Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://goo.gl/gd6Zi5
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nem látni a Captcha-t, nem tudom beirni a betüket.
MI AZ OKA ??
Profi vagy! <#worship>#worship>
"Pl, ha az sg-n az adserver-t szeretnéd engedélyezni, de csak itt és csak azt, akkor az /adserver/* filtert módosítsd ~sg.hu##/adserver/*-re. "
De akkor ez így nem helyes. Ha elõtte van a ~ karakter akkor tiltja az adott oldalon a szûrõ mûködését. Vagy csak nem jól fogalmazok. Mind1 a lényeg, hogy mûködik.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ok-Ok értem Én, ahogy írtam korábban is, akkor marad a manuális mód.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Én azt szeretném, hogy ez a sor:
##*
csak prohardver.hu-n ne szûrjön, legyen inaktív, ne tiltson, de mindenhol máshol maradhat.
Nem tudom, hogy így érthetõbb-é, vagy sem?! <#nemtudom>#nemtudom>
Pl, ha az sg-n az adserver-t szeretnéd engedélyezni, de csak itt és csak azt, akkor az /adserver/* filtert módosítsd ~sg.hu##/adserver/*-re.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Igen azzal. Mind1, annyira nem fontos - akkor majd kimatyizom... <#worship>#worship>
Érdemes letiltani azt a szûrõt és ahol még reklám van ott kézzel tiltani a többi elemet (nth-child).
Azt meg lehet vhogyan oldani AdBlock-al, hogy egy szûrõ lista 1db eleme, csak egy oldalon ne tiltson?! <#worship>#worship>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Feltettem a chromeeditet is de azzal se tudtam megoldani egy bemásolt kóddal. Valami segítséget adjatok legyetek szívesek.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
legalább is nálam úgy tünnik ez okoza a nagy memória használatot
Videosurf videos at a glance plugin
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
-valószínû, hogy a TC-nél engedélyezned kell még a láthatóságot:
Beállítások -> Általános beáll. menüt választva;
-majd ott balra, felülrõl a 2. elemén a "Képernyõ"-be lépve,
Jobbra a legfelsõbe tegyél egy pipát.
(-nagy kár volt a komplett uninstallod, de azért még így is okvetlen nézd meg,
mert szerencsére a Win7 is eléggé linkül melózik ebben a témában.)
Vezérlõpultból úgy kellett leszednem FF-ot, hogy törölje a könyvjelzõket is, mert másképpen sehogy sem indult következõ feltelepítésnél.
Firefox automatikus mentési mappa, Teljes elérési útvonalát.
Vetted azért a lapot még akkor is, ha az elõbb, véletlen, eggyel alsóbb likba kettyintettem.
Valószínû, hogy még mindig nincs mindened elbukva !
-íme, az elõzõ kép egyik részlete, kissé nagyobb kiadásban:
Na mindegy, azért kösz a segítséget <#wave>#wave>
fuck mmo's..i.,
Mostanában, amikor bezárom a Foxot és késõbb újra elindítom, akkor nem a kezdõlapot nyitja meg, hanem azt az oldalt,amit utoljára látogattam.Ez miért van?Hol tudom beállítani, hogy a kezdõlapomat nyissa meg mindig?kössz
-én, a 6.53-at javasolnám, de ha csak a 7.5 körülid van kéznél, ami picit nehézkesebben kapcsolódik; az is megfelelõ lesz.
Na majd megnézem mit lehet a CCleanerrel kezdeni, kösz a tippet 😊
függ a fájl helye, és így a koppintások trükkje is, hogy:
XP- és/vagy Win7 -e az áldozati rendszered.
Függ továbbá attól is; FF5.0; FF_4.01; avagy a "régebbi" alatt esetleg az FF_3.6.18-ra gondoltál-e ?
INet nélkül(!) a CCleaner-t indítsd el, de arra azért vigyázz a pipák elhelyezésekor, hogy a könyvjelzõid azért ne törölje.
-meglepõen sok szemetet fog dzsuvázni.
Arra is gondoltam, hogy valamiért a vírusirtóval akadt össze, de azt is hiába szedtem le, a probléma fennmaradt.Azért is lenne igencsak fontos valahogy visszaraknom, mert vagy ezer könyvjelzõm van benne, kategóriákba rendezve és azt valahogy nincs kedvem elveszíteni.
Tehát vagy vissza kéne raknom tûzrókát, vagy a könyvjelzõket kiguberálni anélkül, hogy importálnom kelljen(mert ugye ahhoz el kellene indítani FF-ot).Ötlet?
A Kaspersky nem talált semmit, vagyis nem javította meg a gépemet.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://www.seamonkey-project.org/releases/2.2b3
-nem hülékedik ez sem (nálam) annyira, mint a FF-5.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nálam spec 10 tabnál ff5 nem jár 530-nál, hanem úgy 360 körül, chrome meg 340 körül.
Persze nem mindegy milyen tabok vannak nyitva. És nem mindegy, hogy elötte melyikkel mennyit böngésztél, mert nem csak a megnyitott tab, hanem a memóriában lévõ history kb ugyanannyit számít.
Lényegében minél több tabról beszélünk úgy billen a mérleg a firefox javára, bár chrome-al rég csináltam már tabos stressztesztet (mindennapokban meg leginkább ff fut), azóta lehet javult.
(\__/) ( X.x) ( } . { )