19494
  • garferi
    Címsorba: about:config
    Jobb klikk -> Új -> Logikai -> extensions.checkCompatibility.7.0 -> false
    A böngésző újraindítása után már kompatibilisek lesznek azok a kiegészítőid is amik eddig csak a 6-os Firefoxal működtek. Ennek ellenére előfordulhat olyan amitől lefagy a böngésző vagy hibásan működik majd maga az addon. Akkor meg kell várnod amíg a fejlesztő frissíti FF 7-re.
  • wollnerd #16763
    A Mozbackup programot kellett volna használnod... Ezzel ki lehetett választani hogy mit szeretnél exportálni/importálni.
  • Optimus Prime
    Miért enném ilyet? Hány éves előzmények ezek és mire jók? Én nekem minden kilépésnél törli mindet.
  • artivizsla #16761
    Sziasztok !

Ha tudna valaki segíteni, igen jól jönne ! Eltűntek a baloldalról a könyvjelzők. A nézet menüben be van jelölve az oldalsáv/könyvjelző, de így sem látszanak, csak a "Keresés" fül és a "Könyvjelző" fül, de maguk a könyvjelzők sehol. Ha az eszköztárban lenyitom a könyvjelző fület, ott látom őket.
  • tommyknockers
    Hali. Mikor újra telepítem a gépet, akkor a régebbi böngésző előzményeket, cookie-kat, stb.-ket, átmásolom a C:/Documents and Settings/User/AppData/Mozilla mappába, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint amilyen azelőtt volt. Igen ám, csak, hogy eléggé memória igényes, 3 oldal van megnyitva, és 420 MB-ot eszik a 2 GB memóriámból. Nincs valami mód arra, hogy kiexportáljam ezeket az előzményeket, cookie-kat, stb.-ket, hogy ne egyen ennyit a Firefox?
  • desigo
    Üdv 7.0-ához tud valaki back in closet?
    vissza gombra zárja be a tabot...
  • DIESEL DOG #16758
    Nincs mit... :)
  • Narusco
    sikerült eltüntetni, köszi :)
  • DIESEL DOG #16756
    Ez a Babylon egy keresőmotor azt hiszem amelynek alapjai a google keresőmotorján nyugszanak... gondolom felpakolt egy toolbart is. Esetleg a telepített kiegészítők között nézd meg hogy ott nincs-e erre vonatkozó beállítás, eltávolító, stb. Ha nincs akkor ezzel esetleg meg lehet próbálni az eltávolítását, vagy csinálj egy rendszer visszaállítást.
  • Narusco
    sziasztok
    feltettem egy SteamTorrent nevű cuccot, mert sportot akartam nézni vele, de feltelepült mellé még valami Babylon nevű szenny is. ha új lapot nyitok akkor az ő keresőjét teszi be kezdőoldalnak, és a firefoxban is jobb felül ott van a logo. nem tudom ez miért történt, de a keresősávnak a betűmérete is nőtt egy picit.

programok közül már eltávolitottam ,de nem jött ki a firefoxből ez a szar. nem tudjátok mi lehet? csak valami program, vagy valami virus/spyware?
  • KranaZoli #16754
    Az.

• wollnerd #16753
    AAHH! tárgyatlan!
    Az volt a gond hogy nyitva hagytam a böngészőt, Miközben Avanced System Care takarított, megpróbálta letörölni az előzményeket ettől kavart be...
    Bezártam, újra töröltettem a személyes adatokat, és már jó.
    Hogy én milyen voltam...!
  • wollnerd #16752
    Videókat se játssza le! -.-
  • wollnerd #16751
    Sziasztok!
    A firefox 3.6-om megbolondult. Megint teljesen dizájn nélkül van a fórum, és a google háttérképemet se tölti be! A beállításokban minden multimédia engedélyezve van! Hiába nyomom F5-öt nem halandó visszaállni! (szmájlikat se tölti be!) :@
    Több billkombinációt említettek 2 hónappal ezelőtt de most nem emlékszem!
    Segítséget előre is!!
  • Optimus Prime
    Azokat már semmi sem hozza vissza. Még csak nem is a Lomtárba kerülnek.
  • Theine
    Sziasztok!

Alapból úgy van beállítva a Firefox hogy megjegyezze az előzményeket, de véletlenül töröltem az előző hónap előzményeit. Rendszer visszaállítás visszahozza?
  • gyikk
    azt irja hogy nem kompatibilis a firefox 5 verzioval
  • Optimus Prime
    Persze, mert nem kompatibilis az adott FF verzióval. :(
    Én találtam választ. Az új ZA kompatibilis az 5-ös verzióval. Azt hol tudom letölteni?
  • gyikk
    mert a firefox 4 ben tökéletesen mennek a videok. az 5 ben meg letiltja a divix web plalyert, a kiegészitökben.
  • Optimus Prime
    Az sajna nem a FF-től függ, mi több ha újabb annál kevésbé valószínű, hogy működik. :S
    Az add-on fejlesztőjének kell frissíteni. Legalábbis azóta jó a 4-essel a ZA.
  • gyikk
    Hello mindenki!
    a Firefox 6 ban kompatibilis már a Divix web plalyer?
    A firefox 5 ben nem mennek a divix videok. legalábbis én ezt tapasztaltam.
  • Optimus Prime
    ÜDV! Még a 4-et használom, érdemes váltani az 5-re vagy akár a 6-ra? Engem nem a spéci funckió vagy az új menü leosztás izgat, csak hogy biztonságos és stabil böngésző legyen. Meg működjön a ZA Toolbar/letöltő.
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván nem tudod, mert ez opera féle gyorshívó, kedvenceket pakolhatsz oda.
  • berczely
    Leszedtem a Speed Dial nevű kiegészítőt és az a problémám hogy nem tudom beállítani olyanra hogy magától frissüljön a szerint hogy én milyen lapokat látogatok legtöbbször vagy csak a legutóbb megnyitott lapok legyenek ott stb. mint pl egy Chrome-ban vagy IE9-ben is van!??
  • berczely
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
  • Magnumrolcsi
    Ez a Firefox kezd egy nagy sz.r lenni. Korábban jó volt, most már nem lehet normálisan zenét hallgatni weblapon, anélkül, hogy ne omlana össze párszor. Már a youtube is kezd behalni.
  • vendó
    heló
  • öreghupi
    Sziasztok!
    Még nem álltam át az 5-re sem mert a google toolbar nem kompatibilis még mindíg. Tud valaki megoldást arra hogy frissítek is és megmaradjon a toolbar is?
  • Stefling
    szevasz xD
  • vendó
    heló
  • Malakai
    Addonal tudod megoldani mindkettőt.
    Elsőhöz nagyon sok különböző lehetőség van a sokféle speeddial koppintással pl.
    Másodikhoz van külön erre addon, de ha pl Tab Mix Plus-t egyéb miatt úgyis használsz, akkor inkább annak a beállításaiban keresd az Events > New Tab > Location alatt.
  • berczely
    Azt hogyan tudnám beállítani hogy ha megnyitok egy új lapfület ott megjelenjenek az eddig legtöbbször megnyitott lapok vagy esetleg egy google kereső?
  • berczely
    Köszönöm a gyors segítséged!
  • Malakai
    Oda (pl) jobb katt > Customize > Bookmarks Toolbar Items megragad odaráncibál.
    A címsáv pedig összehúzódik attól függően, hogy mennyi bookmarkod van ott kint.
  • berczely
    Srácok!

A képen látható helyre hogyan tudnám elhelyezni a könyvjelző ikonokat és hogyan tudnám kisebbre venni a címsávot hogy mellé több ikon férjen?

• Malakai
    Ilyen tempóban fog ez mostmár jönni.
  • BoneDragon
    Már megint új firefox? Sok lesz ez már. :D
  • KaBuTo666
    Végre.
  • KaBuTo666
    08.16.
  • Rettenthető
    Valaki?

A Java plugin-ből a legújabb van fent és a Java Deployment toolkit-ből is.
    Még ilyeneket ír a hibakonzol a figyelmeztetéseken belül, hogy:

A várt deklaráció helyett...

A javascript engedélyezve van, és ha az Adblock-ot kikapcsolom, akkor sem tölt be a maps.google.com.

Hogy lehetne ezt orvosolni?