatt ofkórz működik.
  • [HUN]FaTaL
    Jobb klikk, beillesztés és ugrás. Minek mindenre kieg?
  • Jaffa 2843
    sziasztok!

létezik a ff4-hez olyasmi addon, mint a paste and go 3?
    bemásolja a címsorba a clipboad tartalmát és "entert nyom"
  • foldi6
    Sziasztok!

Firefoxal van egy kis problémám, nem tudok vele egyetlen weboldalt sem megnyitni, mert nem engedi.
    Hálózati kapcsolat meg van, explorerben tudok böngészni.
    Nem találom a Fifefox beállításában, hogy hol tudnám ezt megoldani.
    Van vkinek tippje?

köszi előre is
    foldi
  • Sordoran
    Sziasztok! Tegnap frissült a Firefoxom 4.0.1-re, és azóta már 3x is lefagyott, ebből 2x csak a gép restart segített rajta. Egyszerűen beáll a firefox először, majd amikor le akarom állítani a windows se reagál. Ötlete van valakinek? Egyébként Windows 7-et használok.
  • Anonymusx
    Köszzz!
  • Peetboy
    Már rájöttem, Állapotsor vagy Eszköztár-ban jön elő a menü, csak el volt rejtve nálam az állapotsor.
  • Peetboy
    Sziasztok!

Hogyan lehet egy kiegészitést alkalmazni??? Az Ant Video Downloadert feltettem a Firefoxban, de nem tudom előhozni videóletöltéshez.
  • Malakai
    Mivel én mindig autómatice visszaállítattam az előzőt, így nem használtam a featuret, de egy friss profilban megnéztem.

Az, hogy kezdéskor ott legyen egy gomb eléd nyomva azt az about:home részévé tették, tehát csak ott látszik úgy.

Viszont bármikor vissza lehet álítani az előző munkamenetet mostmár a menüből: History > Restore Previous Session (angolban).
  • Anonymusx
    De, kipróbáltam. A kezdőlap nem jött be. Azért a másik verzió sokkal jobb lenne.
    Amúgy akkor ez azt jelenti hogy nem csak nekem volt ilyenem?
    A google volt a kezdőlapom, és ott volt lent hogy az előző munkamenet helyreállítása. Viszont más embereket megkérdeztem, őjk nem is tudnak ilyenről, tehát nem mindenkinek volt ilyen a firefoxa?
  • Stefling
    Oké, de akkor a kezdőlap nem tűnik el, ha elindítom?