19494
-
#16684 Kipróbáltam. Úgy elqrta a fejlécet, hogy "öröm" volt nézni. Nem ajánlom. -
#16683 Egy lelkes Firefox rajongónak hála, már most kipróbálhatjuk a Firefox 8-ban debütáló új Firefox Australis UI-t:
Australis 1.0b1
-
#16682 Jahh-jahh, le is kaptam, fel is dobtam. :)
-
#16681 Megjelent a Firefox 6.0 ötödik bétája:
Firefox 6.0 beta 5 magyar -
#16680 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=16672]#16672[/URL] -
vitya79 #16679 És melyik gombbal forditja le az oldalt? -
#16678 nem telepítettem kiegészítőt már régóta..
viszont ma frissítettem az 5.0-ra.. hátha :) -
Noodlee #16677 Reinstall már volt?
Esetleg valami új telepített kieg miatt xaraxik? -
#16676 Most, hogy króm alól vagyok, nincs hiba ;)
Na, de a lényeg az, hogy mi a tökömtől zakkant meg a FF? -.- -
Ironman2 #16675 sőt,a youtube downloader addon is hibás lett -
kalapos #16674 Sziasztok
Egy pár napja furán viselkedik a ff.
Ha elkezdek egy új címet beírni a böngészósávba egy csomó olyan oldalt listáz ki alá amit nem írtam be hanem csak böngészés közben jutottam oda.
Ezt hogyan lehet kikapcsolni?
Kösz
Kalapos -
#16673 Valami van a Firefoxommal.. már tegnap is hülye volt, de ma még hülyébb.
• Ma azt csinálja, hogy speciel amit most ide írok azt nem látja, csak akkor jelenik meg, ah egy másik megnyitott ablakot megmozdítok. De egyáltalán az egész ablak nem frissül.
• Tegnap azzal szívtam este, hogy meg voltak nyitva fülek, amelyből bezártam egyet.. és ott maradt.. nem zárta be, de nem tudtam megnyitni és utána már bezárni sem.. de a fül ott maradt felül.
Bárkinek valami megoldása ilyesmire? Másnál is előfordul esetleg?
Nem szeretném ha az volna a megoldás, hogy zárjam be és indítsam újra.. elég béna egy megoldás volna.. és nem is akarok fél óránként becsukogatni.. -.- -
#16672 Weblapfordítás
Ezt a linket tedd be a könyvjelző eszköztárba(vagy elmented vagy behúzod oda):)
Amúgy ez google fordító ráadásul böngészőfüggetlen:) -
#16671 Engem szerencsére elkerült ez a jelenség, de köszi a tipp-et! -
#16670 de ha csak egyet akarsz, akkor elvileg úgy is működik, hogy ahova beírnád a felhasználónevet, megállsz a törlendő fölött, és <del> gomb -
#16669 Clear Recent History > Form & Search History -
Orionk #16668 Sziasztok !
Hogyan lehet a Mozilla Firefoxban kitörölni a megjegyzett felhasználóneveket?
A jelszavakat már megtaláltam, most a felhasználóneveket kellene törölnöm.
A jelszavakat itt kellett: Eszközök-->beállítások-->security(magyarul azt hiszem, hogy biztonság)-->és itt van a jelszavak és felhasználónevek megjegyzése.
köszi szépen
üdv., -
Ironman2 #16667 Help! Van olyan weblapforditó a Firefox 5-höz ami a google forditóhoz hasonlo,és egy gombnyomásra leforditja az oldalakat,nem a kijelölt szövegeket?Firefox 5.0.1-hez kéne -
#16666 Köszi. :) -
#16665 Ha esetleg valakit (még) érdekel.
A FF5 megjelenésekor téma volt itt hogy egyes videokártyáknál hardveres gyorsítás esetén mosottak lettek a betűk.
Erre jött megoldásként az Anti-aliasing tuner kiegészítő.
Többeknél ez sem hozott megoldást, hogy miért az oka nem derült ki.
Most egy újratelepítés után egészen véletlenül jöttem rá hogy a kiegészítő megfelelő működéséhez szükség van arra hogy a gépen fenn legyen a Misrosoft Visual C++ 2008 is.
Próbálja ki akinek ilyen gondja van. -
merida111222333 #16664 Köszönöm szépen. -
#16663 nekem jobb klikkel is működik:
http://sg.hu/forum.php
jelöljétek ki, jobb klikk, majd az első három opció közül lehet választani. :) -
#16662 Hm, kösz. Ezt jó tudni! :) -
#16661 én meg azt használom, hogy kijelölöm az url-t, és ráhúzom egy fülre :D
Nemkicsit meglepődtem, mikor először láttam, hogy működik :D -
#16660 És ez még kompatibilis, jól működik?! (force-olva)
Van egy ilyen is: Text Link
Bár Én 1iket sem használom. -
#16659 Linkification -
merida111222333 #16658 Üdv. Annyi kérdésem lenne hogy melyik az a Firefox kiegészítő amelyikkel egy adott link közvetlen kattinthatóvá válik? Szóval hogy ne kelljen másolgatni a címsorba a linket, hanem egyből hivatkozásként jelenjen meg.
Emlékszek hogy volt ilyen Firefox plugin nekem felrakva, csak formázni kellett a gépet, most meg nem emlékszem a nevére. -
#16657 Ja nem is figyeltem :D -
#16656 Én csak belink-eltem PH-ról a válaszod. :) -
#16655 Mert csak MACre tartalmaz biztonsági frissítést, ezért nem frissít, mert minek. Kézzel letöltheted az utolsó buildet. -
Puhos #16654 Köszi. -
#16653 link... -
Puhos #16652 Sziasztok!
Miért nem frissít a Firefox, amikor már az oldalon is kint van az 5.0.1-es verzió?
-
#16651 Alapból azthiszem sehogy, max új toolbart készítesz és átrakod oda az addon gombokat.
Esetleg lesd meg ezt: Firefox 4 UI Fixer, hülye név, kompatibilis FF8-al is. :) -
#16650 Hali! A Firefox kiegészítősávját lehetséges valahogy felülre helyezni? -
#16649 Valaki nem tudja az miért lehet, hogy általában újonnan indítva (eh...) a könyvjelző menüt megnyitva kifagy. Bár inkább csak a menü és bármi mást hozok előtérbe takarja, ez kb. 5-10 mp.
4.0.1 -
Ironman2 #16648 sütiket hol tárolja a rendszer win7-ben? -
#16647 A Firefox 5.0-án fent van nekem a Multirow Bookmarks Toolbal 5.0.1.
Be van állítva, hogy 2 sor RSS-t engedélyezzen, de még is csak 1 van.
Miért?
Hogy lehet megcsinálni, hogy 2 legyen? -
kisokka #16646 Mármint az Adblock-ot?Na ha felkelek letesztelem már, csak valaki vésse a másnapos fejembe... -
Ironman2 #16645 Az érdekes,mert telepiteni se engedi