Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek előfordul, hogy elfelejt oldalakat?
8rögzített és 8 lap van nyitva.. a rögzítetteket megtartja, de a lapokból csak az első kettőt tarja meg.
Miért?
Miért zárja be a lapokat?
Nekem az ott található információk szüntették meg a problémát. <#vigyor4>#vigyor4>
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2019.05.17. 16:36:16
Ha gondoljátok akkor ide listázhatom hogy mikhez nem találok újfajta alternatívát, hátha együtt mégis találunk valamit... <#email>#email>
Mindenesetre azt olvastam, hogy valami fejlesztői verzióban már megoldották a gondot, szóval várjuk a frissítést.
Pont most frissített. Üdv újra, kiegészítők 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.05.06. 17:22:20
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Go to about:support in the URL bar.
Open your profile directory.
Open extensions.json in your preferred editor.
Replace all "appDisabled":true with "appDisabled":false.
Replace all "signedState":-1 with "signedState":2.
Save the file.
Restart Firefox.
Go to about:addons in the URL bar.
Disable then enable each addon to get it working again.
Restart Firefox.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Firefox újraindítás, és elkezd megjavulni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Valami szerver oldali galibának nézem, mert a súgó az 57-es verziót írja, hogy akkor voltak nagy változások, nekem meg a 66-os van.
Próbáltam kiterjesztéseket letölteni, arra meg azt mondta, hogy nincs kapcsolat.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak most tűnt fel, hogy itt-ott reklámok zavarnak, és hogy az összes kiegészítőre azt írja, hogy az adott kiegészítő használata nem ellenőrizhető a Firefox programban, így le lett tiltva
Hiába van kipipálva, mégis mindig rákérdez. Lehet ezt valahogy orvosolni?
Viszont sokat szívtam a mobilok terén is hogy kiírtsam a reklámokat elvileg itt is találtam egy megoldást, ez pedig az OGYoutube modifikáció amiben eddig sikeressen kiírtotta a sárga pontok mellett a reklámokat. Ez esetben célszerű a telefonhoz adott alap Youtube böngészőt vagy tiltani vagy teljesen kitörölni a telefonról.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
De ez nem csak akkor van Nálad is, ha nem egy 4 órás YT zenét, koncertet, stb.. hallgatsz, hanem csak akkor amikor egy lejátszási listát?
Nálam csak lejátszási lista hallgatása közben csinálja, amikor több órányi YT videók vannak egy listában.
Én annyit hallottam e felől, hogy igen, ez egy egy YT feature, nem bug. Nem tudom mennyire igaz, de PH azt írták azért vezették be, hogy úgymond ne foglalt a sávszélességet folyamatos zene stream-eléssel.
De pl. egy 10 órás YT videót, azt nem pause-ol le. De szerintem is Google oldalon van ez így és nem a Fox hibája.
Kipróbálom ezt az add-on-t.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
YouTube NonStop pluginnak hívják és csak egy milisecre áll meg a zenelejátszás ha használod.
tegnap kipróbáltam 2 órás eurotruck közben nem állt meg a zene.
chromra is van
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2019.02.17. 19:29:13
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bármilyen youtube oldalon elkezdek zenehallgatásba egy idő után megáll a zene max kb olyan egy óra intenzív zenehallgatás után
Gyanakszom ez valami elalvás program szerűség lehet mint a tv-k esetében.Kérdés valaki tudja hogy lehet ezt a problémát kiküszöbölni?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Az is gáz, hogy az Explorer kb. fele annyi idő tölt be egy oldalt ami tele van rakva képekkel, minta Firefox és még véletlenül sem jelenik meg a fent említett ikon.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Nálam megjegyzi az adatokat.
Mi történik (kompatibilítást visszaállítva), ha a Firefox-ot elindítod direkt (firefox.exe), tehát nem parancsikonról, hanem Mozilla Firefox mappából?
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2018.12.16. 17:58:46
Nem a telepítéssel volt a bajom hanem hogy nem működött . Végül valahogy elkavarodtam odáig hogy a program parnacsikonjánál jobb egérgomb tulajdonságok alatt van egy olyan minden programnál hogy program kompatibilitási hibaelhárítás. Ezt kellett megnyomni és kérdésekre válaszolni ,valami olyanra mentem hogy win7 alatt még működött , a rendszer automatikusan kijavította és azt írta rá nem windows10 kompatibilis program.
Miután működik és bejelentkeztem róla újbol g mailra , a figyelmeztető üzenetben is azt írták hogy valaki egy mozilla böngészőből win7 alól jelentkezett be.
Azért félelmetes hogy hány ezer másik dologra gondoltam és mindenki ajánlott egy megoldást közbe csak magán a parancsikonon kellett volna jobb egérrel előhívni a kompatibilitási menüt .
Ilyenkor értem meg az informatikus szakma magas műveltségi követelményét .
Csak aztán nem tudni hogy a következő frissítésnél nem játsza e el újból.
Már kikapcsoltam az auto frissítést de csak valahogy befrissített mikor nem néztem oda és már megint fehér képernyő.
Létezik valami vírus win10 en ami inaktiválja a mozillát ?
Le kell ellenőrizni, nincs-e vírus a gépen (ezt ajánlom: Kaspersky Virus Removal Tool).
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.09.05. 17:15:18
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
1. címsávba írd be : about:config
2. keresőbe fent ezt illeszd be : media.default_volume ,erre az értékre dupla klikk hogy átírd az értéket!
3. az alapértelmezett érték 1.0 (100%) Például ha 10%-ra akarod állítani akkor 0.1 ha 0.6 az akkor 60% és így tovább!
Utoljára szerkesztette: Rayden02, 2018.09.04. 18:51:32
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Minden számítógép indítás után ez fogad, mikor megnyitom a Firefoxot. Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy ne is próbálja visszaállítani az előző munkamenetet?

tehát kreálok a könyvjelzőben egy mappát és hogy meg tudjam nyitni jelszót kérjen előtte?
Youtubon bejött ez a cucc hogyha rákattintok egy videóra majd a vissza gombra akkor kicsiben jobb alul ugyanúgy megy tovább. Mint kb androidon. Az a kérdésem hogy tudom ezt kikapcsolni?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Korábban hónapokig használhattam a gépet kikapcsolás nélkül, semmi ilyen hülyeség nem volt.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.07.15. 14:03:52