Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWFSMD?
browser.urlbar.trimURLs bejegyzest kell falsera allitani az about:config -ban, mivel atallitottak a prefix erteket az okostojasok.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
WWFSMD?
Esetleg próbáld meg csökkentett módban, hogy mit csinál. Sugó/Újraindítás letiltott kiegészítõkkel.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Az egyik arrol szolt, hogy nezzem meg nem allitotta e at a proxy beallitasokat telepiteskor (de, atalitotta, kijavitottam, arra hogy nincs proxy, mivel nincs is) de sajnos nem oldotta meg a dolgot.
A masik, frissitesek miatt lehet a tuzfal nem engedi ki, amire azt javasoltak, hogy toroljem a tuzfal szabalyaibol a FF-t es hozzassam letre ujbol. Ez is megtortent, de tovabbra sem kepes oldalakat betolteni az FF.
mas megoldas otletet nem talaltam, van esetleg tovabbi otlet?
WWFSMD?
Ha nem oldaná meg akkor a profilodban lesz valahol a hiba, esetleg valami hibás kiegészítõ. Nézd megy egy Portable Firefox-al, hogy egy tiszta profillal jelentkezik e a probléma.
Nálam egy idõ óta nagyon nem.Nézegetem oldalakat és néha fogja magát és vagy 1 percig nem tölti be azokat olyan mintha elmenne a net (de nem megy el) ,de aztán gondol egyet és megint jó majd megint ugyanezt csinálja.
Amióta ezek az új verziók vannak azóta baszakszik ez a fos.
Next PC upgrade: 2022
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy lehet hogy, írnod kell a üzemeltetõknek.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy freemail.hu-n a kilépés gombnak a felirata el van csúszva illetve baloldalt a mappáim részen nem látom a mappáim nevét csak a fehér hátteret és lakatot.
Valakinek valami ötlete van h mitõl lehet ez? Opera normálisan megjeleníti
aha...hát,persze...hihető volt
A FF 7.0.1 böngészõ - több korábbival együtt - megajánlja a Lapcsoportok szerkesztését. Úgy képzelem el, hogy pl. az Operához hasonlóan lehetõség van induló oldalként képcsoportokat szerkeszteni.
Ha így mûködik a dolog, szeretném, ha a képcsoport szerkesztés lépéseit leírnátok rövid mondatokban, mert valami oknál fogva nem tudtam vele megbirkózni.
Elõre is köszönöm az információkat.
Üdvözlettel: gy?jt?
Például - látogatott oldalak lekérdezése:
SELECT moz_places.url AS URL FROM moz_places, moz_historyvisits WHERE moz_places.id=moz_historyvisits.place_id;
SQLite szintaktika
Az adatbázisban levõ táblákról meg itt.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az alatt meg ugyancsak a profilkönyvtáradban, a history.dat állományban - bõvebben >>
7.0.1
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Azt tudni kell, hogy ez nem véletlen megfogalmazás, nem kényszerít rá semmit az oldalakra, nem szûr sütiket, vagy hasonló.
A weboldalak lekéréseibe rakja be, hogy a felhasználó nem akarja, hogy "kövessék". A weboldalon múlik, hogy ezt tiszteletben tartja-e, vagy sem.
Private Browsingra kapcsolhatsz pl, amikor Facebookot használsz, így minden adatot töröl a munkafolyamat elhagyásakor.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De amiért jöttem, mi ez a beállításokban:
Csak most vettem észre, már régóta FF ficsõr?
Épp most volt ez a Facebook követõs hír, ezzel meg lehet akadályozni?
Most pont nem használtam egyhuzamban sokat, úgyhogy memóriát még nem tudom megmondani (közvetlen indítás után tényleg kevesebb, durván 30%-al nálam), de indítási sebesség érezhetõen javult. UI laggok nekem meg már 5-ös óta csak erõsen izzasztva jöttek elõ, úgyhogy azt is korai megmondani. 😊
Ami szerintem említésreméltó még, hogy a betûk aliasingja szerintem közelebb került a webkit-eshez.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tudna valaki segíteni? Bizonyos oldalakat nem nyit meg a Firefox (6.0.2)
A lenti sávban ilyenkor ez jelenik meg: sssl.gstati.com beolvasva.
Win7-et használok, ha ez számít valamit. XP alatt nem volt ilyen problémám.
Köszi elõre is.
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!<#wow3>#wow3>
Bõvebb infó: Mythbusting: Why Firefox 4 won’t score 100 on Acid3
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
eszközök>beállítások>haladó fülön
Mondjuk a Google fiók bejelentkezõ oldalát.😄
"ikon-képek nincsenek, a maps pedig csak tölt és tölt" :/
a mail tökéletesen mûködik, a translate, docs használható, csak ikon-képek nincsenek, a maps pedig csak tölt és tölt
elvileg ez a megoldás:
http://www.addictivetips.com/windows-tips/what-is-google-dns-ip-how-to-set-up-dns-server/
ez nekem egy újraindításig szokott segíteni :S