19494
-
#16804 Firefox 7.0 béta 2 magyar -
#16803 Szinte biztos, hogy valamelyik plugin vagy inkompatibilis kiterjesztés okozza! Azt is jó lenne tudni , melyik oldalaknál és mikor jelentkezik a probléma. -
#16802 Üdv.
Lehet volt már efféle probléma ez esetben elnézést. A probléma az volna, hogy a 4.0-s verzió óta folyamatosak az összeomlások. A minap pl. egymás után 8x... A kérdés az lenne, hogy mi okozza ezt? Esetleg egy oldal vagy valami add-on? Remélem tudjátok az orvosságot mert már lassan a törlés jár az eszemben... -
haga41 #16801 Megvan srácok . Letiltottam az összes kiegészítőt és elkeztem egyesével visszakapcsolgatni őket és mind után teszteltem, a rohadék kis addon a Flashblock 1.5.15.1 volt
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget aki írt nekem és próbált tanácsokat adni, kiváltképp garferi-nek és malakai -nak köszi !!!
üdv. Ricsi -
#16800 Legyen bezárva a Firefox és a startmenü futtatásba (Win+R billkombó) írd be ezt: %appdata%
A Mozilla Könyvtárat nevezd át Mozilla_régi-re és indítsd el a böngészőt. Most létrehoz egy teljesen szűz profilt. Ezzel már ad hangot? Ha igen akkor a profiloddal van valami baj.
Ha adott hangot akkor töröld ki az új Mozilla mappát amiben az új profile található, és nevezd vissza a Mozilla_régi-t az eredeti nevére, majd töröld ki az összes benne található prefs.js változatot. Jó lenne még ha adnál egy listát is a telepített kiegészítőidről.
-
haga41 #16799 firefox 6.0 -
#16798 Melyik Firefox verziót használod? -
#16797 Jaa, akkor mindjárt más a leányzó fekvése. :)
Valószinüleg valami blokkolja az ottani erre kiterjedő scripteket, mint pl AdBlock.
@Breki33: Nincs ötletem, registry pucolás talán, bár attól egy egész programnak nem szabadna visszajönnie, mármint egy rossz registry bejegyzéstől. :) -
haga41 #16796 mindkettő amit adtál működik ezeknél van hang , mindennél van csak a google fordítónál és a forvo.com kiejtés oldalon nincs, ezért érthetetlen a dolog -
#16795 Ezt próbáltam, gondolom ez az
és mostmár letöröltem az egész firefox könyvtárat uninstall után, de visszajött........ -
#16794 Hello, az lenne a problémám, hogy megaupload-on van hogy 1 perc, hogy lejön 1 200mb-os film, de van hogy ugyanennyi 2 óra alatt akar jönni... erre nincs valami megoldás? bocs hogy itt kérdezem, de nem tudtam hol lehetne -
#16793 És csak flash-ben a hangok, vagy egyéb js/html5 hang sincs?
Pl itt ha betöltöd autómatikusan el kellene indulnia szörnyűséges módon egy leállíthatatlan háttérzenének. :P
Vagy html5-ös audio tag itt, a play/pause-ra indulna. -
#16792 Profil törlést már próbáltál az újratelepítéssel egybekötve?
Persze fontos dolgok lementése után (könyvjelzők, stb), kivétel kiegek, lehet azok közt a bibi. -
#16791 sajnos nem nyert ígyis visszaugrott egy sima firefox újraindítás után
a #16782 telepítettem csak és utánna megint a felirat fogadott
egyszerűen nem értem miért van
-
haga41 #16790 Megcsináltam mindent amit írtál de továbbra sem akar megszólalni ez a firefox . a prefs.js nél azt az érdekességet láttam h van egy prefs-1.js és prefs-2.js is illetve az átnevezés után (prefs új.js) lett megint egy eredeti prefs.js is, szóval most 4 féle prefs van.
Esetleg van tippetek h hol kellene még kérdeznem ? van valami firefox magyar help oldal :) ? Ítt már kérdeztem, írtam mailt de válaszra sem méltattak http://mozilla.fsf.hu/ . -
#16789 köszi ezt megpróbálom -
#16788 biztos, egyszer leszedtem az egészet és újraraktam az akkori ötössel
ma pl megint ez fogadott
-
#16787 Az előző válaszom Breki33 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=16770]#16770[/URL] számú üzenetére ment, csak az valahogy lemaradt róla... :) -
#16786 Valószínűleg hibás beállításokat tartalmaz az a könyvtár ahova a Firefox letölti az aktuális frissítéseket magának és ezért dönt úgy hogy az ott található régi frissítési fájlt alkalmazza időközönként.
Nevezd át az alábbi mappát, az valószínűleg megoldja a problémát.
Windows XP esetén: C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Mozilla
Windows 7 esetén: C:\Users\Neved\AppData\Local\Mozilla -
#16785 Firefox 6.0 verziót használsz? Ha nem akkor frissítened kéne arra.
Ha nem oldja meg akkor az előzmények törlése menüben töröld a cache-t és a cookie-kat.
Ha ez sem oldaná meg akkor Startmenü futtatásba (Win+R billkombó) írd be ezt: %appdata%/Mozilla/Firefox/Profiles
Itt lesz egy xyz.profile könyvtár ami tartalmaz egy prefs.js fájlt. Azt nevezd át és indítsd el a böngészőt, hogy megoldódott e a probléma. -
haga41 #16784 megcsináltam a flash frissítést és megnéztem a config ot is true-n volt
egyszerűen nem értem hol a hiba -
haga41 #16783 win xp van, így ezt a menürészt nem is tudom előcsalni...
próbálkozom és várom a további tippeket :)
köszi hogy próbálsz segíteni -
#16782 Kezdetnek frissítsd a Flash Playert.
Ha nem oldaná meg, akkor címsorba írd be: about:config
Keresd meg a "dom.ipc.plugins.enabled" sort és ha false-on van akkor tedd true-ra és indítsd újra a böngészőt. -
#16781 Tipp pl nincs magának a programnak a hangereje levéve?
Ha win7 akkor jobb klikk hangerő ikonon > Open Volume Mixer > Applications > Firefox -
#16780 alapértelmezett téma van belőve, de tippre hülyeséget írtam, és Windows 7 beállításaival van valami gond... na majd csak rájövök.
azért köszi a segítséget -
#16779 Nincs esetleg egy persona vagy másfajta téma beállítva?
Eszközök/Kiegészítők/Megjelenés -
haga41 #16778 Sziasztok ! Firefox 5.0 használok és az lenne a gondom, hogy a 4.0 ás verzió óta nem akar a róka hangot kiadni pl a forvo.com kiejtés oldalon illetve a google fordítónál sem. Biztos h firefox probléma mert chrome-al működik. Előre is köszi a segítséget. üdv. Ricsi -
#16777 szép jó estét, egy gyors kérdés:
biztos teljesen egyértelmű és társai, de miért lehet az, h tűzróka egyes elemei nem követik az általam Windows-ban beállított színeket/témát? perpill úgy néz ki böngészőm, hogy a menüsor és a böngésző eszköztár szép sötét színű, még a könyvjelzők és a fülek világosszürkék... mi okozhatja ezt? pár órája raktam újra rendszert, előzőnél remekül működött. -
#16776 Ilyen akkor van, ha mindkét verzió fent van egyszerre, tuti biztos, hogy eltávolítottad a 3-at? :) -
#16775 Azóta javítottam lásd : #16773 hsz :) -
#16774 Tévedsz :)
A "You’re now running Firefox 3.6.20" annyit jelent, hogy "Te jelenleg a Firefox 3.6.20 verzióját futtatod." -
#16773 Na fene rosszul olvastam,esetleg telepítsd újra a 3-ast és úgy távolítsd el aztán mehet rá a hatos.Ha az sem akkor valamilyen regisztrációs-bejegyzés törlő programmal teheted meg(pl.:ccleaner). -
#16772 Szerintem esetleg arra utal ez, hogy nem 4-es; 5-ös; 6-os.
3.6.x-ről nem tud frissülni. Lehet csak jelzi, aztán ennyi.
De ez csak egy tipp. -
#16771 You’re now running Firefox= Ha nem tévedek annyit jelent: A Firefox jelenleg fut.
Szóval a feladatkezelőben ki kell lőnöd, aztán futtathatod. -
#16770 Sziasztok !
Van valakinek tippje arra, hogy felrakom az ötös és nemrég a hatos változatot a Firefoxnál minden rendesen működik, de a következő újraindításkor vagy egy nap múlva a következő lap fogad:
You’re now running Firefox 3.6.20 és a verzió 3.6.20 is.
Próbáltam leszedni az egészet és csak az újat felrakni de ugyanezt eredményezte, nem értem mitől lehet többi gépen simán működik.
-
#16769 köszönöm -
#16768 Az ilyen jellegű hibák legtöbbször nem a Firefox miatt vannak. Frissítsd az összes plugint a gépeden ami okozhat ilyet. Végső soron állítsd vissza a böngészőt gyári beállításokra (Lásd [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=16765]#16765[/URL] hozzászólásomat). Memória, vinyó teszt sem ártana, vagy drivereket frissíteni. EZ a cucc automatikusan frissíti vagy ha nincs fennt akkor telepíti a gépeden lévő következő cuccokat: Firefox, Flash Player, Flash Player IE, Java, Adobe Reader, Shockwave, Silverlight -
#16767 Ha ez megnyugtat akkor én már lassan 10 éve mindig a legújabb Firefoxot használom és eddig még minden tökéletesen rendben volt velük, pedig nem is használok éppen kevés kiegészítőt + nyúzom is mint az állat.
Na jó lehet néha előfordultak apróbb hibák, de azokat pár perc alatt megoldottam. :) -
#16766 Ha a Firefox összes beállítását szeretnéd legközelebb másolni akkor az egész Mozilla mappát mentsd ki az AppData könyvtárból.
A memóriazabálásának csökkentése érdekében pedig futtasd a SpeedyFox programot. Böngésző ne fusson. Majd tedd fel a Memory Fox kiegészítőt. -
#16765 A fülek szó alatt te menüt értesz?
A Ctrl+B bill. kombóval mit csinál?
Ha nem jönne össze akkor próbáld meg a böngésző beálltásait resetelni.
Mielőtt ezt megteszed a biztonság kedvéért mentsd le a Firefox profilodat.
Futtatásba: %appdata% (Win+R billkombó), a Mozilla mappát másold ki úgy, hogy nem fut a böngésző.
Sugó/Újraindítás letiltott kiegészítőkkel.
Eszköztárak és vezérlőelemek alaphelyzetbe állítása, Minden felhasználói beállítás visszaállítása a Firefox alapértelmezéseire.