Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toto652
Vírus az lehet mert bratyesz letöltött és telepített is valami fost amit el se lehet távolítani... bár ez a hülyeség még ez elõtt is megvolt, és a 9-essel is ezt csinálja...

Ó és amíg a Free Download Manager nem lesz kompatibilis a firefox 9-el addig miért is tölteném le? o.O
Nálam nincsenek ilyen gondok. A 9.01 van. Én azt mondom, hogy törölj le mindent (Uninstall + Registry törlés legalább a CCleaner-rel) a Firefox-al kapcsolatosan és tedd fel a 9.01-t. És ne felejts el letörölni a fölösleges Toolbar-okat, mert ezek is okozhatják az összeomlást.
Akkor azzal a "kiegészítõk frissítése" valami nincs rendben, mert nem kellene minden indítással felnyissa, csak akkor ha valami változást történt valamelyik Plugin-nal. Nem valami vírus szórakozik veled, aminek van egy Plugin-ja beépülve a Firefox-ba?
gergely1991
Azóta már 9.0.1 van, haladnod kell már a korral.😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Toto652
Ó igen...
Ezzel se lett megoldva semmi 😄

Ez a fantasztikusan új csicsás firefox 8
Ezelõtt 3.6-ost használtam, de az már mindenáron összeomlott és az még nem csinálta ezt...
Neked milyen van? Nálad van ilyen hülyeség?
De még az is lehet, hogy a #17178 hozzászólás alapján ki kellene venni a pipa jelet a többi elõl, ahol van az Automatic check for Updates to, csak a Firefox-nak kellene meghagyni.
Beírod a címsorba: about:addons ekkor felnyílik az Add-ons Manager és ott ahol van az a "fogaskerék" rákattintsz és kiveszed a pipa jelet az Update Add-ons Automatically és utána bepipálod az alatta levõt, a Reset All Add-ons to Update Automatically. Nálam angol verzió van, gondolom el tudsz igazodni. Gondolom, hogy ezzel megoldódik a probléma.
Toto652
Ó haver, ezzel adtam a sz*rnak egy pofont... o.O
garferi
Címsorba about:config és a "dom.ipc.plugins.enabled" értéket állítsa át "false"-ra majd indtsa újra a böngészõt.
Sajnos a legújabb Firefox-al és Flash Playerrel vannak gondok. Elég sok gépen teljes böngészõlefagyást okoz.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Most hívott egy ismerõsöm, hogy ha felrakja a flash playert a firefox-ra akkor olyan szinten befagy a gépe hogy csak feladatkezelõbõl tudja kilõni. Van valakinek ötlete mit lehetne tenni?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

gergely1991
Eszközök>beállítás>haladó>frissítés fül?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Toto652
Yo!
Ez az új firefox kicsit idegesít... minden indításkor bedobja a "kiegészítõk frissítése" ablakot holott én marhára nem vagyok erre kíváncsi...
Van, hogy elég sokáig kell néznem ezt a hülyeséget, de van olyan is, hogy egy elemnél szépen megáll és soha nem találja meg, hogy friss e (pedig az).

Ki lehet valahol kapcsolni ezt a funkciót?
Nem találtam sehol se...
Danke!
Willenbrock
Már jó.

Willenbrock
Amúgy azt hiszem azóta van ez mióta frissítettem a flash playert.

Willenbrock
Legújabb firefoxot is feltelepítettem(mégis mintha lassabb lenne mint az elõzõ)flash player is a legújabb van fenn,mégsem látszik a captcha kód sehol.Mit hol kéne beállítani?Kérnék egy kis segítséget.

Willenbrock
<#kerdes>

Malakai
Sok flashkát használ, esetleg azt reinhalálj.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Willenbrock
Eddig látszottak nem tudom mi van most.

Willenbrock
Nálam nem látszanak az ún. captcha-k a letöltõ oldalakon,ez mitõl lehet?Valami bõvítmény kell vagy mi?

ProGabe
végre lesz egy értelmes ficsõr a 10-es verzióban: a tervek szerint beleteszik a teljes képernyõs html5-öt. már csak a h.264-et kéne megoldani (nem tudom, mi a különbség aközött és a webm között, lehet nem is kell) és dögöljön meg a flash!

forrás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

biomage
kösz 😊
beállítottam 300ra remélve az elég lesz 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

garferi
Olvasd vissza a mondatodat és rájössz, hogy mi a bajom vele. Mondjuk az, hogy nem írtad le, hogy a vissza gomb 50 oldalas limitjére gondolsz. De már mindegy, kitaláltam mit szeretnél.
Címsorba about:config és keress rá erre: browser.sessionhistory.max_entries

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

biomage
mit nem értesz?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

garferi
Részleteznéd, hogy pontosan mire gondolsz?

biomage
Van lehetõség ara hogy a böngészõn ne legyen limit az oldalak számában?
alapból csak 50-et jegyez meg😞 ami nagyon kevés.

Volt idõm, és így végigzongoráztam a tippet. A lelet maradt a régi.
Rászoktam a chomra, majdnem "ugyanaz", s folyik mint a víz.
De azért köszi a segítségedet!!

Walk the Talk.

Szia. Az egyik ismerõsöm laptopja is ugyan ezt csinálja a Mozilla-val mint a Patiang-é.Már uninstaláltuk aztán vissza de megint ugyan az a helyzet.Érdekes az I Explorerrel nem fagy le.Most megpróbályuk azt amit írtál.<#eljen><#worship>
gergely1991
Sokat nem veszítesz vele csak elõtte csinálj, egy rendszer-helyreállítási pontot ha esetleg nem tetszik akkor állítsd vissza.😊

biomage
Hali

1 nagyon 1xü kérdés 😊 telepítsem a 9.0.1 et vagy ne?

Köszi szépen.

Walk the Talk.

garferi
Már az Index fórum Firefox topicjába is beírtam nemrég de most akkor itt is közzé teszem, hogy mi a teendõ ha fagy a böngészõ. Persze ha a gép, vagy a Windows a hibás akkor ez sem fog rajta nagy valószínûséggel segíteni.

Töltsd le EZT, frissíteni fog pár programot ami okozhatja a fagyásokat a Firefoxban.

Csinálj róla egy parancsikont valahova és szerkeszd át úgy az ikont, hogy a cél mezõ végén a következõ paraméter legyen: " /repair" (idézõjelek nélkül a már meglévõ jel mögött szóközzel kezdve). Az indításakor az FF ne fusson!

Nyisd meg EZT az oldalt és frissítsd azokat a plug-in-eket amiket elavultnak mond.

Ellenõrizd a kiegészítõket, és ami nem kell azt távolítsd el vagy tiltsd le. Ha egyéni témát használsz (nem personas) akkor próbálj meg visszatérni a gyári kinézetre.

Töltsd le és futtasd le a EZT, optimalizálni fogja a Firefox adatbázisfájljait.

Ha ezek után sem oldódna meg a probléma akkor frissítsd a videókártya drivert is, esetleg a beállítások között kapcsold ki a hardveres gyorsítást.

Legvégsõ soron a könyvjelzõid (Ctrl+Shift+B, Importálás és mentés/Mentés) és jelszavaid lementése után nyiss egy új profilt (Startmenü futtatásba: %appdata% és töröld ki a Mozilla mappát).

Persze igazad van, de nem jöttem rá az okra. Amúgy rosszul írtam, nem régebben használtam az FF-t, hanem kb egy hete léptem ki belõle. A régebbi fox-oknál is elõfordult (más OP rendszer), hogy egyszerûen kiszállt, majd újra indult. De a mostani egyszerûen lefagy, pedig már volt rendszer gyalulás is. A többi keresõvel semmi bajom sincs. Ezért nem értem a dolgot.

Walk the Talk.

garferi
Én meg úgy érzem, hogy vagy a Windowsod vagy a géped nincs rendben. Minden ilyen jellegû fagyás az esetek 99%-ában nem a Firefox hibája.

Régebben fox-ot használtam, és már akkor is voltak itt-ott bajok vele. De mostanában minden harmadik lépésre lefagy. Pedig töröltem az összes beállítással egyetemben, többször is, de ugyan oda kerülök vissza.
Úgy érzem fox pá.

Walk the Talk.

Chamelia
Köszi

Köszike

(a #17141 az egyik fórumtag egyik hozzászólásának száma, NEM Toolbarféle, nézd csak meg itt)
A Toolbar az egy valamilyen programnak valamilyen funkcióinak a böngészõbe való beépülése. Ilyen lehet pl. Yahoo Toolbar, Google Toolbar. Ezek egy sort képeznek az Adress (= ahova beírod a webcímet, pl. www.google.hu, stb.) alatt.
Az milyen Toolbár?

Akkor még lefuttathatsz egy párat:
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
IObit Malware Fighter Free
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner

Azt is megteheted, hogy újratelepíted a Mozillát, nálam már rég telepítve volt, aztán ahogyan megjentek a frissítések úgy frissítettem, de soha nem volt fagyás.
Intel Core 2 Dou
Virúsmentes! Nod frissen futtatva! Malware is!

És van akinél #17141 egy Toolbar volt az ok a fagyásért.
Mennyire vagy biztos benne, hogy vírusmentes?
Ha vírusmentes és jó gyors a processzor, akkor kellene újratelepíteni a videódrivert, esetleg hangdrivert is.
Nem azzal van a gond. Milyen processzorod van?
Valaki?

Az enyém is rendszeresen lefagy, virúsmentes.
Ha kilövõm a plugin-container exe-t akkor az Adobe leáll és a böngészõ újra indul tuti ezzel van a gond nem?

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Chamelia
BUÉK!

Keresek egy kiegészítõt:
Megnyitok egy képet egy oldalon és azt le szeretném menteni, de nem jobbklikkmentésmásként megoldással, hanem úgy, hogy a kép sarkában megjelenik egy kis mentés-ikon. Régen az IE-ben láttam ilyet, sõt már a foxban is használtam de nem tudom mi volt az. Mostanság vannak ilyenek?

Köszönöm

lalakov
Azért frissítettem, mert a 8-as fagyott, gondoltam a frissítés megoldja. De nem. Ma megjelent tényleg egy Toolbar, ami eddig nem volt(fogalmam sincs hogyan, mivel nem én engedélyeztem), töröltem, most jónak tûnik. Köszönöm.<#worship>
Lehet valahonnan egy vírus szereztél, ami inkább a Mozillát érinti. Mivel újraindítottad a gépet, akkor rendszeresen ugyanaz a hiba. Egyelõre le kell futtatni a Malwarebytes Antimalware és meglátod mit talál, ha talál.

Ezt ajánlom a lalakov (#17138) problémájához is, hogy derüljön ki tiszta-e a gép.
Semmi köze az évváltással, de mivel te ma frissítetted ezért jelentkezett. A lefagyást csinálhatja valamilyen Toolbar, ami nem kompatibilis a 9-es verzióval vagy valamilyen Add-ons is. A fölösleges Toolbar-okat és Add-onsokat kell Uninstallni és akkor kell menjen minden (kivéve ha nem kaptál be egy vírust is).
lalakov
Mi a fene baja van ennek az évváltással? Állandóan lefagy ma. Most frissítettem 8-asról, az is ezt csinálta.