19494
-
#16564 Ezért írtam, hogy inkább használj másik modern böngészőt!
Aztán új firefox verziókat meg mindig lehet csekkolni, hogy milyen nálad.
Azért persze engem is érdekel mostmár, hogy mitől használhatatlan. :)
Bár 1-2 tippem van, mert ugye sokaknál lassú az UI (a 7-es tervei közt szerepel a gui gyorsítása is egyébként), a másik ami miatt mai napig sokan kajabálnak a betükön az aliasing. Utóbbira addon lehet a megoldás, amivel lehet részletesebben beállítgatni ezt.
@Diesel Dog: Első körben gyorsítótárat ürítenék, ha az nem segít flash újratelepítés. -
DIESEL DOG #16563 Sziasztok!
Valakinek van valami ötlete arra hogy FF5 miért nem hajlandó YT-os és egyéb flash videókat betölteni? Tegnap még baja sem volt, most meg valami gebasz van... esetleg flash player probléma? -
#16562 Attól, hogy a többi böngésző elszaladt mellette, és a GUI még mindig egy lassú szar. -
#16561 Mégis mitől lett haszbálhatatlan? Kb ugyanazt tudja, mint eddig xD szal ez akkora baromság, a pluginokat is támogatja. :) Annyi hogy gyorsabb lett meg javítva lett benne párszáz hiba, gyorsabb motor stb stb, szal rosszabb semmi képp sem lett, bár a verziószám ugrásokat én is hülyeségnek tartom. -
#16560 Persze, haladni kell a korral, én is állandóan figyelem az új lehetőségeket. Ám szegény Firefox egyre kevésbé felhasználóbarát, ahogy jönnek ki sorban az új verziók. Az ötös aztán már annyira sz*r lett, hogy gyakorlatilag használhatatlan.
A 3.7.5 egy stabil, jól alakítható és gyors böngésző. Mégis, amint lesz nála jobb új Firefox, haladéktalanul le fogom rá cserélni. -
TomBond #16559 Nekem eddig a google volt beállítva kezdőlapnak, de kb. 3 napja amint megnyitja a google-t azonnal átirányítja erre az oldalra. Mostanában nem telepítettem semmit. -
#16558 Más a kezdőlap?:S
talán eszközök>beállítások>általános fül alapértelmezett gomb
Nem telepítettél fel rá esetleg egy bővítményt/kiterjesztést? -
#16557 Hoppá, ezt nem vettem figyelembe na mindegy:/
Nem baj, akkor talán a #16555 hsz második szakasza segítségedre lehet hacsak ha a program nem állítja vissza az eredeti állapotára. -
#16556 #16555 első része -
#16555 Erősen ajánlott vírus kereső használata:
Kaspersky Removal tool
Malwarebytes Antimalware
Ha végeztél:
címsorba begépeled about:config
keyword.url keresése
majd az értékhez
http://www.google.com/webhp?hl=hu#sclient=psy&hl=hu&site=webhp&q= -
#16554 A Google kereső csinálja ezt. -
Ezzel mit lehet csinálni? A betüket beírva is újra ez jön be. -
TomBond #16552 Tudna nekem valaki segíteni abban hogy miért vált át a google.hu rögtön a www.cinsay.com oldalra? Eddig a google volt a kezdőlapom, de tegnap óta rögtön átirányít erre a cinsay-ra. A többi böngésző rendben van csak FF csinálja ezt. -
#16551 Semmi bajom a 3.5-el, de haladni kell a korral, ugyanaz a rossz felfogás a réginél maradni, amit a sok internet explorer szídással próbálnak kiírtani sokan (elsősorban webfejlesztők). Az IE6-os is jó böngésző volt annó, csak az már pöttyet régen volt. -
#16550 Ashampoo/Shareaza volt a ludas átírta az alapértelmezett keresőt... pff -
#16549 Baromságokat beszélsz, folyamatosan gyorsul, okosodik és modernizálódik a Firefox, nem is értem mi vesz rá valakit arra, hogy az őskövület 3.6-t használja ami jelentősen lassabb mint a 4.0 vagy 5.0 -
#16548 Lyukas, mint egy öreg zokni. :)
Ennyi erővel használhatnál IE7et is.
Szerintem is a 3.5 volt az utolsó normális FF, ezért nem is használom csak új verziónál nézem meg, hogy gyorsult e már a GUI :D -
#16547 Mi bajod a 3.5-tel? Az volt az utolsó korrekt FF. A 3.6-tól kezdve minden új verzió rosszabb lett az előzőnél. Mintha a Mozillánál a konkurencia fejlesztene, és direkt haza akarnák vágni ezt a böngészőt. -
#16546 Nem vagyok én se Firefox ellenes, nem azért írtam, de inkább egy friss Chrome/Opera, mint 3.5-ös fox. -
#16545 "A címsorba ugyebár régebben ha beírtunk valami szót pl "sg" akkor azt automatikusan kiegészítette a Firefox és megnyílt az oldal."
Nálam (Ubuntu 10.10/Firefox 5.0) most is így van, a lehetőségeket (a régebben megnyitott oldalakat) lenyíló listában felsorolja.
Ha rákeresel a [url=http://www.google.com/search?q=%22search-results.com%22]"search-results.com"[/url] kifejezésre, láthatod, hogy ez egy adware.
"Akkor inkább térj át egy másik modern böngészőre, mint pl Chrome, vagy Opera!
Támogassuk a modern webtechnológiákat."
Egy Firefoxxal is jobban támogatod, mint a vállalati rendszerekre többségében feltelepített IE-vel - példa. -
#16544 Akkor inkább térj át egy másik modern böngészőre, mint pl Chrome, vagy Opera!
Támogassuk a modern webtechnológiákat.
@DjDano: Esetleg vmi adware? Less be az about:config-ba és ott keress rá a search-results.com-ra és azokra nyomj egy reset-et, de lehet ez nem oldja meg, ha egy külső progi mindig visszaállítja, akkor kell egy adware/spyware írtó is. -
#16543 Én most tettem vissza a 3.5.7 verziót, az utolsó használható Firefoxot. -
#16542 Hali! Pár hete vettem észre egy igen idegesítő változást a Firefoxban. A címsorba ugyebár régebben ha beírtunk valami szót pl "sg" akkor azt automatikusan kiegészítette a Firefox és megnyílt az oldal.
Most viszont a http://www.search-results.com/ oldal keresője lép működésbe...
Vissza lehet valahogy állítani a régi "állapotot"? -
Arkon #16541 Szia!
Volt ilyen régebben úgy hívták EarthWorm. De csak a FF hármasig volt kompatibilis. -
#16540 Köszönöm. -
#16539 Quick Translator -
#16538 Hello!
Van olyan FF addon amelyik olyat tud hogy ha egy szó fölé viszem az egeret és ott tartom akkor kiírja más nyelven? Spanyol szöveghez kellene akár magyar akár angol fordítással. -
Kheled #16537 Sziasztok! általába milyen gyakran szokták frissiteni az addonokat a firefox új verzióira? jólenne már valamilyen multirow toolbar -
#16536 about:config -
#16535 Köszi! -
#16534 Sziasztok!
A Mozilla manuál.is beállításait milyen paraméterekkel tudom elérni?
Pár értéket átszeretnék írni... -
kl24h #16533 Most már megy!!! -
polly7 #16532 Időközben találtam a kérdéseimnek megfelelő(bb) topikot.
A lenti hozzászólásaimat itt semmisnek vehetitek.
Elnézést, hogy elsőre rossz helyen kopogtattam. -
polly7 #16531 Update 2: Remek... még csak pár órája töltöttem le a programot, még nem is használtam, de már kiírja, amikor meg akarom nyitni, hogy lejárt a próbaverzió használati ideje... -
#16530 Nem tudom, de azt sem, hogy miért nem 5-ösre frissítettél. klikk... -
polly7 #16529 Update: Letöltöttem a "Mask My IP" nevű programot, telepítettem is, viszont a további lépésekben nem igazodom el. Valaki tudna esetleg segíteni? Böngésztem már a netet valamiféle használati útmutatóért, de sikertelenül. Persze nagyon is lehet, hogy én vagyok a béna.
Köszönet!
(Még mindig érdekel egyéb megoldás is, ha van más/jobb, mint a fent említett program, de kritérium, hogy egyszerű legyen, mert messze nem vagyok egy számtech szaki.) -
polly7 #16528 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami nem kifejezetten a Firefoxhoz kapcsolódik, de jobb híján felteszem itt - elnézést érte. :-)
A kérdésem az, hogy hogyan tudom "elrejteni" a lakhelyemet? Vannak uis. olyan honlapok, amelyek folyamatosan listázzák, honnan érkeznek a látogatói, és némely esetben ez engem zavar.
Köszönöm a segítséget, előre is. -
#16527 Egy fontos infót kihagytam: magán a Youtube-on minden gond nélkül megy. (Tehát nem flash probléma lehet). -
#16526 Frissítettem a 4-re, és most egyes fórumokon az oda berakott Youtube (és más) videók nem láthatóak egyáltalán (a kerete se látszik, üres mező van helyette).
Mit kellene csinálnom, hogy láthatóak és lejátszhatóak legyenek? -
#16525 Nekem a Forecast vált be, évek óta azt használom.