19494
  • biomage
    Van lehetőség ara hogy a böngészőn ne legyen limit az oldalak számában?
    alapból csak 50-et jegyez meg:( ami nagyon kevés.
  • patiang
    Volt időm, és így végigzongoráztam a tippet. A lelet maradt a régi.
    Rászoktam a chomra, majdnem "ugyanaz", s folyik mint a víz.
    De azért köszi a segítségedet!!
  • balcsi70
    Szia. Az egyik ismerősöm laptopja is ugyan ezt csinálja a Mozilla-val mint a Patiang-é.Már uninstaláltuk aztán vissza de megint ugyan az a helyzet.Érdekes az I Explorerrel nem fagy le.Most megpróbályuk azt amit írtál.
  • gergely1991
    Sokat nem veszítesz vele csak előtte csinálj, egy rendszer-helyreállítási pontot ha esetleg nem tetszik akkor állítsd vissza.:)
  • biomage
    Hali

1 nagyon 1xü kérdés :) telepítsem a 9.0.1 et vagy ne?
  • patiang
    Köszi szépen.
  • garferi
    Már az Index fórum Firefox topicjába is beírtam nemrég de most akkor itt is közzé teszem, hogy mi a teendő ha fagy a böngésző. Persze ha a gép, vagy a Windows a hibás akkor ez sem fog rajta nagy valószínűséggel segíteni.

Töltsd le EZT, frissíteni fog pár programot ami okozhatja a fagyásokat a Firefoxban.

Csinálj róla egy parancsikont valahova és szerkeszd át úgy az ikont, hogy a cél mező végén a következő paraméter legyen: " /repair" (idézőjelek nélkül a már meglévő jel mögött szóközzel kezdve). Az indításakor az FF ne fusson!

Nyisd meg EZT az oldalt és frissítsd azokat a plug-in-eket amiket elavultnak mond.

Ellenőrizd a kiegészítőket, és ami nem kell azt távolítsd el vagy tiltsd le. Ha egyéni témát használsz (nem personas) akkor próbálj meg visszatérni a gyári kinézetre.

Töltsd le és futtasd le a EZT, optimalizálni fogja a Firefox adatbázisfájljait.

Ha ezek után sem oldódna meg a probléma akkor frissítsd a videókártya drivert is, esetleg a beállítások között kapcsold ki a hardveres gyorsítást.

Legvégső soron a könyvjelzőid (Ctrl+Shift+B, Importálás és mentés/Mentés) és jelszavaid lementése után nyiss egy új profilt (Startmenü futtatásba: %appdata% és töröld ki a Mozilla mappát).
  • patiang
    Persze igazad van, de nem jöttem rá az okra. Amúgy rosszul írtam, nem régebben használtam az FF-t, hanem kb egy hete léptem ki belőle. A régebbi fox-oknál is előfordult (más OP rendszer), hogy egyszerűen kiszállt, majd újra indult. De a mostani egyszerűen lefagy, pedig már volt rendszer gyalulás is. A többi keresővel semmi bajom sincs. Ezért nem értem a dolgot.
  • garferi
    Én meg úgy érzem, hogy vagy a Windowsod vagy a géped nincs rendben. Minden ilyen jellegű fagyás az esetek 99%-ában nem a Firefox hibája.
  • patiang
    Régebben fox-ot használtam, és már akkor is voltak itt-ott bajok vele. De mostanában minden harmadik lépésre lefagy. Pedig töröltem az összes beállítással egyetemben, többször is, de ugyan oda kerülök vissza.
    Úgy érzem fox pá.
  • Chamelia
    Köszi
  • oadi
    Köszike
  • kl24h
    (a #17141 az egyik fórumtag egyik hozzászólásának száma, NEM Toolbarféle, nézd csak meg itt)
    A Toolbar az egy valamilyen programnak valamilyen funkcióinak a böngészőbe való beépülése. Ilyen lehet pl. Yahoo Toolbar, Google Toolbar. Ezek egy sort képeznek az Adress (= ahova beírod a webcímet, pl. www.google.hu, stb.) alatt.
  • oadi
    Az milyen Toolbár?
  • kl24h
    Akkor még lefuttathatsz egy párat:
    Hitman Pro
    Kaspersky Virus Removal Tool
    IObit Malware Fighter Free
    Emsisoft: MalAware
    Microsoft Safety Scanner

Azt is megteheted, hogy újratelepíted a Mozillát, nálam már rég telepítve volt, aztán ahogyan megjentek a frissítések úgy frissítettem, de soha nem volt fagyás.
  • oadi
    Intel Core 2 Dou
    Virúsmentes! Nod frissen futtatva! Malware is!
  • kl24h
    És van akinél #17141 egy Toolbar volt az ok a fagyásért.
  • kl24h
    Mennyire vagy biztos benne, hogy vírusmentes?
    Ha vírusmentes és jó gyors a processzor, akkor kellene újratelepíteni a videódrivert, esetleg hangdrivert is.
  • kl24h
    Nem azzal van a gond. Milyen processzorod van?
  • oadi
    Valaki?
  • oadi
    Az enyém is rendszeresen lefagy, virúsmentes.
    Ha kilövőm a plugin-container exe-t akkor az Adobe leáll és a böngésző újra indul tuti ezzel van a gond nem?
  • Malakai
    image fetcher
  • Chamelia
    BUÉK!

Keresek egy kiegészítőt:
    Megnyitok egy képet egy oldalon és azt le szeretném menteni, de nem jobbklikkmentésmásként megoldással, hanem úgy, hogy a kép sarkában megjelenik egy kis mentés-ikon. Régen az IE-ben láttam ilyet, sőt már a foxban is használtam de nem tudom mi volt az. Mostanság vannak ilyenek?

Köszönöm
  • lalakov
    Azért frissítettem, mert a 8-as fagyott, gondoltam a frissítés megoldja. De nem. Ma megjelent tényleg egy Toolbar, ami eddig nem volt(fogalmam sincs hogyan, mivel nem én engedélyeztem), töröltem, most jónak tűnik. Köszönöm.
  • kl24h
    Lehet valahonnan egy vírus szereztél, ami inkább a Mozillát érinti. Mivel újraindítottad a gépet, akkor rendszeresen ugyanaz a hiba. Egyelőre le kell futtatni a Malwarebytes Antimalware és meglátod mit talál, ha talál.

Ezt ajánlom a lalakov (#17138) problémájához is, hogy derüljön ki tiszta-e a gép.
  • kl24h
    Semmi köze az évváltással, de mivel te ma frissítetted ezért jelentkezett. A lefagyást csinálhatja valamilyen Toolbar, ami nem kompatibilis a 9-es verzióval vagy valamilyen Add-ons is. A fölösleges Toolbar-okat és Add-onsokat kell Uninstallni és akkor kell menjen minden (kivéve ha nem kaptál be egy vírust is).
  • lalakov
    Mi a fene baja van ennek az évváltással? Állandóan lefagy ma. Most frissítettem 8-asról, az is ezt csinálta.
  • renato999
    Sziasztok !

Van egy kis problémám a Firefoxal ! Tegnap a DC Universe Online miatt lefagyott a gépem, ezért újra indítottam, és azóta a Firefox befagy ! Főleg a Youtube-on ha videót nézek, de van, hogy csak böngészés közben is ! Kipróbáltam Internet Explorer-er,és Chrome-al, és ezeknél tökéletesen
    működik minden. Letöröltem majd újra raktam a 9.0.1 verziót, de mindig befagy ! Remélem valaki tud segíteni.
  • Malakai
    userChrome.css-ben való turkálás, vagy Stylish nélkül csak ha nem adsz nekik nevet. :)
    Első kettővel meg:
    #PlacesToolbarItems .toolbarbutton-text { display: none !important; }
    Vagy ha van könyvtár is, de annak pl szeretnéd a szöveget is látni:
    #PlacesToolbarItems toolbarbutton:not([container="true"]) .toolbarbutton-text { display: none !important; }
  • reboz5751
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a könyvjelző eszkőztárat be lehet- e ugy állítani hogy csak az ikonokat mnutassa

és szöveg ne legyen mellete.

köszi
  • Wreck86
    Melyik flash->video konvertert ajánljátok? (kieg.)
  • Wreck86
    Wow!
    8.0-ról 9.01-re frissített, az igen.
  • Blum
    Üdv!

Minap felraktam a 8-as FF-t,de olyanokat csinált,hogy weboldaltól függetlenül random megfagyott a böngésző,töltött de nem történt semmi. Ha olyan kedve volt,akkor csak simán összeomlott és nagyon sajnálta :(

Felraktam újabb Javat és Flasht,semmi változás. Láttam,hogy kijött a 9.0.1 (LOL),feltelepítettem azt de ugyanezt csinálja.
    Win7 64bit-es op. rendszerem van.

Tudtok valami megoldást?
  • kl24h
    Először az Adobe Reader-t telepítetted és utána a Firefox-ot vagy fordítva?
    Meg kell nézni az Add-on-oknál, hogy a Plugin listában aktív-e az Adobe.
  • kl24h
    Tools > Options > Privacy fülnél úgy legyen beállítva, ahogy látod a képen

Valószínűleg nálad a Clear History when Firefox closes be van jelölve és itt a Settings-ben (csak akkor aktív, ha be van pipálva a Clear History when Firefox closes) lehet minden be van pipálva még a Site Preferences is, ami miatt neked kitörlődnek a könyvjelzők.
    Én azt mondom, hogy ezt a Site Preferences-t ne jelöld be és ezek után Clear History when Firefox closes elől a pipát is kiveszed, ahogy látható a képen is.
  • gergely1991
    PDF olvasó
    Emlékeim szerint a Foxit Reader telepítőcsomagos változata alkalmazkodik a mozillához is(bővítményként természetesen).
  • Carbonka
    Hali. Újból raktam a windowst és most valamiért a Firefox nem akarja megnyitni a PDF fájlokat, nem emlékszem, hogy kellett volna hozzá külön bővítmény. Van valami megoldás?
  • gergely1991
    Valószínűleg majd a about configban kell állítani valamit.Ha más nem én egy Rendszer-visszaállítást javasolnék(frissítés előtti időszakra).
  • schger
    Sziasztok!
    Valaki tudna abban segíteni,h mitől lehet az,h a foxi nem tárolja el nekem az oldalakat?
    Egy-két hét óta van ez a baja. Nem állítottam rajta semmit. Annyi volt,h tesóm frissített egy újabbra és ott jelentkeztek a gondok. Ezért én letöröltem és visszatelepítettem a régit, de azóta is ez van. Elmentek valamit a könyvjelzők közé, de ha kilépek és újra vissza, akkor már nincs ott. Előre is köszi.
  • Malakai
    Flash cache ürítés szerintem...