Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
NoScript mindig megfogja, ez a feladata, ha nem engedélyezted külön. AdBlock ha megfogja, akkor rosszul mûködik, de ettõl még elõfordul.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jakuza001
Inkabb a NoScript szokta.

[HUN]FaTaL
Tisztában vagyok vele, hogy mi az adblock, azt kérdeztem nem szûrte e ki a divet amiben a captcha van.

http://goo.gl/gd6Zi5

Peetboy
Az Adblock reklám eltávolító. Nem hiszem, h azzal jó lenne.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

[HUN]FaTaL
adblock nem szûrte ki?

Peetboy

Nem látni a Captcha-t, nem tudom beirni a betüket.
MI AZ OKA ??

KranaZoli
Ba***ki, ez így naggyon baba. Jól van na, Én nem tudtam mit jelent az a ~ karakter. Nagyon köszönöm! Working! <#eljen>

Profi vagy! <#worship>

"Pl, ha az sg-n az adserver-t szeretnéd engedélyezni, de csak itt és csak azt, akkor az /adserver/* filtert módosítsd ~sg.hu##/adserver/*-re. "

De akkor ez így nem helyes. Ha elõtte van a ~ karakter akkor tiltja az adott oldalon a szûrõ mûködését. Vagy csak nem jól fogalmazok. Mind1 a lényeg, hogy mûködik.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

bela96
sziasztok.van egy olyan problémám hogy pl googlen vagyok rajta és akarok új lapot nyitni és nem megy hiába kattintok a pluszra hogy új lap semmi meg sem moccan.légyszives segitsetek.válaszotokat elõre is kösszi.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

Malakai
Elsõre is értettem, arra válaszoltam és az úgy mûködik, talán figyelmesebben tessék elolvasni a hozzászólást, de a lényegre enyhe utalást teszek azért.

~

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KranaZoli
Nekem még nem tûnt fel, de biztos vannak ilyen topic banner-ok. Viszont egy oldalon meg tök jótékony alapból, amit szintén sokat nézek; olvasok.

Ok-Ok értem Én, ahogy írtam korábban is, akkor marad a manuális mód.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

[HUN]FaTaL
Mint mondtam legalább 3 topic van az sg-n ahol kiszûri a bannert (vagy mégtöbb) így ezt az egész szart érdemes inkább letiltani és kézzel kiszûrni a dobozkákat ph-n.

[HUN]FaTaL
Igen, csak egész konkrétan ennek a fordítottja kellene. 😄

KranaZoli
Lehet nem voltam világos.
Én azt szeretném, hogy ez a sor:

##*

csak prohardver.hu-n ne szûrjön, legyen inaktív, ne tiltson, de mindenhol máshol maradhat.

Nem tudom, hogy így érthetõbb-é, vagy sem?! <#nemtudom>

Malakai
Dehogynem be lehet.

Pl, ha az sg-n az adserver-t szeretnéd engedélyezni, de csak itt és csak azt, akkor az /adserver/* filtert módosítsd ~sg.hu##/adserver/*-re.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

KranaZoli
Éreztem. 😞
Igen azzal. Mind1, annyira nem fontos - akkor majd kimatyizom... <#worship>

[HUN]FaTaL
Ilyet nem lehet. Vagy mindenhol tilt az az 1 darab elem (ha a class bannerrel van problémád, akkor az nem csak 1 oldalon okoz gondot, itt az sg-n is több topic van ahol nem jó), vagy azon az 1 oldalon tiltod a teljes szûrést.

Érdemes letiltani azt a szûrõt és ahol még reklám van ott kézzel tiltani a többi elemet (nth-child).

KranaZoli
Sziasztok!

Azt meg lehet vhogyan oldani AdBlock-al, hogy egy szûrõ lista 1db eleme, csak egy oldalon ne tiltson?! <#worship>

RelakS
közben megvan a válasz: Sehogy egyelõre :/

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Androidos mobil firefoxot vágja valaki? Hogy kell rá flash-t varázsolni?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jackoneill90
Nekem a firefox fölsõ része így néz ki. De van vele egy problémám. Túl sok helyet foglal el vízszintesen a könyvjelzõsáv. A görgetés már megvan oldva. Mostmár csak annyit szeretnék hogy szûkebb legyen vízszintesen, mert néha már egy weboldal fület sem látni. könyvjelzõsávhoz multirow-t tettem fel. De többsorosra nem tehetem mert úgy is túl sok helyet foglalna
Feltettem a chromeeditet is de azzal se tudtam megoldani egy bemásolt kóddal. Valami segítséget adjatok legyetek szívesek.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

biomage
aszem megtaláltam a probléma okozóját a nagy memória használatban 😄
legalább is nálam úgy tünnik ez okoza a nagy memória használatot
Videosurf videos at a glance plugin

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Ezért írtam, hogy "tudom, hogy az Appdata rejtett cucc" 😄 Megnéztem elõtte, átvizsgáltam mindenhogy, de nem voltak ott a bookmarksok.

Bocsi, egy kissé megkésve jutottam csak ide.
-valószínû, hogy a TC-nél engedélyezned kell még a láthatóságot:
Beállítások -> Általános beáll. menüt választva;
-majd ott balra, felülrõl a 2. elemén a "Képernyõ"-be lépve,
Jobbra a legfelsõbe tegyél egy pipát.

(-nagy kár volt a komplett uninstallod, de azért még így is okvetlen nézd meg,
mert szerencsére a Win7 is eléggé linkül melózik ebben a témában.)

Rendben, akkor végül is jól értettem.Viszont nekem nem hozta be ezeket egyszer sem(tudom, hogy Appdata rejtett cucc, de nem voltak ott).Még eddig nem találkoztam ilyen hibával, ami ráadásul pont a könyvjelzõkben bújt meg.
Vezérlõpultból úgy kellett leszednem FF-ot, hogy törölje a könyvjelzõket is, mert másképpen sehogy sem indult következõ feltelepítésnél.

Olvashatóbbra próbáltam ollózni a #16610. kép balján már alig kivehetõ
Firefox automatikus mentési mappa, Teljes elérési útvonalát.

Az elõbb még vettem, mostmár nem.Mindegy, megoldódott.

-eddigi stílusod alapján, gondolom;
Vetted azért a lapot még akkor is, ha az elõbb, véletlen, eggyel alsóbb likba kettyintettem.

-sõõõt;
Valószínû, hogy még mindig nincs mindened elbukva !
-íme, az elõzõ kép egyik részlete, kissé nagyobb kiadásban:

Felkerestem, sehol nem volt.Még külön bookmarks-al is kerestem(ekkor találtam meg a régebbi exportot is).Az lehetett a gond, hogy eleve a könyvjelzõk csinálták a fesztivált és sehol nem volt Commanderben(hozzáteszem, mióta létezik TC, azóta használom).

Nem buktad volna el, ha a meg-megismételt_telepítéseid elõtt felkerested volna Ezt a Mappád:

Eszközök->Beállítások->Általános és ott a Kezdõlapnál beírod mit akarsz nyitáskor.

Nekem vki segítene?
Na ma reggel volt egy kis idõm foglalkozni vele, de sajnos CCleaner sem segített.Csak úgy bírtam újratelepíteni rendesen, hogy odavesztek a könyvjelzõk is.Lehetséges, hogy valami hiba abban volt, nem tudom.Szerencsémre megtaláltam egy korábban exportált könyvjelzõ pakkot, így mégsem akkora a veszteség, de erõsen hiányos így is...
Na mindegy, azért kösz a segítséget <#wave>

MeoH
Honapok ota a nightly-t hasznalom (jell.pillban mar 8as verzio). Meg az is teljesen hasznalhato, semmi gondom vele.

fuck mmo's..i.,

Köszöntem az infót, már töltöm is le! <#wink>
DjDano
Én felraktam, de eddig úgy muzsikál mint ha nem is beta lenne, ráadásul gyorsabb az ötös verziónál érezhetõen, tehát ha nem lesz probléma akkor marad. 😊) Próbáld ki maximum visszarakod a régit.

Mennyire megbízhatóak ezek a béta verziós böngészõk?
Hello!
Mostanában, amikor bezárom a Foxot és késõbb újra elindítom, akkor nem a kezdõlapot nyitja meg, hanem azt az oldalt,amit utoljára látogattam.Ez miért van?Hol tudom beállítani, hogy a kezdõlapomat nyissa meg mindig?kössz
DjDano
Megjelent a Firefox 6.0 beta 1 RC:

Firefox 6.0 beta1 RC hun

Szükséged lesz még majd a TotalCommanderre is, szintén INet nélkül!
-én, a 6.53-at javasolnám, de ha csak a 7.5 körülid van kéznél, ami picit nehézkesebben kapcsolódik; az is megfelelõ lesz.

Igen, azt elfelejtettem írni, hogy Win7-em van és FF5-nél kezdõdött a gubanc.Sikerült egy régebbi verziót feltennem(4.01 azt hiszem), de ugyanaz.
Na majd megnézem mit lehet a CCleanerrel kezdeni, kösz a tippet 😊

Menthetõ lesz minden, csak;
függ a fájl helye, és így a koppintások trükkje is, hogy:
XP- és/vagy Win7 -e az áldozati rendszered.

Függ továbbá attól is; FF5.0; FF_4.01; avagy a "régebbi" alatt esetleg az FF_3.6.18-ra gondoltál-e ?
INet nélkül(!) a CCleaner-t indítsd el, de arra azért vigyázz a pipák elhelyezésekor, hogy a könyvjelzõid azért ne törölje.
-meglepõen sok szemetet fog dzsuvázni.

Sziasztok!Lenne egy igen nagy problémám.Tegnap reggel Firefox úgy döntött, hogy nem akar mûködni többet és azóta sem mûködik.Hiába teszek bármit, leszedem, visszarakom, még régebbi verziót is próbáltam, de ugyanaz.Amikor elindítanám, akkor iszonyatosan nehezen jön csak be, bár a kezdõlapig el sem jut, mert látni, hogy ez nem fog menni.(aztán vagy 5 percig görcsölnöm kell, mire leáll)
Arra is gondoltam, hogy valamiért a vírusirtóval akadt össze, de azt is hiába szedtem le, a probléma fennmaradt.Azért is lenne igencsak fontos valahogy visszaraknom, mert vagy ezer könyvjelzõm van benne, kategóriákba rendezve és azt valahogy nincs kedvem elveszíteni.
Tehát vagy vissza kéne raknom tûzrókát, vagy a könyvjelzõket kiguberálni anélkül, hogy importálnom kelljen(mert ugye ahhoz el kellene indítani FF-ot).Ötlet?

Peetboy
Köszi, az About-Configgal több oldal jön be, de nem minden a Googleben.
A Kaspersky nem talált semmit, vagyis nem javította meg a gépemet.

Az lenne persze az igazibb, ha sikerülne végre megállapodnunk, hogy; Ki, melyik progi szerint közli az észrevételeit. -én, most éppen OpenSuse_11.4 alól; XOsView-, és G_Syst-Mon. képekkel illusztrálom.

gergely1991
Kiegészítõk is kihasználhatják az erõforrást...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Megjelent a Seamonkey_2.2-Béta_3 már magyarul is:
http://www.seamonkey-project.org/releases/2.2b3
-nem hülékedik ez sem (nálam) annyira, mint a FF-5.

Stefling
Igen összeadtam és úgy eszik kevesebbet sokkal, mint a FF, legalábbis nállam! xD Sokkal gyorsabb is, majd meglátom mien lesz a 6-os. Ugyanazokat az oldalakat nyitottam meg egyébként, mindkét böngészõben.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Malakai
10 tabnál még elképzelhetõ, hogy kevesebbet eszik, de nem ennyivel, közel hasonlónak kéne lenni.
Nálam spec 10 tabnál ff5 nem jár 530-nál, hanem úgy 360 körül, chrome meg 340 körül.
Persze nem mindegy milyen tabok vannak nyitva. És nem mindegy, hogy elötte melyikkel mennyit böngésztél, mert nem csak a megnyitott tab, hanem a memóriában lévõ history kb ugyanannyit számít.

Lényegében minél több tabról beszélünk úgy billen a mérleg a firefox javára, bár chrome-al rég csináltam már tabos stressztesztet (mindennapokban meg leginkább ff fut), azóta lehet javult.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MeoH
Meglepodnek en is, ha csak 140Mb enne a chrome 10 nyitott lapnal 😊

fuck mmo's..i.,