Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Igen.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

8.0 jól mûködik?

bojti
Ritkán használok Foxot , de most úgy adódott . Wuploadról töltöttem le egy 400 megás fájlt , maga a file lejött de átnevezte asassdsda.html -re . Aztán keresgettem mi is a fájl valódi neve és kiterjesztése . Az is igaz nem csak az FF bugos , egyik böngészõ sem tökéletes .

garferi
Máris találtam egy "szép" kis bugot benne. Azért jó lenne ha nem így adnák ki...
Bug 700246 - The color of some toolbar icons goes to white (inverted) with a dark persona

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

JoeFromHun

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Carbonka
Mûködik. Köszi. <#eljen>

google Translator for firefox.Szenzációsan mûködik.A Firefox kiegészítõk letöltésénél tudsz rákeresni.

Carbonka
Tudnátok mondani ehhez hasonló bõvítményt? Sajnos ez már nem mûködik.

Köszi megint.A zöld csík eltüntetésére azóta én is rájöttem.
Az új rátelepítés után most teljes képernyõbe nyílik meg az ablak, szóval úgynézki ez is megoldódott.
Most már csak ez az ikon csere érdekelne...
Sajna nem találom a toolbarbuttons mappáját, bár egy toolbarbutton.xml-t találtam de ebben mit kéne átírni a cseréhez? Esetleg tudsz segíteni ebben is?
Megköszönném.Persze a sima ikoncsere egyszerûbb lenne ha tudnám hol van az az ikon amit le akarok cserélni.

garferi
A futkorászó zöld csíkot a kiegészítõk közt a Status-4-Evar beállításaiban ki tudod kapcsolni.
Az ikonokat nem lehet egyszerûen kicserélni, csak úgy ha manuálisan a lecseréled az ikonokat a kiegészítõ mappájában vagy az .xpi fájlban.
Az ablakméret problémára esetleg próbálj meg egy javítótelepítést a legújabb Firefox telepítõvel.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Oké, a zöld csíkot a status-4ever csinálja.
No nem baj, majd megszokom...

Egy körkérdés: ki milyen theme-t használ?
ajánljatok valami szépet

Kösz szépen!
Az elsõ kettõ megoldva.Mondjuk nem értem, hogy a Noia 4 - bõl miért lett kihagyva a fenti két ikon mikor a korábbi verziókban benne volt.Na mindegy, a fejlesztõ tudja...
Apropó ezeket az ikonokat ki lehet valahogy cserélni másikra?
Tehát a funkciója megmaradjon csak a kinézete legyen más.
Most ha új oldal töltõdik vagy frissül akkor a címsor alatt fut egy zöld csík.
Ezt most a Status-4Evar csinálta volna, vagy a toolbars? Na mindjárt kiszûröm.
Ami a képek linkelését illeti: nos lehet, hogy a windows kezeli, de ezt azóta csinálja mióta felraktam a 7.01-es foxot.(igaz, a régi 3.6-ra)
Ez a localstore törlés nem jött be.Nem értem.

garferi
Nyisd meg a Firefox profile könyvtárát (futtatásba: %appdata%/mozilla) és töröld ki a "localstore.rdf" fájlt.

garferi
Ezt a funkciót nem a Firefox kezeli hanem a Windows. Valami ott mehetett gajra.

garferi
Beállítások és újraindítás ikonok: Toolbar Buttons
Régi állapotsor visszaállítása: Status-4-Evar

A #17009 és a #17011-re valami megoldás?
Új:
Mikor betöltõdik a kezdõlap az ablak nem teljes méretben van, mindig kézzel kell fullra tennem.Tudom, hogy régebben erre az volt az orvosság, hogy az ablakot ki kellet húzni ameddig csak a képernyõ engedte, majd ott teljes képernyõre állítani és akkor ezt az állapotot megjegyezte és onnantól mindig fullban nyílt meg.Most meg ez a módszer nem mûxik.Miért?

Köszönöm
garferi
ReloadEvery
Ha jobb klikkelsz egy oldalon ott lehet bekapcsolni és beállítani.

Sziasztok!
Szeretném megtudni hogy Fire foxhoz létezik olyan kiegészítõ, amivel
be lehetne állítani a weblapok frissítésének sûrûségét.
A lényeg az lenne van egy weblap ami a munkám miatt sûrûn kell frissíteni 1-2 percenként ezt szeretném automatizálni.
Van erre lehetõség?
Így mûködik.
Kösz a segítséget

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

garferi
Címsorba írd be: about:config
Jobb klikk és hozz létre egy új egész értéket ami a következõ legyen: "browser.urlbar.default.behavior" = 32 (idézõjel nélkül)
Forrás: mozillaZine - Changing autocomplete behavior

Sziasztok.

Még lenne kérdesem:
Ha a címsorba elkezdek beírni egy címet akkort mutatja az összes meglátogatott oldalt és nem csak azt amit elõzõleg beírtam.
Ezt hogyan lehet kikapcsolni?

Úgy tudom régebben a browser.urlbar.matchOnlyTyped -ot kellett átállytani de a 3 feletti verziókban ez nem mûködik.
A browser.urlbar.default.behavior sem mûködik, és van egy kiegészítés aminek a neve: Hide unvisited de ez nem kompatibilis a legújabbal így nem telepíthetõ.
Ha a browser.urlbar.autocomplete.enabled átállítom false-ra akkort nem mutatja de a legördülõsáv sem mûködik a címsornál.

Van viszon egy kiegészítés aminek a neve Oldbar.
Ezzel jól is mûködik ,csak a beírt dolgokat mutatja és mûködik is a lenyíló menü.Viszont ez a nevéböl is adódóan a régi verziós design-t kapja amit nem lehet kikapcsolni.

Üdv.
Kalapos

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Malakai
Esetleg próbálj egy friss profilt, ha eddig nem tetted, lehet ott korrupt valami.

Aztán nem megtömni egybõl az összes addonnal, hanem figyelve a mûködést visszarakosgatni õket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Optimus Prime
Csupán attól is lehet hogy mindenki más típusú PC-t és Windowst használ. esetleg plug-in, toolbar. Nálam pl. a könyvjelzõ fagy ki úgy 10-20 mp elsõ indításnál.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

armageddon666
Nem haragszom. Én csak azt mondtam amit megfigyeltem. Semmi más nem áll be ennyire, kizárólag a firefox. Már Chrome-ról írok, és bár egyelõre eléggé meg vagyok elégedve vele, szívesen visszaállnék tûzrókára, ha rájönnék mitõl lett instabil és lassú.

@

DjDano
Ne haragudj de ez baromság! Én pontosan az ellenkezõjét veszem észre, egyre gyorsabb a stabilitással meg eddig sem volt gondom...

Amikor valahol a tallozó gombra nyomok,hogy képet töltsek fel mindig az asztal tartalma van az ablakban.Korábban megjegyezte a dokumentumokban a képek mappában lévõ mappát és mindig az nyílt meg egybõl így nem kellett folyton kitallózni.Ezt hol lehetne beállítani?

armageddon666
Ez a Firefox egyre instabilabb és lassabb updaterõl updatere...

Google Docs konkrétan használhatatlan. 5 karakternél többet írok be egyszerre, akkor kifagy 2 percre a Firefox. Mi lehet a probléma?

Hasonlóan megakasztja egy Humiari topic megnyitása a sok képével.

Van valami magic addon ami megoldja ezeket a problémákat? Vagy mi okozhatja egyáltalán? Mert csak nem a Firefox lett hirtelen ennyire szar.

@

Hali.
Én még csak most frissítettem 3.6-ról 7.01-re és alapjában véve meg vagyok vele elégedve, de...
Az ikonkészletbõl hiányzik két ikon: 1.- a beállításokhoz 2.- az újraindításhoz
Hogyan lehetne ezekhez ikont csinálni?
Nem élet-halál kérdés, de nekem hasznos lenne.
Valamint a bal alsó sarokban a töltõdõ link miért kis buborékablakban látszódik és miért nem a szokásos helyen az állapotsoron - újabb nevén a kiegészítõ sávon.Ezt nem lehet valahogy visszacsinálni?
Ja és itt most lett egy bezáró gomb is.Azt is el kéne tüntetni mert nincs rá szükségem.Köszi.

RelakS
hmm... firefox

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Yep, valószinüleg vmi juhu toolbar, vagy hasonló fent van, ami mindig beállítja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gergely1991
Lehet hogy valamelyik kiterjesztés/bõvítmény beleszól...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

shaba23
átírtam, de nem változott 😊
A változtatást menteni kell valahogy? Mert ha újraindítom a FF-ot, ismét a yahoo van
gergely1991
about:config
keresd meg a következõt keyword.url
írd be oda mondjuk: http://www.google.hu/search?q=

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

shaba23
Hol tudom beállítani, hogy a böngészõsáv keresõje ne a jahú legyen? 7.0.1
Szia!
Köszönöm a segítséget! A SuperStart programot letöltöttem és néhány weblapot betöltöttem. Többszöri indítás után tökéletesen mûködik.
Kösz mégegyszer.

Üdvözlettel: gy?jt?

desigo
Speed Dial egy ideje nekem nem frissíti le az elõlnézeti képet.
Más esetleg tapasztalta ezt még?
garferi
Super Start vagy Speed Dial kiegészítõ esetleg?

Szervusztok!
A Firefox 7 böngészõvel ismerkedek.
Szeretném a Lapcsoportok ikonokon keresztül feltölteni a kezdõlapomat.
Megoldható - e az, ami az Operánál és a Google Chrome böngészõknél mûködik? A szerkesztett bélyegképeket hogyan lehet rögzíteni és beállítani kezdõoldalként?

Üdvözlettel: gy?jt?

gergely1991
Mondjuk magát a böngészõt visszatudná hozni.😊
Egyes programok nem véletlenül csinálnak helyreállítási pontot(pl.:Avast).

Ezer koszonet 😊

garferi
A fájlvisszaállítást próbáld meg GetDataBack-el. Ha NTFS a fájlrendszered akkor a GetDataBackNTPortable.exe fájllal kell indítanod, majd válaszd ki az "I want to recover deleted files" opciót.
Válaszd ki a C: meghajtót és navigálj el a "C:\Documents and Settings\username\application data\Mozilla\Profiles" mappába.
Keress benne egy áthúzott "xyz.default" nevû mappát és azt állítsd vissza.
Ha nincsen ilyen akkor esetleg még van rá esély hogy a jelenlegi "xyz.default" mappában a "bookmarkbackups" könyváron belül megtalálod a régebbi könyvjelzõid mentéseit.

garferi
A meglévõ profilodat is letörölted a Firefox-al együtt? Lehet abban van valami hiba. A profilod a következõ helyen találod: Startmenü futtatásba (Win+R) írd be: %appdata%\Mozilla
H van benne olyan ami kell, könyvjelzõk, jelszavak, stb, akkor ne töröld le csak nevezd át.

Malakai
Rendszer visszaállítás nem tükröz minden egyes filet, ilyesmit nem állít vissza, csak rendszer beállításokat, registryt, drivereket, ilyesmi.

Ha a vinyón ugyanarra a szektorra nem lett más írva, akkor valószinüleg vissza lehet állítani, adatvisszaállító program kell. Ajánlani nem tudok, õsidõkben használtam ilyesmit utoljára. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Optimus Prime
A windows rendszer-helyreállítója szart se ér, ahogy a többi sem. De ne legyen igazam.
Ajánlott fix idõnként saját magunknak mentést készíteni a Könyvjelzõkrõl.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

gergely1991
Szia!
Esetleg egy rendszer-visszaállítást arra az idõpontra amikor az elõzõ verziót még nem törölted le.Aztán úgy próbáld eltávolítani hogy a eltávolítóban letiltod hogy a személyes adatokat ne törölje le.

Imrusssss
Sziasztok! Szeretnék kérni egy nagyon nagy kérést.... letöröltem az elözõ verziójú böngészöt (firefox) és fel raktam helyette az újabbik verziót és elveszett a könyvjelzõ... tehát ami voltak oldalak, annak a jelszó felhasználó blabla ezeket szretném visszaszerezni... valaki tud nekem e ügyben segíteni.... Elöre is Köszönöm

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Az ujrarakas sem segitett :S

hello!
Miert van az, h a firefoxban ha megnyitok egy oldalt egy egy helyen nem erzekeli a kurzort es kattintasra sem csinal semmit es egy egy reszen mukodik? Az explorer ben nem csinalja,

Optimus Prime
De csinálhatsz mentést is az eszköztárban a könyvjelzõkrõl, az a legegyszerûbb.