19494
-
#19249 Nagyon úgy tűnik, hogy ezt a 2018. május óta jelen lévő problémát a Zonealarm okozza. Használja itt még valaki és érez-e hasonló internet lelassulást egy idő után? -
#19248 Köszönet. -
AdamBast #19247 https://support.mozilla.org/en-US/questions/1182594 -
#19246 Sziasztok.
Minden számítógép indítás után ez fogad, mikor megnyitom a Firefoxot. Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy ne is próbálja visszaállítani az előző munkamenetet?
-
#19245 srácok olyanra van megoldás hogy le tudjak jelszavazni egy egy mappát amibe saját link gyűjteményt tartok?
tehát kreálok a könyvjelzőben egy mappát és hogy meg tudjam nyitni jelszót kérjen előtte? -
#19244 Nem egészen ide tartozik:
Youtubon bejött ez a cucc hogyha rákattintok egy videóra majd a vissza gombra akkor kicsiben jobb alul ugyanúgy megy tovább. Mint kb androidon. Az a kérdésem hogy tudom ezt kikapcsolni? -
#19243 Olyan jellegű problémám lenne, hogy kb. 2-3 hónapja 1 napi használat után fokozatosan lelassul a böngészőm (Mozilla Firefox 64 bit jelenleg 61.0.1-es verzió), olyannyira, hogy képeket/gifeket (de videókat sem - ekkora azt írja, hogy nem támogatott formátum, noha néhány órával vígan lejátszottam ezeket) nem tud megjeleníteni (törött/szakadt ikont rak ki helyettük) és néha le is áll kb. 3 percre (ilyenkor megszakad az adott letöltés).
Korábban hónapokig használhattam a gépet kikapcsolás nélkül, semmi ilyen hülyeség nem volt.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.07.15. 14:03:52 -
#19242 addig eljutottam de ott nincs semmi beemelve.
alapvető oldalt akarok újra megjegyeztetni a steamet.
Lehet hogy az oldal guard védelme nem engedi megjegyeztetni, bár akkor nem vágom a másik fiókom jelszavát mért jegyezte meg? -
#19241 Beállításokban ahol be van kapcsolva, hogy kérdezzen rá a megjegyzésre, ott van mellette az Exceptions (kivételek?), onnan vedd ki az oldalt. -
#19240 Srácok kérdés.
Ha egy oldalon visszavonom a jelszó megjegyzési lehetőséget a későbbiekben hogyan tudom megjegyeztetni vele mégis a beírt jelszót ha már nem ajánlja fel a jelszómegjegyzést? -
#19239 Köszi szépen!
M. -
#19238 Ugyanaz, mint legtöbb modern böngészőnél, több processben futtat különböző feladatokat, kiegek is külön futnak pl, így ha valami összeomlik, akkor nem rántja magával az egészet. -
#19237 Sziasztok!
Most vettem észre, ha elindítom a mozilla firefoxot és nem nyitok még meg semmi oldalt, a feladatkezelőben/folyamatoknál 5 firefox.exe kezd el futni.
Csak nem tudom miért?
Ötlet valaki esetleg?
Köszi,
M. -
#19236 Hali, nincs valami megoldás arra hogy a .webm típusú videóknál ne full hangerőn játsza le? Gondolok itt a 9gag-en való nézelődést, valamelyik videó b@szott hangos, nincs kedvem mindig tálcánál levenni és utána meg vissza. -
kl24h #19235 Töltsd le a Mozillát és indítsd el a telepítőt rendszergazdai joggal. -
#19234 Jelentetted mozillánál a problémádat? -
#19233 Ez valóban igaz de nem tudok mit csinálni azon kívül hogy mindenből a legfrissebb verzió van fent . Mozziláéknál úgy látszik még win7 nél tart az optimalizáció . Nem működnek a legördülő menük ,olyan is van hogy egy képre rákattintasz hogy nagyba lássad erre elszürkül de a képet nem tölti be és se előre se hátra nem tudsz kijönni ebből az állapotból csak ha újratöltöd az oldalt. Ez nevetséges. Mikor lefagyott olyan butaságot írt ki a teljesítményfigyelő hogy ram használat mozzilánál 15GB lefoglalva . Erre már no comment. -
Borg #19232 A probléma továbbra is nálad van. -
#19231 Frissített a win 10 mostmár rendre össze is omlik ez a csodajó böngésző. -
#19230 Nekem is teli van már a tököm ezzel a szarzillával . Rendre nem képes betölteni egy szaros veboldalt . Online websopokat nézegetek mert vásárolni akarok valamit erre bassza az annyját óráig tölt , az ikonok eltünnek . Halottak az ikonok . Nem is érzékel linket a szövegek alatt így aztán kattogtathatom azt a kibaszottúristen egeret és mindig azt hiszem hogy a weboldal a szar ami persze vicc hiszen ha átmegyek chromba akkor mint a villám úgy tölti be meg nyit meg minden meg a flessek beugrálnak ha fölé viszed az egeret . Szóval baszameg ak urvanyját az összes aki ezt a fost fejleszti főként windows 10 alatt mert ott baszakszik hogy verjem bele. A többieknek azért jó mert win7 en nyomják.
De a krómosok is szopják ki azt meg sehol nem lehet visszaütni hogy szakadjon már le arrol a fostos sRGB színszavbányról . Nem azér van digital cinema P3 monitorom hogy fekete fehérben nézzem a kikúrt yutubot. Komolyan mondom mostmár. -
#19229 Te se lehetsz, nagy hozzáértő, mert a kérdésre nem tudtál válaszolni...
De egyszerűbb volt "bénázni", személyeskedni, mintsem megválaszolni...
Ez meg színvonalra vall. Persze nem kötelező válaszolni. Csakhát na. Ha kérdeznek, állt. arra szoktak válaszolni.
Nem véletlen nem használtam. Eleve egy hulladék böngésző. Tudom, hogy van másik 8. Nem nekem kell.
Anyám gépére kéne. Neki tökéletesen megfelel böngészni. De az, hogy berakok neki 4 sornyi "kedvencek" oldalt a kezdőoldalra, s most meg nem tölti be az oldalak képeit, az vicc. De miért?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Atom low se vagyok, de Pro se. De ezt nem tudom megfejteni.
Ehhez a retek böngészőhőz én magam is rengeteg kiegészítőt küldtem az AdBlok-jába, hufilter-t is szerkesztettem. Más böngészőt magyarosítottam, stb... Nem menőzök. De amíg nem ismersz valakit, nem kéne személyeskedni.
Kösz a segítséget. -
Borg #19228 Ha béna vagy hozzá, nem kötelező használni. Azért van 8 másik amiből választhatsz, a saját szintednek megfelelőt. -
#19227 Ez a fos böngésző eddig se volt a kedvencem. Most tettem egy próbát, de ezután se lesz az úgyérzem. Ritka egy hulladék.... 0 tudás. beállítási lehetőségek atom elrejtve... Mindenhez kiegészítő kell (kéne), de ~10 ből 4 rinyál valami miatt, hogy kapcsoljam ki, meg be, meg mittommi... about config- ba aztán ami kéne, véletlen sincs benne... Előző verzió még ~csak-csak elment. Most frissítette magát, de az agyamra megy..
Valaki árulja már el, hogy a k*b*sz*tt Top Sites -os (népszerű oldalak) ikonjainak, mikor, és hogy a búbánatba lesz kedve berakni egy *** háttérképet???? Amit letöltene a thumbnails mappába! De neeeem. Véletlen sem! Nemhogy le sem tölt semmit, be se rakja! Hogy lehet ezt visszacsinálni?? Előző verzió miért olvasott be thumbnails-t? Azt rakta be háttérképnek. Amit lehetett méretezni, kicserélni, stb... Most meg virít egy kib***tt nagy betű! És nem lehet sehogy se mókolni.
Másik meg, hogy lehet rávenni, hogy beolvastatott "Kedvencek" (véletlenül sem Kedvencek, hanem ""könyvjelzők"" PFf... ) ikonjait, frissítse már be nekem mindet! Ne csak miután rákattintottam egyre, annak cserélje ki.
Nemi gaz, hogy nem lehet beolvastatni az összes elmentett kedvenc oldalak ikonjait.
Elcseszett egy low böngésző... -
#19226 És az elem vizsgálatában konkrétan hol mert írtam is hogy elvesztem benne. Van ott ezer millió albak de nem látom hogy az időt hol lehet kiolvasni. Amúgy adblockerem az van. -
#19225 Fejlesztői eszközökben.
Az ilyen végtelen karikázást több minden okozhatja, adblocker blokkol valamit, de egy script folyamatosan próbálja elérni pl (amióta uBlock-ot használok nem láttam ilyet).
Vagy van valami kiegészítő / malware, ami beágyazza magát és dolgozik folyamatosan.
De volt már nekem corrupt cache is régen, ami miatt végtelenül próbált valamit cache-ből betölteni. Ezek miatt írtam, hogy fox profillal lehet valami gáz.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.04.14. 02:11:21 -
#19224 ezt hol tudom megnézni a böngészőben ? Az elem vizsgálatában nem látom az időket ill elvesztem. Amúgy olyan hogy pl ezt az oldalt megnyitom már minden itt van de még egy percig mozog a betöltés jel fönt és alul is a kis ablak hogy várakozás a következőre... -
#19223 Valami el van szarva a fox profilodban szerintem, ha csak fox-ban vannak gondok.
Csak úgy próbaképp megnéztem mennyi a betöltés az említett oldalaknál, egy a tiédnél gyengébb gépen.
ebay first frame 1.02s / full 2.28s
argep 853ms / 1.28s
Ezek úgy ráadásul, hogy minden script/ad blokkolót kikapcsoltam, hogy még azok is húzzák. -
#19222 Igen biztos azért írtam ki ezt mert olyan buta vagyok hogy nem vettem észre hogy 20 éves gépem van :D Fél éves sincs a legújabb rájzen konfig van megépítve Win 10 pro education rendszerrel.
A baj ott van hogy egy fostalicska ez a firefoksz barátom. Nem tudom mit basztak el már megint de órákig megy a töltés jel fent ha egy kicsit összetettebb weboldalt nyitsz meg mint pl az ebay vagy árgép ,vicc!. Olyan oldal amin nagy flesh animációk vannak meg szinte meg se nyílik.
Ugyan ezek az oldalak chromban egy villanás alatt megnyílnak szóval a fox a szar nem a gépem.
Be is baszna ha a 16GB os 16 magos rájzen7 1800 X 2700Mhz es rammal egy fostos böngészőt nem tudna elhajtani.
A múltkori processzorkihajtást is csak a hangjából vettem észre . 23% ra felbaszta ez a fos a procimat . Amúgy ha 10 oldal meg van nyitva akkor is 2% legfeljebb a proci tehát gyanús volt hogy mi van. -
Borg #19221 Lehet cserélni kéne a 2000-res évekből származó gépedet. -
#19220 Gyerekek ez a mozzilla egyre fos zillább. Egy normálisat böngészni nem lehet minden oldalt egy óráig tölt be mint ha a 2000 es években lennénk! -
Borg #19219 A felesleges(nek tűnő) processzorterhelést néha én is tapasztalom, de más gond nincs.
Ez előfordul az 59 stable, és a 60 bétával is. -
#19218 Nope, nem egy általános hiba. Nálam pl nincs semmi ilyesmi alapból sem, de a pár tucat kieget engedélyezve se tapasztalom.
Kiegészítő mindenesetre csinálhat ilyet. -
#19217 A mozzilla 59.0.2 őn is hibás . Oldalak nem töltődnek be ,amik meg betöltődnek van hogy maximumon pörgetik a processzor adott magját ! Akinek halk a gépe nem veszi észre a több mag miatt csak hogy forró a ház és majd jó kis villanyszámla lesz. -
#19216 Yutub best video downloader 2 t használom régóta és nagyon jó rengeteg hang és videóformátumban le tudod tölteni a filmet. Videó alatt legördül egy sor és kiválasztod hogy miben szeretnéd letölteni ,aztán megynit egy új oldalt és vagy automatikusan töltődik vagy még meg kell nyomni még egy gombot . -
#19215 Valami egyáltalán nem stimmel mert ez a szar csomó weboldalnál felpörgeti a processzort mint valami vírus de közbe nincs vírus a gépen.
Már a Wikipédián is ezt csinálja . Most frissítek 59,0,2 re aztán meglátom folytatja e a balhét. -
#19214 Srácok tudtok valami jó használható yutube letöltő kiterjesztés foxra amivel le tudok tölteni egyszerűen mp3 at videóból?
ti mit használtok beépülő plugitnt mp3 letöltéshez?
-
TomBond #19213 Sütiket törölted? Nekem egy másik oldalnál ez oldotta meg a hasonló gondot.
-
#19212 Semmilyen adblockerem nincs, sőt semmilyen kiegészítőm. -
Borg #19211 Ez inkább úgy néz ki, mintha nálatok valami adblocker csinálná a fesztivált. -
#19209 Így tölti be a fórum főoldalát. :D
Kommentelni is lehetetlen, másik böngészőt kellett használni.