19494
-
#16524 Hi!
Szerintetek melyik a legjobb/legreálisabb időjárás előrejelző addon a firefoxnál? -
kl24h #16523 A Hungarian Spell Check nem megy csak. -
#16522 Nézz bele a addons mappájába keresd majd install.rdf fájlt keresd meg, aztán keresd meg benne a max version-t.A maxversiont írd át 5.0-ra.:D -
Ironman2 #16521 Na.Nálam most ért véget az 5-ös egyenlőre.visszaraktam a 4.0.1-est,mert Google eszköztár még nincs,amit nagyon hiányolok hozzá,és megnyitáskor teljesen idegen reklám oldal nyílott meg,amit még sose láttam,és nem is voltam rajta. -
#16520 Abban futnak a pluginek (flash, silverlight stb.). Azért szedték külön, hogyha összedől a plugin ne vigye magával a böngészőt. Kikapcsolhatod, gyorsabb nem lesz, de legalább ha összeomlik valami akkor magával visz mindent. -
#16519 -
Ironman2 #16518 A Google eszköztárat -
#16517 Mit nem telepített fel? A legújabb Firefoxot?
Mert én a Google oldalról beszélek, nem működik, nem jobb oldalt a kis kereső. -
Ironman2 #16516 Nekem fel se telepítette azt! -
#16515 Sziasztok!
Nem müködik a GOOGLE kereső !! Behozza a találati listát, de rányomva, üres fehér lap jön be.
Frissitettem a legújabbra de úgyis.
Néha azt írja ki, üssem be a Capcha betüket, de utána is üssem be..... -
Ironman2 #16514 Ezt a plugin-containeres marhaságot még mindig nem akarják megszüntetni? Elfoglal egy rakás helyet a memóriából.Tudom hogy ki lehet kapcsolni,de mire jó ez egyáltalán? És ha kikapcsolom,akkor nem lesz lassabb a Firefox? -
#16513 Simán visszatelepítheted rá a 4-est. Még uninstallálni sem kell az 5-öst előtte. Nekem sem megy vele a Fast Dial. Sajnos ezeket nem a FF fejlesztői írják, így minden azon múlik hogy mikor írja meg otthon a kompatibilis verziót a Jóskapista. -
#16512 Forum beallitasoknal legalul. -
kl24h #16511 Ma frissült nálam a 4-esről az 5-re és megint egy Addons nem megy. mindig valami elrontanak egy ilyen frissítéssel. -
#16510 Beállítások? -
#16509 "- Víruskeresőből vagy Nod van fenn; vagy Avast6 (most ez utóbbi)"
NOD4-es.
Más: Az SG.hu chat ablakot (ablak jobb alja), hogy a retekbe lehet eltüntetni. Másfél hét kimaradt szgép nélkül az életemből. -
#16508 Sziasztok!
Win7 alatt, moz.fox könyvjelzőimet hol találom meg mint file? -
KaBuTo666 #16507 nem -
Ironman2 #16506 Le kell szedni a 4-et az 5 telepítése elött? -
janokapm2 #16505 Hali! Valaki meg tudná mondani, hogyan tudom eltüntetni a bal alsó sarokban a linkek mutatását? Firefox 4 től változtatták meg ilyen felugró ablakszerű zavaró izére. Köszönöm -
#16504 A FF azért nem csinál reklámot mert nincs miből(?) :D
A guglinál más a helyzet:D -
#16503 Es ebbol a fele kamu, mint a jobb memoria es halozati kezeles. -
#16502 Miért kellett?! Mert többek között a sok "marha" ezért tölti orrba szájba a Chrome-ot... Minden verzió kiadása előtt beharsogják, hogy "ötszörösen" gyorsultak, ilyen meg olyan újdonsággal van tele, érdekes módon nálam a Chrome 12 lassabb mint a FF5, javas online játékoknál össze vissza fagy, bughalmaz az egész miskulancia.
Hozzátenném régebben sokkal nagyobb felhajtás volt a Firefox körül, mostanában nagyon elhalkultak, marketing szinte 0, márpedig jó bornak is kell a cégér!
Azért van pár újdonság a Firefox 5-ben:
CSS animációk támogatása
A "Do-Not-Track" fejléc áthelyezésre került
Továbbfejlesztett canvas, JavaScript, memória, és hálózati teljesítmény
Megnövelt szabvány támogatás: HTML5, XHR, MathML, SMIL és canvas
Továbbfejlesztett helyesírás-ellenőrző számos nyelvhez
Fokozott asztali környezet integráció Linux felhasználóknak
WebGL tartalom a továbbiakban nem tölt kereszt-domain textúrákat
Háttér-tabok állíthatóak
Timeout és setInterval leszorítva 1000 ms-ra a teljesítmény fokozásáért
-
#16501 21-én lesz hivatalos
http://www.engadget.com/2011/06/18/firefox-5-slips-out-ahead-of-schedule-gets-official-june-21st/
ahogy olvasom semmi lényegi változás nem lesz benne. nem értem miért kellett ezt eltanulni a Google-tól. 2-3 éve ezt csak 4.1-nek, max 4.5-nek hívták volna -
#16500 nem igen lett gyorsabb... -
#16499 Még a hivatalos oldalon sincs kint, csak ftp-n. -
#16498 Jókor, így megint ne fog menni a ZA Toolbar. XD -
#16497 Igen, fog az, az update szerverek nem egyszerre frissítenek mindenkinek szerintem, mert akkor ledöglene azonnal. -
#16496 Sajna nekem nem frissült még a 4.01.
Ez normális dolog? Várható hogy hamarosan fog? -
#16495 Fast Dial-t sajna (még) nem. -
#16494 Ja, akkor lemaradtam róla, oké ez már a végleges, gyorsabb is lett végülis, hát majd elválik milyen, sőt a kiegészítőket is támogatja, szóval flesh :D -
#16493 De volt. -
#16492 Ez már a végleges? A kiegészítőket is támogatja? RC h h nem volt? -
#16491 Firefox 5.0 Hu final -
#16490 Na jó, feltettem az új ZA 10-et, minden jó is. De...
Admin alatt oké IE és FF alatt is az új Toolbar protection meg minden, de a második fiókomnál FF-nél nem megy az új Toolbar, valamiért a régi szenved. IE alatt van. Telepísem újra a második fiók alatt? (Már persze ha lehet) Miért nem tud valami normálisan működni, hogy ne kelljen napokig őrjöngenem rajta és működne egyből. -
kl24h #16489 Tools > Options > Application > ahol van az összes Adobe/Acrobat (nálam 4 db. van) állítsd be mindegyiknél: Use Adobe Acrobat (in Firefox). -
#16488 Tudtok olyan kiegészítőt, ami a FF tabon nyitja meg a pdfet, és nem kell letölteni, majd a gépről megnyitni a megfelelő programmal? -
#16487 Ajánlanám helyette a Forecastfox kieget, én azt használom nagy megelégedéssel már több éve gond nélkül. Magyarul is beszél. -
#16486 Sziasztok!
Amikor feltelepíteném a 1-clickweather, akkor ezt dobja ki. kép
Azért kellett újból feltelepítenem a kieget, mert 3-as fox-ról váltottam 4-esre. Töröltem és felraktam újból és akkor sem akarja :( De érdekesség, hogy anyám gépén ugyanez van feltelepítve és fut rendesen, ott is 4-es fox van. -
#16485 Amugy milyen virusirtoval csinalja ezt neked ?
Mert nalam az Eset 4 csinalta, de lecsereltem az Eset 5 RC1-re a hiba azonnal megszunt, es azota meg nem talalkoztam ezzel a hibaval ujra.