19494
-
#17724 "De biztos, hogy ezzel az új Flash-sel valami nem kóser. Mások is panaszkodnak rá FF alatt. "
Bezony nem.
Ha régi, SSE2-t nem támogató proci van a gépedben, és Linux van rajta Mozilla Firefox-szal és a legújabb Flash-sel (Linux esetén ez a 11.2.202.236), akkor megeshet, hogy a Flash beépülők nem jelennek meg.
Én régi gépen megoldásként a Google Chromeba épített Flasht másoltam át a Firefoxhoz mellékelt Flashhez:
sudo cp /opt/google/chrome/libgcflashplayer.so /usr/lib/flashplugin-installer/libflashplayer.so
Így úgy néz ki, megy. -
#17723 Kösz, műxik. -
#17722 Minden Flashes cucc megy Firefox/Waterfox - Win/Linux rendszeren egyaránt
Az új FlashPlayerrel!!!
Direkt leteszteltem! -
#17721 about:config, majd enter. Keress rá az browser.newtab.url változóra, és állítsd át about:blank -ra duplakattal az értékét. Természetesen bmilyen más oldalt is beállíthatsz, hogy új lapként azt nyissa meg.
( THX: WonderCSabo ) -
#17720 Helló! Hogy lehet átállítani, hogy az "Új lap megnyitása"-ra üres képernyőt hozzon fel (mint a frissítés előtt) ? -
KaBuTo666 #17719 Nem van, hanem volt. :D -
#17718 -
#17717 #17709 -
KaBuTo666 #17716 Rájöttem hogy mi okozza ezt a plugin leállást...egy mmorpg ami FF mellet fut. -
#17715 Nem semmi hiba! Nekem ilyen még nem volt, mi a trükköd? :)
Egy tippem van: hardveres gyorsítás kikapcsolása.
Nálam OK a 13-as verzió egyébként. -
#17714 Nálam minden rendben a 13.0-al is szintén,azt javasolom hogy telepítsétek újra a firefox-ot. -
#17713 A firefox 12.0-val minden rendben....:/ -
#17712 -
KaBuTo666 #17711 A hiba az ön fejében van. (error f0001x = magyarul üres) -
#17710 De biztos, hogy ezzel az új Flash-sel valami nem kóser. Mások is panaszkodnak rá FF alatt. -
#17709 A hiba az ön készülékében van. -
KaBuTo666 #17708 Fasza. Mióta felraktam az új adobe flash playert...
"Plugin Container for Firefox működése leállt".
Na ne már... -
polarka #17707 ok köszi -
#17706 FF13 + Flash 11.3.300.257, és nem megy egy db flashes lejátszó sem. Most frissítettem, és az előző Flash verzióval még ment! -
#17705 Alap esetben ez a funkciója. Semmi több. Tippet-eket adni a böngészéshez új lap nyitása esetén.
Ha jól tudom pl. könyvjelzők közül ki lehet húzni rá elemeket, ill. a kint lévőket is lehet rögzíteni. Előnézeti kép bal felső sarkában lévő kis ikonnal.
Viszont az előnézeti képek is a cache-ben tárolódnak. Ha törlöd a cahce-t, törlődnek azok is.
Ez nem Speed Dial. Ha olyan kell, akkor marad továbbra is az addon. -
polarka #17704 Most ez az új new tab dolog valóban csak annyit tud, h a leglátogatottabbakat teszi ki? Nem lehet beállítani, h én márpedig ezt vagy azt akarom mindig ott látni? (speed dialhoz szoktam) -
#17703 Nem volt alkalmam megtekinteni,majd estefelé megnézem(őket). -
#17702 Nem írtak ezek el vmit?
14.0b6?! Az a vége lehetne a béta tesztelésnek. Ennek nem 14.0b1-nek kellene lennie?!
Más:
Adobe Flash Player 11.3.300.257 -
#17701 Mozilla Firefox 14.0b6(WIN)
Mozilla Firefox 14.0b6(linux)
Mozilla Firefox 16.0a1.en-US -
kl24h #17700 Én úgy látom, hogy a gépeden nincs semmi védelem, ezért ne csodálkozz a fagyásokon. A kép kinézetet is sokminden okozhatja: videokártya, vírus, stb. Nálam frissítve volt erre a 13-as verzióra, de tökéletesen megy (a rendszer Windows XP SP3 32 bit). -
KaBuTo666 #17699 Én onnan kezdeném, hogy...
...windows xp ?!! -
#17698 Ma én is frissitettem 13-ra. És vannak fagyások rendesen.
Példa:
-
kalapos #17697 Sziasztok.
Mióta frissítettem 13-ra van egy fura szokása.
Ha egy linkre rákattintok akkort egyböl bekerül a címsorba a többi közé.
Ezt hogyan lehet kikapcsolni? A browser.urlbar.default.behavior - 32 re van álítva de mégis bekerül a be nem írt oldalak is.
Valaki ismer megoldást?
Üdv
Kalapos -
#17696 Teljesen jó lett az új FF :)Nálam rendben van az egész hiba nincs!
A símított görgetésnél azt azért meg kell hagyni,hogy néha nem csodálom,hogy néhány embernél akadozik... amilyen gépekkel sokszor neteznek!
-
#17695 Legfőbb újdonságok a Firefox 13-ban a NewTab page újításon kívül:
* Új Firefox Home képernyő, amelyről gyorsabban érjük el a különféle funkciókat és persze a számunkra fontos weboldalakat is.
* Alapból engedélyezett az SPDY protokol, így az oldalak letöltése sok esetben érezhetően gyorsult.
* Helyreállításnál a háttérben levő Tabok alapértelmezetten nem töltődnek be, így gyorsabb a Firefox indítása.
* Alapból engedélyezett a finom görgetés (Smooth Scrolling)
-
#17694 visszaállítottam, így most gyors mint régen -
kisokka #17693 És megszűnt a fáziskésés? Finom görgetéssel se szabadna neki... -
#17692 ok köszi -
#17691 Azért van, mert 13-asban már alapból engedélyezve van az eddig kikapcsolt állapotban lévő finom görgetés.
Ha nem jön be, akkor kapcsold ki:
Beállítások -> Haladó -> Finom görgetés
Én épp az ellenkezője vagyok, ugyanis mióta integrálták azóta mindig bekapcsolom. :) -
kisokka #17690 "Bíztató"...Mondjuk 5 óta nem csodálkozom, hogy egyre jobban elcseszik az egészet. -
#17689 Mióta felraktam a 13-ast olyan hülyén görgeti a böngésző lapokat le-fel... ahogy görgetem az egérrel, érezhető hogy nem olyan, mint az előző FF-nál. Ahogy a görgőt megmozdítom mintha lenne egy kis fáziskésés... később mozdul meg a lap... -
#17688 Köszi az infót. :) -
#17687 Ma várható valamikor a hivatalos megjelenés. -
#17686 A 13-as verzió már hivatalosan is kijött? Csak mert nekem nem frissíti magát. -
#17685 A legfőbb újdonság, hogy ban benne egy newtab page, ami hasonló mint egyéb böngészőkben, ill. vmelyik speed dial féle addon, hogy kirakja új lapra az utoljára látogatott lapok preview nézetét.
Nem tudok képpel szolgálni, mert még(MÁR) nincs fent.
Más:
Most tettem fel a Win8 RP-t. 13-as Fox működik rajta rendesen?!
THX!