19494
  • Puhos
    A Norton Toolbar egy újraindítás után megvan, de a másik még nincs sajna!
  • Puhos
    Szia!

Na letöröltem a Firefoxot és újraraktam. Annyi kérdésem lenne, hogy a kiegészítők közé hogy tudom telepíteni a Norton Toolbart és a Symantec IPS-t? A gépemen NIS2011 van telepítve (eredeti).

Köszi.
  • kl24h
    ... töröld ki a mappát is és keress utána, ahol még van Mozilla mappa és azokat is töröld, ezek után használd a CCleaner-t...
  • kl24h
    Azt ajánlom, hogy töröld le (Uninstall) és töröld ki a mappát is, ezek után használd a CCleaner-t, ami a Registry bejegyzéseket is kitörli és telepítsd újra a 9.01 verziót.
  • Puhos
    Szia.

Bocsi de nem igazán tudom, hogy hogyan kell friss sima profilt indítani? Segítenél ebben?
  • Puhos
    A rendszernél nem volt hibabejegyzés.
    A rendszerem 2011-ben lett telepítve, gondolom, hogy nem írja át frissítéskor.
  • Malakai
    A mappa nevét nem írja át frissítéskor.

Egyébként ha foxon belül keresed a bajt (ami nem feltétlen ott van), akkor a legyakoribb két ok a rosszul megírt addonok/pluginek, vagy a hibás profil mappa.

Próbáld ki, hogy indítasz egy új, friss, sima profilt, akkor is jelentkezik-e az összeomlás!
  • kl24h
    Nézzél be a Rendszer részbe is, ott milyen hibák vannak.
    Nem erről akartam a képet, hanem arról, amikor kiírja a hibát, hogy leáll.
    És még egy kérdés: hogyhogy Mozilla Firefox4 neve van a mappának a Program Files-ben?
  • Puhos
    Na belenéztem az eseménynaplóba, készítek egy képet róla és belinkelem ide.

• kl24h
    A 9.01 verzió megfelelő a Windows 7-re (link), de valami csak okozza, hogy csak úgy egyszerűen leáll.
    Nézz be egy kicsit a Plugin listába (Add-ons), nehogy valamelyik Plugin okozna.
    Jó lenne, ha betekintenél az Eseménynapló-ba (Event Viewer), hátha találnál valami Error-t ezzel kapcsolatosan. Persze ahogy mondtad, egy kép jól fogna, hogy mégis lássuk azt a leállási dolgot.
    Más 32 bites program normálisan működik az operációs rendszered alatt?
  • JoeFromHun
    Most az új FF-ben lesz az átdolgozott felület?
    Vagy megint semmi újat nem hoz majd az új verzió?
  • Puhos
    Szia.

Én is ezt a verziót használom 9.0.1. Egyszer csak elhomályosodik a képernyő és kiírja középre hogy a Firefox működése leállt. Ha tudok majd csinálok róla képet és belinkelem ide. Vírus nincs a gépen (legalábbis erre utaló dolgot nem tapasztaltam). Az oprendszerem Win7 Home Premiun 64bit minden szükséges frissítéssel.
  • kl24h
    Nálam ilyen gondok nincsenek, pedig a 9.01 verziót használom, a legfrissebbet, az operációs rendszer Windows XP SP3 x86 (vagy másképp 32 bit) version 2002, persze SP2 volt eredetileg, de frissítettem.
    Valamilyen oka kell legyen, csak nehogy vírus lenne az ok. Hogy jelenik meg ez "a firefox működése leállt"?
  • TomBond
    Nincs megoldás! Sajnos a FF szar lett! :-(
  • Puhos
    Sziasztok!

Olyan gondom van a Firefox-al, hogy mióta ez rohamos léptekkel haladó "fejlesztés" van, azóta sokszor tapasztalom azt, hogy egyszer csak ezt írja ki a Firefox " a firefox működése leállt". Igazából nem tudom, hogy mi a bánat okozza ezt? Valaki tapasztalt már ilyet? Valami megoldás erre a problémára?
    Köszi.
  • kl24h
    Főleg a plugin-container.exe-vel sokat rontottak, mert gyengébb gépeken észrevevődik a videók nézésénél.
  • mx5 kevin
    Én speciel firefox 3.6-ot használok nekem kényelmesebb a kezelőfelülete nincsenek kompatibilitás problémáim sokkal jobb a gyári kezdőoldal és stabil nem dumál vissza hülyeségeket hogy ez az nem jó neki.Én amikor más verziókat néztem volt hogy nem működött rendesen,akkor kiegészítőkkel nem volt kompatibilis,és volt hogy még az oldalakat is hol betöltötte hol nem.Tehát sok minden attól hogy új attól még nem jelenti azt hogy attól jó is.Szerintem a legjobb böngésző csak hát nem mindegy hogy melyiket használja az ember.Sajnos több szoftvernél tapasztaltam hogy bizony a régebbi sokkal jobb és az újabbak meg
    egyszerűen búgosak némelyik nem jobb lesz hanem ezerszer rosszabb.
  • Toto652
    Vírus az lehet mert bratyesz letöltött és telepített is valami fost amit el se lehet távolítani... bár ez a hülyeség még ez előtt is megvolt, és a 9-essel is ezt csinálja...

Ó és amíg a Free Download Manager nem lesz kompatibilis a firefox 9-el addig miért is tölteném le? o.O
  • kl24h
    Nálam nincsenek ilyen gondok. A 9.01 van. Én azt mondom, hogy törölj le mindent (Uninstall + Registry törlés legalább a CCleaner-rel) a Firefox-al kapcsolatosan és tedd fel a 9.01-t. És ne felejts el letörölni a fölösleges Toolbar-okat, mert ezek is okozhatják az összeomlást.
    Akkor azzal a "kiegészítők frissítése" valami nincs rendben, mert nem kellene minden indítással felnyissa, csak akkor ha valami változást történt valamelyik Plugin-nal. Nem valami vírus szórakozik veled, aminek van egy Plugin-ja beépülve a Firefox-ba?
  • gergely1991
    Azóta már 9.0.1 van, haladnod kell már a korral.:D
  • Toto652
    Ó igen...
    Ezzel se lett megoldva semmi :D

Ez a fantasztikusan új csicsás firefox 8
    Ezelőtt 3.6-ost használtam, de az már mindenáron összeomlott és az még nem csinálta ezt...
    Neked milyen van? Nálad van ilyen hülyeség?
  • kl24h
    De még az is lehet, hogy a #17178 hozzászólás alapján ki kellene venni a pipa jelet a többi elől, ahol van az Automatic check for Updates to, csak a Firefox-nak kellene meghagyni.
  • kl24h
    Beírod a címsorba: about:addons ekkor felnyílik az Add-ons Manager és ott ahol van az a "fogaskerék" rákattintsz és kiveszed a pipa jelet az Update Add-ons Automatically és utána bepipálod az alatta levőt, a Reset All Add-ons to Update Automatically. Nálam angol verzió van, gondolom el tudsz igazodni. Gondolom, hogy ezzel megoldódik a probléma.
  • Toto652
    Ó haver, ezzel adtam a sz*rnak egy pofont... o.O
  • garferi
    Címsorba about:config és a "dom.ipc.plugins.enabled" értéket állítsa át "false"-ra majd indtsa újra a böngészőt.
    Sajnos a legújabb Firefox-al és Flash Playerrel vannak gondok. Elég sok gépen teljes böngészőlefagyást okoz.
  • TomBond
    Most hívott egy ismerősöm, hogy ha felrakja a flash playert a firefox-ra akkor olyan szinten befagy a gépe hogy csak feladatkezelőből tudja kilőni. Van valakinek ötlete mit lehetne tenni?
  • gergely1991
    Eszközök>beállítás>haladó>frissítés fül?
  • Toto652
    Yo!
    Ez az új firefox kicsit idegesít... minden indításkor bedobja a "kiegészítők frissítése" ablakot holott én marhára nem vagyok erre kíváncsi...
    Van, hogy elég sokáig kell néznem ezt a hülyeséget, de van olyan is, hogy egy elemnél szépen megáll és soha nem találja meg, hogy friss e (pedig az).

Ki lehet valahol kapcsolni ezt a funkciót?
    Nem találtam sehol se...
    Danke!
  • Willenbrock
    Már jó.
  • Willenbrock
    Amúgy azt hiszem azóta van ez mióta frissítettem a flash playert.
  • Willenbrock
    Legújabb firefoxot is feltelepítettem(mégis mintha lassabb lenne mint az előző)flash player is a legújabb van fenn,mégsem látszik a captcha kód sehol.Mit hol kéne beállítani?Kérnék egy kis segítséget.
  • Willenbrock
  • Malakai
    Sok flashkát használ, esetleg azt reinhalálj.
  • Willenbrock
    Eddig látszottak nem tudom mi van most.
  • Willenbrock
    Nálam nem látszanak az ún. captcha-k a letöltő oldalakon,ez mitől lehet?Valami bővítmény kell vagy mi?
  • ProGabe #17169
    végre lesz egy értelmes ficsőr a 10-es verzióban: a tervek szerint beleteszik a teljes képernyős html5-öt. már csak a h.264-et kéne megoldani (nem tudom, mi a különbség aközött és a webm között, lehet nem is kell) és dögöljön meg a flash!

forrás
  • biomage
    kösz :)
    beállítottam 300ra remélve az elég lesz :D
  • garferi
    Olvasd vissza a mondatodat és rájössz, hogy mi a bajom vele. Mondjuk az, hogy nem írtad le, hogy a vissza gomb 50 oldalas limitjére gondolsz. De már mindegy, kitaláltam mit szeretnél.
    Címsorba about:config és keress rá erre: browser.sessionhistory.max_entries
  • biomage
    mit nem értesz?
  • garferi
    Részleteznéd, hogy pontosan mire gondolsz?