Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Még nem álltam át az 5-re sem mert a google toolbar nem kompatibilis még mindíg. Tud valaki megoldást arra hogy frissítek is és megmaradjon a toolbar is?
Stefling
szevasz xD

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

heló
Malakai
Addonal tudod megoldani mindkettõt.
Elsõhöz nagyon sok különbözõ lehetõség van a sokféle speeddial koppintással pl.
Másodikhoz van külön erre addon, de ha pl Tab Mix Plus-t egyéb miatt úgyis használsz, akkor inkább annak a beállításaiban keresd az Events > New Tab > Location alatt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berczely
Azt hogyan tudnám beállítani hogy ha megnyitok egy új lapfület ott megjelenjenek az eddig legtöbbször megnyitott lapok vagy esetleg egy google keresõ?

berczely
Köszönöm a gyors segítséged!

Malakai
Oda (pl) jobb katt > Customize > Bookmarks Toolbar Items megragad odaráncibál.
A címsáv pedig összehúzódik attól függõen, hogy mennyi bookmarkod van ott kint.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

berczely
Srácok!

A képen látható helyre hogyan tudnám elhelyezni a könyvjelzõ ikonokat és hogyan tudnám kisebbre venni a címsávot hogy mellé több ikon férjen?

Malakai
Ilyen tempóban fog ez mostmár jönni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BoneDragon
Már megint új firefox? Sok lesz ez már. 😄

Végre.
08.16. <#merges3>
Rettenthető
Valaki?

A Java plugin-bõl a legújabb van fent és a Java Deployment toolkit-bõl is.
Még ilyeneket ír a hibakonzol a figyelmeztetéseken belül, hogy:

A várt deklaráció helyett...

A javascript engedélyezve van, és ha az Adblock-ot kikapcsolom, akkor sem tölt be a maps.google.com.

Hogy lehetne ezt orvosolni?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

KranaZoli
Mintha NOD32 topic-ban olvastam volna vmit róla. Asszem vagy másik letöltõ kellett, vagy hozzáadni a kivételekhez. (vmi ilyesmi rémlik, de most Avast6 van fent)

Kérdezz rá NOD32 topic-ban.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Shortstop
easy video donwloaderrel mikor töltenék youtuberól akkor a nod32 blokkolja a letöltést azonban csak akkor mikor mp3 formátumot választok ki. A többi lehetõséget végre tudja hajtani.. Valaki tapasztalt már ilyet?

KranaZoli
1.) töröld a cache tartalmát;
2.) mentsd ki a fontos dolgokat (könyvjelzõk; addon-ok...) és töröld a profil mappákat, aztán indítsd el a Fox-ot friss profillal.

Win7 profil mappák helyek: (appdata/local/mozilla; appdata/roaming/mozilla)

Mozilla Firefox 6.0 magyar (14M😎

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

LoSA
Nem értem, hogy mostanában mi van a Firefox-ommal?! (Legújabb van fent, amit fel lehet tenni, 5.0). Sokszor csinálja azt, hogy elkezdi betölteni a dolgokat, de aztán fogja magát és megáll, nem tölti be a dolgokat. Nyomok rá pár frissítést, utána betölt. Kíváncsiságból kipróbáltam a Chrome-nál, ott nincs ez. A végén még böngészõt váltok?! 😊

Klon
kössz

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

[HUN]FaTaL
Szerintem az a legjobb.

http://goo.gl/gd6Zi5

Klon
megtaláltam 😊
quick translator

de ha tudtok ettõl jobbat, kíváncsian várom!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon
üdv!

újraraktam a foxot, de elfelejtettem megnézni, h milyen fordító addon volt feltéve... 😞((
kijelölt szöveg felett tartva a kurzort, halványan megjelent egy kis ikon, amire kattintva a jobb alsó sarokban egy ablakban jelent meg a fordítás.
tudott teljes oldalt is fordítani. az a kis megjelenõ ikon kék volt, és úgy emlékszek, mintha lett volna benne valami kis sárga folt. -de erre nem esküdnék meg.

nem tudjátok véletlen, h mi volt ez? nagyon hiányzik...

vagy esetleg ha tudnátok egy másik szuperül mûködõt, kipróbálnám azt.

köszi

KranaZoli
Ja, XP-n OK. Ott más a leányzó fekvése. <#worship>

elolvastam azt a hSZ-ed is.

ha a tabok a címsor felett vannak, akkor is ugyanígy néz ki a menü.

Szerintem azért, mert ezen a laptopon most XP van, és annak is a classikus nézete van beállítva.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

KranaZoli
Ezt szólom: #16712 (és amit linkeltél képet már alul van a tabfül)

ITT A KÉP

mit szóltok? 😊 és a legújabb mozilla

KranaZoli
Ebben a nézetben nem lehet más, csak akkor ha már alul vannak a tabfülek. Ha felül vannak, így néz ki már 4-es óta.

😄 annyira nem vagyok béna. Mindjárt linkelek képet, hogy nekem teljesen más a menü.

KranaZoli
Bászki! <#wow3>

Színes ikonok: Color Toolbar Icons

Be Creative! <#kacsint>

PS: Fox 6-os és igen kb. 20 db addon. Mielõtt kérdeznéd, tessék:

1. Adblock Plus (v1.3.9) — A reklám a múlté!
2. Add-on Compatibility Reporter (v0.8.7) — Allows add-on compatibility issues to be reported to Mozilla
3. All-in-One Gestures (v0.22.1) — This extension allows you to execute common commands using mouse gestures, rocker navigation, scroll wheel navigation and page scrolling.
4. App Button Clear (v1.0) — Make the orange Firefox button clear.
5. Bookmark Favicon Changer (v1.51) — Right click your bookmark to change favicon.
6. Download Manager Tweak (v0.9.5) — Allows the download manager to also open in a tab or sidebar, and adds some optional display changes.
7. Download Statusbar (v0.9.8) — Tekintse meg és kezelje a letöltéseket egy takaros állapotsorból
8. Element Hiding Helper az Adblock Plushoz (v1.1.1) — Elemek elrejtése szabályok alapján (Adblock Plus bõvítmény).
9. FEBE (v7.0.1) — Backup your Firefox data
10. Flagfox (v4.1.5) — A csatlakozott kiszolgáló elhelyezkedésétõl függõen jeleníti meg az adott ország zászlóját.
11. Forecastfox (v2.0.19) — Get international weather forecasts with this highly customizable extension
12. Navigational Sounds (v1.2.2) — A simple extension that plays the Windows Internet Explorer start and end navigation sounds, popup blocked and information bar sounds, feed and search provider discovered sounds, and download completed sound.
13. NoSquint (v2.1.2) — Manage site-specific zoom levels and color settings
14. QuickDrag (v2.1.3.21) — Extends the function of the drag-and-drop mouse gesture so that it can be used to load URLs, do a web search of selected text on a page, or save an image on a page.
15. SearchPreview (v5.0.3) — Webhelyek elõnézeti képét illeszti be a Google és a Yahoo keresési eredményébe.
16. Status-4-Evar (v2011.07.20.21) — Állapot- és betöltésjelzõ elemek Firefox 4+ -hoz
17. Tab Scope (v1.1.2) — Previews and navigates tab contents through popup.
18. Undo Closed Tabs Button (v3.7.1) — Eszköztárgomb a nemrég bezárt lapok újranyitásához
19. WebMail Notifier (v2.7.9) — Webes e-mailek érkezésekor figyelmeztet
20. YouTube Auto Replay (v2.5) — Adding an infinite replay loop functionality to YouTube

[HUN]FaTaL
Mert ne a beállításokra nyomj, hanem a nyílra <#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

Te valamilyen másik Firefoxot használsz, mert látod, az alsó linkem, ahol beraktam egy képet, és nekem nem ilyen a menü.

Lényeg, hogy meglett, és köszi, hogy azért próbáltál segíteni.

Felraktál valami upgrade-et?
Én az 5.0.1-et használom, pár órája töltöttem le.

KranaZoli

igy már megtaláltam, köszi
Ez a beállítás egyébként nem volt ott az Eszközök --> Beállítások --> és itt sehol.

Angolt használok, úgyhogy nem kellett keresni a magyar megfelelõt.

Malakai
Jobb gomb tab baron (ne egy tabon magán, mellettük), "Tabs On Top" mellöl pipa ki (magyar megfelelõ csak meglesz).
Régi ikonokhoz meg installálj témát, kb minden régebbi Firefox-hoz (1.0-ig vissza) van telepíthetõ téma.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Figyu már, ebben a beállítási ablakban több alfül/almenü/ van.

Ezek közül kérdezem, hogy melyikben.

köszi

KranaZoli
"A 2.)est nem találom. Eszközök --> Beállítások --> és itt hol?"

Pontosan ott.

A 2.)est nem találom. Eszközök --> Beállítások --> és itt hol?
A fox gomb menü alatt a Sync-et érted?, ott valami új felhasználót akar létrehozni, vagy mi...

Egy másik kérdésem : Az Eszközök --> Beállítások --> Privacy (magyarul titoktartást jelent ) --> itt van olyan, hogy : Tell web sites I do not want to be tracked. Ez milyen új beállítás?, mi ez?

köszi

tommygear
nálam egyre bosszantóbb, 5-10 mp-es random befagyások, youtube videóknál ha bejön egy reklám az egész ablak elmosódik stb... 3.6 után lejtmenet az egész sztem
DjDano
Nem tudom mirõl beszélsz, szerintem meg egyre gyorsabb és okosabb... A szintetikus tesztekben sokszor elmarad, de én a mindennapi használatban mást tapasztalok.

KranaZoli
2.) Beállítások -> felül elhelyezett fülek elõl vedd ki a pipát. (Fox gomb menüben)

1.) Nem lehet beállítani. Ilyen alapból az 5-ös; 6-os is. Csak addont tudsz keresni. (PH-n mintha link-eltek volna de már nem emléxem. Nézz szét az addon-ok között)

Sziasztok !

Én most telepítettem fel a legújabb. 5.0.1. mozillát.
Eddig a 3.6.16. verziót használtam, és
Eddig így nézett ki a mozillám

Hogy lehet beállítani az új mozillán, hogy a fenti ikonok a címsor elõtt ugyanolyan színesek legyenek, mint nekem a fenti képen?

A másik kérdésem, pedig hogy lehet beállítani, hogy a Tab-ok ugyanúgy a címsor alatt nyíljanak meg, mint nekem a fenti képen?

köszi szépen

Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban mit tudok kezdeni azzal a problémával hogy az Ff megnyitásakor állandóan el megy a proxy beállítás kézire. Ezért nem tölt be semmit,manuálisan kell vissza állítanom proxy nélküli kapcsolatra hogy mûködjön. De nem jegyzi meg a be állításokat! 3.6-tól az Auróráig többel is el játszotta ugyan ezt a hibát! Elõre is köszönöm! Üdv mindenkinek!
tommygear
egyre gyengébb ez a böngészõ sajnos :S
DjDano
Parancsolj már itt is van:

Firefox 6.0 Final (magyar)

Köszi!

KranaZoli
Elvileg jövõ 7en. Usite.hu-n már kinn van egy "végleges" 6-os verzió. Nem hiszem, hogy ezen már sok mindent fognak változtatni.

Mikor jelenik meg a hivatalos végleges verzió?

Rettenthető
Hi all!

Újabban nem tud betölteni a maps.google.com
Azt írja az oldal, miközben próbálja betölteni, hogy: "A rendszer még mindig tölt... Túl lassú? Használja a problémamegoldási útmutatót, vagy használjon egyszerû HTML-t."

Ami természetesen ...-ra nem jó. Régebben betöltötte gond nélkül, én nem tudok róla, hogy a gépemen bármi változás is történt volna, de a FF mostanában nem tölti be (maga a térkép megjelenik, de nem lehet használni, gombok viszont már nem jelennek meg).

A hibakonzol valami javaconsole-s hibáról magyaráz, de nem egészen világos.

Mi a megoldás?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

DjDano
Azon kívül igen hasonlít a Chrome-ra is, bár az inkább trapéz formájú tabokat használ ez meg hullámos 😊 Mindenesetre nekem jobban bejön, mint a téglalap alakú.

gergely1991
LOL,kissé operásra sikeredett😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)