19494
-
#17604 Csak szólok, de nem linkelem - ne hogy egyes érzékeny lelkű fórumtársam megsértődjön. FTP már elérhető az elvileg végleges 12-es.
Akit olyan szinten érdekel úgyis tudja honnan szedje le, a többiek meg várjanak a hivatalosra. -
#17603 tárgytalan, sikerűlt -
#17602 sziasztok
az lenne a kérdésem h a könyvjelzőket hogyan tudom a jobb sarokból a bal sarokba tenni? régen vhogy sikerűlt, de géptelepítés volt és most sehogysem jutok nevezőre vele :S
előre is köszi -
TomBond #17601 De van! -
#17600 Köszi!
Olyan esetleg nincs ami avi-ba konvertál? -
DRFlame #17599 link lemaradt -
DRFlame #17598 Easy YouTube Video Downloader -
#17597 Sziasztok!
Tudtok olyan kiegészítőt ami jó minőségben tölt le youtube-ról videót? -
Anett1 #17596 ja de van kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Anett1 #17595 köszi de itt nincs google toolbar:-( vagy csak én nem látom:-) -
#17594 Itt keresgelj inkabb: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/ -
Anett1 #17593 sziasztok!
Azt szeretném kérdezni h honnan tok letölteni a mozzillához google toolbart találtam itt 1.et :http://weblogs.mozillazine.org/doron/archives/003718.html
de azt irja nem teleoíthető mert sérült a fájl:-((
köszii Anett:-) -
#17592 Hát, valahol az az igazság, hogy a bővítmény lefutása ideje alatt felhalmozott memóriát nem lökte ki magából miután végzett, majd ez megismétlődött minden oldallekérés alkalmával. És sajnos tényleg nem volt tökéletes. A memória a legkevesebb, az ellen nem tudok mit tenni, nem én vezérlem, nincs beleszólásom. Ez nem egy C vagy valamilyen natívabb nyelv, itt nincs memóriavezérlés, stb. Miután végzett a script magától fel kellett volna szabadítania a használt erőforrásokat. Itt nincs perzisztens memóriahasználat. Ami zavaró volt hogy az FF is lassú DOM műveletekben, szóval kicsit megfogta szegény rókát. A másik -- igazi -- probléma meg az volt hogy egyes DOM node-okat nem talált meg, pedig léteztek. Ez valami JetPack hiba lehet. Kipróbáltam lecsupaszítva a bővítményt, egy pársoros verziót, annál is jelentkezett. Az az igazság hogy az "igazi" FF kiterjesztésnél nem igazán használhatsz jQuery-t mert teljesen más a felépítése, ott a Chrome térben fut és nem éred el közvetlenül a DOM-ot, át kellett volna írni hozzá az egész bővítményt. Utána jött a JetPack ami direkt ilyen célra született, de annyira kezdetleges szegény hogy rengeteg hibája van, közte az előbb említett. És ez volt az a hiba amin a legjobban felkúrtam magam. Ez olyan dolgokat szült hogy szinte mindenhol jelen volt. Nem lehetett megnyomni egy gombot. Azt hitte nem vagy belépve. Nem tudta kiolvasni a felhasználónevedet, stb.
Szóval ezért lett dobva. Majd a jövőben még ránézek egyszer újra, de nekem nem úgy tűnik mintha a Mozilla sok erőforrást tolna a JetPack fejlesztésébe. -
#17591 Mert magaban a FF-ben volt a memory leak, a regi verziokban. -
#17590 FF alatt nalam is jelentkezett a mem,leak, igaz, az meg regebben volt, regebbi verziokkal. Bar nem erint mar, mert nem nagyon hasznalok FFt. -
#17589 Tokeletesen mukodik FF alatt is.
Semmi allitolagos dupla memoria fogyasztas es az osszes kapcsolo mukodik. -
#17588 A kieg tokeltesen mukodik chrome, opera es safari alatt is. CSak a FF verzioval vannak ilyen gondok, nem hiaba allt meg a fejlesztese. FF anomaliaval nem tudott mit kezdeni... -
#17587 Mert nincs rá szükségem, talán ezért.
Nem érdekel belőle a minden más. Amikor próbáltam:
1.) kb. dupla memóriát evett a Fox;
2.) fícsörök bug-osak voltak.
Teljesen jól elvagyok az addon nélkül. Amennyit Én fórumozok teljesen felesleges. Az AdBlock tökéletes megoldás. -
#17586 Mit szenvednek itt egyesek, mikor van kulon SG.hu add-on benne ezzel a funkcioval is es sok egyeb massal. :P
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1308399664 -
#17585 Én is elrejtem az üres dobozkát. :) -
#17584 Igen, a kettő együtt tökéletes. -
#17583 Én elrejteni azért szeretem, mert ezzel a fenti üres helyet, meg like-ot, új chat nyitást is eltüntetem, de mostmár ezt is hozzáadtam. :) -
#17582 Áhámm. Értem!
Köszi! -
#17581 Adblock plus és szűröd az sg.hu/forumchat_engine.php*-t
Ez szűri is és nem csak rejti, mint az element hiding helper. -
#17580 Adobe Flash Player 11.2.202.233 (hivatalos letöltő oldal)
-
#17579 Lájkoltam.
Nájsz, köszi! Pörfekt! -
#17578 AdBlock Plus Element Hiding helperrel.
sg.hu##IFRAME[width="640"][height="190"],#center>TABLE:first-child+TABLE+TABLE>TBODY>TR>TD:last-child>BR,#center>TABLE:first-child+TABLE+TABLE>TBODY>TR>TD:last-child>CENTER>DIV.std0 -
#17577 Jelenleg nem használok.
Más módja nincs?! AdBlock vagy ilyesmi?! -
#17576 Ha használsz Stylisht, annó készítettem egy userstylet.
Hide Chat @ sg.hu -
#17575 Hi!
SG fórum főoldalán a chat eltüntetésere milyen megoldást ismertek?! -
Bal0924 #17574 Kössz! -
#17573 Maximalizálni szoktad az ablakot?
Mert ha igen, akkor próbáld ki egyszer úgy, hogy az elsődleges monitoron nem maximalizálva, hanem kissebb ablak formában zárod be. -
Bal0924 #17572 Sziasztok!
Hogy lehet rávenni a Firefoxot, hogy...
2 monitort használok, már 1 ideje mikor elindítom a Firefoxot a másodlagos monitoron nyitódik ki, és mindig vissza kell rakni a fő monitorra.
Van megoldás, hogy ne a másikon hanem a fő monitoron jelenjen meg? -
#17571 Meg, rendesen működik. -
#17570 Nektek megjegyzi az FF a lap poziciot, ha visszaleptek barmilyen azt mar meglatogatott oldalra ???
Mostanaban nem mukodik ez nalam, de az utolso verziokkal nem igazan akarja megjegyezni nalam oket. -
#17569 Sziasztok,
A Box.com-hoz van firefox kiterjesztés? Ha igen, egy linket plz.
Köszi -
cater #17568 Ki melyik RSS olvasót használja? A Brief fejlesztése úgy látom leállt.
Nem új lapon nyitja meg a linkeket, pedig ez volt beállítva.Föntről eltűntek a gombok -mint pl. az összes hír olvasottá tétele stb...
Tapasztalta ezt más is aki ezt használja?
Úgy tűnik a legutóbbi ff frissítés óta gajdult meg.
Most a Bamboo van fönt helyette.Nem lenne rossz ez sem, de valahogy nem az igazi.Nem tudom kitörölni a már olvasott híreket, nem lehet beállítani, hogy a régebbi hírek legyenek elöl...
Kéne valami faja olvasó, megjelenésben olyasmi mint a Brief.
Ötlet? -
#17567 Ezt soha nem használom. :D
Mindig csak a fox jobb felső sarkában lévő box-ot. :)
Itt Nekem sem jó. Ergó, ha 1x beírom, hogy "Keresési előzmény..."; majd újra elkezdeném beírni, akkor már nem hozza csak amiket a gúgli instant dob fel.
De ebben Nekem semmi újdonság nincs, hogy ez így nem jó - mert ahogy írtam szinte mindig fox keresőmotorból keresek. Nekem itt fel sem tűnt volna. Soha nem keresek úgy, hogy www.google.hu ... -
#17566 Joember a google oldalon talalhato keresobox.
Tudod ez.
-
#17565 Az is működik nálam is, ugyanúgy mint KranaZolee-nál.