Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felugró ablakok tiltása pipa be?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Még egyszer nekifutok:
FF 8.0 át használok. Szeretném kikapcsolni/leállítani azt hogy a címeket a látogatások száma szerint sorolja. Tehát amit tegnap az elsõ helyen találtam, azt ne kelljen pár nap múlva a sor végén keresgetni! Megoldható-e ez, sõt... rendezhetem-e én a sorrendet? (azon kívül, hogy 50 szer kattintom... :-)))
Köszi elõre is!!
üdv.: dadalia
...
Ha kilövöm a torrent letöltõt, megy minden gyorsan.
Akkor?...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Nekem ez van, minden klappol vele és még gyors is. Operára váltanék de nagyon megszerettem a FF dolgait, és nincs kedvem más böngészõvel elkezdeni szarozni. Hogy az FF-t frissítsem annak nem látom értelmét egyelõre.
Olyan problémám van a Firefox-szal, hogy a lap legalján a bal oldalon ha van egy link és ráviszem az egeret, akkor nem ugrik át a jobb oldalra a kis linket tartalmazó felirat, hanem elkezd villogni. A kis felirat mindig a bal oldalon jelenik meg. Azt hogy lehet beállítani, hogy ugorjon át a másik oldalra és vissza, ha kell?
Remélem érthetõ voltam.
2.) próbáld meg ezt: Add-on Compatibility Reporter
Utána már engedélyezni tudod a nem kompatibilis kiegeket is. De ez nem jelenti azt, hogy azok mûködni is fognak. Ha utána sem mûködik, akkor az 1-es pont.
Más:

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Köszönöm a letöltési címet!
Üdvözlettel: gy?jt?
Amit letöltöttél az egy ActiveX vezérlõ ami az IE-hez illetve más programok számára(pl:AVAST) alkalmas.Ahhoz hogy a Firefox böngészõhöz legyen Flash "bõvítmény" ahhoz a Firefox böngészõvel mely erre az oldalra ugorva lehet letölteni.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
FF 8.0 át használok. Beállítottam az browser.urlbar.maxRichResults értékét a nekem megfelelõ számú url-re.Szeretném továbbá kikapcsolni/leállítani azt hogy a címeket a látogatások száma szerint sorolja. Tehát amit tegnap az elsõ helyen találtam, azt ne kelljen pár nap múlva a sor végén keresgetni! Megoldható-e ez, sõt... rendezhetem-e én a sorrendet? (azon kívül, hogy 50 szer kattintom... :-)))
Köszi elõre is!!
üdv.: dadalia
Windows XP SP3 op. rendszert használok.A böngészõm Firefox 8.
Kérdésem: Milyen verziószámú Adobe Flash Player-t lehet vele társítani?
Honnan tudom letölteni? Az IE 8 böngészõhöz a FlashPlayer 11.102.55 verziót töltöttem le.Itt mûködik, de Firefox-szal nem sikerült összehozni.
Üdvözlettel: gy?jt?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Viszont a GUI ugyanolyan lassú, nem a 9-es verzióra ígérték az újat?
http://goo.gl/gd6Zi5
browser.zoom.siteSpecific -> true
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Nincs értelme ilyen tisztító programokat használni. Értem én miért lennének jó, de több bajt csinálnak, mint hasznot.
A segítséget elõre is köszönöm!
"chkdsk meghajtóbetûjel:" paranccsal megnézheti hogy nem-e szektorhibás.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Mondjuk egy vírusirtó is leterheli úgy a gépet.A vírusokról nem is beszélve...
6GB!2perc alatt!
De általában fél óra streamet tudok nézni,aztán újra kell indítani a böngészõt,mert lefoglalja az összes helyet..Mit lehet vele csinálni?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
De ez bizony egy windows gond lesz, driver ellenõrzés, malware/spyware írtás, registry pucolás és friss firefox profil használata mondjuk egy alap lépés lenne.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
2 hete avval szórakozik a firefox, hogy 2-3 perces idõközönként lefagy. Kiírja hogy nem válaszol, és csak tölt. Csak a kilépés segít rajta. Eléggé idegesítõ ez a hiba. Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.
Ilyen hibaüzenetet kapok:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: firefox.exe
Alkalmazás verziója: 8.0.0.4325
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4eb4a985
Lefagyási aláírás: 8e8b
Lefagyás típusa: 0
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: 8e8b95375200607ff57e7d5cdbc7345a
2. további lefagyási aláírás: 98e2
3. további lefagyási aláírás: 98e23f80209ec224aea2526a4942f1c5
4. további lefagyási aláírás: 8e8b
5. további lefagyási aláírás: 8e8b95375200607ff57e7d5cdbc7345a
6. további lefagyási aláírás: 98e2
7. további lefagyási aláírás: 98e23f80209ec224aea2526a4942f1c5
Mi lehet a probléma?
Elõre is köszi
Üdv
Falkon
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Valahányszor bemegyek, hogy beállítások, megjelenik, aztán amikor bezárom, akkor megint eltûnik
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem lehet, hogy Nálad is valami kieg. lehet a bûnös?
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
nem is olyan régen még a 3. verziónál jártunk. most meg már észre sem veszem, hogy mikor frissít és már a 8. verzió.
az sg-t már meg sem tudja nyitni szerencsétlen facebook-kal is kínlódik nagyon, de ezt nem csak ennél a két oldalnál csinálja.
van valami gyógymód erre?
üdv chrome lesz belõle.
ui: a rendszerem tegnap lett újratelepítve és mégis ugyan olyan szar.
:3
Kiegészítõkbõl már kitöröltem a searcqu-t, d még mindig ez a helyzet (Firefox restart, gép restart megvlt).
Mit nm csináltam, v mit kéne csinálnom, h simán új tab-ot nyisson meg (és a címsorban lgyn a kurzor)?