19494
  • Malakai
    RC gondolom, csak mert release még nincs.
  • f3lhasznaloinev
    Mozilla Firefox 11 magyar
  • gergely1991
    Egyik orvosság erre, a dupla kattintás visszával.:/
  • gergely1991
    Nos ezt általában a kereséseknél dobja ki nálam.
  • Malakai
    Ez valójában fícsör, nem bug, véd attól is pl, hogy újraküldj véletlen adatokat a szerverre. A webfejlesztőkön múlna, hogy esetleg máshogy kezeljék.
  • scomcomputers
  • KranaZoli #17478
    Tudtommal sehogy. Más fórumon is felmerült már (PH) ott sem tudtak ellene orvosságot a Fox guru-k. :(

Én agyam is fel tudja néha qrni ez a dolog.
  • scomcomputers
    Sziasztok!

Azt kérdezném, hogy ezt:

hogyan lehet letiltani,mert egyes oldalakon , ha vissza akarok lépni ezt dobja ki és már idegesít hogy egy kattintás(vissza) helyett össze-vissza kattingatnom kell ebben a fosban!
    Azt szeretném, ha kattintok a visszára akkor rögtön lépjen vissza!
    Köszi előre is a segítséget!!
  • Jakuza001
    Hat nekem nem, mert blokkolva vannak az ilyen helyek, vagy scriptek mint facebook,google +1,googleanalytics,OpenX es hasonlo fimonsagok.
  • Airbus A380
    Azért ennyire kényes nem vagyok erre, de fenn van ez a kieg. érdekes , hogy pl 1 port.hu vagy sg.hu megnyitással mennyi helyre küldi szét a dolgaimat.
  • PunkZoli
    illetve van e ilyen plugin amivel felügyelni lehet hova mennyit szemetel a firefox
  • PunkZoli
    üdv
    szeretném kikapcsolni a firefox lemezre írását, azaz, hogy csak a ramot használja a cache-hez

a következőket csináltam:
    about:config
    browser.cache.disk.enable;false
    network.http.use-cache;false

ezt meg így hagytam:
    browser.cache.disk.capacity;1048576

frankó? vagy hogyan másképp érhetném el a fenti állapotot anélkül, hogy lemezre írna?
  • Jakuza001
    Noscript,Ghostery.
    Ha mas nincs akkor a Tor hasznalata, bar a proxyk mogul sajnos sokkal lassabb a netezes.
  • Airbus A380
    Megmutatja a Firefox, ki követ netezés közben
  • Malakai
    Windows mappában, lehet rejtett.
  • Bokafix2
    Az XP default fonts-ot töltsem le? Mert ilyet találtam a neten... és hová kell bemásolni... hol a font mappa?
  • Malakai
    Valami program lecserélt betűtípust a font mappádban, találd meg melyik (arial pl) és azt rakd fel újra.
  • Bokafix2
    Üdv

Megváltozott a betűtípus a firefox-ban és nem tudom visszaállítani... de nemcsak ott hanem az aztali ikonok alatt is mások a betűk? Hogy lehetne visszaállítani? Rendszer visszaállítás nem válik be... amúgy XP-m van.
  • Bal0924
    Hello!

Pontos helyet tudna valaki mondani, hogy hol tárolja (melyik fájlba tárolja) a jelszavakat?
    és az előzményeket?
  • JocoHun
    Hali. Tud valaki segíteni? Az a gondom hogy a Firefox nem menti el a webhelyjelszavakat pedig a beállításokba be van pipálva és mégsem menti el a jelszavaimat.Mi lehet a gond? Köszönöm.
  • Malakai
    Nem, mivel ez nem valószínű, hogy egy alap foxos probléma.
    Toolbarokat a kiegészítőknél tudod megnézni, Add-ons\Extensions.
    Telepíthette valami szoftver is, amit telepítettél, habár újabb fox erre rákérdez indításkor, hogy engedélyezed-e, tehát lehet már régóta fent van, csak most romlott el.
    Ha ott tényleg nincs semmi, akkor próbálkozz meg azért egy malware söprögető szoftverrel.
  • tewe15
    A kiegészítők között nincs ilyen, és hasonló se. Mostanában nem telepítettem plussz kiegészítőt,csak a régebbiek frissültek. A toolbar dolgokat hol tudom megnézni? A firefox beállításai között nem lehet valahogy kikapcsolni, vagy blokkolni?
  • Jakuza001
    Biztos feltettel valami google search vagy valamilyen plugint.
    Nezd at a kiegeszitoket es ami valami hasonlo azt szedd le.
    De az is lehet valami toolbar hulyeseget telepitettel a gepedre. Ez inkabb user hibanak tunik, mint a Firefoxenak.
  • tewe15
    Sziasztok! Olyan idegesítő problémám lenne a firefox-al, hogy mikor a google keresőbe elkezdem beírni a szavakat, állandóan megjelenik egy ablak, hogy töltsem le a SEARCH fájlt. Letöltöttem először, ez egy pár száz kilobájtos fájl, kiterjesztés nélkül. megnyitni nem lehet, és tippem sincs, hogy mi ez. De mindig le akarja töltetni velem. Csak firefox-nál van így, használom a google chromet is, annál nincsenek ilyen problémák. Előre is köszi, tewe15
  • Jakuza001
    Adblock Plus
  • Malakai
    Options\Content\Block pop-up windows
  • Marci0115
    melyik bővítménnyel tudnám blokkolni a felugró ablakokat?
  • Arkon
    Most üt meg a guta de rögtön. Felraktam harmadszorra is, de azzal a szándékkal hogy ez az utolsó próbálkozás aztán leszedem végleg ha most sem lesz jó. Feltettem mint ahogy eddig mindig, Pluginek is felmentek és most egyből be tudtam állítani a gmail-t. PopTray Hát ezt nem értem.

Köszi a segítséget.
  • Jakuza001
    Nalam is neha elofordul a programmal, hogy elszall es nullazza az ini filet.
    Ezert szoktam elmenteni az init es ha gaz van visszamasolom a mentettet.
    Szerintem nalad is ilyen lehetett.

Viszont az lehetettlen, hogy ne lehessen atirni kezzel egy szovegszerkesztovel a poptray.ini filejet a konyvtaraban.
    Mondjuk nem artana kilonnod a futo programok kozul a poptrayt, amikor szerkeszted. :D

Amugy a poptray.ini fajlban a plugin szekcio alatt mi szerepel ?

Ez van nalam:

[Plug-ins]
    Count=2
    PluginName1=IMAP4
    PluginDLLName1=ProtocolIMAP4.dll
    PluginEnabled1=0
    PluginType1=1
    PluginName2=POP3 with SSL or APOP
    PluginDLLName2=ProtocolPOP3SSL.dll
    PluginEnabled2=1
    PluginType2=1
    PluginName3=Keyboard Lights
    PluginDLLName3=NotifyKeyboardLights.dll
    PluginEnabled3=0
    PluginType3=0
    PluginName4=Hotmail
    PluginDLLName4=Hotmail.dll
    PluginEnabled4=0
    PluginType4=1
  • Arkon
    Valami nem kerek itt az már tuti de majd csak kitörpölöm mi lehet a hiba.(Egy windows újrahúzás talán? )
    A Port-nál ott gen, ott tudok beírni, de a Protokollnál nem. Csak ezt az átkozott POP3-at engedi. Más nincs is. Oda beírni sem tudok. Már kétszer leszedtem ezt a nyűves POPTrayt meg feltettem, a Pluginjaival együtt, de valamiért szívat hogy rohadna meg.

Azért köszi, hogy próbáltál segíteni.
  • Jakuza001
    Akkor probald meg a poptray iniben atirni azt az account bejegyzest kezzel, amivel a gmailra kapcsolodsz.
    A port es a Protocol bejegyzest ird at.

Port=995
    Protocol=POP3 SSL
  • Arkon
    Elolvastam, de ez mind megvan és fel is volt telepítve. Ezzel kezdtem az ellenőrzést, hogy megnézzem, de ezek eddig is fent voltak. És mégis. Különben nem kértem volna segítséget.
    Nem baj.
    A gmail-re (jobb nem lévén) felteszem most a Gmail Notifier-t aztán annyi. Csak az meg csak egy fiókot kezel ha jól tudom.
  • Jakuza001
    Miert nem olvasod el, amit irtam a 17448as hozzaszolasban?
  • Arkon
    Na hát éppen ez gondom. Gondoltam, hogy ez lehet a bibi. Hiába írom be a Kiszolgálóhoz azt, hogy pop.gmail.com, mert ha ezt írom be akkor következő lépésnél a Protokollnál csak a POP3 van. A legördülő menüben sem ajánl fel mást. Lehet, hogy nem jó amit a Kiszolgálóhoz írok?
  • Jakuza001
    Virust kaptal.
    http://www.cleanpcguide.com/remove-abnow-com-removal-guide-how-to-remove-abnow-com/
  • Marci0115
    srácok az miért van hogy keresek valamit a google-ban és ha rámegyek egy találatra akkor valami abnow.com címen keresztül probálná megnyitni az oldalt de csak fehérség van, mi a franc ez?
  • Jakuza001
    Amit elfelejtettem leirni, lehet , hogy installalni kell hozza plugint.
    Itt megtalalhato, hogy mit kell leszedni es hogyan kell aktivalni, ha nem lenne mar felteve alapbol.
  • Jakuza001
    Hat igy nem nagyon lehetett eddig se jo.
    Gmailnek mas protokol kell. Allitsd be neki a Pop3 SSL-t es a 995-s portot.
    Raadasul a felhasznalonevhez nem kell a gmail.com csak a felhasznaloneved.
  • Arkon
    Hali!

Segítsetek mert kezdek megőrülni. Használom már pár éve a PopTray nevű segédprogramot de eddig semmi baja nem volt. Ha valaki ismeri/használja segítsen. Két napja a gmail-es fiókommal van baja. Állandóan hibaüzenetet dobál és nem tud belépni. Itt egy kép, mit kell beírni a kiszolgálóhoz? PopTray
    A freemail-be, az upcmail-be, meg a többi fiókjaimba be tud lépni csak a gmail-lel van baja.
    A protokollhoz és a porthoz nem is enged mást beírni. Eddig is így volt beállítva, a jelszavam is jó mert a gmail-be be tudok lépni egyébként. Csak ez kis gyagya nem tud belépni és dobálja a hibaüzeneteket 5 percenként amikor bejövő leveleket vizsgál.
  • JocoHun
    Sziasztok.Kérdésem az hogy lehet a Mozilla Firefox -ba képet berakni ami középen jelenik meg és bármilyen oldalra lépek az ott marad olyasmi háttérképként gondolom.