Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem álltam át az 5-re sem mert a google toolbar nem kompatibilis még mindíg. Tud valaki megoldást arra hogy frissítek is és megmaradjon a toolbar is?
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Elsõhöz nagyon sok különbözõ lehetõség van a sokféle speeddial koppintással pl.
Másodikhoz van külön erre addon, de ha pl Tab Mix Plus-t egyéb miatt úgyis használsz, akkor inkább annak a beállításaiban keresd az Events > New Tab > Location alatt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A címsáv pedig összehúzódik attól függõen, hogy mennyi bookmarkod van ott kint.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A képen látható helyre hogyan tudnám elhelyezni a könyvjelzõ ikonokat és hogyan tudnám kisebbre venni a címsávot hogy mellé több ikon férjen?
A Java plugin-bõl a legújabb van fent és a Java Deployment toolkit-bõl is.
Még ilyeneket ír a hibakonzol a figyelmeztetéseken belül, hogy:
A várt deklaráció helyett...
A javascript engedélyezve van, és ha az Adblock-ot kikapcsolom, akkor sem tölt be a maps.google.com.
Hogy lehetne ezt orvosolni?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Kérdezz rá NOD32 topic-ban.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2.) mentsd ki a fontos dolgokat (könyvjelzõk; addon-ok...) és töröld a profil mappákat, aztán indítsd el a Fox-ot friss profillal.
Win7 profil mappák helyek: (appdata/local/mozilla; appdata/roaming/mozilla)
Mozilla Firefox 6.0 magyar (14M😎
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
újraraktam a foxot, de elfelejtettem megnézni, h milyen fordító addon volt feltéve... 😞((
kijelölt szöveg felett tartva a kurzort, halványan megjelent egy kis ikon, amire kattintva a jobb alsó sarokban egy ablakban jelent meg a fordítás.
tudott teljes oldalt is fordítani. az a kis megjelenõ ikon kék volt, és úgy emlékszek, mintha lett volna benne valami kis sárga folt. -de erre nem esküdnék meg.
nem tudjátok véletlen, h mi volt ez? nagyon hiányzik...
vagy esetleg ha tudnátok egy másik szuperül mûködõt, kipróbálnám azt.
köszi
ha a tabok a címsor felett vannak, akkor is ugyanígy néz ki a menü.
Szerintem azért, mert ezen a laptopon most XP van, és annak is a classikus nézete van beállítva.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Színes ikonok: Color Toolbar Icons
Be Creative! <#kacsint>#kacsint>
PS: Fox 6-os és igen kb. 20 db addon. Mielõtt kérdeznéd, tessék:
1. Adblock Plus (v1.3.9) — A reklám a múlté!
2. Add-on Compatibility Reporter (v0.8.7) — Allows add-on compatibility issues to be reported to Mozilla
3. All-in-One Gestures (v0.22.1) — This extension allows you to execute common commands using mouse gestures, rocker navigation, scroll wheel navigation and page scrolling.
4. App Button Clear (v1.0) — Make the orange Firefox button clear.
5. Bookmark Favicon Changer (v1.51) — Right click your bookmark to change favicon.
6. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
7. Download Statusbar (v0.9.8) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
8. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.1.1) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bõvítmény).
9. FEBE (v7.0.1) — Backup your Firefox data
10. Flagfox (v4.1.5) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétõl függõen jeleníti meg az adott ország zászlóját.
11. Forecastfox (v2.0.19) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
12. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
13. NoSquint (v2.1.2) — Manage site-specific zoom levels and color settings
14. QuickDrag (v2.1.3.21) — Extends the function of the drag-and-drop mouse gesture so that it can be used to load URLs, do a web search of selected text on a page, or save an image on a page.
15. SearchPreview (v5.0.3) — Webhelyek elõnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
16. Status-4-Evar (v2011.07.20.21) — Állapot- és betöltésjelzõ elemek Firefox 4+ -hoz
17. Tab Scope (v1.1.2) — Previews and navigates tab contents through popup.
18. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
19. WebMail Notifier (v2.7.9) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
20. YouTube Auto Replay (v2.5) — Adding an infinite replay loop functionality to YouTube
Lényeg, hogy meglett, és köszi, hogy azért próbáltál segíteni.
Felraktál valami upgrade-et?
Én az 5.0.1-et használom, pár órája töltöttem le.
Ez a beállítás egyébként nem volt ott az Eszközök --> Beállítások --> és itt sehol.
Angolt használok, úgyhogy nem kellett keresni a magyar megfelelõt.
Régi ikonokhoz meg installálj témát, kb minden régebbi Firefox-hoz (1.0-ig vissza) van telepíthetõ téma.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezek közül kérdezem, hogy melyikben.
köszi
Pontosan ott.
A fox gomb menü alatt a Sync-et érted?, ott valami új felhasználót akar létrehozni, vagy mi...
Egy másik kérdésem : Az Eszközök --> Beállítások --> Privacy (magyarul titoktartást jelent ) --> itt van olyan, hogy : Tell web sites I do not want to be tracked. Ez milyen új beállítás?, mi ez?
köszi
1.) Nem lehet beállítani. Ilyen alapból az 5-ös; 6-os is. Csak addont tudsz keresni. (PH-n mintha link-eltek volna de már nem emléxem. Nézz szét az addon-ok között)
Én most telepítettem fel a legújabb. 5.0.1. mozillát.
Eddig a 3.6.16. verziót használtam, és
Eddig így nézett ki a mozillám
Hogy lehet beállítani az új mozillán, hogy a fenti ikonok a címsor elõtt ugyanolyan színesek legyenek, mint nekem a fenti képen?
A másik kérdésem, pedig hogy lehet beállítani, hogy a Tab-ok ugyanúgy a címsor alatt nyíljanak meg, mint nekem a fenti képen?
köszi szépen
Újabban nem tud betölteni a maps.google.com
Azt írja az oldal, miközben próbálja betölteni, hogy: "A rendszer még mindig tölt... Túl lassú? Használja a problémamegoldási útmutatót, vagy használjon egyszerû HTML-t."
Ami természetesen ...-ra nem jó. Régebben betöltötte gond nélkül, én nem tudok róla, hogy a gépemen bármi változás is történt volna, de a FF mostanában nem tölti be (maga a térkép megjelenik, de nem lehet használni, gombok viszont már nem jelennek meg).
A hibakonzol valami javaconsole-s hibáról magyaráz, de nem egészen világos.
Mi a megoldás?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.