Mozilla Firefox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@DjDano: Ilyenre kb annyit lehet, hogy bármi lehet, spybot, vírus írtás.. Csak a foxal vannak gondok? Újrainstall...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Speed Dial kiegészítõt használok gyorshívónak.
Az idõk során sikerült szép lassan számomra tetszetõssé varázsolni. Egy dolog zavar még:
Két csoportot használok. Mert nem fér ki minden kedvenc egy oldalra. A két csoport fül mellett megjelenik egy hosszú üres csík, amit valahogyan jó lenne eltüntetni. A képen poros nyíllal jelölt részre gondolok.
Vagy úgy hogy esetleg átlátszóvá váljon, vagy hogy ne is fülek legyenek, hanem gombok a háttérképen belül ( Mint a Chrome SpeedDial-jában. ) Gondolok valami Stylish kiegészítõre, vagy akármilyen rejtett beállításra.
Ha ebben lenne valakinek ötlete megköszönném.
"The trees move. Do you not see it?"
Nekem már a 4-es verziótól volt frissítve, gondoltam, hogy inkább jó lenne egy uninstall és csak a 10-es verziót tegyem fel. Miután letöröltem a régi verziót (és utána a Mozilla Firefox mappákat is töröltem minden honnan manuálisan) és feltettem a 10-est, azota megszöntek a problémák, tökéletesen megy.
Ezt csak azért írtam le, hogy úgy néha kell egy teljes Uninstall, hogy ne legyenek meglepetések!<#pias>#pias>
most nézem, hogy ezt kellett false-ra állítani, hogy ne rohadjon szét a google föld
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Amióta a 10-es verzió van fent, idõnként eltûnik a kurzor. Elég macerás így írni pl ide, meg a címsávba 😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Elnézést, most látom, hogy ott van a Flash. Arra gondoltam, hogy nehogy esetleg összeütközzön az Nvidia 3D a Shockwave-vel. Ki kell próbálni. Valamelyiket törlöd és megpróbálod.
Biztos vagy benne, hogy nincs vírus a gépeden?
Remélem értitek 😄
Köszi
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Download Flash Player 11.2 Beta for Desktops
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
még a végén váltok, pedig a kényelem is nagy úr. nálatok mi a helyzet a flash-el?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
btw: Nyomd le az egér középsõ görgõjét és úgy scroll-ozod az oldalt ahogyan akarod.
(bill.-vel is oldalazik Nálam)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Egér még mindig nem.. <#falbav>#falbav>
A Chrome-al mûködik, sajnos....
Régebben mikor egy oldal ahol oldalra is lehet görgetni, az egér görgõjével tudtam oldalazni.. de 8-as változat óta nem tudom ezt csinálni.. Most a 10-es van feltelepítve.
Van megoldás?
azért a teljes képernyõs html 5 nem elhanyagolható. az más kérdés, hogy eddig olyan volt, mintha kormány nélküli kocsit vettél volna
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tudnátok olyan kiegészítõt ajánlani, ami az új tabot helyezi fókuszba?Tehát ne kelljen egérrel külön rákattintanom az olvasásához, hanem egybõl az legyen elõttem.Már egy csomó ilyen-olyan tab kiegészítõt végignéztem, de egyikben sincs ilyen funkció.
Köszi a segítséget!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Van egy kis gondom. Frissítettem a firefoxom a 10-es verzióra, elõtte 7.01 volt, az a gond, hogy egy oldalt sem nyit meg, mindre azt írja, hogy az oldal nem elérhetõ. Visszaraktam a 7-est ami mûködött mostmár az sem jó. Nyomtam fullos uninstallt, megint felraktam a 7-est de így sem mûxik. Ami fura, hogy internet explorer mûködik, azzal nincs ilyen gond, viszont a chrome is ugyanúgy rossz lett mint a firefox. Most mi a franc van? Op. rendszer Win Xp.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
"A webböngészõ tartalmaz egy rejtett „elõre” gombot, ami csak akkor válik elérhetõvé, illetve kattinthatóvá, ha a felhasználó a „vissza” gombbal visszalép az elõzõleg megtekintett weboldalra."
Nem am azt irjak, hogy innentol nem lesz elore gomb alapallapotban, hogy tobb helyet sporoljanak meg a fejlecen. 😄
Amugy meg ez a kiadas a nesze semmi fogd meg jol kategoria.
Hamarosan megjelenik a Firefox ESR
"Az ESR verziót a Mozilla a nagyvállalatoknak, közintézményeknek, egyetemeknek és egyéb szervezeteknek szánja, vagyis olyanoknak, akik önállóan, nagy számú számítógépre végzik a szoftverterítést. A tervek szerint a Firefox ESR évente egyszer fog megjelenni és kizárólag biztonsági frissítéseket fognak hozzá kiadni. Tehát a megjelenések között nem fog változni sem a háttér- és megjelenítõ-rendszer, sem a kiegészítõkezelés. "
<#worship>#worship>
"A 10-es kiadás azért fontos, mert ez a változat a többivel ellentétben egy évig nem frissül majd, de kiterjesztett terméktámogatás jár hozzá, méghozzá nem kevesebb, mint 54 hétig.
Ezzel a lépéssel a Mozilla illetékesei azokat a felhasználókat szeretnék meghódítani, akiket elriaszt az, hogy a webböngészõbõl hathetente újabb verziószámmal ellátott kiadás érkezik."
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"A Mozilla Firefox 10-es kiadását felvértezték a HTML 5 szabvánnyal kapcsolatos támogatásokkal, valamint a CSS-t érintõ legfrissebb megoldások támogatásával is. Az új Firefox teljes képernyõs API támogatással, WebGL élsimítás támogatásával, CSS 3D transzformációk támogatásával és a <bdi> elem támogatásával érkezik – utóbbival kétirányú szövegelhatárolást lehet megvalósítani. A webböngészõ tartalmaz egy rejtett „elõre” gombot, ami csak akkor válik elérhetõvé, illetve kattinthatóvá, ha a felhasználó a „vissza” gombbal visszalép az elõzõleg megtekintett weboldalra."
"A frissítõ mechanizmussal kapcsolatban sok még a teendõ, azaz még sokat kell dolgozniuk a szekembereknek ahhoz, hogy a Firefox csendben, automatikusan a háttérben frissülhessen, de reméljük, elõbb-utóbb azért most már csak felgyorsul a tempó."
Nahhh, ki vannak(lesznek) elégítve az "igények". <#vigyor>#vigyor>
9-es verzió óta nem nagyon nézegetem már a memória foglalását sem a Fox-nak. Amikor jött a hír, hogy majd kevesebb memóriát fog enni a Fox, ill. jobban odafigyelnek majd a memória ürítésekre, stb... akkor ránéztem párszor, hogy mi a helyzet láttam vmit javult.
Aztán a 9-es Fox-tól kezdtem el azt érezni, hogy hiába nyitok meg 30 tabfület egyszerre nem különösebben zavartatja Magát a böngészõ.
Skyrim-hoz próbálgattam egy csomó modot, ezek vannak könyvjelzõ mappákba rendezve (van olyan is, hogy 40db). Megnyitom ezt a 40 könyvjelzõt és azon kívül, hogy sokáig tart mire betölti a Nexus oldaláról (bár most javítottak már a site-on) simán tudok mellette másik tab-ok olvasgatni, fórumozgatni, ... Ezt elõzõ Fox-okban nem tudtam kivitelezni.
Egyelõre tetszik az irány amerre mennek, a gyors verzió váltások, hogy hamarabb jutnak el a felhasználókhoz az újítások, ... <#eljen>#eljen>
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nekem régebben is fõként a Flash player hányta össze Magát. De már verziók óta se a Flash; se a Fox semmi ilyet nem csinál. GUI is gyorsult.
Egyedül a sima görgetés, ami Nekem(!) még nagyon gyatra. Opera; Chrome biztos jobbak ebben, sõt talán sok másban is, de Én azt érzem mintha javulna a Fox.
Memória zabálását már rég nem néztem az volt még nagyon silány, gondolom talán javult vmit de az még biztos nem az igazi. És az addon-ok nélkül is olyan volt.
Fox elindít. Taszk memória foglalás megnéz. 25db tabfül megnyit, majd bezár és kb. 2x-es méret maradt a memóriában. Szûz; addonok nélküli profillal is.