19494
-
kisokka #16644 Szerintem még az 5-10 mp is sok, lehet eleve nem is az Adblock-al van gond.Az is igaz, hogy Ubuntum még nem volt, de nem hiszem, hogy az lenne a gond...Érdekel engem is a téma, mert használnám azt az addont, csak mindig elfelejtem -.-' -
#16643 Az Adblockom lelassította a Firefox indulását nagyon! Eddig 5-10 mp alatt elindult, de most ha az Adblock engedélyezve van, akkor kell 1-2 perc is. És ilyenkor annyira megfagy az egész rendszer, hogy semmi nem indul el addig, amig a Firefox. Valaki tapasztalt ilyet? Mit csináljak, hogy Adblockom is legyen, és a Firefox is gyorsabban induljon? :D
Firefox 5, Ubuntu 11.04 -
kisokka #16642 Nálam az működik... -
Ironman2 #16641 Google toolbar még mindig nem jó az 5-el? -
#16640 Ez talán jele, hogy egyéb probléma is van?
Írtsd ki a kórokozókat és csak utána térj vissza a mégtöbb kórokozó letöltögetésére! -
#16639 Nincs is fent az Adblock és NoScript sincs. Ant Video Downloader van fent.
De másik böngésző az Explorer egyáltalán nem müködik.
Másik baja a Firefoxnak, a Google keresőből a Searchnickel.net oldalra irányit. -
#16638 Az persze, hogy megfogja, az a dolga.
De adblock is szűr sokszor js-t. -
#16637 NoScript mindig megfogja, ez a feladata, ha nem engedélyezted külön. AdBlock ha megfogja, akkor rosszul működik, de ettől még előfordul. -
#16636 Inkabb a NoScript szokta. -
#16635 Tisztában vagyok vele, hogy mi az adblock, azt kérdeztem nem szűrte e ki a divet amiben a captcha van. -
#16634 Az Adblock reklám eltávolító. Nem hiszem, h azzal jó lenne. -
#16633 adblock nem szűrte ki? -
Nem látni a Captcha-t, nem tudom beirni a betüket.
MI AZ OKA ?? -
#16631 Ba***ki, ez így naggyon baba. Jól van na, Én nem tudtam mit jelent az a ~ karakter. Nagyon köszönöm! Working!
Profi vagy!
"Pl, ha az sg-n az adserver-t szeretnéd engedélyezni, de csak itt és csak azt, akkor az /adserver/* filtert módosítsd ~sg.hu##/adserver/*-re. "
De akkor ez így nem helyes. Ha előtte van a ~ karakter akkor tiltja az adott oldalon a szűrő működését. Vagy csak nem jól fogalmazok. Mind1 a lényeg, hogy működik. -
#16630 sziasztok.van egy olyan problémám hogy pl googlen vagyok rajta és akarok új lapot nyitni és nem megy hiába kattintok a pluszra hogy új lap semmi meg sem moccan.légyszives segitsetek.válaszotokat előre is kösszi. -
#16629 Elsőre is értettem, arra válaszoltam és az úgy működik, talán figyelmesebben tessék elolvasni a hozzászólást, de a lényegre enyhe utalást teszek azért.
~ -
#16628 Nekem még nem tűnt fel, de biztos vannak ilyen topic banner-ok. Viszont egy oldalon meg tök jótékony alapból, amit szintén sokat nézek; olvasok.
Ok-Ok értem Én, ahogy írtam korábban is, akkor marad a manuális mód. -
#16627 Mint mondtam legalább 3 topic van az sg-n ahol kiszűri a bannert (vagy mégtöbb) így ezt az egész szart érdemes inkább letiltani és kézzel kiszűrni a dobozkákat ph-n. -
#16626 Igen, csak egész konkrétan ennek a fordítottja kellene. :D -
#16625 Lehet nem voltam világos.
Én azt szeretném, hogy ez a sor:
##*[class*=banner]
csak prohardver.hu-n ne szűrjön, legyen inaktív, ne tiltson, de mindenhol máshol maradhat.
Nem tudom, hogy így érthetőbb-é, vagy sem?! -
#16624 Dehogynem be lehet.
Pl, ha az sg-n az adserver-t szeretnéd engedélyezni, de csak itt és csak azt, akkor az /adserver/* filtert módosítsd ~sg.hu##/adserver/*-re. -
#16623 Éreztem. :(
Igen azzal. Mind1, annyira nem fontos - akkor majd kimatyizom... -
#16622 Ilyet nem lehet. Vagy mindenhol tilt az az 1 darab elem (ha a class bannerrel van problémád, akkor az nem csak 1 oldalon okoz gondot, itt az sg-n is több topic van ahol nem jó), vagy azon az 1 oldalon tiltod a teljes szűrést.
Érdemes letiltani azt a szűrőt és ahol még reklám van ott kézzel tiltani a többi elemet (nth-child). -
#16621 Sziasztok!
Azt meg lehet vhogyan oldani AdBlock-al, hogy egy szűrő lista 1db eleme, csak egy oldalon ne tiltson?! -
#16620 közben megvan a válasz: Sehogy egyelőre :/ -
#16619 Androidos mobil firefoxot vágja valaki? Hogy kell rá flash-t varázsolni? -
#16618 Nekem a firefox fölső része így néz ki. De van vele egy problémám. Túl sok helyet foglal el vízszintesen a könyvjelzősáv. A görgetés már megvan oldva. Mostmár csak annyit szeretnék hogy szűkebb legyen vízszintesen, mert néha már egy weboldal fület sem látni. könyvjelzősávhoz multirow-t tettem fel. De többsorosra nem tehetem mert úgy is túl sok helyet foglalna
Feltettem a chromeeditet is de azzal se tudtam megoldani egy bemásolt kóddal. Valami segítséget adjatok legyetek szívesek.
-
#16617 aszem megtaláltam a probléma okozóját a nagy memória használatban :D
legalább is nálam úgy tünnik ez okoza a nagy memória használatot
Videosurf videos at a glance plugin -
kisokka #16616 Ezért írtam, hogy "tudom, hogy az Appdata rejtett cucc" :D Megnéztem előtte, átvizsgáltam mindenhogy, de nem voltak ott a bookmarksok. -
lally #16615 Bocsi, egy kissé megkésve jutottam csak ide.
-valószínű, hogy a TC-nél engedélyezned kell még a láthatóságot:
Beállítások -> Általános beáll. menüt választva;
-majd ott balra, felülről a 2. elemén a "Képernyő"-be lépve,
Jobbra a legfelsőbe tegyél egy pipát.
(-nagy kár volt a komplett uninstallod, de azért még így is okvetlen nézd meg,
mert szerencsére a Win7 is eléggé linkül melózik ebben a témában.) -
kisokka #16614 Rendben, akkor végül is jól értettem.Viszont nekem nem hozta be ezeket egyszer sem(tudom, hogy Appdata rejtett cucc, de nem voltak ott).Még eddig nem találkoztam ilyen hibával, ami ráadásul pont a könyvjelzőkben bújt meg.
Vezérlőpultból úgy kellett leszednem FF-ot, hogy törölje a könyvjelzőket is, mert másképpen sehogy sem indult következő feltelepítésnél. -
lally #16613 Olvashatóbbra próbáltam ollózni a #16610. kép balján már alig kivehető
Firefox automatikus mentési mappa, Teljes elérési útvonalát.
-
kisokka #16612 Az előbb még vettem, mostmár nem.Mindegy, megoldódott. -
lally #16611 -eddigi stílusod alapján, gondolom;
Vetted azért a lapot még akkor is, ha az előbb, véletlen, eggyel alsóbb likba kettyintettem.
-
lally #16610 -sőőőt;
Valószínű, hogy még mindig nincs mindened elbukva !
-íme, az előző kép egyik részlete, kissé nagyobb kiadásban:
-
kisokka #16609 Felkerestem, sehol nem volt.Még külön bookmarks-al is kerestem(ekkor találtam meg a régebbi exportot is).Az lehetett a gond, hogy eleve a könyvjelzők csinálták a fesztivált és sehol nem volt Commanderben(hozzáteszem, mióta létezik TC, azóta használom). -
lally #16608 Nem buktad volna el, ha a meg-megismételt_telepítéseid előtt felkerested volna Ezt a Mappád:
-
kisokka #16607 Eszközök->Beállítások->Általános és ott a Kezdőlapnál beírod mit akarsz nyitáskor. -
piamania #16606 Nekem vki segítene? -
kisokka #16605 Na ma reggel volt egy kis időm foglalkozni vele, de sajnos CCleaner sem segített.Csak úgy bírtam újratelepíteni rendesen, hogy odavesztek a könyvjelzők is.Lehetséges, hogy valami hiba abban volt, nem tudom.Szerencsémre megtaláltam egy korábban exportált könyvjelző pakkot, így mégsem akkora a veszteség, de erősen hiányos így is...
Na mindegy, azért kösz a segítséget