19494
-
#17124 Talán futtatásba : firefox.exe -safe-mode -
#17123 Mi lehet elállítva, ha a vimeo videói nem jelennek meg?
Adblock-ot kilőttem, akkor is csak a fekete háttér jelent meg
Internet Explorerrel ellenőriztem, a vimeo nézhető a gépről -
#17122 kipróbáltam az új verziót.
semmi változás csak egy számmal magasabb a verziószám, pont mint a Chromenál -
Look at the cat #17121 Mozilla Firefox 9.0.1 MAGYAR
Setup%209.0.1.exe -
cater #17120 Hali,
tud vki olyan kieget ami letiltja a gugli találati listában azt a nyilat ami akkor jelenik meg ha a kurzort a link fölé visszük.Marhára idegesít, hogy állandóan előhozza a jobb oldalon az adott oldal kinagyított előnézeti képét amikor mennék a scrollra.Köszi. -
#17119 Most frissített 9.0-ra! -
#17118 Lehet placebo, de jó pörgős ez a 9-es RC.
A chorome-sok szavával élve: piszokgyors. -
Neo163 #17117 Nem muszáj felrakni minél hamarabb a leges legfrissebbet. A bevált stabil is jó. Lehet várni még egy kicsit az új verzió felrakására ami lehet még javul is. -
Neo163 #17116 Akkor valószínű, hogy nem beta.
-
#17115 Aurorát és a Bétát is kirakják ide pl az alapon kívül. :)
Én mostanában megvárom az auto-updatet, nem hajt semmi, abszolút újdonságokat meg akarom tekinteni ahhoz fel van az Aurora, Beta és a Nightly is, plussz a letest-ux nightly is, ami egy külön csatorna és a felhasználói felületet azon teszteli. Kicsit csalódás volt, mert a régebbi mockupból nem nagyon került be eddig semmi sajnos. :( -
KaBuTo666 #17114 Én általában megvárom míg nem csak ftpről hanem rendes főoldalról lelehet tölteni, de gondolom ez rohadtul tökmind1 csak valami eszeletlen dolgot művelek. :D -
Look at the cat #17113 Firefox%20Setup%209.0.exe -
#17112 -heló. Egy alap mégis fontos kérdésem lenne.Miképp lehet letörölni a Firefox egyik "megjelenését"? Mivel hiába váltok át másra,hiába törlöm akkor is bezavar és az eredeti skin jön be. Behemoth-nak hívják a kedvest. Ez is meg az előző kérdésem (17095) is fontos lenne és kapcsolódik is sztem egymáshoz.Hova menti le? A választ előre is köszönöm. -
kl24h #17111 Csak az illetőnél az a gond, hogy megjelenik a 8.01 és mégsem frissíti fel #17102. Ez azt jelenti, hogy nem beta. -
Neo163 #17110 Sokkal jobb ha felajánlja magától a frissítést az már nem BETA amitől kitudja mi lesz a böngészővel... -
kl24h #17109 Nálam meg azt írja, hogy "Firefox is up to date", pedig csak a 8.0 verzió van. -
#17108 Ja, letölthető de még BETA.:D -
KaBuTo666 #17107 Inkább már nem rakom fel, mivel már tölthető a 9.0 ... :D -
KaBuTo666 #17106 lol, van már újabb? Jó tudni...engem se értesített... -
#17105 Valószínűleg valami beleszólt a "működésébe". -
#17104 Okés, de magától miért akarna frissíteni? -
#17103 Töltsd le innen és telepítsd. -
#17102 Sziasztok!
8.0-ás a foxom, de azt írja 8.01 is van már, mégse frissít rá, hiába nyomom. Mi lehet a gond? -
#17101 van valami normális addon/greasmonkey cucc, ami fixen 720p-re (NEM a lehető legjobbra, mert 1080p már sok) állítja az "új" Youtube-ot?
az új kinézettel sikeresen elcseszték azt, ami a comsic pandában működött, nevezetesen egyszer elég volt 720p-re kapcsolnom és megjegyezte -
#17100 Inkább a jövőbe, jelen piillanatban itt 2011 van még. :D -
#17099 szevasztok!
normalis dolog az, h a legujabb Fox 3db addonnal, sacc fel ora hasznalat utan 500+ MB ramot zabal?? ha tobb ful van (3-4) ez felmegy 700 fole is :(
ugyanez frissen inditva, bongeszes nelkul 100+ MB.
,szerintem ez borzaszto sok(k) :S
addonok: adblok plus, download helper, xmarks
koszi szepen! -
#17098 Köszi szépen :D nők ... -
KaBuTo666 #17097 Windowsban be kellene állítani a dátumot és az időt, mivel nem 2030.03.09.-e van, 2012-t írunk háló! Vagy talán visszamentem a múltba? :D -
#17096 Sziasztok!
Barátnőmnél ezt dobálja fel a fox:
Jó párszor kiírja ezt,csak az oldal hivatkozás más.
Mi lehet ez? -
#17095 Kezdem kicsit elveszíteni a türelmem.Most éppen azt csinálja a kis róka,hogy visszaáll folyton alaptémára.
Behozza a kezdőlapot (nálam a startlap) amit beállítottam...oké.Viszont minden alkalommal behozza második oldalként a saját honlapját,hogy töltsem le... nem értem...valaki valami megoldást tud esetleg. Előre is köszönöm. -
#17094 Jaja ez volt az. :) -
#17093 Megtörtént és láss csodát ,nem jön be.
Az biztos,hogy még egyszer nem rakom fel. -
#17092 Szerintem erre gondoltál: Firefox: Choose Your Color
-
#17091 Nem hiszem hogy "adományoznod" kellett volna ehhez a "csodás" bővítményhez.
És ha letiltod a noscript bővítményt? -
#17090 Be van pipálva,mégis bejön.Már adományoztam is (3€),hátha az volt baja ... nem.
-
#17089 Stylishhoz van CSS, de hogy honnan szedtem arról már sajna fogalmam sincs. A userstyles.org-on volt, de a neve nem jut eszembe. :S -
High end PC #17088 Sziasztok, a legújabb Firefoxhoz létezik full üveg megjelenítés, ami az egész ablakot és belületet üvegszerű megjelenítéssé varázsolja? Nem igazán talkáltam, köszi -
#17087 eszközök>beállítás>tartalom
felugró ablakok tiltása pipa be? -
#17086 Helo. Hogy lehet letiltani ezt a felugró ablakot?
NoScript
Minden egyes indításnál betöltődik. -
Rotcsa #17085 Be lehet állítani úgy a firefoxot, hogy a könyvjelző eszköztáramon az ikonokat a kattintások száma szerint rakja csökkenő sorrendbe?