Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Bug 700246 - The color of some toolbar icons goes to white (inverted) with a dark persona
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Az új rátelepítés után most teljes képernyõbe nyílik meg az ablak, szóval úgynézki ez is megoldódott.
Most már csak ez az ikon csere érdekelne...
Sajna nem találom a toolbarbuttons mappáját, bár egy toolbarbutton.xml-t találtam de ebben mit kéne átírni a cseréhez? Esetleg tudsz segíteni ebben is?
Megköszönném.Persze a sima ikoncsere egyszerûbb lenne ha tudnám hol van az az ikon amit le akarok cserélni.
Az ikonokat nem lehet egyszerûen kicserélni, csak úgy ha manuálisan a lecseréled az ikonokat a kiegészítõ mappájában vagy az .xpi fájlban.
Az ablakméret problémára esetleg próbálj meg egy javítótelepítést a legújabb Firefox telepítõvel.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
No nem baj, majd megszokom...
Egy körkérdés: ki milyen theme-t használ?
ajánljatok valami szépet
Az elsõ kettõ megoldva.Mondjuk nem értem, hogy a Noia 4 - bõl miért lett kihagyva a fenti két ikon mikor a korábbi verziókban benne volt.Na mindegy, a fejlesztõ tudja...
Apropó ezeket az ikonokat ki lehet valahogy cserélni másikra?
Tehát a funkciója megmaradjon csak a kinézete legyen más.
Most ha új oldal töltõdik vagy frissül akkor a címsor alatt fut egy zöld csík.
Ezt most a Status-4Evar csinálta volna, vagy a toolbars? Na mindjárt kiszûröm.
Ami a képek linkelését illeti: nos lehet, hogy a windows kezeli, de ezt azóta csinálja mióta felraktam a 7.01-es foxot.(igaz, a régi 3.6-ra)
Ez a localstore törlés nem jött be.Nem értem.
Új:
Mikor betöltõdik a kezdõlap az ablak nem teljes méretben van, mindig kézzel kell fullra tennem.Tudom, hogy régebben erre az volt az orvosság, hogy az ablakot ki kellet húzni ameddig csak a képernyõ engedte, majd ott teljes képernyõre állítani és akkor ezt az állapotot megjegyezte és onnantól mindig fullban nyílt meg.Most meg ez a módszer nem mûxik.Miért?
Ha jobb klikkelsz egy oldalon ott lehet bekapcsolni és beállítani.
Szeretném megtudni hogy Fire foxhoz létezik olyan kiegészítõ, amivel
be lehetne állítani a weblapok frissítésének sûrûségét.
A lényeg az lenne van egy weblap ami a munkám miatt sûrûn kell frissíteni 1-2 percenként ezt szeretném automatizálni.
Van erre lehetõség?
Kösz a segítséget
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Jobb klikk és hozz létre egy új egész értéket ami a következõ legyen: "browser.urlbar.default.behavior" = 32 (idézõjel nélkül)
Forrás: mozillaZine - Changing autocomplete behavior
Még lenne kérdesem:
Ha a címsorba elkezdek beírni egy címet akkort mutatja az összes meglátogatott oldalt és nem csak azt amit elõzõleg beírtam.
Ezt hogyan lehet kikapcsolni?
Úgy tudom régebben a browser.urlbar.matchOnlyTyped -ot kellett átállytani de a 3 feletti verziókban ez nem mûködik.
A browser.urlbar.default.behavior sem mûködik, és van egy kiegészítés aminek a neve: Hide unvisited de ez nem kompatibilis a legújabbal így nem telepíthetõ.
Ha a browser.urlbar.autocomplete.enabled átállítom false-ra akkort nem mutatja de a legördülõsáv sem mûködik a címsornál.
Van viszon egy kiegészítés aminek a neve Oldbar.
Ezzel jól is mûködik ,csak a beírt dolgokat mutatja és mûködik is a lenyíló menü.Viszont ez a nevéböl is adódóan a régi verziós design-t kapja amit nem lehet kikapcsolni.
Üdv.
Kalapos
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Aztán nem megtömni egybõl az összes addonnal, hanem figyelve a mûködést visszarakosgatni õket.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
@
Google Docs konkrétan használhatatlan. 5 karakternél többet írok be egyszerre, akkor kifagy 2 percre a Firefox. Mi lehet a probléma?
Hasonlóan megakasztja egy Humiari topic megnyitása a sok képével.
Van valami magic addon ami megoldja ezeket a problémákat? Vagy mi okozhatja egyáltalán? Mert csak nem a Firefox lett hirtelen ennyire szar.
@
Én még csak most frissítettem 3.6-ról 7.01-re és alapjában véve meg vagyok vele elégedve, de...
Az ikonkészletbõl hiányzik két ikon: 1.- a beállításokhoz 2.- az újraindításhoz
Hogyan lehetne ezekhez ikont csinálni?
Nem élet-halál kérdés, de nekem hasznos lenne.
Valamint a bal alsó sarokban a töltõdõ link miért kis buborékablakban látszódik és miért nem a szokásos helyen az állapotsoron - újabb nevén a kiegészítõ sávon.Ezt nem lehet valahogy visszacsinálni?
Ja és itt most lett egy bezáró gomb is.Azt is el kéne tüntetni mert nincs rá szükségem.Köszi.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A változtatást menteni kell valahogy? Mert ha újraindítom a FF-ot, ismét a yahoo van
keresd meg a következõt keyword.url
írd be oda mondjuk: http://www.google.hu/search?q=
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Köszönöm a segítséget! A SuperStart programot letöltöttem és néhány weblapot betöltöttem. Többszöri indítás után tökéletesen mûködik.
Kösz mégegyszer.
Üdvözlettel: gy?jt?
Más esetleg tapasztalta ezt még?
A Firefox 7 böngészõvel ismerkedek.
Szeretném a Lapcsoportok ikonokon keresztül feltölteni a kezdõlapomat.
Megoldható - e az, ami az Operánál és a Google Chrome böngészõknél mûködik? A szerkesztett bélyegképeket hogyan lehet rögzíteni és beállítani kezdõoldalként?
Üdvözlettel: gy?jt?
Egyes programok nem véletlenül csinálnak helyreállítási pontot(pl.:Avast).
Válaszd ki a C: meghajtót és navigálj el a "C:\Documents and Settings\username\application data\Mozilla\Profiles" mappába.
Keress benne egy áthúzott "xyz.default" nevû mappát és azt állítsd vissza.
Ha nincsen ilyen akkor esetleg még van rá esély hogy a jelenlegi "xyz.default" mappában a "bookmarkbackups" könyváron belül megtalálod a régebbi könyvjelzõid mentéseit.
H van benne olyan ami kell, könyvjelzõk, jelszavak, stb, akkor ne töröld le csak nevezd át.
Ha a vinyón ugyanarra a szektorra nem lett más írva, akkor valószinüleg vissza lehet állítani, adatvisszaállító program kell. Ajánlani nem tudok, õsidõkben használtam ilyesmit utoljára. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ajánlott fix idõnként saját magunknak mentést készíteni a Könyvjelzõkrõl.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Esetleg egy rendszer-visszaállítást arra az idõpontra amikor az elõzõ verziót még nem törölted le.Aztán úgy próbáld eltávolítani hogy a eltávolítóban letiltod hogy a személyes adatokat ne törölje le.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Miert van az, h a firefoxban ha megnyitok egy oldalt egy egy helyen nem erzekeli a kurzort es kattintasra sem csinal semmit es egy egy reszen mukodik? Az explorer ben nem csinalja,