19494
  • Bal0924
    12höz
  • Bal0924
    Mi az újítás a 13ba, a 13höz képest? (valaki tudna képet berakni?)

(nagyon úgy tűnik hogy rossz a billentyűzetem, nem azt írja amit akartam...)
  • Bal0924
    Mi8 az újítás a 13ba, a 13höz képest? (valaki tudna képet berakni?)
  • gergely1991
    Mozilla Firefox 13.0
    Mozilla Firefox 13.0(portable?)
  • Jakuza001
    Nekem ilyenem nincs.
  • kisokka
    Nekem is hasonló gondom volt, csak durvább és ritkábban jelentkező. Valaki említette itt ezt a Browser companiont, hogy addonból kiszedte és azóta semmi baj a böngészőjével. Eddig nem akartam írni, mert kb. hetente egyszer legalább rájött FF-ra az agyf@sz, de 15-e óta semmi gondom nincs a böngészővel, pedig nekem az addonoknál nem is volt Bc, hanem a vezérlőpultból szedtem ki. Keress rá a gépeden, hátha neked feltelepült.
    Egyébként lövésem sincs hogy került oda, mivel soha nem engedélyezek ilyen szarságokat települni, akármit installálok. Nem hiszem, hogy vírus lenne, de biztos, hogy belepiszkál a böngészőbe(már csak a neve alapján is). Lehet valami addont keresne, ami már nincs, vagy nem is volt és ezért horrorálja le a tűzrókát.
  • Jakuza001
    Megprobalom, hatha ez segit.
  • f3lhasznaloinev
    Mozilla Firefox 13 magyar
  • garferi
    A beállítások/Haladó/Frissítés fülön tilts le minden automatikus frissítést.
  • Jakuza001
    Nem. Ha mar betoltodott az elso FF oldal, onnantol kezdve minden normalis.
  • kisokka
    Ilyenkor, ha nagy nehezen betölt és még egy új lapot akarsz nyitni, nem jelentkezik megint ez a jelenség?
  • Jakuza001
    A firefox az utolso update ota, neha amikor elinditom vagy fel percig nem reagal, pontosabban nem tolt be.
    Nem mindig, hanem mondjuk (most hasrautve mondok egy szamot) minden 30. alkalomnal.
    Rakattintok az ikonjara es rengeteg idot "gondolkozik" ilyenkor elindulas elott.
    Reinstall, uj profil addonok nelkul sem segit.
    Van amikor napokig jo, de aztan jon megint a mar leirt hibajelenseg. Valakinek van erre valami otlete ?
  • gergely1991
    Nos Admin jogok nélkül nagyon nehezen(vagy lehetetlen)...
  • trident
    Felhasználóként tudok csak belépni, admin jogom nincs a most használt gépnél. Szeretném frissíteni az elavult bővítményeket (java, shockwave flash, silverlight). Hogy tudnám megtenni admin jogok nélkül? XP-t használok. Köszönöm!:)
  • DjDano
    Egy másik portálon bukkantam rá egy hasznos Suspend background tabs nevű kiegészítőre, ami képes gyorsítani a Firefoxban való böngészést. Felfüggeszti az inaktív fülben tartott oldalakat, így mentesítve a CPU-t a felesleges terhelés alól. Értelemszerűen főleg azoknak hasznos, akik sok tabot nyitnak meg egyszerre.

Cikk róla itt:

Suspend background tabs
  • gergely1991
    Ha update során jött le akkor újratelepítésre talán megjavul.
  • scomcomputers
    Sziasztok!
    Kérnék egy kis segitséget, új telepítésű OS, új tel. FF12.0 és nem jegyzi meg a jelszavakat, holott ez be van állítva,miért??
    Köszi!
  • kisokka
    Most nemrég megjavult Fox tőlem teljesen független okok miatt. Viszont ezt a Browser companion-t én is megtaláltam, de nem az Addonoknál, hanem a Vezérlőpultban. Le is pucoltam egyből, mert még sosem találkoztam vele.
  • kisokka
    Azokkal semmi ilyesmi. Ám abban is biztos vagyok, ha holnap bekapcsolom a gépet, már nem lesz ilyen gondom. Időszakos probléma, de annál bosszantóbb.
  • gergely1991
    Egyébként más böngészőnél nem jelentkezik ez a probléma?
  • kisokka
    Bár pl. YouTube-on belül semmi probléma. Csak akkor van ez, ha új lapot akarok nyitni.
    Bocs, hogy ennyi baromságot írok, de elég bosszantó probléma.
  • kisokka
    Az egyébként feltűnt, ha olyan linkre megyek, ahol van az oldalon egyből egy videó, akkor sokkal rosszabb a helyzet. Lehet mégis a Flash a szar...
  • kisokka
    Megnéztem, de nekem nincsenek gyanús elemek, ezeket eddig is használtam. Illetve volt kettő, ami már régóta le volt tiltva, csak elfelejtettem törölni, most megtettem, de szerintem nem ezzel lesz a gond(most is szar a FF).
    Gyorsítótár kiürítésével meg ugyanott vagyok, mintha újratenném az egészet, sajna az sem segített :/
  • nearo
    Nekem is kb ugyanez volt a problémám nemrég, letiltottam egy oda nem illő add-ont, azóta megy rendesen. Nem 100%, de nézd meg, hátha.
  • gergely1991
    Szia!
    Gyorsítótár kiürítése se segít?
    Eszközök>beállítások>Haladó>hálózat fülön találod...
  • kisokka
    Sziasztok!

Mostanában olyan módon fagy meg Fox, ha nyitok egy új lapot, kb. 2 percig nem tudok vele semmit sem csinálni azon kívül, hogy a böngészőt átméretezem, vagy bezárjam az egészet. A kurzor villog, de semmit nem tudok kezdeni vele. Múlt héten csinálta ezt 2 napig, többszöri újratelepítés/csírájában kiirtás sem oldotta meg a problémát, de az egyik gépindulásom után megszűnt a probléma(semmit nem csináltam vele).
    Tegnap és ma ismét csinálta a marhaságait(statisztikailag lassan megjavul). Sok grafikus megjelenítést sem támogat rendesen, előfordul olyan is, hogy pár oldal rendesen szét van hullva Fox alatt(néha SG is). Flash-el nem volt gondom, más böngészőkkel nincs ilyen bajom.
    Mi okozhatja ezt? Másnál is fordul elő ilyesmi?
  • gergely1991
    Mozilla Firefox 13.0b3
  • polarka
    configban kellett állítani
  • Optimus Prime
    Jó kérdés. nálam mostanság a Silverlight omlik össze, Hotmail fióknál.
    Ha újra telepítés is megvolt, akkor azt nézd meg más böngészőnél is van-e gond. Esetleg VGA drivert nem-e mostanság frissítettél/cseréltél.
  • gotchaaa
    Hello!
    Flasht tartalmazó oldalakon(legtöbbször youtube, ugye)az alábbi hibaüzenetet kapom:

Fireoxot, flash playert is újratelepítettem már, de semmi :(
    Van valami ötletetek?
  • Arkon
    Lemaradt a kép. Ez a hiba jön be Nálad is.
  • Arkon
    Hali!

Ez a hibaüzenet nálam is előjön, ha FF-ot bezárom és utána rögtön azonnal újra meg akarom nyitni. Várni kell néhány másodpercet, utána már nincs ilyen. Visszaemlékezve valamikor a kilences verzióktól kezdte ezt a "szokását" felvenni a FF.
    [IMG][/IMG]
  • tizolko
    kösz a tanácsot! A helyzet az, hogy már futtattam a víruskeresőt és nem talált semmi gyanúsat. Időközben kitöröltem/újratelepítettem a FM 12-t és most megjavult, bár néha még előjön a hibaüzenet. Az IE továbbra is fagyaszt, de sebaj nem fogom használni, ha a FM jól működik.
  • gergely1991
    Feladatkezelőben(ctrl+alt+del kombináció) a folyamatok fülnél,lődd ki a firefox.exe folyamatot.Ha más nem, reinstallt a böngésződre.Felmerült bennem(is) a vírusgyanú viszont egy kicsit kételkedek benne.Nem látsz benne valami addont vagy valami eltérő kezdőoldalt a böngészőkben?
  • kl24h
    Ahogy leírtad inkább ara utal, hogy valami kártevő/kártevők vannak a gépeden. Olyasmi nem szabad legyen, hogy lefagynak az ikonok, ezért is valami gyanús. Ajánlom a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1100255345&no=17626]#17626[/URL] hozzászólásomban ajánlott víruskeresőket lefuttatni (feltelepíted amelyiket kell, frissíted és egy gyors ellenőrzést végzel mindegyikkel külön, majd a végén mikor kitörölték a kártevőket Uninstallod amelyiket kell) és utána meglátod.
  • tizolko
    sziasztok! Win 7-re telepítettem a Mozilla Firefoxot, ami elsőre hagyja magát megnyitni, másodszorra hibaüzenet jön: "A Firefox már fut, de nem válaszol. Új ablak megnyitásához először be kell zárni a futó Firefox folyamatot, vagy újra kell indítania a rendszert"
    Gép újraindítás után ismétlődik a hiba....
    Ha INternet Explorert használok, azt többször is meg tudom nyitni, ellenben a második próbálkozás után a parancsikonok lefagynak.
    Tudtok-e valami megoldást a gondomra???
  • Malakai
    Firefox a mime type alapján határozza meg, hogy egy file micsoda, ha ezt a szerver nem megfelelően küldi, akkor ez sem működik, ami picit vicces, hogy mindig felajánlja a megjegyzést. Elméletben ez a probléma, magam nem jártam utána.
    Az InlineDisposition addon közvetetten ezt is javítja, az kényszeríti a foxot, hogy minden letöltést először próbáljon meg renderelni, ha nem megy, akkor program használat / letöltés.
  • ba32107
    Ezt már néztem, itt is az uTorrent van, default actionnel
  • Optimus Prime
    Nézd meg a beállítását a Beállítások->Alkaémazások résznél. Ott szoktam mindent lefixálni.
  • polarka
    IE-ben megy a dolog, azon kívül a többi böngészővel nem tudja mi a helyzet?