19494
-
#16764 Címsorba: about:config
Jobb klikk -> Új -> Logikai -> extensions.checkCompatibility.7.0 -> false
A böngésző újraindítása után már kompatibilisek lesznek azok a kiegészítőid is amik eddig csak a 6-os Firefoxal működtek. Ennek ellenére előfordulhat olyan amitől lefagy a böngésző vagy hibásan működik majd maga az addon. Akkor meg kell várnod amíg a fejlesztő frissíti FF 7-re. -
#16763 A Mozbackup programot kellett volna használnod... Ezzel ki lehetett választani hogy mit szeretnél exportálni/importálni. -
#16762 Miért enném ilyet? Hány éves előzmények ezek és mire jók? Én nekem minden kilépésnél törli mindet. -
artivizsla #16761 Sziasztok !
Ha tudna valaki segíteni, igen jól jönne ! Eltűntek a baloldalról a könyvjelzők. A nézet menüben be van jelölve az oldalsáv/könyvjelző, de így sem látszanak, csak a "Keresés" fül és a "Könyvjelző" fül, de maguk a könyvjelzők sehol. Ha az eszköztárban lenyitom a könyvjelző fület, ott látom őket. -
#16760 Hali. Mikor újra telepítem a gépet, akkor a régebbi böngésző előzményeket, cookie-kat, stb.-ket, átmásolom a C:/Documents and Settings/User/AppData/Mozilla mappába, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint amilyen azelőtt volt. Igen ám, csak, hogy eléggé memória igényes, 3 oldal van megnyitva, és 420 MB-ot eszik a 2 GB memóriámból. Nincs valami mód arra, hogy kiexportáljam ezeket az előzményeket, cookie-kat, stb.-ket, hogy ne egyen ennyit a Firefox? -
#16759 Üdv 7.0-ához tud valaki back in closet?
vissza gombra zárja be a tabot... -
DIESEL DOG #16758 Nincs mit... :) -
Narusco #16757 sikerült eltüntetni, köszi :) -
DIESEL DOG #16756 Ez a Babylon egy keresőmotor azt hiszem amelynek alapjai a google keresőmotorján nyugszanak... gondolom felpakolt egy toolbart is. Esetleg a telepített kiegészítők között nézd meg hogy ott nincs-e erre vonatkozó beállítás, eltávolító, stb. Ha nincs akkor ezzel esetleg meg lehet próbálni az eltávolítását, vagy csinálj egy rendszer visszaállítást. -
Narusco #16755 sziasztok
feltettem egy SteamTorrent nevű cuccot, mert sportot akartam nézni vele, de feltelepült mellé még valami Babylon nevű szenny is. ha új lapot nyitok akkor az ő keresőjét teszi be kezdőoldalnak, és a firefoxban is jobb felül ott van a logo. nem tudom ez miért történt, de a keresősávnak a betűmérete is nőtt egy picit.
programok közül már eltávolitottam ,de nem jött ki a firefoxből ez a szar. nem tudjátok mi lehet? csak valami program, vagy valami virus/spyware? -
#16754 Az.
-
#16753 AAHH! tárgyatlan!
Az volt a gond hogy nyitva hagytam a böngészőt, Miközben Avanced System Care takarított, megpróbálta letörölni az előzményeket ettől kavart be...
Bezártam, újra töröltettem a személyes adatokat, és már jó.
Hogy én milyen voltam...! -
#16752 Videókat se játssza le! -.- -
#16751 Sziasztok!
A firefox 3.6-om megbolondult. Megint teljesen dizájn nélkül van a fórum, és a google háttérképemet se tölti be! A beállításokban minden multimédia engedélyezve van! Hiába nyomom F5-öt nem halandó visszaállni! (szmájlikat se tölti be!) :@
Több billkombinációt említettek 2 hónappal ezelőtt de most nem emlékszem!
Segítséget előre is!! -
#16750 Azokat már semmi sem hozza vissza. Még csak nem is a Lomtárba kerülnek. -
Theine #16749 Sziasztok!
Alapból úgy van beállítva a Firefox hogy megjegyezze az előzményeket, de véletlenül töröltem az előző hónap előzményeit. Rendszer visszaállítás visszahozza? -
#16748 azt irja hogy nem kompatibilis a firefox 5 verzioval
-
#16747 Persze, mert nem kompatibilis az adott FF verzióval. :(
Én találtam választ. Az új ZA kompatibilis az 5-ös verzióval. Azt hol tudom letölteni? -
#16746 mert a firefox 4 ben tökéletesen mennek a videok. az 5 ben meg letiltja a divix web plalyert, a kiegészitökben.
-
#16745 Az sajna nem a FF-től függ, mi több ha újabb annál kevésbé valószínű, hogy működik. :S
Az add-on fejlesztőjének kell frissíteni. Legalábbis azóta jó a 4-essel a ZA. -
#16744 Hello mindenki!
a Firefox 6 ban kompatibilis már a Divix web plalyer?
A firefox 5 ben nem mennek a divix videok. legalábbis én ezt tapasztaltam.
-
#16743 ÜDV! Még a 4-et használom, érdemes váltani az 5-re vagy akár a 6-ra? Engem nem a spéci funckió vagy az új menü leosztás izgat, csak hogy biztonságos és stabil böngésző legyen. Meg működjön a ZA Toolbar/letöltő. -
#16742 Nyílván nem tudod, mert ez opera féle gyorshívó, kedvenceket pakolhatsz oda. -
#16741 Leszedtem a Speed Dial nevű kiegészítőt és az a problémám hogy nem tudom beállítani olyanra hogy magától frissüljön a szerint hogy én milyen lapokat látogatok legtöbbször vagy csak a legutóbb megnyitott lapok legyenek ott stb. mint pl egy Chrome-ban vagy IE9-ben is van!?? -
#16740 Nagyon szépen köszönöm a segítséged! -
#16739 Ez a Firefox kezd egy nagy sz.r lenni. Korábban jó volt, most már nem lehet normálisan zenét hallgatni weblapon, anélkül, hogy ne omlana össze párszor. Már a youtube is kezd behalni. -
vendó #16738 heló
-
öreghupi #16737 Sziasztok!
Még nem álltam át az 5-re sem mert a google toolbar nem kompatibilis még mindíg. Tud valaki megoldást arra hogy frissítek is és megmaradjon a toolbar is? -
#16736 szevasz xD -
vendó #16735 heló
-
#16734 Addonal tudod megoldani mindkettőt.
Elsőhöz nagyon sok különböző lehetőség van a sokféle speeddial koppintással pl.
Másodikhoz van külön erre addon, de ha pl Tab Mix Plus-t egyéb miatt úgyis használsz, akkor inkább annak a beállításaiban keresd az Events > New Tab > Location alatt. -
#16733 Azt hogyan tudnám beállítani hogy ha megnyitok egy új lapfület ott megjelenjenek az eddig legtöbbször megnyitott lapok vagy esetleg egy google kereső? -
#16732 Köszönöm a gyors segítséged! -
#16731 Oda (pl) jobb katt > Customize > Bookmarks Toolbar Items megragad odaráncibál.
A címsáv pedig összehúzódik attól függően, hogy mennyi bookmarkod van ott kint. -
#16730 Srácok!
A képen látható helyre hogyan tudnám elhelyezni a könyvjelző ikonokat és hogyan tudnám kisebbre venni a címsávot hogy mellé több ikon férjen?
-
#16729 Ilyen tempóban fog ez mostmár jönni. -
#16728 Már megint új firefox? Sok lesz ez már. :D -
KaBuTo666 #16727 Végre. -
KaBuTo666 #16726 08.16. -
#16725 Valaki?
A Java plugin-ből a legújabb van fent és a Java Deployment toolkit-ből is.
Még ilyeneket ír a hibakonzol a figyelmeztetéseken belül, hogy:
A várt deklaráció helyett...
A javascript engedélyezve van, és ha az Adblock-ot kikapcsolom, akkor sem tölt be a maps.google.com.
Hogy lehetne ezt orvosolni?