Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mozilla Firefox 4.0 magyar (12M😎
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ezt hogy lehet átállítani? Mert a beállításokban az általános fülnél a kezdõlap megjelenítése van bejelölve az indításnál... Akkor miért nem azt jeleníti meg, miért a legutóbb látogatott lapot tölti be? <#fejvakaras>#fejvakaras>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Egy menügomb, mellyel legördülõ listában lehet hozzáférni a következõkhöz: Extension (addon) Manager; Settings (beállítások); Downloads; History.
1db addon, mely legalább a fenti 4 elemet fogalja Magában. A Chrome-os többet is tud, de ez is elegendõ lenne.
Hm?! <#worship>#worship>
Ha valóban olvasod a topic-ot olvashattad a késõbbi hsz-eim is, pár napos tesztelés után. Flash GPU gyorsítás + hardveres gyorsítás. A kettõ együttes alkalmazása (UVD szint vs. full 3D GPU gyorsítás ezek kombinálása). És késõbb kitérvén arra, hogy egyáltalán van-é realitása ezeknek. Ez teljesen más "oldala az érmének".
Röviden: Fox4-esben a hardveres gyorsítást nem tudod 100%-ban kihasználni, ha pl. inaktív tabfülön YT videó szól, megy. Ez nem Fox hiba. Radeon esetében AMD UVD szinten kapuzza az órajeleket. Így tesztelték ki már jóval a Fox4 és hardveres gyorsította böngészõk megjelenése elõtt! Ez az órajel kapuzás nem engedi meg a teljes mértékû hardveres gyorsítást. Ugyanakkor UVD szint lehet, hogy elegendõ is erre?! (átlagos böngészés) Erre a választ nem Nekem kell megadnom. Nyilván AMD-nél maradva megint csak hosszas fejlesztõi és tesztelési munkát kell ebbe beleölni, hogy vajon mi lenne a leginkább megfelelõ megoldás erre az anomáliára.
Több napon keresztül használtam GPU gyorsítás ill. nélküle a Fox4-est, hogy milyen pluszt ad ez Nekem, milyen hiányosságokat vélek majd benne felfedezni... Ha érdekel olvass vissza itt és esetleg a Radeon HD topic-ban.
Azonban az ember véleménye úgy érzem nem azért van, hogy ragaszkodjon hozzá hanem változtasson rajta, ha kell.
Jelenleg megint nem használok hardveres gyorsítást se Flash GPU gyorsítást!
Oka 1xerû: Elég sokat hallgatok háttérzene gyanánt YT kedvenc zenéket (melyek ezt a kérdést vizsgálván videónak számítanak) így ha a géppel semmit nem teszek, csak YT zenét hallgatok UVD szinten járatja a VGA-t teljességgel feleslegesen.
Ami talán Fox4 bug, de még ebben sem vagyok bizonyos, bár másnál is elõjött már ez a hiba, hogy 3D-s üzemmódból kilépvén Fox-ból 3D-s órajeleken marad a VGA. És csak újraindítással állt vissza alap, idle órajelekre.
3 oldalt teleirtal, hogy milyen fos. En inkabb nem rinyalok, hanem nem teszem fel addig, amig a hbak a multe nem lesznek. 😄
Tud vki ilyen (bármit) ami mûködik is és nem csak az alapértelmezett témával, hanem pl. Persona-val is.
Firefox4 Active Tab - Remove Bottom Border
A kép mondjuk elég hülye, de Én úgy gondolnám, hogy az alsó képen nincs alsó szegély. 😄
Eddig Aero stílus fájlokat (stílus fájlokat) használtam, de ráuntam és most persona + colourful tabs (amit szeretek 😊.
Azonban, sajnos a tab fülek alatti szegély is színes. Pl. egy rózsaszín tabfül rózsaszín alsó szegéllyel egy kékes színû persona-val elég illúzióromboló. 😊
Ha felül vannak a tabfülek (így több hely marad), akkor a címsor fölött, ellenkezõ esetben oldalak tetején van ez a szegély. 😞
Nem akkora probléma, de ha vki tud vmi okosságot ne titkolódzón. 😊
<#worship>#worship>
Notice:
Jakuza ezek akkor sem égbe kiáltó hibák és nem is belebuzulás kérdése. Fel kell pakolni pluszba pár addon-t. Nagy cucc. Nem férnek el. 😊
Ettõl függetlenül minden további nélkül használható a 3.6.16-os Fox is.
Ezt kifejtenéd? Mert ha 3.x-re gondolok vissza alapfunkció nem volt semmi ilyesmi.
Vagy ha arra gondolsz, hogy a sessiont lementse, hogy megjegyezze milyen tabok voltak megnyitva, akkor a funkció benne van, szerintem egy béta sem volt, amibe ne lett volna, max nem arra van állítva alapjáraton.
Ha neked mégsem mûködik, akkor egy plussz kérdés, bugot jelentetted mozillánál?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
FF4
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Ep esz ervek es a belebuzulas az FF-be nem ugyanaz.
A jo dolgok mellett a hibakat is ugyaiugy eszre kell venni es nem elfogultnak lenni valamivel szemben, amit hasznalunk, ket kulonbozo dolog.
http://goo.gl/gd6Zi5
Te hibákat írsz. Ez másképp, máshogy mûködés. Na és, ha kell addon?! A legtöbb jó addon általában több pluszt is ad, ha jól van megválasztva. Pl.: TabMixPlus.
Meg az sem mind1, hogy ez a másképp mûködés (ami nem hiba, nem, hogy eget rengetõ hiba lenne) kinek hiányzik. Én pl. soha nem jegyeztetem meg a lapokat, mert soha nem használtam.
Elég rég olvasom és hsz-elek a topic-ban. 1db eget rengetõ hibát nem olvastam. Vagy nem egy topic-ot olvasunk.
Nem vagyok en arra hajlando, hogy pluginokat telepitgessek, hogy olyan funkciok mukodjenek, amik eddig mentek a regi alatt.
Én semmi olyan hibával nem találkoztam ami miatt a 4-es Fox-ot ne lehetne használni, vagy helyette érdemesebb a 3.6.x-es verziót.
Azt hogy tudom megoldani, hogy ha új lapot nyitok meg, akkor is megnyíljon a kezdõlap és ne kelljen a kezdõlapra kattolnom mindig? Merthogy gyorsindító kezdõlapot használok, ezért szeretném így megoldani.
Köszi. 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
The Matrix has you...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
The Matrix has you...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Letöltöttem a 4-es FF-ot. Szemet szúr 1 kellemetlen dolog. Lehet rajta változtatni? Ha nem, akkor visszateszem a 3-at.
Arról lenne szó, hogy a "nyerõ hármas ikon", amiket sûrûn használom. Mind mind külön vannak. A "stop" X, a "visszaválthatós" nyílak, és a "házikó". Lehet õket visszatenni egymást mellé vagy sem?
Fákjúal!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy jelszavam, amit elfelejtettem, ellenben a FF tárolja, azonban most szükségem lenne magára a jelszóra. Hogy tudom "visszafejteni" az FFbõl?
Sajnos ekkora. <#nemtudom>#nemtudom>
<#wink>#wink>
Általában absztrakt háttereim vannak, de ez most megtetszett, de ilyen kicsiben nem kell. 😄 Azért thx.
Ekkora csak az egész. Én is nagyítva használom, de nem vészes. 😊
WallBase Vhol ezen az oldalon találtam meg. Jelenleg csendélet wallpaper-eket keresgélek, ha van rá idõm és eszembe jut. 😊
Az alap FF blokkoló nekem tiltja a popupokat. Adblockhoz van vmi popup blocker, de nem használom.
Isten ments, hogy alapértelmezett legyen, Chromeban és Operában se az, a legtöbb usert (köztük engem is) idegesíti. Operában alapértelmezett volt, sok nyígás miatt kikapcsolták (természetesen bekapcsolható).
PS:
Gondolom 2x tabfülnél már nem annyira szerencsés. 😊 Biztos azért nem tették alapértelmezetté. Bár lehetne és aki 2x tabfüllel net-ezik az kapcsolja ki. 😄
Milyen okosságot lehetne használni az új ablakban felbukkanó oldalak blokkolására. Most töltöttem egy fájlt Hotfile-ról. Nem, hogy ezen semmilyen letöltõ oldalon nincs elõfizetésem. Mindig a hétköznapi letöltést választom és hiába van fenn AdBlock de mégis feljönnek külön ablakba nemkívánatos ablakok. Ezek ellen lehetne vmivel védekezni?! Régebben próbáltam egy olyat, hogy AdBlock PopUp de ha jól néztem annak szûrõ kellene, de úgysem volt vmi hûde hatékony. 😞
- desktop apps: ez a funkció gyakorlatilag ugyanaz, mint az Internet Explorerben kedvezõen fogadott „Pinning Sites”. Vagyis egy olyan szolgáltatás, amellyel a gyakran használt weboldalakat – közösségi oldalak, levelezõk stb. – ikonszerûen ki lehet emelni, és alkalmazásként lehet elhelyezni az asztalon
Baromi fontos újítás. 😞
- a kezdõlap ikonja eltûnik, füllé alakítják át
Dettó.
- elsõ használatkor a böngészõ felajánlja a szinkronizálást (Sync)
Miért?!
- a keresõmotorokat különféle színekkel különítik el
Talán értelmes elgondolás.
- átalakítják az Account Managert, könnyebb lesz kezelni a böngészõ által tárolt jelszavakat és azonosítókat. A jelszókezelõ az egér jobb gombjával elhívható lesz
Nem annyira érdekel, de meglátjuk mi is lesz majd ez.
- könnyebb lesz a megosztás, a címsorban elhelyezett ikon segítségével egy kattintással megoszthatunk tartalmakat
Újabb közösségi, tök fölösleges gruppen szolgáltatás. "újítás"
btw:
A Nigtly oldalon van x64-es verzió. Ezt van-é értelme letölteni; használni?! Tudom, hogy pl. a Flash 64bit-es még felejtõs téma, de ha a böngészõ lenne x64-es és arra rá a x86-os Flash-ek gondolom mûködnek, csak van-é értelme az x64-es Firefox-nak. Én szeretném ha lenne. 😊
http://index.hu/tech/2011/04/04/letoltheto_a_firefox_5_elozetese/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
pett3rson
Címsor végén ott a csillag. Azzal tudsz könyvjelzõkbe tenni oldalakat. A könyvjelzõk eszköztár gombbal meg lenyitni, stb...
a 4-es verzióban nincs benne alapból a könyvjelzõk kezelése vagy csak Én nem találom?
eddig tök egyszerû volt lementeni és visszaállítani azzal, most ehhez is kiegészítõ kell már?
The Matrix has you...
itt egy rövid videó róla, remélem menni fog:
Kipróbáltam az Automatic Save folder meg a Download Sort plugint, de nem csinálják a dolgukat.
3.6 alatt még ment.