19494
  • KranaZoli #16724
    Mintha NOD32 topic-ban olvastam volna vmit róla. Asszem vagy másik letöltő kellett, vagy hozzáadni a kivételekhez. (vmi ilyesmi rémlik, de most Avast6 van fent)

Kérdezz rá NOD32 topic-ban.
  • Shortstop
    easy video donwloaderrel mikor töltenék youtuberól akkor a nod32 blokkolja a letöltést azonban csak akkor mikor mp3 formátumot választok ki. A többi lehetőséget végre tudja hajtani.. Valaki tapasztalt már ilyet?
  • KranaZoli #16722
    1.) töröld a cache tartalmát;
    2.) mentsd ki a fontos dolgokat (könyvjelzők; addon-ok...) és töröld a profil mappákat, aztán indítsd el a Fox-ot friss profillal.

Win7 profil mappák helyek: (appdata/local/mozilla; appdata/roaming/mozilla)

Mozilla Firefox 6.0 magyar (14MB)
  • LoSA
    Nem értem, hogy mostanában mi van a Firefox-ommal?! (Legújabb van fent, amit fel lehet tenni, 5.0). Sokszor csinálja azt, hogy elkezdi betölteni a dolgokat, de aztán fogja magát és megáll, nem tölti be a dolgokat. Nyomok rá pár frissítést, utána betölt. Kíváncsiságból kipróbáltam a Chrome-nál, ott nincs ez. A végén még böngészőt váltok?! :)
  • Klon
    kössz
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem az a legjobb.
  • Klon
    megtaláltam :)
    quick translator

de ha tudtok ettől jobbat, kíváncsian várom!
  • Klon
    üdv!

újraraktam a foxot, de elfelejtettem megnézni, h milyen fordító addon volt feltéve... :(((
    kijelölt szöveg felett tartva a kurzort, halványan megjelent egy kis ikon, amire kattintva a jobb alsó sarokban egy ablakban jelent meg a fordítás.
    tudott teljes oldalt is fordítani. az a kis megjelenő ikon kék volt, és úgy emlékszek, mintha lett volna benne valami kis sárga folt. -de erre nem esküdnék meg.

nem tudjátok véletlen, h mi volt ez? nagyon hiányzik...

vagy esetleg ha tudnátok egy másik szuperül működőt, kipróbálnám azt.

köszi
  • KranaZoli #16716
    Ja, XP-n OK. Ott más a leányzó fekvése.
  • Orionk
    elolvastam azt a hSZ-ed is.

ha a tabok a címsor felett vannak, akkor is ugyanígy néz ki a menü.

Szerintem azért, mert ezen a laptopon most XP van, és annak is a classikus nézete van beállítva.
  • KranaZoli #16714
    Ezt szólom: #16712 (és amit linkeltél képet már alul van a tabfül)
  • Orionk
    ITT A KÉP

mit szóltok? :) és a legújabb mozilla
  • KranaZoli #16712
    Ebben a nézetben nem lehet más, csak akkor ha már alul vannak a tabfülek. Ha felül vannak, így néz ki már 4-es óta.
  • Orionk
    :D annyira nem vagyok béna. Mindjárt linkelek képet, hogy nekem teljesen más a menü.
  • KranaZoli #16710
    Bászki!

Színes ikonok: Color Toolbar Icons

Be Creative!

PS: Fox 6-os és igen kb. 20 db addon. Mielőtt kérdeznéd, tessék:

1. Adblock Plus (v1.3.9) — A reklám a múlté!
    2. Add-on Compatibility Reporter (v0.8.7) — Allows add-on compatibility issues to be reported to Mozilla
    3. All-in-One Gestures (v0.22.1) — This extension allows you to execute common commands using mouse gestures, rocker navigation, scroll wheel navigation and page scrolling.
    4. App Button Clear (v1.0) — Make the orange Firefox button clear.
    5. Bookmark Favicon Changer (v1.51) — Right click your bookmark to change favicon.
    6. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
    7. Download Statusbar (v0.9.8) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
    8. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.1.1) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bővítmény).
    9. FEBE (v7.0.1) — Backup your Firefox data
    10. Flagfox (v4.1.5) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétől függően jeleníti meg az adott ország zászlóját.
    11. Forecastfox (v2.0.19) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
    12. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
    13. NoSquint (v2.1.2) — Manage site-specific zoom levels and color settings
    14. QuickDrag (v2.1.3.21) — Extends the function of the drag-and-drop mouse gesture so that it can be used to load URLs, do a web search of selected text on a page, or save an image on a page.
    15. SearchPreview (v5.0.3) — Webhelyek előnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
    16. Status-4-Evar (v2011.07.20.21) — Állapot- és betöltésjelző elemek Firefox 4+ -hoz
    17. Tab Scope (v1.1.2) — Previews and navigates tab contents through popup.
    18. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
    19. WebMail Notifier (v2.7.9) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
    20. YouTube Auto Replay (v2.5) — Adding an infinite replay loop functionality to YouTube
  • [HUN]FaTaL
    Mert ne a beállításokra nyomj, hanem a nyílra
  • Orionk
    Te valamilyen másik Firefoxot használsz, mert látod, az alsó linkem, ahol beraktam egy képet, és nekem nem ilyen a menü.

Lényeg, hogy meglett, és köszi, hogy azért próbáltál segíteni.

Felraktál valami upgrade-et?
    Én az 5.0.1-et használom, pár órája töltöttem le.

• KranaZoli #16707
  • Orionk
    igy már megtaláltam, köszi
    Ez a beállítás egyébként nem volt ott az Eszközök --> Beállítások --> és itt sehol.

Angolt használok, úgyhogy nem kellett keresni a magyar megfelelőt.
  • Malakai
    Jobb gomb tab baron (ne egy tabon magán, mellettük), "Tabs On Top" mellöl pipa ki (magyar megfelelő csak meglesz).
    Régi ikonokhoz meg installálj témát, kb minden régebbi Firefox-hoz (1.0-ig vissza) van telepíthető téma.
  • Orionk
    Ez a menüablak jön fel, és ezek közül nem találom, hogy melyik almenüben van.

thx
  • Orionk
    Figyu már, ebben a beállítási ablakban több alfül/almenü/ van.

Ezek közül kérdezem, hogy melyikben.

köszi
  • KranaZoli #16702
    "A 2.)est nem találom. Eszközök --> Beállítások --> és itt hol?"

Pontosan ott.
  • Orionk
    A 2.)est nem találom. Eszközök --> Beállítások --> és itt hol?
    A fox gomb menü alatt a Sync-et érted?, ott valami új felhasználót akar létrehozni, vagy mi...

Egy másik kérdésem : Az Eszközök --> Beállítások --> Privacy (magyarul titoktartást jelent ) --> itt van olyan, hogy : Tell web sites I do not want to be tracked. Ez milyen új beállítás?, mi ez?

köszi
  • tommygear
    nálam egyre bosszantóbb, 5-10 mp-es random befagyások, youtube videóknál ha bejön egy reklám az egész ablak elmosódik stb... 3.6 után lejtmenet az egész sztem
  • DjDano
    Nem tudom miről beszélsz, szerintem meg egyre gyorsabb és okosabb... A szintetikus tesztekben sokszor elmarad, de én a mindennapi használatban mást tapasztalok.
  • KranaZoli #16698
    2.) Beállítások -> felül elhelyezett fülek elől vedd ki a pipát. (Fox gomb menüben)

1.) Nem lehet beállítani. Ilyen alapból az 5-ös; 6-os is. Csak addont tudsz keresni. (PH-n mintha link-eltek volna de már nem emléxem. Nézz szét az addon-ok között)
  • Orionk
    Sziasztok !

Én most telepítettem fel a legújabb. 5.0.1. mozillát.
    Eddig a 3.6.16. verziót használtam, és
    Eddig így nézett ki a mozillám

Hogy lehet beállítani az új mozillán, hogy a fenti ikonok a címsor előtt ugyanolyan színesek legyenek, mint nekem a fenti képen?

A másik kérdésem, pedig hogy lehet beállítani, hogy a Tab-ok ugyanúgy a címsor alatt nyíljanak meg, mint nekem a fenti képen?

köszi szépen
  • imice
    Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban mit tudok kezdeni azzal a problémával hogy az Ff megnyitásakor állandóan el megy a proxy beállítás kézire. Ezért nem tölt be semmit,manuálisan kell vissza állítanom proxy nélküli kapcsolatra hogy működjön. De nem jegyzi meg a be állításokat! 3.6-tól az Auróráig többel is el játszotta ugyan ezt a hibát! Előre is köszönöm! Üdv mindenkinek!
  • tommygear
    egyre gyengébb ez a böngésző sajnos :S
  • DjDano
    Parancsolj már itt is van:

Firefox 6.0 Final (magyar)
  • MasterJay
    Köszi!
  • KranaZoli #16692
    Elvileg jövő 7en. Usite.hu-n már kinn van egy "végleges" 6-os verzió. Nem hiszem, hogy ezen már sok mindent fognak változtatni.
  • MasterJay
    Mikor jelenik meg a hivatalos végleges verzió?
  • Rettenthető
    Hi all!

Újabban nem tud betölteni a maps.google.com
    Azt írja az oldal, miközben próbálja betölteni, hogy: "A rendszer még mindig tölt... Túl lassú? Használja a problémamegoldási útmutatót, vagy használjon egyszerű HTML-t."

Ami természetesen ...-ra nem jó. Régebben betöltötte gond nélkül, én nem tudok róla, hogy a gépemen bármi változás is történt volna, de a FF mostanában nem tölti be (maga a térkép megjelenik, de nem lehet használni, gombok viszont már nem jelennek meg).

A hibakonzol valami javaconsole-s hibáról magyaráz, de nem egészen világos.

Mi a megoldás?
  • DjDano
    Azon kívül igen hasonlít a Chrome-ra is, bár az inkább trapéz formájú tabokat használ ez meg hullámos :) Mindenesetre nekem jobban bejön, mint a téglalap alakú.
  • gergely1991
    LOL,kissé operásra sikeredett:D
  • KranaZoli #16687
    Most nincs is fent a TabMixPlus kieg. Én azt hittem, hogy elqrta, akkor vagy csak szimplán ugyanígy vagyok vele, vagy 1éb addon kavart be. De Nekem a tabfülek vízszintesen sem illeszkedtek normálisan, volt egy kis rés, ...

Mind1. Nekem tökéletes ez a mostani design is.
  • [HUN]FaTaL
    TabMixPlussal nem kompatibilis, egyébként működik, de nekme nem tetszik.
  • DjDano
    Még csak beta, persze hogy nem hibátlan...