19494
  • KranaZoli #16484
  • LoSA
    thx
  • Jakuza001
    Hat ez az amitol nem fog megoldodni a problemaja, mert nalam is ugyanaz a helyzet es nekem false beallitasnal van. Kb ezer eve allitottam ezt be, de allandoan elofordul, hogy lapok betoltesenel vagy valamilyen fajl letoltesenel a vege elott megall a bongeszo es egy ido mulva lep csak tovabb.
  • garferi
    about:config -> browser.download.manager.scanWhenDone;false
  • garferi
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/nosquint/
  • LoSA
    Srácok... Hogyan lehet azt beállítani, hogy minden oldal egységesen fel legyen nagyítva? Mert pál oldalt CTRL + görgetéssel nagyítottam, de csak azok lesznek felnagyítva, a többi "ismeretlen" oldal nem. Ezt hogyan lehet megcsinálni, hogy "egységes" legyen?
  • KranaZoli #16478
    Vkinek 5lete?!
  • JoeFromHun
    Köszi!Jah úgy néz ki ez volt a gond.
    Akkor úgy néz ki a flash-nek nem tetszik a VGA-m vagy annak a drivere? :S
  • Jakuza001
    Probald kikapcsolni a hardware gyorsitast, jobb click a flash videora es ott.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlen,h mitől van a youtube és más hasonló online nézhető videóknál,h már vagy két hónapja ilyen kis zöld kockákkal szemeteli be a videót...
    Először azt hittem a FF a hunyó de néztem opera alatt is ez van.
    Most ebben vajon a Flash vagy a VGA driver a hunyó?
    ATI-AMD 11.5-ös drivert használok ATI 4290-es karim van!
    Ha valaki tudna okosat mondani azt megköszönném!
    ---
    Joe
  • kl24h
    Az Adobe X-el működik.
    Gondoltam, hogyha frissíti magát, akkor nem kell letörölnöm a régit és letöltenem a legújabb Adobe Reader-t, de úgy látszik az automatikus frissítés nem mindig válik be.
  • Jakuza001
    Semmi csak az e-peenes idiotaknak, jo lesz menozniuk, hogy nekik mar 0.112 verzioval nagyobb szoftveruk van.
    Kb ennyit fog erni, meg azt, hogy majd nagybetukkel fogod mindenhol latni az FF reklamjait, hogy mennyien toltottek le a firefoxot.
    Szoval ketoldalu menozes lesz, mikozben valos hasznalhato funkciot nem fogsz latni fel evekig a programban.

Az atalltak egy surubb verziokra is egy nagy tereles, mert az FTPjukrol szinte napi szinten lehetett leszedni a nightly buildokat.
    http://nightly.mozilla.org/
  • [HUN]FaTaL
    Ha néha olvasnál híreket akkor tudnád, hogy ők is átálltak a sűrűbb verzióra és a verziószámnövekedésre. Tehát amolyan Chromeos módszerrel gyorsabban lépkednek a főverziók között, így gyakrabban kerül kiadásra egy-egy új verzió, kevesebb újítással mint eddig.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Egy kérdés ami felmerült ma bennem miután kipróbáltam a Firefox 5Beta-t...
    Vajon mi lesz ebben a verzióban olyan forradalmian új,h főverziószámot is kell léptetni...
    Mert én a 4.0.1-hez képest semmi extrát nem érzékeltem... Bár igaz még nincs kész az 5-ös.
    Tehát? Valaki tud többet erről a verzáról?
  • Optimus Prime
    Próbáld az új Adobe X-et.
  • gergely1991
    FF 5 BETA
  • KranaZoli #16468
    Mozilla Firefox 5.0 BETA 5 (14MB)
  • kl24h
    Arra van állítva. Nem rég frissített az Adobe Reader 9.4.4-es van most és mégsem megy. A videók nézése perfekt megy, hang minden rendben van, hogy ezt az Adobe Reader-t miért nem tudja normálisan használni, nem értem.
    Azt is megtehetem, hogy telepítsem újra az Adobe Reader-t, de szerintem a hiba csak meg fog maradni. Mikor lesz időm lehet újratelepítem.
  • Malakai
    Hogyha Options > Applications > PDF File mellett nem a Use Acrobat Reader (in Firefox) van akkor arra állítsd, ha mégis, akkor próbálj meg egy Adobe Reader újrázást!
    Ha más pdf olvasó (ami támogatja is a dolgot), akkor értelemszerűen az.
  • kl24h
    Az nálam is megy, hogy beállítom, hogy töltse le vagy hogy nyissa fel az Adobe Reader programban, de az, hogy a Firefox ablakban jelenjen meg, az nem megy. Remélem javítani fogják.
  • Optimus Prime
    Nekem is csinálta, de csak amíg be nem állítottam hogy töltse le a PDF fájlokat.
  • ZilogR
    Ez bizony nálam is így, legalábbis hasonlóan van:
    pdf-et letölti és megnyitja, DE: nagyon lassan, sokáig meg sem jelenik, ha görgetem, a görgetősávban a "csúszka" nem a dokumentumon belüli helyzetet mutatja és ha el akarom menteni, akkor fagy a böngésző azonnal és kíméletlenül.
    Egy jó megoldásom volt erre: Fájl/Oldal mentése, ekkor elmenti szépen.

Ami viszont új bug és van 2 napja: Oldalsávban Előzményekkel indul a Firefox (4.0.1) ellenben ha megnézem a Nézet/Oldalsáv menüben, a Könyvjelzők van bejelölve. Ha rákattintok, oldalsáv eltűnik, majd újabb kattintás a Könyvjelzőkön, akkor már helyesen azok jelennek meg oldalt.

Ötlet vkinek?
  • Malakai
    FF 3.x-el is csinálta az adobe reader, újra kell telepíteni a plugint valószinüleg.
  • KaBuTo666
    Hát ez aztán rohadt nagy szívás kedves barátom!
  • kl24h
    Ja elfelejtettem mondani, hogy csak fehér ablak marad és ahol szokta mutatni a *.pdf betöltődését több MB esetén, ott csak egy kis fekete csík van. Tehát nem blokkol le a Firefox, csak egyszerűen nem mutat semmit, pedig úgy látszik, hogy betölti magának.
    Próbáltam azt is, hogy a Firefox legyen alapböngésző, de akkor is ugyanez a hiba.
  • kl24h
    Ma vettem észre, hogy a 4.01 verzió nem jelenít meg semmilyen *.pdf dokumentumot (pl. User Manual, hasonló dolgok, bármi, ami *.pdf), viszont IE8 tökéletesen megnyitja.
    Nem is tudom, hogy mióta feltelepítettem azóta nem megy vagy csak egy időtől errefelé, mert csak ma nézegettem ilyen könyveket.
  • garferi
    Először is frissítsd a Flash playert: http://ninite.com/flash-flashie/
    Másodszor kapcsold ki a pluginek külön folyamatként való futását: címsorba about:config -> dom.ipc.plugins.enabled = false
    Harmadszor tedd fel az Adblock Plus kiegészítőt ha még nem lenne fenn: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/adblock-plus/
    Az sem árt ha a Mozilla honlapjáról letöltöd a legújabb FF verziót és felülfrissíted a jelenlegidet a gépen, hátha hibás valami fájl a telepítésedben.
  • garferi
    http://kb.mozillazine.org/Nglayout.initialpaint.delay
  • Dency
    Hali.
    Nekem ez a firefox 4.0.1 csinál olyat hogy beszaggat egy idő múlva, pl ha új fület nyitok meg akkor szaggatva jeleníti meg vagy youtubon nézek videót akkor az is szaggat, és csak úgy lesz jó ha bezárom és megnyitom újra. Valaki tapasztalta ezt a hibát? Van rá valami megoldás?
  • Kori
    mit kell lekapcsolni vagy beállítani a 4-esbe hogy ne gondolkodjon időnkét 5-10 sec-et mielőtt betölt egy új oldalt illetve frissít egy oldalt
    természetesen már működő ff esetén
  • KranaZoli #16454
    Mozilla Firefox 5.0 BETA 3 (14MB)

Adobe Flash Player 10.3.181.22 FireFox, Opera (3.08MB)
  • KranaZoli #16453
    Érdekes. :) Kössz! Nem tudom, hogy Nálam miért lett HTML5.

1ébként itt lehet engedélyezni: YT HTML5 De nem rémlik, hogy engedélyeztem volna.
  • armageddon666
    About Adobe Flash Player .... van az alján, HTML5-t nem látok sehol a menüben.
  • KranaZoli #16451
    Jobb klikk pl. egy Flash-en. :) És az fogja kiírni, hogy HTML5
  • armageddon666
    Ezt hogy lehet megnézni?
  • KranaZoli #16449
    YT átállt HTML5-re?! Nem engedélyeztem, de Nálam HTML5 lett.
  • atidnaB
    Nálam meg ba..ik működni..Kiírja,hogy nem kompatibilis 4.0.1-es verzióval,ezért letiltva..Csessze meg..
  • kl24h
    Soha nem tapasztaltam ilyent.
  • KranaZoli #16446
    Nálam működik.
  • kezdő2
    sziasztok!
    tudja valaki,hogy ie8 telepítése után miért dől össze a firefox?
    üdv