19494
-
#19330 Próbáltad úgy, hogy ki van kapcsolva a hardveres gyorsítás? -
#19329 Hali. Meg van nyitva mondjuk a twitch és a youtube és mind kettőnél megy a videó, de az egyik mindenképp megáll ha lapot váltok. Hogy lehetne megoldani hogy ne álljon le egyiken se a lejátszás?
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.11.28. 21:51:39 -
#19328 Valószínűleg nem fogalmaztam eléggé részletesen... nekem nem a gépemen van a txt fájl, hanem ki van írva egy dvd-re, ami egy polcon figyel. -
#19327 Mármint fejben átkódolja és azt írja le? Hát, ha képes fejben kellően hosszú prímszámokkal dolgozni és kódolni, akkor miért ne. :) Minden más egyszerűbb kódolás úgy törhető, mint a ropi (hacsak nem az eredeti jelszó is kellően magas bitrátával randomizált). Sima plaintext-nél még a fiókba, szekrénybe zárt kockásfüzet is megbízhatóbb; szinte minden, a gépre került kártevő - ha nem tud/akar keyloggert telepíteni - a könnyen olvasható szöveges fájlokra vadászik. -
#19326 es ha titkositja a txt? :D -
#19325 KeePass, MyPasswordSafe, Lastpass, stb., bármi jobb, mint egy sima txt fájl. -
#19324 Ezért nem bízom én ezt a Firefox-ra. Minden jelszóm ki van írva külön egy txt fájlba... így nem probléma, ha gebaszol a róka. -
Dobzse #19323 70.0.1 2019. október 31-i verziótól tapasztaltam.
Ez van a korábbi jelszó kezelő helyett. kb. 130 mentett jelszóból 39 maradt meg. -
AdamBast #19322 Még nem vettem észre ilyesmit :O -
Dobzse #19321 A rókában akartam bejelentkezni egy oldalra, de nem hozta a jelszavat hozzá. Gondolom, ok - megnézem a mentett jelszavak között. Megváltozott a formátum, valami nem régi frissítésnél, ami nem lenne baj, de az elmúlt több mint 10 év alatt lementett jelszavak alig ötöd része van meg!!!!!! Gondolom magamban, majd visszaállítom a jelszavaimat, alig egy hónapja készítettem az utolsó mentést. Helyreállítás után még eggyel csökkent a jelszavak száma, azzal az eggyel, amit azóta rögzítettem be.
Mint kutyultak el Mozilláék? Hol, lehet ezt megreklamálni? Több mint 100 bejelentkezési jelszavam veszett el. Csókoltatom a programozójukat! Az SG.hu -ra sem jelentkezett be, elveszett a mentett jelszavak közül, mint oldal. Manuálisan kellett belépnem, Ez azért elég gáz!! Másik gépen még régebbi róka van, abból szedtem ki a jelszavamat. (Belépéskor kérte, akarom-e menteni - anyukád.) Más mint tapasztalt? -
Bal0924 #19320 Sziasztok
Nálatok is csinálja a 70.0.1 verzió.
Néha nem akar elindulni a youtube-os videók, csak mikor újraindítom a böngészőt. -
#19319 a json-os szerkesztos cuccal megy vele. de siman pipalva az oldalon nem volt eleg.
de akkor a kerdes targytalan. :) bar ha van amit hasznaltok es jo akkor szivesen veszem, de mar nem prio a kerdes. -
#19318 van ez az addon:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/tab-reloader
felraktam, tok jol megy, de csak addig amig nem inditom ujra a foxot..
tehat ha elinditom, belovom a reload-ot akkor oke.
nincs valami olyan addon ami megorzi a beallitast, es legkozelebb inditva azt mar jo lesz?
vagy ebbe nis mukodnie kene csak en rontok el valamit?
amire amugy szuksegem lenne: adott tabot (amugy csak 1 van) azt x percenkent (1-2) reload-olni/refresh-elni.
-
#19317 jo csak azert nem vagom mert eleg elmenteni par fajlt es kesz is a dolog.
"Passwords: Your passwords are stored in the key4.db and logins.json files."
forditas: a jelszavak a key4.db es a logins.jsons fajlban vannak tarolva.
nehez dolog az angol, de amugy vannak mar olyan toolok mint a google translate.. :D es nem brit napilapot kell forditani..
na mindegy. sztem tok felesleges felrakni egy kulon kieget csak ilyenert..
de isten aldjon. :)
-
#19316 köszi -
#19315 MozBackup szerintem a megoldás, én is ezt használom. Egyszerű mint egy faék.
Utoljára szerkesztette: Dency, 2019.09.19. 21:06:24 -
#19314 azért köszi de nem tudok angolul -
#19313 ujratelepitem a gépet ki szeretném menteni a jelszavakat
ilyen kellene -
#19312 https://support.mozilla.org/en-US/kb/profiles-where-firefox-stores-user-data#w_what-information-is-stored-in-my-profile
eleg menteni a bizonyos fajlokat / atteni masik profilba es voila.
Utoljára szerkesztette: Flamer, 2019.09.19. 13:50:47 -
#19311 egy egyszerű jelszó kimentő és visszaállító progi
régen a beállításoknál ki lehetett menteni de nem találom -
KaBuTo666 #19310 Köszi szépen, kipróbálom!! -
#19309 És nincs benne fizetett whitelist sem, én dönthetem el, mit engedek. Nagyon régóta használom már én is (párjával, az uMatrix-szal), a legjobb. -
#19308 Persze. Kisebb a gépigénye. Évekkel ezelőtt lecseréltem. -
KaBuTo666 #19307 Jobban ajánlod mint az AdBlock Plust? :O -
suba53 #19306 Köszönöm, szuper!
Eltűntek az ugráló, animált, méretváltó reklám ablakocskák. -
#19305 Ublock Origin -
suba53 #19304 Sziasztok!
Pár hónapja azt írták a Firefoxról, hogy a zavaró animációk, méretet váltó ablakok, reklámok megszűnnek, vagy megszüntethetőek.
Nos ennek semmi nyomát nem látom, ugyanúgy egy borzalom a megjelenése, mint korábban.
Hol lehet ezeket letiltani, vagy a paramétereket módosítani?
Baromira zavaróak például az SG oldalán is az oldalsó reklámok, az össze vissza ugráló tartalmak, ahogy az egér mozgatásakor nyílnak csukódnak ablakok. -
Zsombor99 #19303 Engem nem zavar, statikus témát használok... -
#19302 Úgylátom animált téma még mindig nem működik, van valami hír erről hogy mikor fogják javítani? -
bubika46 #19301 Szerintem a legutolsó jó FF a 42 ,kiszolgálja a pdf töl a letöltökig a pluginokat ,minél újabb annál ócskább és mind sokkal többet fogyaszt.Úgyhogy inkább az IronSrware vagy a Slimjet.Ez a véleményem el is felejtettem az ff-t
Utoljára szerkesztette: bubika46, 2019.07.11. 20:25:43 -
#19300 68.0-ás firefox nekem szétcseszi egy idő után az animált témát,egy fekete maszlag lesz az egész fejléc, nektek nem? -
Bal0924 #19299 De most már 67.0.4-re! -
#19298 Mindenki frissítsen 67.0.3-ra. -
#19297 most olvastam cikket hogy avg es avast is kukazhatja oket. :o -
Zsoxx #19296 Közben megoldódott. A logins.json-t átnevezte valami miatt logins.json.corrupt -ra.
Visszamásoltam eredeti néven, és elfogadta. -
Zsoxx #19295 Hali
Olyankor mi van, ha a FF egyik napról a másikra elfelejti az összes mentett bejelentkezést? (Üres a lista, de nem én töröltem). -
#19294 nalam megint letiltotta a kiegeszitoket.. :o es nem is letiltotta, hanem eltuntek az ikonok es nem tudtam a beallitasokba bemenni.
disable/enable megoldotta, de wtf. (v67.0.1 -es volt amugy..) -
Bal0924 #19293 Sziasztok
Nektek előfordul, hogy elfelejt oldalakat?
8rögzített és 8 lap van nyitva.. a rögzítetteket megtartja, de a lapokból csak az első kettőt tarja meg.
Miért?
Miért zárja be a lapokat? -
Zsombor99 #19292 Akinek továbbra is gondja lenne a beépülőkkel, itt hasznos információkat talál!
Nekem az ott található információk szüntették meg a problémát.
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2019.05.17. 16:36:16 -
Zsombor99 #19291 Nálam a probléma az hogy vannak olyan kiegészítőim is amikhez nem találok újfajta alternatívát, emiatt megragadtam az 56.0b9 (32-bit) verziónál (mert ez az utolsó ami még kezeli a régi fajta beépülőket is), letiltott frissítésekkel. Viszont ez a kiegészítős bug mizéria rendesen kibillentett, konkrétan jelenleg emiatt Firefox-szal nem merek teljes egészében netezni, mivel többek között az AdBlock-ot sem engedi visszarakni, úgyhogy mellette ideiglenesen Chrome segít be.
Ha gondoljátok akkor ide listázhatom hogy mikhez nem találok újfajta alternatívát, hátha együtt mégis találunk valamit...