19494
  • kisokka
    Szerintem még az 5-10 mp is sok, lehet eleve nem is az Adblock-al van gond.Az is igaz, hogy Ubuntum még nem volt, de nem hiszem, hogy az lenne a gond...Érdekel engem is a téma, mert használnám azt az addont, csak mindig elfelejtem -.-'
  • N o N a m e
    Az Adblockom lelassította a Firefox indulását nagyon! Eddig 5-10 mp alatt elindult, de most ha az Adblock engedélyezve van, akkor kell 1-2 perc is. És ilyenkor annyira megfagy az egész rendszer, hogy semmi nem indul el addig, amig a Firefox. Valaki tapasztalt ilyet? Mit csináljak, hogy Adblockom is legyen, és a Firefox is gyorsabban induljon? :D
    Firefox 5, Ubuntu 11.04
  • kisokka
    Nálam az működik...
  • Ironman2
    Google toolbar még mindig nem jó az 5-el?
  • Malakai
    Ez talán jele, hogy egyéb probléma is van?
    Írtsd ki a kórokozókat és csak utána térj vissza a mégtöbb kórokozó letöltögetésére!
  • Peetboy
    Nincs is fent az Adblock és NoScript sincs. Ant Video Downloader van fent.
    De másik böngésző az Explorer egyáltalán nem müködik.

Másik baja a Firefoxnak, a Google keresőből a Searchnickel.net oldalra irányit.
  • [HUN]FaTaL
    Az persze, hogy megfogja, az a dolga.

De adblock is szűr sokszor js-t.
  • Malakai
    NoScript mindig megfogja, ez a feladata, ha nem engedélyezted külön. AdBlock ha megfogja, akkor rosszul működik, de ettől még előfordul.
  • Jakuza001
    Inkabb a NoScript szokta.
  • [HUN]FaTaL
    Tisztában vagyok vele, hogy mi az adblock, azt kérdeztem nem szűrte e ki a divet amiben a captcha van.
  • Peetboy
    Az Adblock reklám eltávolító. Nem hiszem, h azzal jó lenne.
  • [HUN]FaTaL
    adblock nem szűrte ki?
  • Peetboy

Nem látni a Captcha-t, nem tudom beirni a betüket.
    MI AZ OKA ??
  • KranaZoli #16631
    Ba***ki, ez így naggyon baba. Jól van na, Én nem tudtam mit jelent az a ~ karakter. Nagyon köszönöm! Working!

Profi vagy!

"Pl, ha az sg-n az adserver-t szeretnéd engedélyezni, de csak itt és csak azt, akkor az /adserver/* filtert módosítsd ~sg.hu##/adserver/*-re. "

De akkor ez így nem helyes. Ha előtte van a ~ karakter akkor tiltja az adott oldalon a szűrő működését. Vagy csak nem jól fogalmazok. Mind1 a lényeg, hogy működik.
  • bela96
    sziasztok.van egy olyan problémám hogy pl googlen vagyok rajta és akarok új lapot nyitni és nem megy hiába kattintok a pluszra hogy új lap semmi meg sem moccan.légyszives segitsetek.válaszotokat előre is kösszi.
  • Malakai
    Elsőre is értettem, arra válaszoltam és az úgy működik, talán figyelmesebben tessék elolvasni a hozzászólást, de a lényegre enyhe utalást teszek azért.

~
  • KranaZoli #16628
    Nekem még nem tűnt fel, de biztos vannak ilyen topic banner-ok. Viszont egy oldalon meg tök jótékony alapból, amit szintén sokat nézek; olvasok.

Ok-Ok értem Én, ahogy írtam korábban is, akkor marad a manuális mód.
  • [HUN]FaTaL
    Mint mondtam legalább 3 topic van az sg-n ahol kiszűri a bannert (vagy mégtöbb) így ezt az egész szart érdemes inkább letiltani és kézzel kiszűrni a dobozkákat ph-n.
  • [HUN]FaTaL
    Igen, csak egész konkrétan ennek a fordítottja kellene. :D
  • KranaZoli #16625
    Lehet nem voltam világos.
    Én azt szeretném, hogy ez a sor:

##*[class*=banner]

csak prohardver.hu-n ne szűrjön, legyen inaktív, ne tiltson, de mindenhol máshol maradhat.

Nem tudom, hogy így érthetőbb-é, vagy sem?!
  • Malakai
    Dehogynem be lehet.

Pl, ha az sg-n az adserver-t szeretnéd engedélyezni, de csak itt és csak azt, akkor az /adserver/* filtert módosítsd ~sg.hu##/adserver/*-re.
  • KranaZoli #16623
    Éreztem. :(
    Igen azzal. Mind1, annyira nem fontos - akkor majd kimatyizom...
  • [HUN]FaTaL
    Ilyet nem lehet. Vagy mindenhol tilt az az 1 darab elem (ha a class bannerrel van problémád, akkor az nem csak 1 oldalon okoz gondot, itt az sg-n is több topic van ahol nem jó), vagy azon az 1 oldalon tiltod a teljes szűrést.

Érdemes letiltani azt a szűrőt és ahol még reklám van ott kézzel tiltani a többi elemet (nth-child).
  • KranaZoli #16621
    Sziasztok!

Azt meg lehet vhogyan oldani AdBlock-al, hogy egy szűrő lista 1db eleme, csak egy oldalon ne tiltson?!
  • RelakS
    közben megvan a válasz: Sehogy egyelőre :/
  • RelakS
    Androidos mobil firefoxot vágja valaki? Hogy kell rá flash-t varázsolni?
  • jackoneill90
    Nekem a firefox fölső része így néz ki. De van vele egy problémám. Túl sok helyet foglal el vízszintesen a könyvjelzősáv. A görgetés már megvan oldva. Mostmár csak annyit szeretnék hogy szűkebb legyen vízszintesen, mert néha már egy weboldal fület sem látni. könyvjelzősávhoz multirow-t tettem fel. De többsorosra nem tehetem mert úgy is túl sok helyet foglalna
    Feltettem a chromeeditet is de azzal se tudtam megoldani egy bemásolt kóddal. Valami segítséget adjatok legyetek szívesek.
  • biomage
    aszem megtaláltam a probléma okozóját a nagy memória használatban :D
    legalább is nálam úgy tünnik ez okoza a nagy memória használatot
    Videosurf videos at a glance plugin
  • kisokka
    Ezért írtam, hogy "tudom, hogy az Appdata rejtett cucc" :D Megnéztem előtte, átvizsgáltam mindenhogy, de nem voltak ott a bookmarksok.
  • lally
    Bocsi, egy kissé megkésve jutottam csak ide.
    -valószínű, hogy a TC-nél engedélyezned kell még a láthatóságot:
    Beállítások -> Általános beáll. menüt választva;
    -majd ott balra, felülről a 2. elemén a "Képernyő"-be lépve,
    Jobbra a legfelsőbe tegyél egy pipát.

(-nagy kár volt a komplett uninstallod, de azért még így is okvetlen nézd meg,
    mert szerencsére a Win7 is eléggé linkül melózik ebben a témában.)
  • kisokka
    Rendben, akkor végül is jól értettem.Viszont nekem nem hozta be ezeket egyszer sem(tudom, hogy Appdata rejtett cucc, de nem voltak ott).Még eddig nem találkoztam ilyen hibával, ami ráadásul pont a könyvjelzőkben bújt meg.
    Vezérlőpultból úgy kellett leszednem FF-ot, hogy törölje a könyvjelzőket is, mert másképpen sehogy sem indult következő feltelepítésnél.
  • lally
    Olvashatóbbra próbáltam ollózni a #16610. kép balján már alig kivehető
    Firefox automatikus mentési mappa, Teljes elérési útvonalát.
  • kisokka
    Az előbb még vettem, mostmár nem.Mindegy, megoldódott.
  • lally
    -eddigi stílusod alapján, gondolom;
    Vetted azért a lapot még akkor is, ha az előbb, véletlen, eggyel alsóbb likba kettyintettem.

• lally
    -sőőőt;
    Valószínű, hogy még mindig nincs mindened elbukva !
    -íme, az előző kép egyik részlete, kissé nagyobb kiadásban:

• kisokka
    Felkerestem, sehol nem volt.Még külön bookmarks-al is kerestem(ekkor találtam meg a régebbi exportot is).Az lehetett a gond, hogy eleve a könyvjelzők csinálták a fesztivált és sehol nem volt Commanderben(hozzáteszem, mióta létezik TC, azóta használom).
  • lally
    Nem buktad volna el, ha a meg-megismételt_telepítéseid előtt felkerested volna Ezt a Mappád:

• kisokka
    Eszközök->Beállítások->Általános és ott a Kezdőlapnál beírod mit akarsz nyitáskor.
  • piamania
    Nekem vki segítene?
  • kisokka
    Na ma reggel volt egy kis időm foglalkozni vele, de sajnos CCleaner sem segített.Csak úgy bírtam újratelepíteni rendesen, hogy odavesztek a könyvjelzők is.Lehetséges, hogy valami hiba abban volt, nem tudom.Szerencsémre megtaláltam egy korábban exportált könyvjelző pakkot, így mégsem akkora a veszteség, de erősen hiányos így is...
    Na mindegy, azért kösz a segítséget