19494
  • ba32107
    Az mitől lehet, hogy töltenék le egy torrent fájlt, beállítom hogy open with utorrent, beikszelem hogy defaultból ezt csinálja és ne kérdezze meg többször, de ugyanúgy mindig megkérdezi (feldobja a kis dialogot)?
  • polarka
    nem tudja vki esetleg, h lehet-e ill h hol állítani multitouch funkciókat?
    konkrétan az zavar, h nem tok zoomolni
    vagy vmi addon
    mert nem találok erről semmit
  • nearo
    Hát... mindenesetre úgy tűnik megoldódott a probléma. Kösz az addonos ötletet! :)
  • kl24h
    Lehetett egy régi szoftver vagy valamilyen vírus általi Add-on (itt arra gondoltam, hogy a vírus törölve lett, de az Add-on maradott). Így nem ismerem névileg.
  • nearo
    elkezdtem írni, eddig jutottam a gondolatmenetemben:
    "explorer, chrome megy rendesen... toolbar nincs, add-on csak egy flashblock, meg van egy nasa night launch skinem, semmi más"
    aztán itt elakadtam, mivan ha van más is... megnéztem add-onokat, és volt egy olyan, hogy browser companion helper legutóbb frissítve május 4. Na mondom ez wtf... letiltottam, most úgy néz ki megy rendesen. De tényleg, ez mi a franc?
  • kl24h
    Csak a Firefoxnál van ez a hiba? Az Internet Explorer hogy viselkedik? Hát a Chrome?

Biztonságból a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=17626]#17626[/URL]-ban szereplő víruskeresőket le kell futtatni.
    A fölösleges Add-on/Toolbar-okat Uninstallni.
  • nearo
    Sziasztok!

Olyat csinál a Firefoxom, hogy amikor elindítom, látszólag teljesen betölti a kezdőlapot, de valahogy mégsem, mert tölt folyamatosan (az a kis forgó bizbasz a fülön forog). Egyszerűen semmire nem reagál ilyenkor, csak bezárni tudom, meg letenni tálcára. Aztán úgy egy jó másfél perc után abbahagyja a "gondolkodást", utána egy darabig működik rendesen, aztán egyszercsak hirtelen megint ugyanezt csinálja. Nem tudok vele mit csinálni, próbáltam a gépet újraindítani, ff-t újrarakni, egy avirát meg egy spybotot is rászabadítottam a gépre, de semmi javulás. Leszedtem egy Google chrome-ot, de nem az igazi, nem ezt szoktam meg... valaki valami tipp?
  • GixEr
    Az uj Beta 13.0-ban bezartam az uj lap keresekor feljovo "lapcsoportok" szeru dolgot. Azota uj lap keresekor csak egy ures lapot dob fel. Vissza lehet kapcsolni valahol, hogy ujbol felkinalja a latogatott lapok listajat kis nezokepben?
  • admi
    Most már FF-ból írok. Uninstall+maradványok kézi eltávolítása+install segített, a lenti hozzászólás alapján. Köszi még1x.
  • admi
    Szia, köszi a választ, sajnos nincs rajta semmi felesleges plugin, ráadásul egyik pillanatról a másikra hülyült meg az egész, semmi plugin telepítéssel nem hozható összefüggésbe. Mindjárt nézem a hosszászólást amit ajánlottál.
  • Optimus Prime
    A #17626-os hsz-ben van pár link. Nem lehet, hogy csak sok plug-inja van? Nekem még a Java Console is bekavar.
  • admi
    Üdv mindenkinek, segítségre lenne szükségem, azt hiszem vírusos a Firefoxom. Lassú nagyon, vagy inkább úgy mondanám hogy az egész gépet használhatatlanul lelassítja, ezért Operát használok most, de a Firefox jobb, vagy csak jobban megszoktam, mindegy, a lényeg hogy segítsetek, hogyan távolítsam el, vagy egyáltalán tényleg vírus okozza-e. Köszi.
  • Palinko
    iMacros addon használatában otthon van valaki? megkérdezem ebben is, ne csak a plugines topicban legyen
  • Malakai
    Alapból fox weboldalanként külön jegyzi meg, amit zoomolgatsz.
    Van egy addon, ami segíthet megőrizni ezt a fícsört és mégis állítani az alapértelmezetten: Default FullZoom Level
  • ACE
    Valahogy meg lehet oldani Firefox-ban, hogy minden oldalt automatikusan 120-130% nagyítással jelenítsen meg? Most vettem egy 23"-os 16:9-es monitort, és a 19"-os 5:4 -es monitor után nagyon picik a betűk.
  • ba32107
    Nekem olyan problémám van, hogy nem megy a chatroulette. Azt írja, hogy nem tud csatlakozni az egyik szerverhez, és ellenőrizzem a tűzfal beállításokat. Összes addon letiltva, így sem jó. Tűzfallal biztos nincs gond, mert operában gond nélkül megy.

Nem is a chatroulette érdekel igazából, csak hogy ha egy oldalon gond van, lehet hogy lesz más oldalon is...
  • ApPa123
    Alapértelmezett böngészővel ( Internet explorerrel is fenn áll a hiba). Viszont indavideo, videa az megy. Megcsináltam féregirtást, talált is és még ugyan úgy hiba :S. Mikor shockware playert le akarom szendi kiszolgáló nem válaszol( mikor rámegyek agre and install now-ra)
  • kl24h
    Ha esetleg újra kell telepítsd a Mozillát, akkor mikor megvolt az Uninstall utána minden mozilla mappát ki kell törölni kézel (Program Files, Application Data, stb.) és csak utána telepíteni!
  • kl24h
    Vannak magyar videomegosztó oldalak, mint pl. videa.hu, indavideo.hu, ingyenfilmek.hu, videoclub.hu ezeken hogy megy? Ha ezeken sem megy, akkor lehet vírus lesz a dologban.
    Azért mint biztonság, ajánlom lefuttatni a következőket (van amelyiket telepíteni is kell majd frissíteni és miután lefuttattad és kitörölte a kártevőket, akkor Uninstallod):
    Malwarebyte's Antimalware (free)
    Hitman Pro
    Kaspersky Virus Removal Tool
    Emsisoft: MalAware
    Microsoft Safety Scanner

Ott van pl. a startlapjátékok.hu, ki is próbálhatsz egy pár játékot, mert oda is kell a flash player meg a Shockware Player.
    Azt is megnézheted, hogy az Add-on-oknál minden kompatibilis és meg hogy be van-e kapcsolva minden.
    Elfelejtettem kérdezni, hogy ezek a problémák az Internet Explorer-nél is fennállnak? Ha az Internet Explorer esetében minden rendben van, akkor csak annyit kell tegyél, hogy Uninstallod a Firefox-ot és letöltöd a legújabb verziót és feltelepíted.
  • ApPa123
    -.- apám, elég gáz mikor facem nem tudom megnézni, youtube-ot se tudok semmit.... :S pár oldal megy de a lényeg nem :S azért köszi
  • kl24h
    Nálam is volt hasonló hiba, de az internetszolgáltatótól jött a hiba, volt mikor tartott 10-15 percig és utána helyrejött és persze egyes oldalak jól betöltődtek és gyorsan is. Ezért is említettem, hogy "az internetszolgáltatódnál kell keresni a problémát".
  • ApPa123
    Ki van és még mindig :S. AM néztem azt is h nem-e az a baja de nem az volt mert alap rajta a pipa :S
  • kl24h
    Nézd meg akkor, hogy a Tools > Options > Content fülben a "Block pop-up windows" a "Load images automatically" és az "Enable JavaScript" be vannak pipálva?
  • ApPa123
    Nincs gond internetemmel elég gyors, szépen játszok most is online, cod , stb. Vírus szerintem nincs vmelyik nap is csináltam vírusirtást.
  • kl24h
    Nincs problémád az internetkapcsolattal mint sebesség szempontjából?
    Egyik dolog, ha úgy rövid ideig nagyon lelassul az internet és pont akkor van felnyitva az oldal, akkor ilyen egyszerű formában szokta betölteni az oldalt. A másik dolog, hogy az internetszolgáltatódnál kell keresni a problémát, mert akkor is lehet ilyen gond. A harmadik, hogy van egy kártevő (vírusos program) a gépedben, de nem hinném mégsem.
  • ApPa123
    Helló nekem ilyen problémám lenen, hogy pár oldalt nem tölt be firefox csak ilyen "érdekes" állapotban. Igaz próbáltam más böngészőkkel is, de nem igazán csinált semmit.
    kép1

kép2

Próbáltam adoba flash playert is újrarakni stb. Nem nagyon segített semmit. Netet is újraindítottam, gépet is természetesen.
  • Look at the cat
    13as verzió nagyon karaj érdemes felrakni a bétát belőle

http://ipon.hu/hir/elerheto_a_firefox_13_beta_kiadasa/20433
  • Theine
    Sziasztok!

A FF legújabb (12-es) verziója van fenn a gépemen. Az Adatvédelemnél be van állítva az előzmények megjegyzése mert vissza szoktam keresni dolgokat. Csak április 1-től vannak előzmények, a márciusban és a korábban látogatott oldalak eltűntek. Mi lehet a gond?
  • Malakai
    Az autómatikus frissítéshez van, hogy a frissítés a háttérben menjen, UAC (win7) se nyivákoljon.
  • Optimus Prime
    Nekem most véletlenül feltűnt mikor ezt-azt törölgettem a gépről.

Mozilla Maintance Service

A telepített programok között. Ez valami új, hasznos upgrade?
  • PeeTeR
    jaaaaa tudom csak hat eddig volt ertelmes megoldas, az meg olyan... de ha nincs jobb -sigh- koszi :)
  • Malakai
    Jobb gomb tulajdonságok és törlöd a nevét. :)
  • PeeTeR
    konyvjelzo eszkoztar (bocs)
  • PeeTeR
    ahoy

regebbi verziohoz hasznaltam egy bovitmenyt FoxDie vagy ilyesmi, lenyegeben csak egyetlen funkcio volt ertekes, megpedig a BONGESZO ESZKOZTAR -ba ki tudtam kapcsolni a szoveget az ikonok mellett, tehat csak az ikonok latszodtak. mivel ez a bovitmeny nem elerheto az ujabb verziokhoz, tudna valaki esetleg segiteni, hogyan lehet megoldani, hogy csak az ikonok latszodjanak es a szoveg ne?
  • Mayorpapa
    Sziasztok! Olyan gondom van, hogy a FF nem jegyzi meg az általam beállított letöltési helyet. Amikor újraindítom a FF-ot, mindig az előző beállításokat használja, és ugyanoda tölt le. Hogy lehetne ezt a problémát megoldani?
  • KaBuTo666
  • Malakai
    6 hetes ciklus, kedden megjelenik hivatalosan, akkor fixen tartják is.
  • KaBuTo666
    Mi van? Megint új verzió? Máris? Nem tudom követni őket, olyan mega gyorsak.
  • f3lhasznaloinev
    Mozilla Firefox 12 magyar
  • kl24h
    Az az igazi, amikor maga a Firefox jelzi, hogy van újabb verzió.