Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
eszközök>beállítás>tartalom
felugró ablakok tiltása pipa be?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

newil
Helo. Hogy lehet letiltani ezt a felugró ablakot?
NoScript
Minden egyes indításnál betöltõdik.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

Be lehet állítani úgy a firefoxot, hogy a könyvjelzõ eszköztáramon az ikonokat a kattintások száma szerint rakja csökkenõ sorrendbe?

Helló!
Még egyszer nekifutok:
FF 8.0 át használok. Szeretném kikapcsolni/leállítani azt hogy a címeket a látogatások száma szerint sorolja. Tehát amit tegnap az elsõ helyen találtam, azt ne kelljen pár nap múlva a sor végén keresgetni! Megoldható-e ez, sõt... rendezhetem-e én a sorrendet? (azon kívül, hogy 50 szer kattintom... :-)))
Köszi elõre is!!
üdv.: dadalia
mióta a 8-as Firefoxot használom, de lehet nincs összefüggésben
...
Ha kilövöm a torrent letöltõt, megy minden gyorsan.

Akkor?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Shortstop
Nekem is van ilyen a régebbi verziójú FF-szal, de nem minden esetben.

Mayorpapa
Sziasztok! Akadt egy kis problémám, hátha tudok nekem segíteni: egy ideje (kb. mióta a 8-as Firefoxot használom, de lehet nincs összefüggésben vele) amikor megy az uTorrent, iszonyú lassan töltõdnek be a lapok, kb. 2-3 percbe is beletelik. Ha kilövöm a torrent letöltõt, megy minden gyorsan. Szerintetek mi lehet ennek az oka?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Shortstop
3.6.24
Nekem ez van, minden klappol vele és még gyors is. Operára váltanék de nagyon megszerettem a FF dolgait, és nincs kedvem más böngészõvel elkezdeni szarozni. Hogy az FF-t frissítsem annak nem látom értelmét egyelõre.

Hello!

Olyan problémám van a Firefox-szal, hogy a lap legalján a bal oldalon ha van egy link és ráviszem az egeret, akkor nem ugrik át a jobb oldalra a kis linket tartalmazó felirat, hanem elkezd villogni. A kis felirat mindig a bal oldalon jelenik meg. Azt hogy lehet beállítani, hogy ugorjon át a másik oldalra és vissza, ha kell?
Remélem érthetõ voltam.

KranaZoli
1.) vagy várnod kell arra, hogy Kaspersky frissítsen; vagy

2.) próbáld meg ezt: Add-on Compatibility Reporter

Utána már engedélyezni tudod a nem kompatibilis kiegeket is. De ez nem jelenti azt, hogy azok mûködni is fognak. Ha utána sem mûködik, akkor az 1-es pont.

Más:

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Helló.Egy olyan kérdésem lenne,hogy a Kaspersky Internet Security 2012 pár add-onját a 8.0-ás Firefox nem kompatibilisnek találja magával.Hallottam olyanról,hogy ezeket ettõl függetlenûl lehet engedélyezni a FF-ban.A kérdésem:hogyan?Mikor rámegyek a bal felsõ narancs Firefox gombra,ott kiválasztom a Kiegészítõk,aztán a Kiterjesztések fület,ott van a két Kaspersky add-on,de valami satírozott háttérrel.És sehol nem lelek Engedélyezés gombot vagy hasonlót....<#fejvakaras>

Szia!
Köszönöm a letöltési címet!

Üdvözlettel: gy?jt?

gergely1991
Szervusz!😊
Amit letöltöttél az egy ActiveX vezérlõ ami az IE-hez illetve más programok számára(pl:AVAST) alkalmas.Ahhoz hogy a Firefox böngészõhöz legyen Flash "bõvítmény" ahhoz a Firefox böngészõvel mely erre az oldalra ugorva lehet letölteni.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Helló!
FF 8.0 át használok. Beállítottam az browser.urlbar.maxRichResults értékét a nekem megfelelõ számú url-re.Szeretném továbbá kikapcsolni/leállítani azt hogy a címeket a látogatások száma szerint sorolja. Tehát amit tegnap az elsõ helyen találtam, azt ne kelljen pár nap múlva a sor végén keresgetni! Megoldható-e ez, sõt... rendezhetem-e én a sorrendet? (azon kívül, hogy 50 szer kattintom... :-)))
Köszi elõre is!!
üdv.: dadalia
Szervusztok!
Windows XP SP3 op. rendszert használok.A böngészõm Firefox 8.
Kérdésem: Milyen verziószámú Adobe Flash Player-t lehet vele társítani?
Honnan tudom letölteni? Az IE 8 böngészõhöz a FlashPlayer 11.102.55 verziót töltöttem le.Itt mûködik, de Firefox-szal nem sikerült összehozni.

Üdvözlettel: gy?jt?

Optimus Prime
Próbáld meg törölni, mindkét verzió. Majd szedd le a frisset a Flash-tõl és próbáld úgy. A törlés és telepítés közé iktass be egy restartot.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

argos
50%-ig felmegy,de utána semmi.

Optimus Prime
Ki van kapcsolva, mert nem kompatibilis a 8-al. Így a Firefox letiltotta.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

gergely1991
És ha za toolbart kikapcsolnád vagy újratelepítenéd a böngészõt?

Optimus Prime
Valakinek nincs ötlete miért fagy be a letöltés? 8.0.1 verzió és nagyobb fájlonál pause-start trükkel indul újra, de kb. 10 mp után leáll. Eddig nem zavart, mert korábbi verzióval kompatibilis volt a ZA toolbar és saját letöltõt használt.

gergely1991
Esetleg zárd be a Firefox böngészõt és úgy próbáld meg újra a telepítést.

argos
Sziasztok! Az adobe flash player miért nem akarja installálni a gép a firefoxhoz?

Malakai
Az már rég volt, most a 10-esre lenne betervezve, de teljesen külön branchen fejlesztik, jó esélyel még abban se lesz benne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[HUN]FaTaL
Én is felraktam, de nekem nem kért rendszer restartot.

Viszont a GUI ugyanolyan lassú, nem a 9-es verzióra ígérték az újat?

http://goo.gl/gd6Zi5

DjDano
Minap telepítettem a 9.0 harmadik bétáját és egy új feature jelent meg benne, miszerint a telepítés után teljes rendszer restartot kér, olyannyira, hogy anélkül el sem indul a böngészõ... Mostantól ez lesz a módi, mert ez elég nagy visszalépés lenne?!

be van kapcsolva
garferi
Címsorba: about:config
browser.zoom.siteSpecific -> true

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Hol lehet beállítani, ha rázoomolok egy oldalra(ctrl+), akkor úgy maradjon az oldal ha újra indítom firefox? <#help><#help><#help>
A progival amit tisztításra használtál nem lehet vissza vonást eszközölni?Általában készítenek mentést karbantartás elõtt,hogyha ilyen probléma adódik vissza lehessen állítani az eredeti állapotot.Ez nem rendszer-visszaállítás csupán egy elvégzett mûvelet vissza vonása.

Optimus Prime
A rendszer-visszaállítás szerintem szart se ér, én is próbáltam hasonló problémáknál.
Nincs értelme ilyen tisztító programokat használni. Értem én miért lennének jó, de több bajt csinálnak, mint hasznot.

gergely1991
Rendszer-visszaállítás arra az idõpontba, mikor még nem alkalmaztad megint azt a "programot"?

Csináltam egy tisztítást a gépen (ugyanazzal a programmal,mint szoktam,de eddig még nem jött elõ ez a probléma),és azóta a Firefox nem jeleníti meg rendesen a flash tartalmakat.Kihagy képeket,videókat,de ezt sem mindegyik oldalnál csinálja. Hogyan lehetne ezt orvosolni? Firefox és Flash Player uninstall és újratelepítés már meg volt,de ez sem segített...
A segítséget elõre is köszönöm!
gergely1991
Ha az lenne amirõl beszélnél akkor mondjuk a teljes kapacitása végelegesen "lefogyna". Bizonyos fájlok nem lenne olvashatók(ha a hibás szektorokban helyezkedik el valamelyik rendszerfájl akkor még a OS se indulna el.)
"chkdsk meghajtóbetûjel:" paranccsal megnézheti hogy nem-e szektorhibás.

jackoneill90
Vagy szarakszik már a vincsesztere. Hirtelen betelik a tár. Volt már nekem is ilyen. 20giga egyszercsak elkezdett csökkenni, újraindítás után megint 20giga szabadhely volt, napokig hetekig.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Optimus Prime
Esetleg töröld a Flash plug-int és telepítsd újra.

gergely1991
Mondjuk:Eszközök>elõzmények törlése>gyorsítótár kijelöl majd "Törlés Gomb"-ra kattints.
Mondjuk egy vírusirtó is leterheli úgy a gépet.A vírusokról nem is beszélve...

berlinboy6329
Firefox,IE egyre megy..Mind2 ugyanúgy szar..miért van az,hogy megnézek 5 perc kibaszott videót és egyszercsak megáll az egész?Nem tölt tovább egyáltalán..Ránézek a C-re..Tele van!!!!!!!!

6GB!2perc alatt!

De általában fél óra streamet tudok nézni,aztán újra kell indítani a böngészõt,mert lefoglalja az összes helyet..Mit lehet vele csinálni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

gergely1991
Az is lehet hogy valamelyik bõvítmény csinálja ezt.Indítsd el a Firefox-ot csökkentett módban.XP esetén:Start>Firefox>jobbgomb>Csökkentett mód.

Falkon
Értem. Ügyeskedek akkor valamit. Köszi a tippet!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Malakai
Ebbõl nem nagyon mondja meg neked senki, részletes leirásban lehetnek dolgok, de tippre itt nem nagyon lesz olyan, aki nekiáll meglesni, hogy mi volt a memóriában, miért fagyhat és meg is tudja mondani hol lehet a gond.

De ez bizony egy windows gond lesz, driver ellenõrzés, malware/spyware írtás, registry pucolás és friss firefox profil használata mondjuk egy alap lépés lenne.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Falkon
Sziasztok!

2 hete avval szórakozik a firefox, hogy 2-3 perces idõközönként lefagy. Kiírja hogy nem válaszol, és csak tölt. Csak a kilépés segít rajta. Eléggé idegesítõ ez a hiba. Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.
Ilyen hibaüzenetet kapok:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: firefox.exe
Alkalmazás verziója: 8.0.0.4325
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4eb4a985
Lefagyási aláírás: 8e8b
Lefagyás típusa: 0
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: 8e8b95375200607ff57e7d5cdbc7345a
2. további lefagyási aláírás: 98e2
3. további lefagyási aláírás: 98e23f80209ec224aea2526a4942f1c5
4. további lefagyási aláírás: 8e8b
5. további lefagyási aláírás: 8e8b95375200607ff57e7d5cdbc7345a
6. további lefagyási aláírás: 98e2
7. további lefagyási aláírás: 98e23f80209ec224aea2526a4942f1c5

Mi lehet a probléma?
Elõre is köszi
Üdv
Falkon

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Mayorpapa
nekem minden indításkor ellenõrzi a kiegészítõk kompatibilitását, ezt hogy lehet megszüntetni? A másik gondom, a 8-as telepítése óta a kezdõoldal mellé behozza állandóan a "Bevezetõ a FF használatához" oldalt is, ezt hogy lehet elkerülni? Köszi!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Nekem sokkal gyorsabb lett a 8-as róka. Tetszik😊

Broafka
áhh, nagy nehezen sikerült, tárgytalan 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hali, ennél a 8-as verziónál, hogy tudom beállítani, hogy látszódjonanak a dolgok mint a régiekben (Balra fönt, fájl, eszközök, könyvjelzõk, stb + forecast)
Valahányszor bemegyek, hogy beállítások, megjelenik, aztán amikor bezárom, akkor megint eltûnik

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Ariane
Nálam kifogástalanul megy a 8-as FF. De az elõzõekkel sem volt soha gondom. Egyedül egyszer, amikor valami Idõjárásos kiegészítõ kavart be. Leszedtem és azóta hasít.
Nem lehet, hogy Nálad is valami kieg. lehet a bûnös?

C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence

Nekem semmi gondom. Sõt még egy kicsit gyorsabbnak is tûnik (bár lehet hogy placebo).

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

DJ RX7
egyre szarabb ez a firefox.
nem is olyan régen még a 3. verziónál jártunk. most meg már észre sem veszem, hogy mikor frissít és már a 8. verzió.
az sg-t már meg sem tudja nyitni szerencsétlen facebook-kal is kínlódik nagyon, de ezt nem csak ennél a két oldalnál csinálja.
van valami gyógymód erre?
üdv chrome lesz belõle.

ui: a rendszerem tegnap lett újratelepítve és mégis ugyan olyan szar.

:3

Új lap megnyitásakor mindig a searchqu.com/406 nyílik meg, és nm a címsorban van kurzor, hanem a searcqu keresõsávjában.
Kiegészítõkbõl már kitöröltem a searcqu-t, d még mindig ez a helyzet (Firefox restart, gép restart megvlt).
Mit nm csináltam, v mit kéne csinálnom, h simán új tab-ot nyisson meg (és a címsorban lgyn a kurzor)?