19494
  • DjDano
    Sziasztok! Egy nagyon különös dolog szokott mostanában előjönni nálam. Böngészés közben se szó se beszéd bezáródik a böngésző, semmi hibaüzenet, ha újból megnyitom úgy indult mint ha én zártam volna be, tehát a legutóbb látogatott honlapokat nyitja meg... Nagyon ritkán 1-2 hetente jön elő a probléma, de akkor is érdekes. Vajon mi okozhatja?
  • kl24h
    Érdekes volt ez a 10-es verzióra való frissítés nálam. A frissítés sikeres volt, de ahányszor felnyitottam a böngészőt, annyiszor jelenítette meg külön Tab-ban a frissítéssel kapcsolatos reklámoldalt. Még egy másik érdekes dolog is megjenet, éspedig az, hogy ahányszor felnyitottam, mindig megjelent az Add-ons ellenőrző ablakocska és csak azután nyílt fel a Firefox. Már kezdett idegesítő lenni.
    Nekem már a 4-es verziótól volt frissítve, gondoltam, hogy inkább jó lenne egy uninstall és csak a 10-es verziót tegyem fel. Miután letöröltem a régi verziót (és utána a Mozilla Firefox mappákat is töröltem minden honnan manuálisan) és feltettem a 10-est, azota megszöntek a problémák, tökéletesen megy.

Ezt csak azért írtam le, hogy úgy néha kell egy teljes Uninstall, hogy ne legyenek meglepetések!
  • RelakS
    jé...
    most nézem, hogy ezt kellett false-ra állítani, hogy ne rohadjon szét a google föld
  • RelakS
    kipróbálom, ha majd megint eltűnik (most egy ideje jól viselkedik... Murphy?)
  • garferi
    Akinek eltűnik a kurzor az about:config-ban állítsa át a dom.ipc.plugins.enabled sort true-ra. Esetleg ha ez nem oldaná meg, akkor a többi dom.ipc.plugins-t is alapértemezett értékre, utána böngésző restart.
  • Malakai
    Safe modeban próbáld ki, ha ott nem tűnik el, akkor jó eséllyel vmi addon/plugin a bűnös.
  • RelakS
    csak a firefox 10-nél. Tegnap valahogy sikerült visszakapnom a kurzort, de nem tudom, mit nyomkodtam össze. Újraindítás azonnal segít. A furcsa, hogy a melós gépen ilyet nem tapasztaltam (igaz, ott nem is lógok ennyit a neten :D )
  • kl24h
    Csak ennél a böngészőnél van így?
  • RelakS
    Ez de furcsa...
    Amióta a 10-es verzió van fent, időnként eltűnik a kurzor. Elég macerás így írni pl ide, meg a címsávba :D
  • mx5 kevin
    A a most kiadott 3.6.26 os verzióval van ez a gond a 3.6.25 rendben van.
  • gergely1991
    Az kizárólag a te hibád. hogy nem frissítesz legalább a 9.0-ás verzióra.
  • mx5 kevin
    Sziasztok 3.6-firefoxnál akinek 1.9.2.25 van az most semmiképp se frissítse 1.9.2.26-ra valamit elcsesztek vele. You tube nál nem tudom oda vissza tekerni a videókat, folyton visszaugrik ahol volt nem engedi tekerni. 100% a firefox hibája régit visszaraktam azzal nincs baj,szóval aki frissít erre figyeljen!
  • kl24h
    Túl sok kemény plugin! így akartam írni.
    Elnézést, most látom, hogy ott van a Flash. Arra gondoltam, hogy nehogy esetleg összeütközzön az Nvidia 3D a Shockwave-vel. Ki kell próbálni. Valamelyiket törlöd és megpróbálod.
  • kl24h
    Túl sok plugin! A helyedben legalább a DivX cuccokat letörölném. Nálam valamikor a DivX nagyon lelassította a böngészőt. Az is megtörténhet hogy valamelyik plugin ütközik egy másikkal. Nálam igaz sokkal több plugin van, de nem blokkolt azt hiszem egyszer sem. Ami nekem furcsa, hogy nem szerepel nálad a Shockwave Flash és a Shockwave for Director 11... verzió, na de ezért nem kellene blokkoljon.
    Biztos vagy benne, hogy nincs vírus a gépeden?
  • UnknownAsshole
    Valahogy be lehet állítani, hogy a címsávba csak az alap URL-ek jelenjenek meg ? Pl ha lenyomok egy "y"-t akkor csak annyi jöjjön ki hogy youtube.com és ilyenek ne hogy youtube.com/watch/blablablabla.
    Remélem értitek :D
    Köszi
  • gergely1991
    Kapcsold ki akkor a flash-t,youtubehoz nem kötelező:D
  • KranaZoli #17268
    Semmi különös. Esetleg próbáld ki a friss Béta Flash Player-t:

Download Flash Player 11.2 Beta for Desktops
  • ProGabe #17267
    a rákosság vigye el, hogy szarrá szaggatnak a flash videók, chrome alatt stabil 24 fps van. így egy k*rva reklámot sem bírok megnézni youtube-on

még a végén váltok, pedig a kényelem is nagy úr. nálatok mi a helyzet a flash-el?
  • Ironman2

Ezek a bővitmények vannak rajta
  • KranaZoli #17265
    Ezt Én sem értem teljesen...

btw: Nyomd le az egér középső görgőjét és úgy scroll-ozod az oldalt ahogyan akarod.

(bill.-vel is oldalazik Nálam)
  • gyonax
    Nekem az FF10-zel lehet oldalra görgetni, és semmit nem kellett beállítani.
  • Bal0924
    A www.port.hu és 20adót be kell állítani...
  • kl24h
    Adj egy ilyen oldalt, ahol lehet oldalra is görgetni.
  • Bal0924
    a Crhome-ban és régebben a firefoxban is lehet/ett. A billentyűzettel oldalazni.
    Egér még mindig nem..
  • Bal0924
    Megcsináltam, de még mindig nem működik.... :S
  • gyonax
    Címsorba írd be, hogy about:config, ott a keresésbe ezt: mousewheel.horizscroll.withnokey.action
  • Bal0924
    Hol találom?
  • Malakai
    about:config
    mousewheel.horizscroll.withnokey.action = 1
  • Bal0924
    Az nincs a gépen, leszedtem...
    A Chrome-al működik, sajnos....
  • kl24h
    Az Internet Explorer-rel működik ez az oldal görgetés?
  • Bal0924
    Sziasztok!

Régebben mikor egy oldal ahol oldalra is lehet görgetni, az egér görgőjével tudtam oldalazni.. de 8-as változat óta nem tudom ezt csinálni.. Most a 10-es van feltelepítve.

Van megoldás?
  • katewalker
    Köszi, de sikerült rájönnöm, miért nem ugrott át a fókusz.Telepítettem egy tab lock nevű kiegészítőt és ő volt a ludas.Azért köszi a segítséget :)
  • ProGabe #17252
    "Amugy meg ez a kiadas a nesze semmi fogd meg jol kategoria."

azért a teljes képernyős html 5 nem elhanyagolható. az más kérdés, hogy eddig olyan volt, mintha kormány nélküli kocsit vettél volna
  • Malakai
    Tab Mix Plusnak pl része a tab fókusz állítgatása.
  • katewalker
    Sziasztok!

Tudnátok olyan kiegészítőt ajánlani, ami az új tabot helyezi fókuszba?Tehát ne kelljen egérrel külön rákattintanom az olvasásához, hanem egyből az legyen előttem.Már egy csomó ilyen-olyan tab kiegészítőt végignéztem, de egyikben sincs ilyen funkció.
    Köszi a segítséget!
  • zsotesz
    Tárgytalan, megoldódott, köcsög symantec firewall. Automatic-ra váltott az internet access, permit all-ra átrakva jó.
  • zsotesz
    Hali

Van egy kis gondom. Frissítettem a firefoxom a 10-es verzióra, előtte 7.01 volt, az a gond, hogy egy oldalt sem nyit meg, mindre azt írja, hogy az oldal nem elérhető. Visszaraktam a 7-est ami működött mostmár az sem jó. Nyomtam fullos uninstallt, megint felraktam a 7-est de így sem műxik. Ami fura, hogy internet explorer működik, azzal nincs ilyen gond, viszont a chrome is ugyanúgy rossz lett mint a firefox. Most mi a franc van? Op. rendszer Win Xp.
  • KranaZoli #17247
    De ez így olyan misztikus. Mint a nanotechnika; vagy a NASA laboratóriumában készült, ...
  • Malakai
    Eredeti angolban normálisan, érthetően, röviden, úgy írják. :)
  • Jakuza001
    Ezt a tereles ugy birom. :DDDD

"A webböngésző tartalmaz egy rejtett „előre” gombot, ami csak akkor válik elérhetővé, illetve kattinthatóvá, ha a felhasználó a „vissza” gombbal visszalép az előzőleg megtekintett weboldalra."

Nem am azt irjak, hogy innentol nem lesz elore gomb alapallapotban, hogy tobb helyet sporoljanak meg a fejlecen. :D

Amugy meg ez a kiadas a nesze semmi fogd meg jol kategoria.