Mozilla Firefox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én nem tudom. Win7-et használok, és még a régebbi verziós Fox-oknál is elõfordult, hogy egyszerûen kiszállt, majd újraindult, ami elég zavaró volt. De ez a 10-es kriminális. Habár most jut eszembe, hogy a Fox még mindig 32-es, az én OP-om pedig 64-es. Nem-e ez lehet az egyik bibi?
Az angol fórumok is tele vannak Fox-os panaszokkal. Fõleg az újra. S azért, amikor ennyi ember kinlódik, az már jelent valamit. Az összes többi böngészõ, amit kipróbáltam pengén mûködik.
A gyalulással kapcsolatban: idõt szánva rá 5X telepítettem újra, a az eredmény detto.
Kérdésedre, hogy nem-e a mellék programok a betegek? Nem, mert a Fox már pucéran ugyanaz.

Walk the Talk.

Kori
én évek ota csak a megszokott bõvitményeket használom, toolbar egysincs nem cicomázom agyon a megszokott nekem jó, letöltésvezérlõt 10 éve ugyanazt használom
ja és a chrome tökéletesen müködik

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Valami csak kell legyen, mert nálam Windows XP Professional Version 2002 SP3 van, de tökéletesen megy. Semmi gyanúsan nem vettem észre. Nincs valamimen inkompatibilis programmal/programokkal "megtöltve" a gép és azért lennének ezek a problémák (itt gondolok Pluginok, Toolbar, letöltésvezérlök, stb.).
"...mert a 10-es megjelenése óta háromszor gyalultam le a gépet" <<<<< itt csak megsúgom, hogy van olyan vírus is, amit a rendszer újratelepítésével nem tisztítod meg.
Telepítettem, feladatkezelõvel való leállás.
Helyzet reménytelen.
Elõtte a 10-est az összes bejegyzéssel töröltem.

Walk the Talk.

Kisérleteznek: fox 10.0.1.

Walk the Talk.

Kori
ha így folytatják nemhogy nem gyõzik le az ie-t de lassan a többiek fogják leelõzni

Nálam az X-re kattintásra sem reagál, csak ha ctrl/shift/delete-vel kilépek. Pedig virusom nem igen lehet, mert a 10-es megjelenése óta háromszor gyalultam le a gépet, s még a programok feltelepítése elõtt teszteltem a Fox-ot.
Fox fan voltam.

Walk the Talk.

Én egyenlõre a Chrom-ot használom, mert sokban hasonlít a Fox-ra, de érdemes kipróbálni a Maxthon-t is. Alapból frankó pluginokkal rendelkezik.

Walk the Talk.

Kori
lassan egyetértek azokkal akik elhagyják foxot
jelenpillanatban ott tartok hogy 2-3 percenként lefagy melynek a feloldása a bezáró X-re való kattintás
tényleg ahogy emelik a számot egyre szarabb lett
ja kevés kieg van fent, azokat használtam eddig is és soha nem volt ilyen probléma

Lehet én is váltok. Mert ahogy elõrébb haladunk a verziószámozással úgy lesz egyre sz@rabb!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Jakuza001
Mar fel sem merem telepiteni a megjeleno uj verziokat, mert osszevissza van barmolva az egesz bongeszo, raadasul a jo pluginjaim sem mukodnek, mar honapok ota es a rev atiras sem segit, mert valamit valtoztattak a javascript objectek kezelesen.

Én már a Fox-ról lemondtam😞(

Walk the Talk.

Most meg mûködik rendesen.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hali!

Ma reggel vettem észre, hogy a WOT nem mûködik. Letiltottam, újraindítottam, letöröltem majd újraraktam és akkor sem mûködik. A Firefox-ból a legfrissebb van fent. Az az érdekes, hogy Opera alatt megy! Mi lehet a gond?

Ha letörlõd a Spyware Terminator-t és a Comodo-t, akkor be fog gyorsulni a géped. Telepítsd olyan antivírust, amelyikben van minden. Az ilyen kombinációk a gépet lassítják vagy lassíthatják.
Én hordozható verziót használok Ram meghajtón.Ez a sebesség több mint kielégítõ:Kép.

Elvileg comodot használok paranoid szinten meg spyware terminatort. És még pár dolgot de a furcsa az hogy belassult a gépem is sokka ltovább tölt nem tudom hogy a keresõ okozza vagy az ps1 pack.

Kösz!

Böngészõknél, ez esetben a firefoxnál a gyorsítótárral mi a helyzet nálatok?
Bûvészkedtek vele, pl áthelyezetik a ramba, külön kiterjesztéssel mindig törlitek a firefox becsukásánál vagy ilyesmi?
Épp elfelejtettem, hogy a fölösleges Toolbar-okat Uninstall-ni kell, mert a túl sok Toolbar vagy valamelyik Toolbar is okozhatja a hibát.
Ha régóta frissítetted a Mozillát, akkor azt ajánlom, hogy töröld le egészen utána törölj ki minden mappát, ami Mozilla Firefox és telepítsd fel a legújabbat. Nem szükséges a Flash Player beta verzió, elég a tiszta Flash Player, nem szabad összeomoljon.
Lehet az is, hogy egy kis "víruska" van a gépeden és az okozza, ezért is ajánlom, a gép ellenõrzését más antivírussal (#17297).
Ha így mégis megmarad a hiba, akkor lehet újra kell telepítened a videokártyához és az alaplaphoz szükséges drivereket.
Már megvan, idõnként befagy rendesen mivel win7em van nem áll le de írja hogy összeomlás volt. De kösz.

KranaZoli
Passz! Nekem nem fagy. Kapd le a 11.2 béta 5 flash player-t esetleg.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Valaki tudja mit lehet kezdeni a flash okozta fagyásokkal a firefoxnál?

KranaZoli
<#wink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Dency
Kösz, csak sok hsz érkezett , nem volt kedvem visszaolvasni. <#eljen>

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

KranaZoli

Dency
Baszki nekem ez a 10-es firefox azt csinálja hogy eltûnik a villogó kurzor gépelésnél, és hiába írom be azt amit akarnék pl: weboldal címet, rányomom az entert és nem csinál semmit. Lekell rakni ikonba tálcára és vissza utána mûködik. De már elég idegesítõ egy idõ után.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Itt azért lehet internetkapcsolat probléma is vagy vírus, mivel az Internet Explorer-ben is ezt csinálja.
Igen közben én is megtaláltam és eltávolítottam a Yahoos toolbart, de semmi változás.
Start > Control Panel > Add or Remove Programs és a listában meg kell legyen.
Igen azzal is ezt produkálja.
nTool toolbar honnan kell leszedni, nem is tudtam, hogy raktam fel ilyet?😞
Nem az nTOOL toolbar okozza? Töröld le az nTOOL tolbart és akkor nézd meg. Az Internet Explorer-rel is hasonló a helyzet?
Sziasztok.

Miért csinálja ezt a Mizilla?
http://kephost.hu/share-5BA5_4F35033D.html

Csak ennél az oldalnál meg mondjuk olyannál ahol sok képet kell megjeleníteni.
Képbetöltés be van pipálva a beállításoknál.
Megcsináltam azt is, hogy a hiányoz ikonnál kattintottam és háttérkép megjelenítése és a linket hozzáadtam a tanúsítványhoz, de nem jó.
Mit csinálok rosszul vagy miért van ez?
Már a mozillát is újra raktam hát ha, de semmi.Egyik napról a másikra csinálta ezt.

Köszönöm a segítséget.
gergely1991
Keresd meg a windows\system32\drivers\etc mappában a host fájlt majd alulra írd be ezt:
127.0.0.1(tab billentyû lenyomás) majd a honlap neve(www-vel)
127.0.0.1 (tab billentyû lenyomás) majd a honlap neve(ugyanaz www-nélkül)
A címet általában a böngészõ címsorában találod.Miután végeztél a bõvítéssel,indítsd újra a gépet addig nem aktiválódik.
Egyébként a pop-up ablakok le vannak tiltva?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Probléma megoldva.
Na ez is probléma volt énnálam.Sõt ma már nem is lehetett használni a keresõt.Hiába kattintottam valamelyik linkre,nem is reagált rá

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

KranaZoli
Már megoldva. <#worship>

Ha a Google fel tudja nyitni (a jobb felén van az a gyors nézet opció), akkor nálad van a hiba vagy az internetszolgáltatódnál.
KranaZoli
Kérdésem: (link-elem csak)

Valószínûleg vírus van a gépeden, a következõket ajánlom lefuttatni:
Malwarebyte's Antimalware (free)
Hitman Pro
Kaspersky Virus Removal Tool
Emsisoft: MalAware
Microsoft Safety Scanner
Van amelyiket telepíteni is kell, aztán ha nem talált semmit Uninstall-od.
a SPACE lenyomására nyílnak meg a xarok.

Sziasztok!

Amikor elkezdek gépelni egy kommentet, vagy éppen egy oldal keresõjébe gépelek, akkor az FF megnyit 4 darab spam hirdetés oldalt, nyerj laptopot, iphone-t, stb...
Eset nem talált semmit.

Mi a fene csinálhatja ezt?
Baromi idegesítõ.

A válaszokat/tippeket elõre is köszönöm!

lck
Köszi szépen !
Bevált a dolog. Egy kis árnyékolást tettem a tabbox-ba. Így már sokkal jobb.
Malakai
Cachet üríts, újratelepítéskor a profil mappában lehet ott is maradt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok!

Pár napja a firefox furán viselkedik. Egyes oldalakon nem oda való képek vannak, valamint sok oldal "lecsupaszítva" jelenik meg. Ez azt jelenti hogy pl a nyomgómbok helyett csak sima szöveg jelenik meg, képek nincsenek stb...

Más böngészõvel nem jelentkezik ez a probléma.

Letöröltem majd újra felraktam de a probléma megmaradt. Szerintetek mi lehet a baj?
Calver
na, ilyesmire gondoltam, ezer köszönet <#eljen>
address bar eszembe se jutott, pedig tényleg jó ötlet.

"The trees move. Do you not see it?"

Malakai
Hotkeyrõl nem tudok, de én ilyenkor egyszerûen az adress barba dobom a linket egy egérmozdulattal, vagy jobb gomb menüs kiegészítõ az Open In Current Tab.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Gyors ránézve... Ha nem kell külön háttérkép minden csoportnak, akkor megathatod stylishban a hátteret a beépített helyett, pl így:
@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);

@-moz-document url("chrome://speeddial/content/speeddial.xul") {
#speeddialTabbox { background: url('file:///C:/utvonal/a/képhez.jöpögö') !important; }
}
Persze rendes eléréssel és lehet netes url is persze a képhez.
Ha máshogy gondoltad szólj!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Calver
igen, ezt olvastam már valahol - keresgéltem neten egy sort mielõtt ide beírtam - de nekem ez csak bizonyos ablakoknál kéne, nem mindnél.
pl itt SG-nél ha linkelnek egy topicba valamit, automatikusan új lapon nyitná, de én ezt biza általában nem akarom, be kell zárni utána régi lapot feleslegesen - ehelyett lenne jó valamiféle hotkey, amit gyönyörûen lenyomok klikk közben, és akkor ugyanazon a lapon nyitná. valami ilyesmit keresnék, gondolom leginkább addon formájában, mert kétlem, h alapból benne lenne ez a funkció firefoxban.

"The trees move. Do you not see it?"