19494
  • gergely1991
    Talán futtatásba : firefox.exe -safe-mode
  • RelakS
    Mi lehet elállítva, ha a vimeo videói nem jelennek meg?
    Adblock-ot kilőttem, akkor is csak a fekete háttér jelent meg
    Internet Explorerrel ellenőriztem, a vimeo nézhető a gépről
  • Armagedown
    kipróbáltam az új verziót.
    semmi változás csak egy számmal magasabb a verziószám, pont mint a Chromenál
  • Look at the cat
    Mozilla Firefox 9.0.1 MAGYAR

Setup%209.0.1.exe
  • cater
    Hali,
    tud vki olyan kieget ami letiltja a gugli találati listában azt a nyilat ami akkor jelenik meg ha a kurzort a link fölé visszük.Marhára idegesít, hogy állandóan előhozza a jobb oldalon az adott oldal kinagyított előnézeti képét amikor mennék a scrollra.Köszi.
  • Faterx
    Most frissített 9.0-ra!
  • lck
    Lehet placebo, de jó pörgős ez a 9-es RC.
    A chorome-sok szavával élve: piszokgyors.
  • Neo163
    Nem muszáj felrakni minél hamarabb a leges legfrissebbet. A bevált stabil is jó. Lehet várni még egy kicsit az új verzió felrakására ami lehet még javul is.
  • Neo163
    Akkor valószínű, hogy nem beta.
  • Malakai
    Aurorát és a Bétát is kirakják ide pl az alapon kívül. :)

Én mostanában megvárom az auto-updatet, nem hajt semmi, abszolút újdonságokat meg akarom tekinteni ahhoz fel van az Aurora, Beta és a Nightly is, plussz a letest-ux nightly is, ami egy külön csatorna és a felhasználói felületet azon teszteli. Kicsit csalódás volt, mert a régebbi mockupból nem nagyon került be eddig semmi sajnos. :(
  • KaBuTo666
    Én általában megvárom míg nem csak ftpről hanem rendes főoldalról lelehet tölteni, de gondolom ez rohadtul tökmind1 csak valami eszeletlen dolgot művelek. :D
  • Look at the cat
    Firefox%20Setup%209.0.exe
  • newil
    -heló. Egy alap mégis fontos kérdésem lenne.Miképp lehet letörölni a Firefox egyik "megjelenését"? Mivel hiába váltok át másra,hiába törlöm akkor is bezavar és az eredeti skin jön be. Behemoth-nak hívják a kedvest. Ez is meg az előző kérdésem (17095) is fontos lenne és kapcsolódik is sztem egymáshoz.Hova menti le? A választ előre is köszönöm.
  • kl24h
    Csak az illetőnél az a gond, hogy megjelenik a 8.01 és mégsem frissíti fel #17102. Ez azt jelenti, hogy nem beta.
  • Neo163
    Sokkal jobb ha felajánlja magától a frissítést az már nem BETA amitől kitudja mi lesz a böngészővel...
  • kl24h
    Nálam meg azt írja, hogy "Firefox is up to date", pedig csak a 8.0 verzió van.
  • gergely1991
    Ja, letölthető de még BETA.:D
  • KaBuTo666
    Inkább már nem rakom fel, mivel már tölthető a 9.0 ... :D
  • KaBuTo666
    lol, van már újabb? Jó tudni...engem se értesített...
  • gergely1991
    Valószínűleg valami beleszólt a "működésébe".
  • Wreck86
    Okés, de magától miért akarna frissíteni?
  • gergely1991
    Töltsd le innen és telepítsd.
  • Wreck86
    Sziasztok!
    8.0-ás a foxom, de azt írja 8.01 is van már, mégse frissít rá, hiába nyomom. Mi lehet a gond?
  • ProGabe #17101
    van valami normális addon/greasmonkey cucc, ami fixen 720p-re (NEM a lehető legjobbra, mert 1080p már sok) állítja az "új" Youtube-ot?

az új kinézettel sikeresen elcseszték azt, ami a comsic pandában működött, nevezetesen egyszer elég volt 720p-re kapcsolnom és megjegyezte
  • [HUN]FaTaL
    Inkább a jövőbe, jelen piillanatban itt 2011 van még. :D
  • Klon
    szevasztok!

normalis dolog az, h a legujabb Fox 3db addonnal, sacc fel ora hasznalat utan 500+ MB ramot zabal?? ha tobb ful van (3-4) ez felmegy 700 fole is :(
    ugyanez frissen inditva, bongeszes nelkul 100+ MB.
    ,szerintem ez borzaszto sok(k) :S

addonok: adblok plus, download helper, xmarks

koszi szepen!
  • Wreck86
    Köszi szépen :D nők ...
  • KaBuTo666
    Windowsban be kellene állítani a dátumot és az időt, mivel nem 2030.03.09.-e van, 2012-t írunk háló! Vagy talán visszamentem a múltba? :D
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Barátnőmnél ezt dobálja fel a fox:

Jó párszor kiírja ezt,csak az oldal hivatkozás más.
    Mi lehet ez?
  • newil
    Kezdem kicsit elveszíteni a türelmem.Most éppen azt csinálja a kis róka,hogy visszaáll folyton alaptémára.
    Behozza a kezdőlapot (nálam a startlap) amit beállítottam...oké.Viszont minden alkalommal behozza második oldalként a saját honlapját,hogy töltsem le... nem értem...valaki valami megoldást tud esetleg. Előre is köszönöm.
  • [HUN]FaTaL
    Jaja ez volt az. :)
  • newil
    Megtörtént és láss csodát ,nem jön be.
    Az biztos,hogy még egyszer nem rakom fel.
  • KranaZoli #17092
    Szerintem erre gondoltál: Firefox: Choose Your Color

• gergely1991
    Nem hiszem hogy "adományoznod" kellett volna ehhez a "csodás" bővítményhez.
    És ha letiltod a noscript bővítményt?
  • newil
    Be van pipálva,mégis bejön.Már adományoztam is (3€),hátha az volt baja ... nem.
  • [HUN]FaTaL
    Stylishhoz van CSS, de hogy honnan szedtem arról már sajna fogalmam sincs. A userstyles.org-on volt, de a neve nem jut eszembe. :S
  • High end PC #17088
    Sziasztok, a legújabb Firefoxhoz létezik full üveg megjelenítés, ami az egész ablakot és belületet üvegszerű megjelenítéssé varázsolja? Nem igazán talkáltam, köszi
  • gergely1991
    eszközök>beállítás>tartalom
    felugró ablakok tiltása pipa be?
  • newil
    Helo. Hogy lehet letiltani ezt a felugró ablakot?
    NoScript
    Minden egyes indításnál betöltődik.
  • Rotcsa
    Be lehet állítani úgy a firefoxot, hogy a könyvjelző eszköztáramon az ikonokat a kattintások száma szerint rakja csökkenő sorrendbe?